4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3312 Hát az alapján én se vettem volna meg.
de egy livestreamer aki csapatban játszik lehet megváltoztatja amit gondolsz.
Ha gondolod nézd meg.
-
#3311 gratulálok, hogy egy 6 perces videó alapján leírtad:D:D
1. Cheater kérdés: van belőle, de ritkán fut bele az ember, amúgy alfa még a progi, 100% hogy javítanak ezen a téren.
3. pont hogy kaját nehéz szerezni
4. lesz küldetés és a városok azért annyira vannak tele zombival hogy ne tudjál csak úgy rohangálni.
5. állísd ultrára:D
egy alfa állapotú játékot azért szépen leírtál ezzel a jelemmzéssel, no comment:) -
3 és fél percet néztem és totál meggyőzött, hogy ez nem az én játékom.
1. Cheaterek. (Ha egy cheater öl meg akkor is ugye bukó minden cucc.)
2. Semmi nem történik A és B pont között, csak a pure kutyagolás.
3. Nem nagy gond ételt szerezni.
4. Nincs küldetés, cél, kevés NPC.
5. Graf közepes.
Kár :-( -
#3309 Srácok!
Van erről a WarZ-ről egy jól összeszedett bemutató cikk, ami az alapoktól mesél?
Valaki meggyőzne, hogy ez nekem kell? :-)
(The Walking Dead sorozat eléggé tetszik, bírom a zombi+survival témát ezerre, meg a kihívást is.) -
#3308 Az, hogy a srácnak a gépe felett valaki(k) átvette(ék) az irányítást trójaival/vírussal és ugyebár moderátor volt a fórumon aztán a nevében mindenféle csúnya dolgot csináltak.
Végül az lett, hogy le lett törölve szinte az összes olyan topic ami nem az alpha fórumban volt.
Sráctól megvonták a mod jogot és ki lett dobva utána ment a dayz rajongó srác oldalára panaszkodni és írt egy nagyobb bejegyzést. Szerinte a cégnek az a terve, hogy bezárja a játékot érdeklődés hiányában, lenyúlja a pénzt etc. etc. , tudod amit a sok agyhalott (dayz fanboy) mantrázik.
Most meg érdekes módon visszavonta az egészet.
Már elején lehetett tudni, hogy kamu mert a srác csak egy önkéntes fórum mod nem egy belsős akinek bármi információja lehetne a fejlesztésről.
Egyszerű kisstílű visszavágás volt a moderátori jogának az elvételéért.
Most sietek, egyelőre ennyi:)
(elnézést az esetleges elgépelési hibákért) -
#3307 Tök jó:))) -
#3306 Erről kaphatnék felvilágosítást, hogy mi az előzménye, mert csak az utóhangját olvasom mindenhol, de azt, hogy mi volt a botrány magja, nem találom sehol sem. -
#3305 Na ez jól néz ki :P
-
#3304 Kis féreg csak kibökte, hogy kamuzott :)
http://www.youtube.com/watch?v=Svd-p3-CURk -
#3303 Na, csak be kellett menni camposba, mintha most nem utazgatnának itt a sliderek. Teli boltok, Saiga, 2 9mm pisztoly, nagy zsák, stb.
Egyébként a cipelhető súlyba bőven bele fog férni min fél táska fegyver. -
#3302 "nem ertem hogy lehet ezt megunni"
Mert talán monoton, egy idő után unalmas, cél nélküli?
Egy idő után minden az lesz, ami csak önismétlő játékmechanikát tartalmaz. Van aki képes a WoW-al is 8 éve folyamatosan játszani, pedig az is tele van önismétlésekkel, tartalom tekintetében meg összehasonlíthatatlan ezzel.
Inkább Demons Soulsoztam az elmúlt hetekben :) -
#3301 Ez a kevesebb loot csak még mohóbbá tette az embereket, még durvább a gyilkolászás. Most már odacsalnak azzal, hogy frienly-k, meg játszunk csapatban, aztán az első adandó alkalommal leszednek. -
#3300 nem hát,örülök is neki.holnap felmegyek ts-re(végre már)
hátha akar kalandozni valaki -
Evoluti0N #3299 Elég sok kihagyás után ma elkezdtem megint játszani. Még nem voltak klánok, amikor legutóbb játszottam. Érdekelne, h akkor van-e sg-s klán és esetleg van-e benne 2 szabad hely? -
#3298 Talán nem is baj, hogy ha nincs minden sarkon m16 :) -
#3297 Van akinek minden kifullad két hét után :P -
#3296 na bejoinoltam a régi karakterrel(csak a név maradt ugye)
semmit nem vittem és medpack+jericho+kalapács.
bár a zombikra egy tárat ki kellett lőnöm de a loot kicsit tényleg vissza lett fogva.
-
Susarc #3295 ezzel mindenki igy van/volt...,de sajnos kipukkad 2 hét után:( -
Evoluti0N #3294 Az tény, h hatalmas adrenalinbomba a játék. Sehol, semmikor, semmilyen játékban nem szartam ennyire semmilyen ellenségtől, mint itt a játékosoktól :D -
#3293 egy ismerősöm dettó ezt mondja kb ennyi cs és még ennyi wow után:DDD -
aron84 #3292 Nálam már most felveszi a versenyt a most kiadott legjobb eladást produkáló játékokkal. Bár én teljesen multi beállítottságú vagyok, talán azért.
Több mint tíz év counter-strike, és kb 3-4 év wowozás után azt tudom mondani hogy egyik játéknál se éreztem olyan szintű adrenalin löketet mint a warz-ben harc közben/előtt/után. És teszi ezt velem egy elvileg félig sem kész játék :D
Szóval én pozitívan látom a jövőjét, nem is tehetek mást hiszen azzal hogy fizettem érte már eleve ebben kellett bíznom. És ezzel azok is így vannak akik itt, vagy a hivatalos fórumon kiskölyök módjára szidják és a pénzüket követelik vissza.
Ne felejtsük el hogy a játék jövője legalább annyira a vele játszó közösségen múlik, mint a fejlesztőkön. -
#3291 "We are aware of some issues with connecting to the servers. Our initial analysis of the situation is a hardware fault and we are heading out to our datacenter to resolve the issue ASAP." -
#3290 Na ezzel egyet kell hogy értsek.Warz-ztem,aztán far cry3 most aztán dayz majd elővettem megint a torchlightot és előbb sikerült bejutni egy warz szerverre és megint élveztem.
túl sok egyszerre ezekből tényleg nem jó.
meg ugye kell a társaság is. -
Susarc #3289 milyen olcsó lett minden cumó....gondolom tesztelés miatt adják ennyiért....4300 Gc és 150 egy red dot fasza....kár,hogy nem enged be:)
Mindegy holnap szabadnapos vagyok reggel összeszedek pár géppuskát:D -
1NST1G8R #3288 Nem tartom valoszinunek, de ezt konnyen ki lehetne kuszobolni, pl klantarsaknal, baratlistaban szereploknel friendly fire off es kesz. -
csanyigabor #3287 És a bandita barátja lelövi a banditát és a GC-d is az övék lesz :) -
zozokaa #3286 Sziasztok!
Közös játékra keresek magyar embereket.Ha lehet legyél 16 év feletti :D
mikrofonod és ts3 legyen és használd mert úgy 100x jobb.
bandita stílusban játszunk, az az mindenkit lelövünk.
Eddig kb 3-4 en vagyunk és keresnénk még pár embert. Ha érdekel dobj 1 emailt. [email protected] -
1NST1G8R #3285 Na ez igy visszaolvasva kicsit erthetetlen lett ugyhogy atfogalmazom: szoval tegyuk fel hogy bekesen vandorolsz es egyszercsak lelo egy bandita. Tortent mar ilyen, mindenki tudja mennyire felb@sz ez agyilag. DE! Mivel tudom a nevet, verdijat tuzok a fejere, vadasszak csak le szepen, legyen a bounty 500GC pl, ezt a sajat penzembol fizetem, meger nekem ennyit hogy levadasszak a rohadekot. :) Ez mondjuk egy primary mission, de mondjuk beallitom hogy bonusz XP-ert vagy GC-ert megkaphatom a lootjat is, vagy azt amit tolem lenyult. Na igy mar erthetobb remelem. Szerintem jo moka lenne. -
1NST1G8R #3284 Amugy meg annyit az egeszhez hogy nekem ez a lootolos felfedezos koncepcio annyira bejon hogy anno pl a fallout 3-at is ezert nyustoltem honapokig, nem a kuldetesek erdekeltek hanem hogy minel jobb cuccokat szedjek ossze. :D
Es ahhoz kepest hogy miota tolom (igaz nem napi szinten) es meg egy darab snipert nem talaltam boven van meg mit felfedezni. :) -
1NST1G8R #3283 Nem a loot a lenyeg hanem a bosszu. :D Ugy ertem ha pl XY megolt lehessen verdijat kituzni a fejere jutalom XP-ert, es lehetne meg fokozni olyan finomsagokkal hogy ha az aki levadassza megtalaja nala a toled ellopott X targyat (snipert teszemazt) es visszaadod meg kapsz bonusz XP-t vagy GC-t (a lenyeg hogy annyit hogy megerje visszaadni), reszletkerdes. -
#3282 A bounty rendszer bevezetése felesleges lenne, hisz önmagában amit le tudsz lootolni a megölt játékosról, az is egyfajta bountynak tekinthető. -
#3281 Felfedezés, gyűjtögetés, gyilkolás :) ez jelenleg a cél :P
Egyelőre ilyen állapotban elég talán ez is, szerintem senki nem arra számított, hogy felveszi a nagy drága játékokkal a versenyt. Szerintem 1-1 délutáni/esti időtöltésre bőven elég.
Már maga a helyzetek elég pörgősek, parásak szerintem egyelőre ez adja a játék lényegét.
Ha valaki állandóan gyilkolászni akar megteheti, lehet gyűjtögetni-sunnyogni, de igaz így nem is olyan élvezetes a játék :)
Konkurens játékkal nem játszottam, de a videókat elnézegetve ott is lenne bőven min dolgozni, szar animációk, röhejes zombik(!)
a pálya nagyságán és kidolgozottságán kívül nem látok semmi egetrengetőt.
-
#3280 engem se enged be vagy nagyon ritkán... -
nikopeti #3279 Sziasztok. Csak engem tisztel meg a játék azzal,hogy nem enged be 1 szeróra se, titeket? -
1NST1G8R #3278 Nem tudom mennyire vagytok kepben a sandbox jatek fogalmaval, de elvileg ez is es a day z is annak keszult, szoval campaign modra ne nagyon szamitsatok. Szerintem ha lehet majd kuldetest irni meg un. bounty-t rakni a jatekosok fejere akkor meg izgalmasabb lesz, de nekem meg igy sem uncsi igy kb. egy honap jatek utan, egyreszt mert meg mindig nem jartam be az egesz terkepet, masreszt pedig mert minden kalandozas uj es egyedi, mert sosem lehet tudni hol es kivel futok ossze epp, szoval lehet velem van a baj de en nem ertem hogy lehet ezt megunni. A masik meg hogy igertek meg sok easter egg-et (mint az a legendas sator amirol nem tudok semmit meg a yetizombi) es ujabb bejarhato epuleteket, szoval meg ez is egy plusz. -
#3277 Egyiknek sincs igazi célja. Sandbox lootvadászat és PvP.
A DayZ-t is pihentetni kell egy idő után, illetve a WarZ-t is, különben nagyon unalmassá válik. Szerencsére van sok-sok egyéb játék amivel játszani lehet :) -
xalyy #3276 Én csak egy dolgot szeretnék megtudni, hogy valaha ennek és dayznek lesz célja? -
#3275 Az írásom úgymond rajtad csattant.
Az egészben az dühít hogy a warz-t látatlanban vettük meg!
Mert sok infót nem tudtunk.
Ezután az alpha(pre-alpha) verziót tesztelhettük amiért lehetett fizetni,de aki tudta mit rejt az nem panaszkodott.
Ezután mindenki lázadozott hogy fosszarhúgy az egész.
Pár értelmesebb ember megértette hogy ez még alpha,ne várjunk teljesen kiforrott játékot, SŐT!
Én értem hogy a Warz-nek hol a hibája,beleöltem én is jó pár órát.
Én is tudtam mi a hibája és képes voltam jelenteni.
Az egészben amit nem értek,vagy inkább nem fogok fel, hogy ha százharminckétszer mondják el hogy szerintük hulladék akkor se fog megjavulni és mi is mocskosul unjuk.
A Dayz-ről meg megvan a véleményem.Teljesen más játék mint ez.bár ott is van hacker,ott is fellootolja magát az ember(ezekszerint nem lehet már ezt a pass-osba be loot majd ki és mindenkit szarrálövök) és vége.
Lényegében a dayzből és ebből is hiányzik az ami más játékokban elcsépelt.az a cél!
nincs egy konkrét cél amiért érdemes lenne huzamosabb ideig játszani.
megölök kétszáz embert,és?senkit nem érdekel,mert ő is megcsinálja két nap alatt.
A dayz-t a costum mapok húzták ki a szarból!
a rajongók nagy része rá se néz csernarusszra(nekem a nagy térképem is megvan,tehát nem az a megnéztem és szerintem fél óra játék után szar ez" ember vagyok.)
Az ACE mod beinjektálása még azt mondom hogy jó volt,de kivették mert Túl nehéz...
na mindegy.
Még egyszer megkérem hogy ne a vég nélküli szapulás legyen.
Ha úgy van akkor ne pörögjön a topik,de inkább ez mint hogy két oldalon keresztül pár ember szajkózását olvashassuk.
Ha mégis ez van akkor törlöm azokat amelyeket feleslegesnek érzem.pont! -
#3274 Lehetett, mostmár nincs olyan szerverkliens, amelyik public hive-on jelszavazást enged. Ha mégis, akkor azokat a szervereket instant eltávolítják a hivatalos DayZ szerverek közül.
Amúgy a másodikkal egyetértek, habár én nem próbáltam ki a WarZ-t, de a videók alapján, és az alapján, amit itt a topikban írtok, egyelőre nem érzem úgy, hogy ki szeretném próbálni. Persze aztán lehet, hogy mást hoz majd az élet :)
Rocket munkásságát pedig hagyjuk, amióta rájött, hogy mekkora pénzt lehet kaszálni a DayZ-ből, kb azóta szarik rá szép ívesen, és foglalkozik az állítólagos standalone-al, ami elvileg három hónapja kellett volna hogy megjelenjen, és ahhoz képest, hogy decemberre van most ígérve, kb. lófasz infó nincs róla. Most borítékolom, hogy idén már nem fog kijönni. -
#3273 Public szerverre nem lehet passt rakni?
Nekem erősen dereng hogy igen.
És a gondom csak az hogy a magasztokig istenítik a dayz-t közben mielőtt megjelent a warz több sebből vérezve szidták mindenhol.
Ezt ne felejtsük el!!
És hogy csak azért lett játszató állapotban mert a community megcsinálta a modder csapat helyett és/vagy megmondta mi a hiba és rá a megoldás!