4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Bogyee
    Lehet, valami barnásabbra/bordóbbra emlékszem de aztán lehet ez az :)
  • Syskillerhun
    Erre gondoltatok?
    http://twzhun.wbh.hu/news.php
  • Bogyee
    Húú igen még valaki nagyon az elején, október elején linkelte...
    Hát az km.. nem volt egy nagy szám. Természetesen minden tiszteletem a bele fektetett munkába, azóta nem láttam valószínű jobb lett :)

Készítettem már egy oldalt ami nagyrészt kész is van, semmi extra egy sima wordpress oldal kiegészítve pár dologgal + egy facebook rajongói oldal ott lehetne gyülekezni.

Nickeket érdemes összegyűjteni még ha nem is játszunk együtt legalább egymást ne öljük le ha egy szerveren vagyunk :)

• tutituti
    elvileg van magyar honlapja,valaki csinálta itt.
    De már nem emlékszem ki volt.

Támogatom az ötletet amúgy.

Mert lassan hosszabb a banner mint maga a fórum:D
  • Bogyee
    Karaktereket is törölni fogják (kivéve a klánvezetőket) így szerintem egyelőre erre a két napra nem érdemes gyűjtögetni :(

Kellene erre egy külön oldal ahova lehetne gyűjteni ilyeneket a wipe után és ide felülre csak belinkelni.

Persze csak egy ötlet, szavazzatok le ha nem jó :)

Esetleg még lehetne egy oldalt összedobni az aktív játékosok karakter neveivel, hogy tudjuk ki milyen néven játszik még.
  • tutituti
    Lyukasbográs jóvoltából a csalók menüpont is bekerült!

lehet gyűjteni a szemetek nevét:D
  • Bogyee
    Új infók a törlésről:

We wanted to discuss our game plan as we leave Alpha behind. After we execute the wipe and officially move out of Alpha, we’ll head into Beta for a few short weeks, and thereafter enter our foundation release in the second half of December. We hope that around same time game will be available on Steam. All existing customers that want to use Steam version will be able to get a free Steam key and re download the game from Steam.

We plan to do the wipe this coming Monday evening into Tuesday, PST. We’re currently running a last minute check to confirm things are ok and that another wipe will not be needed after this one. We had plans to to wipe on Dec 1, Saturday, but we decided that it’s better to be safe than sorry, and took additional time to make sure everything will be fine.

Additionally, while we REALLY wanted to preserve character names, there are so many out there with illegal characters and offensive names that we won’t be able to address them manually, so we’ll also be wiping all character names except for clan leaders. The reason we’re keeping clan leaders is so that people can keep the clans they’ve already created. However, while the clan will remain intact, and those clans will be empty until such time as previous members can rejoin (since their characters will have been wiped).

What does the wipe entail?
    All stats are wiped
    All inventories, global and individually, are wiped
    All characters (except for clan leaders) are wiped
    All GC is reset (if you got GC through a pack purchase this is returned)

What happens after the wipe?
    On top of having all your GC reset, we’re also gifting our Survivors, Pioneers and LEgends with EXTRA GC. For survivors, $10 worth of GC, pioneers get $15 worth of GC, and Legends will receive a whopping $20 worth of GC.
    We’re putting together a package of special items for preorders that new comers will not receive. At wire you’ll get those items in your global inventory
    Current players will also get all characters available at the time of the wipe unlocked for being early supporters of the game.
    First 10 game characters you’ll create will receive additional “Starter Items” pack on character creation.

Once the wipe is done, item weight will also be implemented. This will mean you’ll need to pay close attention to how much you can carry, and what items are really worth holding on to.

At this point survivor and pioneer packs will also be retired (note that LEGEND has been gone for some time), and the new packs for new customers will offer only varying degrees of GC and guest passes. The new packages will not come with multiple characters unlocked, and will not come with forum recognition - no one will hold the prestige you do! They also won’t receive any of the gift items that you will receive on wipe!

• Bogyee
    Oks, elintézem :)

• 1NST1G8R
    Ja es nem jelentettem meg, nemigazan tudok tokolni vele szoval nagyon halas lennek ha tudnad reportolni, termeszetesen a screenshotot felhasznalhatod.
  • 1NST1G8R
    Camposban vagyok, most meg nem leszek en sem csak ejfel utan, mindig ejszaka nyomom, van amikor reggelig. :)

"Csak" esztetikai? Hat azert eleg szarvas hiba szerintem, milyen illuziorombolo mar, igy atmegy gagyiba az egesz. Korbe kene hogy vegyenek mint a ahogy az eloszor kijott megrendezett screenshotokon van, vagy cirkaljanak a kornyeken de ne ugyanarra a pontra alljon mar be az osszes, en ettol hulyet kapok.
  • Bogyee
    Melyik nagy városban vagy? Most dolgom van de később segítek szívesen (ha nem ma lesz a wipe akkor adok cuccot is).

Egyébként ez szerintem inkább csak esztétikai bug, igazából 1-2 zombi is elég, hogy legyilkoljon :D

Ha még nem reportoltad a képedet felhasználva (persze csak engedélyeddel) reportolom a bugot.
  • 1NST1G8R
    Ez a satras dolog meg a yetizombi mi akar lenni, errol tudtok valamit? Valamint a korabban posztolt kepemre, a zombimassza bugrol olvasott mar esetleg valaki hogy mikor javitjak, vagy tervben van-e egyaltalan? Eleg kiabrandito hogy akarhany zombit szedsz ossze 20 negyzetcentimeteren tomorulnek.

Amugy meg mindig ott vagyok a varosban, kozel a nagy hid labahoz, egy darab item nelkul, kb 1 HP-val. :D Ha valaki nyomja ejjel segithetne kijutni.
  • KiruHoshino
    Ezt én is értékelném...
  • tutituti
    haha,oda ne nagyon menj.beugranak a betonblokkok mögé és úgy lőnek agyon hogy észre se veszed:D

Én is így csináltam:DDDD
  • Bogyee
    És egy kis ráadás:

• Bogyee
    Aki még nem járt a Norad bázison és környékén (főleg Csillagkapu rajongóknak :P ):

• Bogyee
    http://www.gamersheroes.com/the-war-z-interview-with-tyler-sparks-jonnytruant

Egy rövidebb interjú, sok újdonságot nem árul el sajnos :(
  • Bogyee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megjegyezném, hogy aki csak a mínuszt tudja nyomogatni a nevem mellett az inkább játszadozzon a kukijával az úgy is neki való.
  • Bogyee
    Tegnap én is össze találkoztam egy sráccal, benne volt a para, hogy kap egy-két lövés az AA-12-ből de messze is volt és látszólag nem volt semmi nála.
    Miután lebeszéltük, hogy nem harcolni vagyok ott odébb állt, majd városban a keresgélés után talált pisztolyt utána már jobb is volt a távolság mert folyamatosan rajtam volt a célkereszt/távcső.
    Volt egy olyan érzésem ha közelebb megyek simán agyonlő :)

• Bogyee
    Nem szabad megbízni senkiben :) Addig friendly amíg nincs jobb fegyvere mint neked vagy épp nem tud hátba támadni :)
  • oneal1
    amúgy én tegnap megcsináltam a saját wipe-omat:D:D:D

minden cuccomat elcsesztem:D nem tartott sokáig, kicsit bevállalósan kellett mozogni:D

Amúgy tegnap találkoztam eddig a két legnagyobb féreggel a játékban.
    semmi nem volt nálam, kérdeztem hogy csatlakozhatok e, nem is láttak engem, csak én őket. Semmi reakció, addig addig írtam amig válaszoltak, mondtam merre menjenek mert feljebbről néztem őket, erre odajön, elővesz egy pisztolyt és fejbelő. Normális az ilyen?:D
  • oneal1
    nekem nagyjából megszűnt, mondjuk 10ből 2x csinálja
  • Bogyee
    Jó nagy train-t húztál :D
  • 1NST1G8R
    Megosztanék egy kis szösszenetet a városból, a képen én vagyok természetesen (fehér maszkban), 11, azaz tizenegy zombikoma társaságában, akik mintegy a korábban a World War Z trailerben látott ormótlan masszába tömörülve várják hogy lecsaphassanak.

Ez lehet egy újfajta zombi, ez a sejtésem, transzformersz fajta lehet, sok zombiból összeáll egy szuperzombi, nem tudom. Na de ezt már remélem riportolták Szergejéknek, mert ha nem tudnak róla az elég ciki...

• rooney8
    Es meg mindig kidob, miutan beleptem a szerverre. Nalatok (akiknel elofordult) megszunt a hiba, vagy van még?
  • Bogyee
    Az a baj ezzel tudod, hogy törli a karaktert és máris bottal ütheted a nyomát :(
    Arra viszont tényleg jó gyűjteni a neveket, hogy tudja az ember reportolni.
  • oneal1
    köszi! jó ötlet!
  • tutituti
    Ha valaki lát egy srácot hogy xcopy lépjen ki.

benn voltunk boltban,fullos felszerelés testpáncél miegymás,egyik lootolt másik fedezte.és egy lövést se hallottunk már halottak voltunk.

Ha úgy van akkor majd írhatunk listát amit kirakok hogy kik a hackerek és tudjuk gyűjteni,figyelni.
  • Bogyee
    Egyébként az új csak karakter elég erős lett mell tájékon :)

• Bogyee
    Egyet kell, hogy értsek :)

Mint ahogy már írtam én is lentebb nem a nyavalygásról kellene, hogy szóljon a topic.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mielőtt még valaki azt hiszi én csak a pozitív dolgokat látom ezért leírom vannak bőven negatív dolgok is:

- térkép szövege szinte olvashatatlan, nem lehet még nagyítani
    - néha még mindig bugos a kalapács és suhintáskor golyó becsapódás hangot hallat
    - bár mi kevéssel találkoztunk, még mindig vannak csaló fa.....ók :(
    - bár ez csak magán vélemény de a növényzetet kár volt megint variálni, előző verzió sem lassította a gépet annyira
    - női karakternél (újnál tuti) a sérülés hangja még férfi hang

ezek mondjuk mind reportolt bugok, remélhetőleg javítják őket

• tutituti
    Na mivel két oldalon keresztül megy a pro-kontra vita úgy gondolom hogy van aki bánja és van aki nem.

én nem törölgetek mert mégis csak fórum és nem is off mert az újak ez alapján most már nyugodt szívvel eldönthetik a vásárlási szándékukat.

Viszont lassan csak a vita megy így szépen megkérem a játékostársakat, hogy ha meg akarják beszélni ezt a témát akkor legyenek szívesek spoiler tag mogé rejteni.

köszönöm szépen

Kellemes játékot azoknak akik tolják még,és fel a fejjel azoknak, akik csalódottak!
  • oneal1
    én is azt mondom, hogy megéri megvenni.

De jelenleg úgy igazán élvezetes ha több emberrel játszol, TS+ WAR Z= királyság:D

egyedül, unalmas lehet egy idő után de nem vészes úgy sem, feltankolni mindeni egyedül megy szerintem:)

ismétlem magam, szerintem megéri, ennél csak jobb lesz!:)
  • Susarc
    kb. két hétig leköthet.....ezt mérlegeld!
  • Bogyee
    Hát ez attól függ kit kérdezel.

Szerintem megéri de ez is csak egy vélemény a sok közül.
    Árát nézve kb. két mozijegy ára egy kis ropogtatni valóval és még így is ebben az állapotban több órányi szórakozást nyújthat (két filmhez mérve mindenképpen).

A játék még alfa állapotban van így sok minden hiányzik, sok mindent ígértek ami vagy teljesül vagy nem ezt még nem lehet tudni. Egyelőre haladnak csak lassan.

Lentebb bemásoltam, hogy mik a tervek a jövőre nézve, ha úgy érzed neked megéri a mostani állapotban a játék ezt a pár ezrest akkor nyugodt szívvel ajánlom.

Ha szereted a pvp-t, a parát, bárki bármikor betámadhat akkor jól fogsz szórakozni :) Csapatban főleg! ;)

• SovereignXY
    Megéri amúgy kipróbálni?
  • Bogyee
    Hivatalosan sajnos csak guest kulccsal tudod kipróbálni.
    Egyébként meg létezik emulátoros tehát tört verzió de (gondolom én) az nem nyújt 100%-os élményt.

Pár nappal ezelőtt valaki linkelte.

• SovereignXY
    Üdv emberek!

Ki lehet vhogy próbálni ingyen? Azt láttam, hohy ha vki bagy csomagot vesz van iylen vendég belépő de ezen kívül bármi egyéb mód a free kipróbálásra?
  • Susarc
    "The War Z
    Clans will be FREE !!!"

............
  • Bogyee
    Müxik jól a klán készítés :)

• KiruHoshino
    Patch Notes 11/28/12

Creating clans no longer takes GC to create. To create a clan you must have 20hrs of played time. Once you create a clan you will have 20 slots and an additional 20 slots will cost 700GC.
    Cleaned up some clan error messages
    Fixed lag in the UI from going to the Community Tab
    Improved the profanity filter
    New females now have the appropriate female sounds