4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • KiruHoshino
    The War Z: nem kifizetődő elpatkolni

A fejlesztők azzal emelik új szintre a realisztikusságot, hogy a játékos a valódi pénzen megvásárolt cuccait is bukja, ha a karaktere fűbe harap.

A zombik a játékokban olyanok, mint kutyát, gyereket, vagy fedetlen keblet tenni a filmekbe. A The War Z túlélő MMO fejlesztői úgy gondolták, hogy ideje új dimenziókba lépni a realisztikusságot illetően, és ennek egyik legjobb módja, ha játszadoznak egy kicsit a játékosok valódi pénzen vett motyóival. "Ha meghalsz, mindent elveszítesz, ami a hátizsákodban van, akár normál, akár hard core módban játszol. Ezt az árat meg kell fizetned.", mondta Alex Josef a Hammerpoint Interactivetól.

Azt kell mondjuk, hogy ezen lépés indoklása egyszerűen lenyűgöző, és teljes mértékben igaza van. "Sokat beszélgettünk erről, aztán úgy döntöttünk, hogy helyes lépés, mert arra ösztönözheti a játékost, hogy óvatosabb legyen, vagy ne öljön annyi pénzt a játékba, hanem inkább aprólékosan próbálja meg felfedezni a világot, hogy megtaláljon mindent, amire szüksége van." Nos, gondoltátok volna, hogy létezik még a világon olyan fejlesztő, aki arra ösztönzi a játékost, hogy inkább kitartó munkával szerezzék meg maguknak az előnyöket, semmint azzal, hogy megveszik pénzen?

Forrás: Gamestar.hu
  • KiruHoshino
    Azért odavág a kalapács. :)
  • Fpocok
    Jajj... most ne is emlegesd azt a jáékokat. Amiket olvatam a folytatásáról, tuti kihagyós.
  • tutituti
    Ez a kép erősen dead islandra hajaz
  • KiruHoshino
  • Fpocok
  • oneal1
    LOL
  • oneal1
    én azt várom, hogy legyen végre preorder!:D
  • tutituti
    ennyire várjuk.
    gametrailers.com-ról van!
  • Fpocok
    Semmi.
  • oneal1
    amúgy van valami dátum ami kiadtak hivatalasan?

akár a zárt alpha-ra vagy betara vagy véglegesre?:)
  • tutituti
    persze.Pár év és személyesen éljük át:D
  • Lammer
    erre a "grafikai szintre" meg eleg sokat kell majd varni :D remelem meg az en eletemben eljon ^^
  • lammaer
    "ami ingyen van és abból ötletet meríteni az nem is lopás."

Szellemi dolgoknál azért ez nem így működik. Az ötletlopás nem attól függ hogy vmi pénzbe kerül vagy nem (összekevered a szoftverlopást az ötletlopással).

Ettől függetlenül nekem sincs semmi gondom vele, a WARznek jót tesz hogy nem az arma motor hajtja és hogy valóban egy dedikált, mindenhez hozzáférő csapat csinálja, nem pár modder korlátozott változtatási lehetőségekkel.
  • tutituti
    ami ingyen van és abból ötletet meríteni az nem is lopás.
    Sőt,örüljünk neki hogy nem eszetlen zombi hentelő játékod fejlesztenek végre.

Én sem értem a redditen meg máshol a felmordulás okát.
  • Fpocok
    war-z fejlesztése előbb indult, mint a day-z. Nyilván vettek át dolgokat, de a day-z sem eredeti... nem értem, miért mondja mindenki, hogy mindenki tőle lop.
  • KiruHoshino
  • lammaer
    Gyűjtögetés és túlélés... kb ez a célja.
    Az elején a zombik a kihívás, aztán amikor megtanulsz lopakodni akkor meg a játékosok - sajnos mindenki nagyon trigger happy, az emberek nagyon bizalmatlanok, így egy idő múlva nem a zombik ölnek meg, hanem a játékosok, újra meg újra.
    És ebben a játékban ha meghalsz akkor nulláról kezded az egészet újra.

Van topikja, nézz be.
  • Szabi84
    Én is már gondolkodtam az arma2 vásárlásán, sosem játszottam vele, csak a dayz tetszett meg, de ezután a gameplay után várok inkább. Namost ez ugye két külön játék, nem lesz abból gond hogy ez egy másolat?
    A másik pedig hogy a játékban mi a cél a túlélésen kívül? Ki marad tovább életben? mi történik ha kilépek a szerverről? Szóval a játék célja konkrétan micsoda?
  • Noodlee
    Gyönyörűek vagytok
  • tutituti
    sose
  • Fpocok
    És az mikor jön baszod? :D
  • tutituti
    elvileg a trailerből vagy az intróból képek:
  • lammaer
    "Az sem érdekelne, ha csak pár féle szoba design lenne, csak lehessen valamit lootolni :)"

Ezt kérte, ennek a kritériumnak megfelel.
  • Malakai
    DayZ szerintem nem legjobb példa, amikor mondhatni teljesen üresek a belterek, a padlón hever néha-néha egy-egy felvehető tárgy, aztán ennyi.
    Persze nem tudom mi az elvárás, de igazán szépre procedurális map generálással lehetne csak megoldani azt, hogy mindenhova be lehessen menni, de annak meg megvannak a maga buktatói, nem véletlen nem használják.
  • KiruHoshino
    A DayZ lingor Island mapján a házak 80% bejárható. Ez csak egy becslés részemről.

A Cherno map-on meg kb a 30%. Bár a standalone DayZ-ben elvileg ezen változtani fognak, hogy több házba is be lehessen menni. Én sokat toltam a DayZ-vel de most sajnálom azokat akik kiadták a pénzt az Arma-ért, hogy DayZ-zenek hisz nekik is külön meg kell majd venniük az új játékot.

A War Z szerintem egy remek játék lesz. Bár nem sok minden került eddig ki róla. Bár a gameplay után van pár apróság ami miatt látok rajta némi kivetnivalót de tegyük hozzá, hogy ez még csak alpha verzió. Szerintem a játéknak nem lesz ballasztikája mint a dayz-ben de ettől függetlenül reménykedjünk a legjobbakban.

Még egy kivetni valóm van így utólag visszagondolva az egyik videóra. Csak én találom irritálóan nagynak a táskát?

Kellemes napot mindenkinek.
  • Noodlee
    Azzal nem játszottam, de ezek szerint már majdnem létezik ilyen :)
  • mike01010101
    Igen, ha már ennyire a realitásra megy a játék, akkor ez is bele kéne hogy férjen.
  • lammaer
    Hát, az ARMA DAyZ modban is sok házba (tény, nem az összesbe) be lehet menni. A panelházak pl egész nagyok is, jópár átvizsgálható emelet van. Szóval azért ez nem olyan nagy dolog sztem.
  • tutituti
    A balta segít ha baj van:)

amúgy igen,ez a betöltő csík amikor felveszi elég érdekes.
  • KiruHoshino
  • KiruHoshino
    Ami engem igazán elkeserített a lootolásban az a kis töltőcsík az E betű körül és az animáció hiánya, hogy lehajol és felveszi. vagy éppen elrágicsálja a kaját vagy issza a piát.
  • Noodlee
    Amúgy csak az én agyamon fut át az ilyen képek láttán, hogy mikor lesz végre egy olyan játék, ahol a házakba ténylegesen be lehet menni, és bejárni a szinteket/szobákat?
    Az sem érdekelne, ha csak pár féle szoba design lenne, csak lehessen valamit lootolni :)
  • Noodlee
    Szerintem vagy kapcsolható lesz a highlight a cuccokon, vagy HC módban egyáltalán nem fognak világítani. Crosshair sincs HC módban.
  • Noodlee
    Totál felesleges dolgokat nem hiszem, hogy beletesznek, max olyat tudok elképzelni, hogy 10 kg a cucc, és 5 centért lehet eladni.
  • tutituti
    csak ne ilyen "ott a földön a loot és úgy csillog hogy a hegy tetejéről látom mennyi van a városban" legyen mert a videó láttán engem ez nagyon elkeserített.
    remélem hc módban nem látható és este még nehezebb lesz megtalálni.
    (és titkon még mindig remélem hogy felesleges loot dolgok is lesznek benne amit ki kell dobnunk és válogatnunk kell mert előbb gyorsan lootoltunk hogy ne kapjon el a zombi.)
  • lammaer
    Na ezek a jó képek :D

Lehet majd bóklászni meg felfedezgetni dögivel....
  • tutituti
  • tutituti
    ismerős volt a nő benne de meg nem mondtam volna:)
  • Fpocok
    ebből