4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#271 Confirmed Weapons from pictures and information:
-PKM
-AK74 / Possible AKM variant
-AKSU-74
-M4 (Or variant of that)
-AR-15 Civilian Assault Rifle
-Double Barreled Shotgun
-Saiga 12
-Benelli M3 Shotgun
-SVD Dragunov
-Jericho941F
-M1911 (White Grip)
-Beretta M93 Raffica
-Crossbow
-Satchel charge (Or C4)
-AKSU-74
-Beretta M93 Raffica
-Benelli M3 Shotgun
(párat jól tippeltem meg) -
Egyik dev arca?
-
#269 sőt ahogy olvasom ezek War Inc. képek. -
#268 google keresőben meg saját artworknek mutatja:
itt -
Toma123 #267 Oké, köszi -
#266 Hivatalos honlapra linkelte be valaki. Exklúziv képek. -
Toma123 #265 Amúgy ezt a két képet honnan szedted mert a játék oldalán sehol sem találtam, csak azokat amelyeken AK van a player kezébe. -
Toma123 #264 Most nézem a fórumot a játék oldalán. Mi ez, hogy minden kép FPS nézetből van? Azért remélem TPS nézetben is élvezhető lesz.. -
#263 komoly képek.De nekem az tűnt fel sok irányba nem lehet menni.Szinte csak balra a leszakadt mennyezet felé.alatta ott a loot:D -
#262 Marketing+fotosopp.Ennyi a titka.A komor,első blikkre semmitmondó képekkel nem lehet eladni semmit.Kell a rikító figyelemfelkeltő szín.
Meg függ a napszaktól is.Azért délben ne várjunk sötét rejtelmes színvilágot lásd STALKER vagy fallout. -
-
Toma123 #260 Én egyébként ezeken az új képeken mintha kevesebb csillogást látnék. -
Nekrofil #259 a mostanában megjelent képek már kevésbé "műanyag" hatásúak, azok talán már kezdenek elmenni a sötétebb irányba. -
#258 ha hangulatos az, hogy lefolyik a muanyag a kepekrol, akkor okes :)
hiaba lesz jo a jatekmenet, nalam ez a muanyaghatas (shaderek agyoneroltetese?) nem bejovos :(
na majd ha lesz konkret gemplejvidejo, akkor okosabbak leszunk ;) -
Toma123 #257 Azért én kíváncsi vagyok milyen skillek lesznek majd a játékban. -
lammaer #256 Mondom, DayZnél is megadták pedig valahol a 240-es hsz környékén kértem a jogot.
Igen, a szabályzatban valóban 500 hsz az egyik kitétel, gyakorlatilag ez nem kemény kritérium. -
Toma123 #255 Én szerintem a blogomon majd szentelek az eddigi infóknak egy bejegyzést. -
#254 itt van egy kibaszott hosszú angol faq
Most olvasom, hogy nem is full áras lesz, hanem 30dollárra akarják belőni az árát. -
#253 Tudtommal csak 500 után lehet HG-t választani.
VISZONT MODERÁTOROK FIGYELMÉBE BEÍROD, hogy ezt a linket szeretnéd ebbe a topikba a bannerba, berakják.
Szóval addig is lehet módosítani a topikban. -
#252 Eddig tuti vétel ez a gém.
Az eddigi infóknak nem lehetne csinálni egy FAQ oldalt, összegyűjteni minden fontos információt az érdeklődőknek? -
Toma123 #251 Értem, akkor +1 nálam is rád tutituti:) -
#250 csak leírod kire szeretnél szavazni egy hsz-ben.zöld plusz nem kell:) -
Toma123 #249 Én is szavaznék, ha valaki lenne olyan kedves és leírná hol kell? Gondolom a zöld + de mindegy melyik hsz-nél?:o
bocs a tudatlanságomért:) -
Nekrofil #248 nálam is +1 tutituti-ra -
#247 oh ezt nem tudtam.Köszönöm a szavazatokat.
-
#246 Akkor +1 tutikára -
lammaer #245 Dehogynem, kérd csak nyugodtan a jogot. Én szavazok rád :)
(dayz modhoz én is megkaptam 500 alatt). -
#244 AKS-74U
Painkiller,kaja,ital ráadásként egy Beretta 93R. -
#243 500hsz alatt nem tudom szerkeszteni még a topikot -
Nekrofil #242 -
Nekrofil #241 -
Noodlee #240 Mi lenne, ha bannerbe betetetnénk a hivatalos oldalát a játéknak?
http://www.thewarz.com/ -
Noodlee #239 Szerintem nagyon kevesen írtak grafikát, a legtöbben azt írták, hogy baromi hangulatosak a képek. -
Toma123 #238 Bocsi az üres hsz-ekért, képet akartam beszúrni de nem jó valami:S
a játék oldalán vannak fent új képek, nagyon jók:) -
Toma123 #237
-
Toma123 #236 -
lammaer #235 Ja, csak lehessen az épületekbe is bemenni, na az lenne a szupi :) -
Toma123 #234 Én meg pont az erdőkre, farmokra, kihalt országutak melletti sétálgatásra vagyok kíváncsi:D Persze a város sem hiányozhat, fő a változatosság:)
Egyébként már nagyon kivagyok éhezve egy trailerre. -
#233 amúgy én egy nagyvárosra lennék kíváncsi, jó nagy felhőkarcolók között sétálgatva :D
#195 itt a második képen a háttérben látok felhőkarcolókat, remélem jó nagy város lesz :) -
lammaer #232 Teljesen igaz, a screenek emiatt eddig érdekesek. Ugye játékmenetről mégsemmit nem tudunk, tehát akár a képek alapján szimpla FPS is lehetne...