4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • KiruHoshino
    Mégis az..... És igazad van nagyon ratyi. :D
  • KiruHoshino
    Az nem gameplay screen.
  • Noodlee
    Hogy fogja azt a csákányt?
    Az ilyenektől elgurul a gyógyszerem.
  • tutituti
    Recoil Test

• tutituti
    :DDDD
  • KiruHoshino
    Divatos hátizsák az iskolakezdésre. :)

• tutituti
    shacknews cikk(angol)
  • KiruHoshino
    Nem a legjobb búvóhely.

• Toma123
    Méghozzá az a rész amiben Shane ki engedi a zombikat a pajtából.:D Nekem legalábbis.
  • Panzeradler #542
    Valahogy a Walking Dead sorozat ugrott be a képről.
  • KiruHoshino
    Kellemes hétvégét kíván a "The War Z" csapata.

• Evoluti0N
    Ez jó ötlet. Tetszik.
  • tutituti
    Nabazz most találtam pár új képet is:
  • tutituti
    illetve megváltozott a honlapon a gomb is:
  • tutituti
    Youtube-osban:
  • tutituti
    http://www.gamespot.com/the-war-z/videos/the-war-z-leaving-note-to-player-gameplay-6396988/
  • Gabor113
    Elvileg mindkét játékmódban egyformák a zombik. A különbség a két játékmód között, hogy HC módban permadeath, normál módban pedig 1 napos respawn time van.
  • lammaer
    Puding próbája úgyis mindíg az evés, nem érdemes se pro-se kontra nagyon belelovallnia magát az embernek a játékba amíg nem póbálja ki.

Remélem lesz trial mód.
  • Panzeradler #533
    Én nagyon remélem, hogy ezek normal játékból vannak, nem pedig HC módból, de egyre jobban kezdek elkeseredni.
  • lammaer
    "Az pedig, h ilyen kemény volt a csávó, szuper fegyverekkel, az betudható annak, h fejlesztő. "

Mondjuk én még emlékszem nem is olyan rég, amikor azt mondták a karakterfejlesztés nem fogja szuperhérókká emelni a játékosokat. Elnézve hogy a zombik kb semmi kihívást nem jelentettek az illetőnek (és nem a fegyver miatt) úgy tűnik ez is csak marketingszlogen volt... már ha nem annyira hülyék, és nem iddqd-val mutatják be a játékot.
  • Evoluti0N
    A videóból nem sokat láttunk újat, de a kommentárból annál inkább. Szimpatikus a játékosok által generált küldik. Mondjuk spórolás is a fejlesztők részéről, de ugyanakkor szimpatikus is. Az, h lehet saját kisebb mapokat csinálni szintén jó ötlet. Az pedig, h ilyen kemény volt a csávó, szuper fegyverekkel, az betudható annak, h fejlesztő. Mondta is a videóban. Egyébként arra lennék kíváncsi, h a későbbi területek mennyire lesznek megtöltve zombikkal. Ugye logikus, h egy ilyen hegyes, erdős, kisvárosos részen kevesebb a zombi és könnyebb is a dolga a játékosoknak, de kérdés, h mi lesz a helyzet egy nagyvárosban. Ott már kis túlzással élve milliószám lehetnek a zombik.

@530
    A hangok nem igazán tetszenek. A benti területeken mindenhol ugyanolyan a hangja a lépéseknek a padló típusától függetlenül. Emellett kint is a füvön ugyanolyan a hangja, mint a betonon. A fegyver újratöltés és az ugrás közben a nyögés hangja is elég gáz. Az animációkkal is van 1-2 gond (a zombik felpattannak fél métert a földről, amikor rájuk lő; némelyiknek belelóg a lába a földbe, stb.), de ez betudható az alfának. Inkább az zavart, h a zombi, akit elemlámpával csapkodott, igencsak keveset ártott neki. Remélem, h csak azért, mert normal módon játszott.
  • Gabor113
  • mike01010101
    Igen, minél több videót látok annál kevésbé meggyőző. Azért egy próbát megérhet.
  • Noodlee
    A videók alapján egyre kevésbé várom a játékot.
  • tutituti
    Hát GM volt a tag,mert napszak váltás,weapon addolás stb.
    meg ugye normal mód.
  • lammaer
    Hát, néztem ott a 10. perc környékén, simán lekocogta a zombikat, csak kerülgette őket mint bólyákat a tanpályán, és még lövöldözni is megállhatott nyugodtan, akkor se érték be.... ez valami fullos brutál kari lehetett?
  • tutituti
    Olyan érzésem van a videó nézése alatt,hogy három-négy haver ts-en beszélgetve végigdarál bármilyen várost.
    Bár ez normál mód.De eddig könnyűnek tűnik.

Az ár meg nem rossz.
  • Árnyvadász
    Videóból:

Október negyedikén elérhető a nagyközönség számára és 40 dollárt kérnek majd érte. Nem túl olcsó, de az új tartalmakat is benne vannak ebben az árban.

• Nekrofil
    épp most akartam linkelni :D
  • KiruHoshino
    20 perces IGN videó fejlesztői kommentárral. Ne hagyjátok ki.

http://www.ign.com/videos/2012/09/20/the-war-z-developer-commentary
  • tutituti
    Apokalipszis esetén is számítok ilyen csapattársra!:D
  • Fpocok
    Azt olvastam valahol, hogy akarsz lenni, de szavazást nem láttam :D
    De nemgond. Maradj csak :D
  • tutituti
    hopp,volt szavazás és mivel az 500 meglett írtam emailt.
    Ha gondolod újra szavazhatjuk,nem problémázok ezen:)

A háttér random.gondoltam passzol ide.

(A kisebb hibákat javítom majd.)
  • Fpocok
    Hmm... látom már be is nyúltad a HGságot... én is indultam volna érte... de mindegy, látom nagyon akarod és még nem vagy sehol, szóval akkor maradok sima olvasó :D Grat azért :D

Ez a háttérkép honnan van? Még nem láttam.
  • Panzeradler #517
    Számszeríj helyet jobban örülnék egy sima íjnak.

(A felső sor egybe van csúszva, javítsad.)
  • tutituti
    Sergey Titov ma nyilatkozott röviden a játékbeli realitásokról
    (mivel orosz a szöveg pár részt kihagytam)

A lényeg hogy két féle realitásra világít rá.
    Van az ARMA-Dayz féle és a mit ők csinálnak.
    Például.a WarZ-ben nem kell a kerítésen átmászáshoz külön gomb(dayzben ez az ugrás,hülye példa szvsz) hanem a space lenyomásával ugrunk majd.

Aztán ha mechetevel öldöklünk akkor nem elég agyonvágni vele le is kell csapni a fejét.
    Aztán rátér az animációkra amit mi is fikázunk.Szerinte nem arról szól a realitás hogy valami úgy van animálva ahogy, hanem ha a golyó röppályájára hatnak a környezet viszontagságai.
    majd jön egy marketing szöveg hogy bf3ban 6milla volt csak az animáció és nekik kevesebből kell gazdálkodni.

Viszont lesz számszeríj meg valami luke(valami fegyver lehet de ez majd 2013 körül kerül bele)
  • tutituti
    kicsit breakdance-es
  • Lammer
    nem, nem! az f*sza, hogy van animacio, na de milyen? :DD
  • Panzeradler #513
    Azért ezek biztosan fognak még változni.(vagy csak én is nyugtatom magamat az alpha verzió dumával)
  • tutituti
    mi a baj a hasalással?te nem három ezredmásodperc alatt vagy a földön?:DDD
    amúgy igen minden kicsit gyorsabb.lehet megszoktuk a dayz nyugger lassúságát.