4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#551 Mégis az..... És igazad van nagyon ratyi. :D -
#550 Az nem gameplay screen. -
Noodlee #549 Hogy fogja azt a csákányt?
Az ilyenektől elgurul a gyógyszerem. -
#548 Recoil Test
-
#547 :DDDD -
#546 Divatos hátizsák az iskolakezdésre. :)
-
#545 shacknews cikk(angol) -
#544 Nem a legjobb búvóhely.
-
Toma123 #543 Méghozzá az a rész amiben Shane ki engedi a zombikat a pajtából.:D Nekem legalábbis. -
#542 Valahogy a Walking Dead sorozat ugrott be a képről. -
#541 Kellemes hétvégét kíván a "The War Z" csapata.
-
Evoluti0N #540 Ez jó ötlet. Tetszik. -
#539 Nabazz most találtam pár új képet is:
-
#538 illetve megváltozott a honlapon a gomb is:
-
#537 Youtube-osban:
-
#536 http://www.gamespot.com/the-war-z/videos/the-war-z-leaving-note-to-player-gameplay-6396988/ -
Gabor113 #535 Elvileg mindkét játékmódban egyformák a zombik. A különbség a két játékmód között, hogy HC módban permadeath, normál módban pedig 1 napos respawn time van. -
lammaer #534 Puding próbája úgyis mindíg az evés, nem érdemes se pro-se kontra nagyon belelovallnia magát az embernek a játékba amíg nem póbálja ki.
Remélem lesz trial mód. -
#533 Én nagyon remélem, hogy ezek normal játékból vannak, nem pedig HC módból, de egyre jobban kezdek elkeseredni. -
lammaer #532 "Az pedig, h ilyen kemény volt a csávó, szuper fegyverekkel, az betudható annak, h fejlesztő. "
Mondjuk én még emlékszem nem is olyan rég, amikor azt mondták a karakterfejlesztés nem fogja szuperhérókká emelni a játékosokat. Elnézve hogy a zombik kb semmi kihívást nem jelentettek az illetőnek (és nem a fegyver miatt) úgy tűnik ez is csak marketingszlogen volt... már ha nem annyira hülyék, és nem iddqd-val mutatják be a játékot. -
Evoluti0N #531 A videóból nem sokat láttunk újat, de a kommentárból annál inkább. Szimpatikus a játékosok által generált küldik. Mondjuk spórolás is a fejlesztők részéről, de ugyanakkor szimpatikus is. Az, h lehet saját kisebb mapokat csinálni szintén jó ötlet. Az pedig, h ilyen kemény volt a csávó, szuper fegyverekkel, az betudható annak, h fejlesztő. Mondta is a videóban. Egyébként arra lennék kíváncsi, h a későbbi területek mennyire lesznek megtöltve zombikkal. Ugye logikus, h egy ilyen hegyes, erdős, kisvárosos részen kevesebb a zombi és könnyebb is a dolga a játékosoknak, de kérdés, h mi lesz a helyzet egy nagyvárosban. Ott már kis túlzással élve milliószám lehetnek a zombik.
@530
A hangok nem igazán tetszenek. A benti területeken mindenhol ugyanolyan a hangja a lépéseknek a padló típusától függetlenül. Emellett kint is a füvön ugyanolyan a hangja, mint a betonon. A fegyver újratöltés és az ugrás közben a nyögés hangja is elég gáz. Az animációkkal is van 1-2 gond (a zombik felpattannak fél métert a földről, amikor rájuk lő; némelyiknek belelóg a lába a földbe, stb.), de ez betudható az alfának. Inkább az zavart, h a zombi, akit elemlámpával csapkodott, igencsak keveset ártott neki. Remélem, h csak azért, mert normal módon játszott. -
Gabor113 #530 -
mike01010101 #529 Igen, minél több videót látok annál kevésbé meggyőző. Azért egy próbát megérhet. -
Noodlee #528 A videók alapján egyre kevésbé várom a játékot. -
#527 Hát GM volt a tag,mert napszak váltás,weapon addolás stb.
meg ugye normal mód. -
lammaer #526 Hát, néztem ott a 10. perc környékén, simán lekocogta a zombikat, csak kerülgette őket mint bólyákat a tanpályán, és még lövöldözni is megállhatott nyugodtan, akkor se érték be.... ez valami fullos brutál kari lehetett? -
#525 Olyan érzésem van a videó nézése alatt,hogy három-négy haver ts-en beszélgetve végigdarál bármilyen várost.
Bár ez normál mód.De eddig könnyűnek tűnik.
Az ár meg nem rossz. -
Árnyvadász #524 Videóból:
Október negyedikén elérhető a nagyközönség számára és 40 dollárt kérnek majd érte. Nem túl olcsó, de az új tartalmakat is benne vannak ebben az árban.
-
Nekrofil #523 épp most akartam linkelni :D -
#522 20 perces IGN videó fejlesztői kommentárral. Ne hagyjátok ki.
http://www.ign.com/videos/2012/09/20/the-war-z-developer-commentary -
#521 Apokalipszis esetén is számítok ilyen csapattársra!:D -
#520 Azt olvastam valahol, hogy akarsz lenni, de szavazást nem láttam :D
De nemgond. Maradj csak :D -
#519 hopp,volt szavazás és mivel az 500 meglett írtam emailt.
Ha gondolod újra szavazhatjuk,nem problémázok ezen:)
A háttér random.gondoltam passzol ide.
(A kisebb hibákat javítom majd.) -
#518 Hmm... látom már be is nyúltad a HGságot... én is indultam volna érte... de mindegy, látom nagyon akarod és még nem vagy sehol, szóval akkor maradok sima olvasó :D Grat azért :D
Ez a háttérkép honnan van? Még nem láttam.
-
#517 Számszeríj helyet jobban örülnék egy sima íjnak.
(A felső sor egybe van csúszva, javítsad.) -
#516 Sergey Titov ma nyilatkozott röviden a játékbeli realitásokról
(mivel orosz a szöveg pár részt kihagytam)
A lényeg hogy két féle realitásra világít rá.
Van az ARMA-Dayz féle és a mit ők csinálnak.
Például.a WarZ-ben nem kell a kerítésen átmászáshoz külön gomb(dayzben ez az ugrás,hülye példa szvsz) hanem a space lenyomásával ugrunk majd.
Aztán ha mechetevel öldöklünk akkor nem elég agyonvágni vele le is kell csapni a fejét.
Aztán rátér az animációkra amit mi is fikázunk.Szerinte nem arról szól a realitás hogy valami úgy van animálva ahogy, hanem ha a golyó röppályájára hatnak a környezet viszontagságai.
majd jön egy marketing szöveg hogy bf3ban 6milla volt csak az animáció és nekik kevesebből kell gazdálkodni.
Viszont lesz számszeríj meg valami luke(valami fegyver lehet de ez majd 2013 körül kerül bele) -
#515 kicsit breakdance-es -
#514 nem, nem! az f*sza, hogy van animacio, na de milyen? :DD -
#513 Azért ezek biztosan fognak még változni.(vagy csak én is nyugtatom magamat az alpha verzió dumával) -
#512 mi a baj a hasalással?te nem három ezredmásodperc alatt vagy a földön?:DDD
amúgy igen minden kicsit gyorsabb.lehet megszoktuk a dayz nyugger lassúságát.