4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    Fő a pozitív hozzáállás:D

Figy itt a zombi-csöcs dologhoz annyi hogy mondj egy olyan játékot ahol nem a reklámokkal marketinggel próbáljám rávenni az embert hogy megvegye az új játékot.szinte egy sincs.ez a lényege.Mivel már nem öt évente jön egy folytatás vagy egy nagyobb név,hanem abban az évben bejelentik a folytatást feleslegessé vált a demo.Inkább mint beta,kiadják a közönségnek így van bugreport(már aki reportol) és itt eldönthetik hogy kell vagy sem.
    Aki meg azt mondja hogy egy closed betaba bejutni nehéz az még két google keresést és három kattintást is lusta megtenni.

Ezt a játékot közülünk azért rendelik majd elő,mert kipróbáltak sokat.dayz,l4d1-2,resi-k stb.
    ÉS ebben látni most azt amit akar a közönség.
    valszeg itt is lesznek olyan dolgok amit beígértek és nem lesz meg majd 300 hsz arról szól majd hogy ezt de elszabták mert nincs tökéletes játék.De inkább nem bulizok vagy rendelek kaját három hétig és megveszem.

Persze értem mit mondasz de ez nem most kezdődött azért!
  • s1lkforrent
    Azért poén, hogy abban Futurama epizódban az agyatlan amerikai fogyasztást figurázták ezzel ki, a valóságban meg vicceskedő, de tényleges agyatlan fogyasztási szándékot kifejező mém lett belőle.

Szóval ott tartunk, hogy van belőle pár kép, tudjuk hogy nagyjából Day Z játékmenetre lehet számítani(- talán az agyatlan PVP rész), és emberek simán kidobnának érte 40-50 dollárt akár több mint egy évvel kiadás előtt, csak mert "jónak néz ki". Zombikkal és csöcsökkel tényleg mindent el lehet adni.

Ezt nem feltétlen az itt tapasztaltak miatt mondom, máshol is így állnak a játékhoz. A nyugati játékosokat már látványosan ráidomították a kiadók, hogy mindent látatlanul, kipróbálatlanul vegyenek meg. Nem is csoda, ha nem készülnek többé demók, mégis minek?
  • tutituti
    Én nekem csak legyen max a látótávolság a többi nem izgat graf téren.
    valszeg medium-high között tudom majd futtatni de ha a dayz graf szintet hozza én maximálisan elégedett leszek.
    De ugye ott a fix motor és a war inc game.Tehát a gépigény kb. ez lesz:

The system requirements for War Inc. are:

Minimum:

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz or similar AMD
    Memory: 2GB of RAM
    Hard Disk Space: 2GB of HDD space
    Video Card: nVidia 9600 or similar ATI, 512MB dedicated video memory, Pixel Shader 2.0

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Duo 3.0GHz or similar AMD
    Memory: 4GB of RAM
    Hard Disk Space: 2GB of HDD space
    Video Card: nVidia 570 or similar ATI, 1GB dedicated video memory, Pixel Shaders 3.0

• Lammer
    +1!

(remelem nalam is elfut majd 1360*768 max beallitas mellett)
  • tutituti
    hál istennek.Akkor legalább a játékélményre helyezik a hangsúlyt.
  • rooney8
    Legalabb majd elfut a gepemen :D
  • SötétBarom
    Nem a grafikáért fogjuk szeretni :)
  • tutituti
    Na akkor egy új kép mert jobban szeretitek mint ha videó jönne:D

• SötétBarom
    Akkor challenge, buzikám! :DDD

Screenshotot kérek az elmúlt, mondjuk legyen 5 évből, a játékban épp legyen éjszaka, és legyen sötét.

• Noodlee
    Nem a sötétségre izgultam rá, hanem a sötét hangulatra. Amit látni kell, azt lehet is, semmi baj nincs a képpel.
  • Lammer
    klasszikot ideznek :)

• tutituti
    Én itt a képen nem is a sötétet néztem.Pl a fű fa textúrákat,a zombikat, UI-t fegyvereket.De pl nem elhanyagolható az elemlámpa fénye is.

De a sötétség között is van különbség.
  • lammaer
    "+b hát hogy nézzen ki a sötétség? :D"

Épp ezt mondom.. sötétségre ráizgulni, hogy hú de jól néz ki... :D

Na, menjünk tovább :)
  • Noodlee
    Nem értem, hogy miről beszélsz.
    A #369 képeken teljesen látni, amit kell (talán még túlzottan is), de amit te linkeltél #377, azon valóban xart sem látni.

"sötétség ott is pont így néz ki"
    +b hát hogy nézzen ki a sötétség? :D
  • lammaer
    Na itt is, az első screenshot akár lehetne valami gagyi 10 éves játékból is, mert a sötétség ott is pont így néz ki :) Nagy fekete és semmi nem látszik.
    Itt egy tessék :)

Tök jó a grafikája, nem? :)

Érted, akkor már inkább az edig belinkelt többi screenshot mintsem ezek :D
  • Noodlee
    Szerintem is nagyon odab@x a hangulatuk.
    Nálam is ment a fap, amikor megláttam :P
  • lammaer
    Azért elég olcsó vagy ha két kép amiknek kb 90%-a csak nagy feketeség megvett :)
  • SötétBarom
    Ez a két shot megvett kilora. :DD
  • tutituti
    az a bf3:D

rohadjanak meg amúgy,jöjjön a gémpléj
  • perseus99
    lehet el vakítja őket a lámpa...
  • Noodlee
    A jobb felső sarokkal, mintha gond lenne a 2 képen.
    Az alsó képen ennél jobban már nem is láthatnának a zombik, de a jelzés még csak félig sincs.
  • Panzeradler #370
    De város már, és rendesen sötét is lesz. Remélem a lámpa itt rendesen fog működni, nem pedig mint a DayZben, hogy a zombik nem látják.
  • Nekrofil

• Omlás
    Gameplay videó infó : The War Z Forum
  • Lammer
    detto!

yay! ez is egy uj komment!
  • Omlás
    tutituti a hibás [#idiota][#idiota] ő linkelget képeket :D arra meg reagálgat az ember fia :]
  • Fpocok
    Vagy mindenki jobban fos sírni, hogy mi a fasz ez? :D
  • Noodlee
    Akkor írok neked egy újat :P

A viccet félre téve, mindenki jobban fog sírni, ha meglát majd egy videot, hogy hol van már a játééééék!
  • Fpocok
    Faszomat már... mindig, amikor látom, hogy új komment van, idejövök és várom, hogy legyen videó... de sosincs ;S
  • Omlás
    Bazze van hangulata... ejj jöhetne már egy game play bár most elég jól el leszek egy darabig a GW2-vel de akkor is dobhatnának valamit a népeknek
  • tutituti
  • lammaer
    Jól néz ki a nagy szabad terület.
  • MarkBlade
    Látszik hogy az Arma modot vették alapul..
  • Noodlee
    A 3. ponttól minden játékban kivert a víz, amiben volt ilyen, itt remélem itt megszokom :)
  • Omlás
    A próféta szóljon belőled
  • Evoluti0N
    Én meg játszani akarok
  • tutituti
    Összevághatom a képeket egy videóba:DD

Szerintem lassan kiszórják azt is.Túl sok képet raktak ki ahhoz hogy ne jöjjön az ingame videó vagy egy teaser trailer amiben nem fogunk semmit megtudni..remélem előbbi lesz
  • Omlás
    Menjenek a francba :D videót akarok!
  • tutituti
  • tutituti