4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#431 Új lokó?
Miből van? -
#430 Valami olyasmit írtak, hogy ILYENEKET IS LEHET MAJD CSINÁLNI. -
#429 Valszeg ez csak látványterv.
De ha valaki előrendeli nekem és utána még az alfát is átadja akkor megmondom:D -
Evoluti0N #428 Ezek karaktergenerálásnál készíthető karakterek koncepciói? -
#427 LOL!
megeloztel :D
es kulonbenis... 4 nenibol, 3-nak gyanus, hogy nem organic :D
A bal kettes olyan szeliden kedves xD -
Noodlee #426 Na ezt még egyszer, mert üres a kommented :) -
#425 -
mike01010101 #424 Az animációkon külső nézetből még dolgozhatnak kicsit. A mászkálós, felfedezős részeket jobban szeretem külső nézetből. -
#423 Szerintem tolnád bármelyiket az alsó sorból... valaki még a felső sort is :D (én nem) -
#422 jobb alsót tolnám -
#421 a map elvileg nagyobb lesz mint a dayz ben cserno map? -
#420 Here's just to give you some idea of map size, rendering distances, etc.
This screenshot shows pretty much 90% of the map. distance from the camera to far mountains in the center of the screen is around 11-13km (
6.6 to 7.8 US miles ). All area except for snow peak mountains on the edge of the map are playable. Ie you're getting around 160-170km of playable terrain comparing to 225 sql km of Chernorus ( keep in mind that large chunk of chernorus map is a sea ).
This is our first map codename "Colorado".
This map size is pretty comfortable for up to 130+ players. At 200+ players, you'll be able to meet other players every 15-20 minutes of playing game. -
#419 igen-igen, erősen gondolkodm rajta, csak még a dayz is lesz meg nem tudom még, hogy addig mit találnak ki:D -
perseus99 #418 egyre jobb lesz, lehet beruházok rá :D -
#417 -
#416 -
#415 -
ladista #414 Zárt bétáról egyenlőre semmi infó nincs? -
#413 Egyre jobb.kicsit kazuál de jó. -
#412 -
#411 A fórumon mondták hogy konkrétan ha az eget lövöd akkor is meghal a zombi.
Ezt mondták pax-on.tehát egy lövéstől haltak, ilyesmi. -
Evoluti0N #410 Engem csak egy dolog zavar a videóban. Úgy rémlik, mintha azt mondták volna, h csak a fejlövés fog végezni a játékban a zombikkal, ennek ellenére nekem úgy tűnt a videóból, h bárhova lő, mindenféleképp fekszenek. -
Evoluti0N #409 Nem sok mindent tudtunk meg a videóból, de alpha footage-hez képest biztató és a hangulata is nagyon átjön. -
#408 AWESOME! -
#407 itt:D
-
#406 Hun? -
#405 két noob srác játszik.elmondja hogy ott egy autó,nincs benne semmi.ott egy mentő előtte van valami.bemegyek a házba!négy fala van.és kiugrok az ablakon.hol vagy?ott vagyok.nem látlak.felüljáró.megvagy.akkormegyek.gyere és ilyen idegesítő taktikai szövegnek tűnő az egész.amúgy korrekt.
a tárgyfelszedés "e" gombbal megy egyből bele a táskába.Egy kör betelik és felveszi.kb 2-3 sec alatt.a fegyver flashlight meg a hangtompító is backpackbe megy külön helyet foglalva. -
#404 alfa.eddig érdekes.remélem felesleges tárgyak is lesznek benne amiket ki kell dobálni,szemét vasdarabok stb.
mondjuk eddig nem az a félelmetes dolog.gyorsan halnak a zombik,tárazás még nincs.Gondolom ez idővel változik.most a l4d-re hajaz mintsem a dayz-re.
várom a következő videót! -
#403 semmi probléma nincsnen, jó a videó!:)
Csak a kolléga valami feature-kkel teli parasztvakítós videót várt, aminek ugyan nem tudom, hogy mi értelme volna, pláne egy alpha állapotban levő játékról...
Nincs ezzel semmi baj, alpha gameplay videót ígértek, nem reklám szart! -
#402 Nincs annyira nagy gáz... csak egy alfa gameplay, tele alfa hibákkal. Engem jobban zavar, hogy tényleg ezt szánták első videónak? Az első benyomás nagyon fontos, azt hittem valami trailer lesz, vagy feature-öket mutatják be. Ez így nagyon kevés. -
Nekrofil #401 nemtudom most megnézni. mi a probléma? -
#400 Hát ez elég gáz. Nem ilyen fajta videót vártam. -
#399 -
#398 koszi! :) -
#397 Ez igaz.Azt várja mindenki.
Aztán majd levonjuk a konklúziót meg majd képkocka elemezgetéssel meglátjuk . -
lammaer #396 Ahogy mondani szokás, a papír mindent elvisel.
Írni mindent le lehet, sztem olyan játék még nem születtett ahol a játék készítői ne dobálóztak volna a legcsúcsszuperebb játékot ígérő jelzőkkel... egy ingame 5-10 perces video, na az már valami.
-
#395 több mint két oldalas faq van ám itt.Amit megkérdeztek az emberek válaszoltak rá a fejlesztők.Persze ez nem azt jelenti hogy mindent tudni róla,de szerintem ha adott egy termék amit promóznak és az ember eldönti ogy igen ez kell neki akkor van annyi felelősségtudata hogy utánaolvas és végleg eldöntheti hogy kell vagy sem.
Embere válogatja.Aki meg a pénzéért szart kap az meg magára vessen! -
lammaer #394 Amúgy a shotodat már megkaptad.... -
lammaer #393 +1, pont erre akartam én is kevés szöveggel ráugrani. Egyelőre még nagyon lightos amit a játékból láttunk (konkrétan 0), és még a grafikából is csak pár screenshot.
Ennyi alapján aki már döntött az igen felelőtlen.
(Aki meg buzizik is, arra más jelzők is illenek, ismerőstől/havertól elviselem de noném csákótól nem viccces, még szmájlival se)
Pont a shut-up-and-take-my-money miatt van az, hogy mostmár megjelenés előtt irdatlan pénzeket kifizetnek az emberek preorderre.
Pl egy rakat "nagyon várós" űrstratégia hatalmasakatt bukott - volna, ha a sok elvakult pár screenshot meg tézer alapján nem ugrott volna rá preorderre. Igy meg kiadták bugosan/játszhatatlanul/szarul, a pénzt viszik, a player meg dühönghet :D -
lammaer #392 Nana, szexuális orientáltságodat ne keverjük bele....