4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#631 amúgy egy biztos, hogy hangulata van ill lesz a dolognak!:)
Vaktában még nem adtam ki játékért pénzt, remélem nem cseszik el a mostani hozzáállásunkat:D -
Evoluti0N #630 Lesz egy nagy map: Colorado. Később, az egyik fejlesztő szerint valószínűleg jövő nyár elején, jön egy újabb map. Kasztok nem lesznek. Fejlődés lesz. Különböző passzív képességek, mint például állóképesség, fognak növekedni a fejlődéssel. -
#629 Csatlakozok majd én is. Jövőhéten megvezem a Pioneer package-t.
Bár kicsit félek, hogy már előre begyűjtik a pénzt..
Meg térképek, hogy lesznek? nem egészen tiszta. Kasztok és egyebek? -
nikopeti #628 Pioneer Package megvéve... remélem nem bánom meg :) Hangulata vadállat lehet,kíváncsi leszek rá :) -
nikopeti #627 hmm... sikerült,másik böngészővel!!! :D JEEE -
#626 én paypal el csináltam rendben ment -
nikopeti #625 miután kitöltöttem az adatokat és rányomok,hogy continue akkor nemtörténik semmi és kiírja,hony no bstate apró kék betükkel. Van valakinek ötlete,hogy mi lehet ez? eddig sose volt gond a netes vásárlásokkal...? -
nikopeti #624 nemértem mit csinálok rosszul... -
nikopeti #623 Érdekes,nemlehet fizetni... de miért??? Valakinek sikerült már a fizetés?? -
#622 :DDDD -
#621 Kurva király, november egytől nincs munkám, mekkora géming lesz OMFG :DDDDD -
#620 Én úgy vagyok vele "Enni nem kér.." egy esélyt adok neki max megy a levesbe :) Amúgy szerintem most az akció keretén belül aki esetleg bizonytalan annak talán még a Survivor nem akkora kiadás kb 4200Ft tekintve, hogy az akció után a Survivor olyan 6500Ft körül lesz de döntse el mindenki magának ;].
Amúgy ha jól olvastam a kedvezményes árak Okt 20-ig élnek és mivel 15-től már valószínű elég sok videó és kép + infó kerül majd fel lesz még 5 nap eldönteni megéri e azt a pár ezer FT-ot kiadni rá :). -
Nekrofil #619 énis azon gondolkodtam, de eddig amit mutattak, abban a remek felvételi minőségben, az nekem kevés. pedig nagyon vártam -
#618 Ahogy egy hülye haver mondta a Will Smith-es filmre
Im a legenda vagyok:D:D LOOL -
#617 The War Z Pioneer Package -
Nekrofil #616 mutathatnának valami HC gameplay-t is, mert a normál eddig nemigen győzött meg. amúgy ki vette meg és melyiket? -
#615 Ne legyetek már ilyen "suták" :] sosem vettetek még preordert ? Nem az első játék ami preorder esetén ad alpha illetve beta hozzáférést... Nem kell utána fizetni a teljes játékért semmit... Most kifizetted viszlát... majd ha akarsz költhetsz valós pénzt ingame cuccok vásárlásáért de sem kötelező havidíj sem egyéb költség nincs miután kiperkáltad a mostani akciós preorder árat..
A "be part of the game forever" a legend pack vásárlása esetén bekerülsz a játékba... ennyit jelent ha azt veszed... nem azt, hogy csak ahhoz a packhoz jár a teljes retail verzió majd...
Teljesen olvashatóan oda van írva minden mennyi most preorderben az ára és mennyi lesz majd az akció után az ára.. mit nem lehet ezen érteni ? -
lammaer #614 Be is b*szna ha azért mernének pénzt kérni hogy vki kipróbálhassa a bétát. -
#613 -does that 19.99 go to the game or is it just for beta acess only
-You are buying retail, you receive beta for the survivor package as a bonus.
szósz -
#612 be part of the game forever
ezt csak a legend felett írja!
szerintem a végleges full gém csak a legend pack esetén jár... -
#611 Hát ha MindeCraft modellben megy, akkor most a alfa/beta játékért nyomottabb árat kapsz, de folyamatosan megkapod a frissítéseket, amik miatt később drágul majd a játék ... csak nem neked :)
Aztán ki tudja ... engem már az 'in game currency' kvára zavar .... ez is egy buzi játék lesz, ahol igazi pénzen lehet customizálni a karaktereket, meg cuccokat venni nekik. Mennnnnnyenek a pcsába! Én ilyen játékokkal nem játszom.
-
Evoluti0N #610 Most akkor ez hogy is van? Itt mindenki azt mondja, h ha a lenti packok valamelyikét aki megveszi, az részt vehet az alfa/bétában és megkapja mellé a végleges játékot is. Ugyanakkor Youtube és Facebook kommentekben mindenhol azt látom, h a ezekért a pénzekért csak a bétán való részvételt veszi meg az ember és később még külön ki kell perkálni a pénzt a játékért.
Szal egy kicsit összezavarodtam. -
#609 -
#608 Hát ez egy újabb minuszpont. Mire kijön a játék, abszolút nem fog érdekelni... -
Evoluti0N #607 Elő is rendelem a napokban a középsőt. Akkora elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban, nehogy seggre esés legyen a vége. -
#606 -
#605 style! -
Árnyvadász #604 FAQ (szinte minden fontos kérdésre választ ad), érdemes átolvasni.
oneal1: Igen. -
#603 arról írtak már valamit , hogy ha pl találsz egy másik player hulláját, akkor azt ki lehet fosztani? -
#602 Az Item Mall csak a noob-oknak van akik basznak rendesen felgear-elödni. Elvileg minden elérhető a több playernek is csak találjon. A másik pedig az, hogy ha meghalnak akkor a megvett cuccukat is bukják. Ennyi.
Sajnos nekem még nincs rá pénzem de igyekszem összeszedni amíg olcsó. -
#601 én is nyomom 15től, összedumálhatnánk páran akik játszanak már akkor! -
#600 Hát most preorderben annyiba kerül a "Pioneer" mint amennyiért a megjelenéskor árulják majd a sima "fapados" verziót szal olyan mind1 :).
NDA infókat nem tudom ha lesznek majd körültekintő leszek, bár úgy is max ide postolok szóval nem hinném, hogy nagyobb gondom lehetne belőle :D -
#599 azt megköszönjük.Én is majd belefeccölöm de a legolcsóbbnál többet nem ér.Szervert nem akarok bérelni.Az ingame pénz meg nem akkora összeg.
Amúgy képeket stb-t majd óvatosan.Nehogy bannolják az accountod mert closed beta infókat szivárogtatsz ki(screenshoton vízjel stbstb.) -
#598 Én megelőlegeztem nekik a 30USD-t nem olyan hatalmas összeg péntek esténként több elmegy a haverokkal ha azt nézem szal most majd nem én fizetek egy kört maximum Tapasztalatokat természetesen majd osztom megfelé ide ezerrel :) -
#597 Remélem aki mailt kapott az bent lesz a closed betaba.mert páran nem kaptak ilyen mailt.És előre nem venném meg mert jelenleg az ACE moddal a dayz most jobb. -
#596 okés köszi a normális választ:) másoknak nem megy... -
#595 Gyerek neked mi bajod?
Ha nem tudsz normálisan beszélni akkor lődd le otthon a netet -
#594 Akik megveszik bármelyik preordert megkapják a játékot mivel már megvetted mikor kicsengetted az X USD-t érte. A különböző extrák miatt van árbeli eltérés. -
#593 De te most mi faszról beszélsz? Aki megveszi valamelyik alábbit, AZ MEGKAPJA A JÁTÉKOT. Különbség csak annyi, hogy ki mikor csatlakozhat a bétához. -
#592 na igen, azért mondom:)
hú de várom:D
Am a teljes játékot csak azok kapják meg akik a legend csomagot veszik?