4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#311 ez igaz! :) -
#310 de hozzátenném facebookon a legtöbb like az Rio de Janeiro, Brazil-ból jött:D -
#309 tehát megint nem kapunk...
Előzőleg leközölték.Valszeg itt is úgy lesz.FB-on kiírják majd kapsz emailt is. -
Nekrofil #308 csak annyi volt megint a kritérium, hogy segítsen a community elérni a 25000 like-ot facebookon, utána sorsolnak 100key-t, hogy honnan lesz sorsolás, fórum / fb / twitter, az már jó kérdés -
Toma123 #307 És hol, fb-n? Hivatalos oldalon? -
#306 Tudom, hogy azt használja. -
Nekrofil #305 Mai nap 100 key kerül kiosztásra. tegnapra igérték, sajnos mára csúszott. ( remélhetőleg) -
#304 Ugyan azt a motort használja a két játék így feltehetően lesz elég sok hasonlóság :] -
-
#302 na találtam a fórumon képkielemzéseket.
Adok linket,de ha gondoljátok be is szúrom ide őket!
http://forums.thewarz.com/showthread.php?4122-Screenshots-in-depth-as-good-as-i-can -
Nekrofil #301 Nemtudom ki találta ki, de ez egy akkora fasság. Saját példám, naponta ovlasok több fórumot is, mégse írok oda, mert nem látom értelmét. akkor én most hátráynba kerülök a bétában, mert nem íro napi 100 hozzászólást, amiből jó ha 2 nek van értelme. mert a hivatalos fórumon mást nemigen lehtne írni, hogy hú dejó lesz ez a jáék, hú de várom, jaj akarom. ezek meg felesleges szemetek.
jó példa erre pl DayZ fórum, beharangoznak egy update-t, lesz 70-100 oldal, hogy jaj mikor jön már, jaj de jó changelog, jajdefasza, aztán rocket beír 1 psotot hogy késik, a 70 oldalból meg épphogy kilehet szűrni... -
#300 Próbáltam már. Nem működött :D -
#299 Az is lehet.
Én addig nem fizetek érte amíg nem teszteltem legalább fél napot.
Vagy ki nem ad valaki a kezéből egy videót amin bétázik.
De aztán lehet olyat fog ütni az első videó hogy nekidobom a monitornak a pénzt. -
Noodlee #298 Szerintem az aktivitást úgy gondolják, hogy beszélgetsz arról, amit már lehet tudni a játékról kb. a semmiről. -
#297 Lesz egy videó. Ha ez jó lesz, akkor simán adok érte 30eurót látatlanban :D -
#296 tehát vagy vadászunk rá a közösségi oldalakon és szerencsénk lesz.Vagy preorder látatlanba. -
Noodlee #295 A hivatalos FAQ-ból:
"How I can get into beta ?
Register for the closed Beta on the website(http://www.thewarz.com). We will be selecting people that are active on the official forums, official Facebook page and helping to grow the community. We also will be offering early guaranteed access to the closed beta to everyone that preorders the game. " -
#294 ami erősen bad news! -
Nekrofil #293 és ha minden igaz a Class 3 single player only lesz -
Toma123 #292 Eszerint bejelentették pc-re is a class3-at ha jól értelmezem:
http://www.gamestar.hu/devils-third-es-class3-erkeznek-pc-re-is.html -
#291 a class 3 elvileg kozolra jön,a class 4 meg pc-re később.
-
sublimaze #290 Ez elég gyengének tűnik... :/ -
Nekrofil #289 -
Toma123 #288 Egy kis off:
Most olvastam az Undead Labs-ről, ez is egy zombis MMO lesz 2009-ben jelentették be és elvileg még idén elkészül.
http://www.gamekapocs.hu/hir/27070/egy_kor_a_zombis_class_3_fejlesztoinel
Itt van kitéve egy videó, ami játékmenetet is tartalmaz. Kíváncsi vagyok ezért vagy a The War Z-ért lesz e édemesebb pénzt adni. Mondjuk ha havidíjas lesz ez az Undead Labs akkor rögtön kilőve nálam.:) -
Toma123 #287 Egyetértek. Ez lesz A játék.:D -
Evoluti0N #286 Bocs a dupláért, de igaz zombi b.zi vok és ha minden megvalósul, amit leírtak a játékkal kapcsolatban, akkor az lesz álmaim netovábbja :D -
Evoluti0N #285 Omg! Rég vártam ennyire játékot. -
#284 de ha igény van rá akkor folytatom. -
#283 amint hg leszek megy ki.Már írtam ez ügyben.most várok.
fele orosz,fele angol.Ezért fordítom magam amúgy.
-
#282 Rakd be doksiba és mehet bannerba, köszi. -
#281 kibővített FAQ:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mitől különbözik a The War Z a Dayz-től?
Eredetileg írta: sergeytitov
Úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb különbség, hogy a The War Z egy saját build game, és a játék világa egy koncepció, amibenegyütt kell működnünk a többi játékossal, hogy túléljük. A legtöbb feature ami kikerült a nyilvánosságba az nem gameplay elem(csak interakció a többi játékossal). És ez az, amiért azt hiszem, igazságtalan összehasonlítani a két Játékot. A DayZ csapat 90%ban egy katonai hardcore szimulátorba próbálja beleültetni a zombi világot. Mi 90%-ban olyan új módszereket akarunk hogy a játékosok kölcsönhatásban vannak egymással egy olyan világban ahol zombik/fertőzöttek vannak:Túlélés szempontjából minden adott lesz a játékban.Élelmiszer,alapanyag stb.De nem szükséges ezeket gyűjteni.mert a többi játékos is arra törekszik hogy túléljen és ezáltal egy élő lélegző világot teremtettünk.
Tehát mikor lehet előrendelni a The War Z-t?
Amíg nem 100% stabil a játék addig nem!
Mivel nem használtuk a "Kickstarter" üzleti formát - pénzt kérünk hogy több feature legyen - így a rendelkezésre álló összeget használjuk és az eladás után kiderül hogy lesz új feature a jövőben.
Eredetileg írta: Kewk
Preorder után jön a gameplay?
Eredetileg írta: Kewk
We will put preorders up once we officially put out our gameplay trailer. No ETA on the trailer just yet.
Elérhető lesz a Steam-en?
Steam kooperáció powa!
Még nem született megállapodás,de mivel a legtöbb játék elérhető így valszeg igen,fenn lesz!
De az árazás változik régióként(Yet - yes Steam pricing will be probably different for US, EU, UK, etc users.)
Mennyibe fog fájni nekünk?
"legyen kevesebb mint 60 dollár!"
Ez volt a szisztéma.Így lett 30$ ELŐRENDELÉSKOR!!!
Hogyan működik a Zombie combat Work?
El kell pusztítani az agyat(HURRÁ) - segítségünkre lesz egy rakás fegyver del ehetőség lesz a fejét késsel, baseballütővel vagy más közelharci fegyver szétzúzni (igen feszítővasak és kalapácsok lesznek). Ha a testükre lövünk csak lelassulnak vagy elfeküdnek egy időre.
A zombik mozgása lehet gyors vagy lassú?
Eredetileg írta: Eric Nordin
A zombik valamivel lassabban mozognak mint mi - így van ha elég türelem és elég kitartás akkor le lehet rázniőket, de ez nem lesz könnyű. Így ha nincs fegyverünk vagy éppen kifogytunk a lőszerből van esélyünk megmenekülni,továbbá nem tudnak felmászni a zombik a létrákra vagy falakon átmászni.A nyitott ajtón bejönnek utánunk de a bezárt majd elbarikádozott ajtókon képtelenek lesznek bejönni(safe zone szerű lesz szerintem)
Futnak vagy gyalogolnak?
Mindkettő. A zombik vánszorognak,futnak, másznak felénk. Különböző zombik, különböző animációk, szervek, stílusok,stb.. lesznek
Tudnak lépcsőzni?
Lépcsőzni tudnak,de létrán mászni nem!
Milyen chat-rendszer lesz a The War Z-ben?
Chat csatornák:
Global Server
Proximity chat (emberek körül mintegy 100 méter sugarú körben)
Friends
Klán
Mi történik ha elkapjuk a zombi fertőzést?
Meghalunk.
Képesek leszünk minden épületbe bemenni?
Nem.NEm minden épületbe lehet bemenni.Mivel azok az épületek ahová bemehetünk tele lesz tárgyakkal,berendezésekkel.És ezekbe betöltés nélkül mehetünk be(nem lesz loading screen hanem egyből bemehetünk töltés nélkül)
Saját erőditményt építhetünk?
Ez az egyik dolog amin most dolgozunk.
Hogyan lesz az in-game Marketplace és valuta?
A játékban az lesz a fizetőeszköz amit mi akarunk.pl. ha twinkie csokit akarunk lőszerért akkor azt kapunk.(Cserekereskedelem)
Ez a playerre lesz bízva.Lesznek rare és nem rare itemek.Ezek ára fix lesz de hogy mit kérünk azt mi döntjük el(én így értelmeztem)
1) Nem lehet vásárolni fegyvereket
2) Nem lehet vásárolni skilleket
3)nem lehet megvenni a fasza védőfelszerelést
Mindent markletplaceben lehet értékesíteni, amelyeket vagy dollárban -, lehet pénzt vagy aranyat találni - a betakarított zombi őssejteket eladva jutunk több pénzhez. Vásárolhatunk GOLD-ot a valós világban valutáért(dollár,euró stb.). A tárgyak/fegyverek stb 70_80%át a játékon belül tudjuk megvenni belső pénzért amit összeszedünk,tehát aki IRL pénzért akarja magát feltápolni nem tud nagy előnyhöz jutni.A banditák,zombik levadászásával is ugyanúgy megszerezhetjük a pénzt!
Nem adhatunk el fegyvereket és más dolgokat.Ezzel akarjuk megtartani az egyensúlyt.
Milyen fegyverek lesznek a The War Z-ben?
Közelharci fegyverek - többféle. Elég gyakori lesz a Nyílpuska
viszonylag gyakoriak a kézifegyverek
viszonylag gyakori a Sörétes
viszonylag gyakori a polgári Assault Rifle, mint pl az AR-15, a félautomata M4, stb
viszonylag ritka a Polgári mesterlövész puska
viszonylag ritka a Katonai Assault Rifle
ritka a Katonai submachinegun
ritkák a gépfegyverek
nagyon ritkák a katonai mesterlövész puskák beleértve 0,50
rendkívül ritka a Cool Assault puska és SMGs
rendkívül ritkák a gránátvetők, aknavető, gránátok, aknák
lesznek unique tárgyak amik alig találhatóak meg,de nem lesz lehetetlen. -
#280 Azt nemtom. -
Toma123 #279 És azt nem tudni, hogy dobozos verzióban is kapható lesz-e? -
#278 Jah igen ez lett vna a kov kerdes h lehet e mar rendelni:) -
#277 Igen.
Aki előrendel annak meg garantált. Ahogy látom steamen, nyomom a gombot :D -
#276 A betara jelentkezes egyenlore anbyi h ott az oldalon beirod a mailcimed? -
#275 Sachel charge:D kiraly:D -
#274 fegyver:
-
#273 Tájképek
-
#272 ez még kimaradt:
Vehicular Weaponry:
Jeep with Gatling gun (Minigun)
BTR with a mounted MG
Melee / Tools:
-Crowbar
-Knife