4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#511 az elso videot neztem 2-3 percig...
huha... haaaat ami a legjobban idegesitett ha mar elkezdunk sziszifuszizni:
-lehasalo animacio, ize...
-jarkalas hang az konkretan ilyen beton, utca hang... ertitek a fuben, reten...
-bezoomolva az a poligonszam a ko"nek...
haaat oke, meg alpha... evvel nyugtatom magamat :) -
mike01010101 #510 Nálam is biztos vétel, mert unikum a játék, bár a videók alapján az igazi világvége hangulat, ami a falloutokban, a stalker-ban, vagy walking dead filmsorozatban tökéletes volt, itt nem jön át. Ezek csak az első intuicióim, lehet hogy nem igy van. A videok alapján ha tippelnem kéne egy B kategóriás fps/tps-t tippelnék. -
Evoluti0N #509 Sokan sírnak, h koppintják a DayZ-t. Nem tudok erről nyilatkozni, mivel azt nem játszottam. Engem személy szerint nem érdekel, h koppintás-e, vagy se. Az a lényeg, h jó legyen a játék. Az a baj, h az eddigi videókból nem sokat tudtunk meg. Attól függetlenül nem tűnik rossznak. Még mindig azt mondom, h biztos vétel ettől függetlenül. -
#508 IGN feldobta jútyúbra is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És van némi stance animáció, mégha nem is a legszebb, ha már téma volt. :)
-
Gabor113 #507 Ez így nem teljesen helyes, mindenki aki megveszi/előrendeli kap kulcsot, ami nem jár le a béta végéig, illetve van a limitált 10000 db bétakulcs, amit azok kapnak akik nem rendelték elő a játékot. Ez a 10000 kulcs 30 nap bétára szól. Aki előrendel az elvileg "azonnal" játszat. Ha túl sok előrendelés jön, akkor leállítják a játék árusítását amíg elég szerverkapacitásuk lesz a megnövekedett forgalomhoz. -
#506 Én is azt néztem(hallgattam).
Mert jó messzire elhallatszik azért a vadászpuska hangja.
A gázmaszk meg a tűzoltósapi ahogy nézem még csak külcsínyben tér el,komolyabb feladata nincs eddig.
Gondolom itt is a zombik a bent lévő játékosok számával arányosan nő majd.
És elég messze van mindentől.
DE eddig nálam BESTBUY! -
ladista #505 Én speciel azt reméltem, hogy nem lehet ennyire bátran lövöldözni. Bár még alfa, lehet, hogy a teljesre azért elszaporodnak a zombik :) -
#504 sajna mennem kell de a ragdoll elég fasza.
A crysis szerű weapon testreszabás is bejövős.
A mozgás még érdekes,és a backpack méret a tárgyakhoz képest nálam eltúlzottak. -
#503 Még mindig azt mondom, hogy jobb mint a DayZ. :D -
Nekrofil #502 3 részből álló gameplay videó, sajnos csak igy tudom linkelni:
IGN first gameplay footage
-
#501 Hát biztos, hogy sok lesz az előrendelés. Én is gondolkodom rajta. -
#500 És Ötszáz komment!
A következőket nyilatkozta a fejlesztőcsapat.
Jelenleg kezdéskor lesz egy kevés ital,élelmiszer és gyógycsomag nálunk.Illetve egy elemlámpa amit fegyverként is lehet használni.
A gyógyszert a zombi őssejtekből lehet előállítani.Ezekkel lehet helyreállítani a HP-t.
Kezdéskor 5 karakter slot lesz.
két skint lehet használni rájuk.a többit unlockolni kell.
Lesz béta ugye a preorderek kapják majd.
Ez limitált.elviekben 10.000 kulcsot osztanak ki.
külön szervert bérelnek ehhez.
Ez a kulcs 30 napig lesz érvényes.
Ha túl sok előrendelés jön,leállítják és a kulcsot se osztják ki. -
#499 Hmm... a fórumon a fegyverváltásról volt szó, oda linkelték ezt... de akkor lehet hogy nem is arra vonatkozik. -
SZU #498 Nekem nem is az instant térdeléssel van a bajom, hanem az instant hasalással és leginkább az ugrással.
Már nem azért de jobban örülnék ha lenne egy ugrást helyettesítő mászó gomb, de nem tudna ugrani a karakter.
Multiban a minden ajtóba beugrik hasalva és fejre célozva akcióktól hányok. Én is csinálom, mert szeretek eredményes lenni, de ettől még hányok. -
lammaer #497 Áh, a halálom amikor azt hogy valaki feláll mindenféle idétlen kameramozgással (imitálva a fejmozgást), nyögdécseléssel egészítik ki. Már nem azért de letértdelni/felállni még én is instant tudok nyögdécselés nélkül, pedig nem vagyok egy olimpikon :) -
#496 A fegyverváltást nem, de a fegyver felemelése annak számít egyébként, de ez csak megjegyzés. :)
Ez inkább azért nem tetszik az embereknek, mert ez elméletileg egy realisztikusabb stílusú, túlélőjáték lenne, nem pedig egy pörgős aréna pvp fps.
Habár eddig már nagyon sok jel mutat arra, hogy távolról se próbálkozik ez annyira realisztikus lenni. -
ladista #495 Nem is az. Ez a testhelyzetet jelenti. Számomra ettől még nem lesz szarabb a játék. -
lammaer #494 Tuti hogy a fegyverváltás az angolul nem stance.... -
lammaer #493 Lehet hogy csak én értem akkor félre, de a stance nem a testhelyzetet jelenti? tehát áll/gugol/fekszik?
Mert ott pl nem szeretem ha nagyon lassú és animált (pont mint az ARma-ban). Jobban fekszik a battlefieldes/CS instant akció... -
KaBuTo666 #492 thx, ez így tényleg gyatra ahhoz képest hogy 2012-es évet írunk. -
#491 Én nem értek angolul szóval nekem a bemásolgatott szövegek nem mondanak semmit. -
#490 Nem felejtettük el. És a készítők azt írták, hogy EZ NEM FOG VÁLTOZNI. -
#489 Még mindig elfelejtitek, hogy a játék "ALPHA" fázisban van. -
mike01010101 #488 Főleg úgy hogy a játék kulcsszava "realitás". -
#487 Ez bizony tényleg nem olyan jó.
Úgy lett volna jó ha csak séta közben lehet kicserélni és látható animáció kíséri.
Ettől még nem kell temetni mondjuk.Ez legyen a legnagyobb hiba. -
#486 Ez bizony epic fail. Amikor fegyvert váltasz, nem lesz animáció, instant ki lesz cserélve. Ez még 1990-ben elfogadott volt, ma már... ha így kimerik hozni... hát nc. -
KaBuTo666 #485 magyarul? -
lammaer #484 Ettől már epic fail? Nem szőrszálhasogatás ez? :) -
#483 "@The_War_Z is there animations switching between stances? will it also take time kind of like dayz.
Quote Originally Posted by The_War_Z_Twitter
It's instant swap. No animations and very fast. "
Hát ez így epic fail! -
lammaer #482 Én viszont igen, MMO-król beszéltem tehát a diablót felhoznod példának nem helyénvaló :) -
#481 Az előző kommentben nem írtam olyat, hogy mmo. -
Evoluti0N #480 Nem akarok kötözködni, de Diablo 3 nem mmo, a Guild Wars 2-ben pedig van item mall. -
#479 A diablo 3 és a Guild Wars 2 pont ilyen játékok.
Ezt majd szerintem azzal fogják kompenzálni, hogy egy rakat DLC szerűséget fognak kiadni amit sorban meg kell venned. Legyen ez új fegyver vagy terület.És gondoljuk még a karakter kinézetre is. Szerintem majd ott is lesz pár olyan vásárolható dolog aminek a segítségével egyedibbé teheted karaktered.
Ezek persze feltételezések. -
lammaer #478 "hogy felszerelést is vehetsz magadnak."
Ha a felszerelés olyan szinten veszik el mint a DayZ-ben akkor épeszű ember nem nagyon fog shoppingolni :)
Majd meglátjuk, de olyan MMO-t még nem láttam ami nem havidíjas vagy itemmallon alapuló, mivel az egyszeri bevétel nem elegendő a folyamatos fejlesztéshez, szerverfenntartáshoz, rendes supportszemélyzet fenntartásához.
Mivel itt a havidíjat ugye kizárták, az itemmalból kell pénzt generálniuk, az pedig anélkül nem megy hogy az ott vásárolható cuccok ne adnának valami értelmes előnyt a játékosnak.
Az item-mall amúgy nem egyenlő a buy2win-nel ha jól csinálják. Pl ha én kiadnék mondjuk 5 dolcsit egy hátizsákért, azzal nem győzök le senkit, de el is várnám hogy az ne vesszen el, hanem respawnkor is nálam legyen. Nem atomfegyvert kell árulni pénzért, hanem olyan dolgokat ami kényelmesebbé teszi a fizetősök életét (pl akinek nincs kedve egy halál után órákig scavengelni az alapfelszerelésért). -
#477 Ez nem havidíjas vagy free2 play mmo lesz cash shoppal. Ezt egyszer megveszed és annyit játszol amennyit akarsz. Majd az új pályákért kell majd pénzt kiadni (mint egy DLC-ért) annyi különbséggel, hogy felszerelést is vehetsz magadnak. Emiatt nem hinném, hogy bárkinek elmenne a kedve attól, hogy megvegye-e. Ha egy kicsikét átgondolja a vásárló a dolgokat és felfogja a lényeget akkor no problem. -
#476 Megmondták, hogy NEM LESZ BUY2WIN A JÁTÉK. Ne aggódj. -
lammaer #475 Ezen sztem változtatni fognak, mivel a saját zsebüknek sem tesz jót (a pénzes réteg nem fogja úgy ostromolni az item mallt).
Amúgy én nem szeretem az ennyire hardcore játékokat, főleg ha egy játék tele van kimondottan playerekre utazó játékosokkal. Nem véletlenül rombolja iszonyatosan a morált pl a Warzben a sok köcsög, akik órákig képesek ülni a távcsöves puskájukkal csernóban hogy leöldössék a játékosokat. -
#474 Mindig lesznek olyan hülyék akik pénzt fognak adni, hogy "előnnyel" induljanak a játékban. De ez igazából nem előny. Amit pénzél megvehetsz azt a játékban bárki megszerezheti. Ráadásul jól meg kell gondolni, hogy kiadsz pénzt valamire, mert ahogy lentebb írtam haláloddal ezek a cuccok el is vesznek ahogy a pénzed is amit a játékba öltél. :) Ez így jó. -
#473 Volt már róla szó.
Csak kaja meg bandage talán lőszer.Fegyver tatyó és ilyenek nem.
Tehát előnyhöz nagyon nem jutnak,sőt!
pár óra loottal is meg lehet szerezni ezeket és ha elbukod nem fáj annyira. -
Evoluti0N #472 Lesz majd valódi pénzért vehető cucc a játékban? Ennek nem örülök.