4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
ladista #671 Próbáld meg itt csekkolni. -
garadas20 #670 Én meg remélem, hogy a húgomnak vett verziót igazolják, mert 20 dolcsi azért 20 dolcsi. -
#669 én jönnék mindenképp játszani, de hétvégén nem vagyok itthon:S
Vasárnap estétől jó hétfő reggelig:D:D -
Nekrofil #668 ha úgy van, tudok TS servert -
nikopeti #667 Meg kéne beszélni 1 időpontot hétvégén ts-re regisztrálni mindenkit aki jönne csapatba játszani,szombat pl késő délutánig dolgozom de este már ráérek. Vasárnap egész nap jó. Hétfőn már kezdődik a móka :) -
garadas20 #666 Én is benne lennék a csapatban, ha lesz egy ts fenntartva erre :) -
#665 okt. 31-én valszeg csatlakozok mint túlélő és katona:D -
Cnut #664 Ugyanez a helyzet nálam is! -
quattro7 #663 Én benne vagyok,igaz még nem vettem meg,de a héten rászánom magam. :) -
#662 akkor gondolom ti is benne lennétek TS-s multis bandázásban:) -
ladista #661 A te nickedet egyből kiszúrtam a fórumban :D -
Nekrofil #660 szintén ugyanez. végül elcsábultam, remélem nem bánom meg -
ladista #659 Természetesen, túlélők között nincs titok. A 30 dolcsis "Pioneer" csomagot választottam. Az utolsót kicsit drágállottam és 31-ig meg nem tudtam volna várni :) -
#658 reménykedjünk:)
megkérdezhetem melyik pakkot vetted?
-
ladista #657 Örömmel jelenem be, hogy én is megelőlegeztem a bizalmat a fejlesztőknek. Remélem, élnek a lehetőséggel és nem kidobott pénz volt :) -
#656 biztos nem lesz gáz amúgy! a kártyaszám alapján vissza kell tudniuk ellenőrizni és akkor gondolom megkapjátok a kódokat -
#655 nálam is ez volt, de utána kijön egy oldal a kódokkal -
garadas20 #654 Sziasztok! én is beneveztem a játékra alap csomaggal három rendelést csináltam a tesóim véget, de a harmadik rendelésnél hibát írt ki és lehúzta a pénzem, de nem ment el semmilyen értesítő se kód a kijelölt címre. írtam nekik, hogy mi a helyzet, remélem válaszolnak rá hamarosan, de ilyenkor mit lehet tenni? Bankkártyával rendeltem meg. -
#653 Am vasarlaskor en nem kaptam emailt az adatokkal de mar rutinbol felirtam a key-ket amit kiirt vasarlaskor:)
Bar nem ertem h miert nem sikerult elkuldeniuk, mind1:) -
#652 írj vissza hogy a beta key-t kifelejtették!:) -
Cnut #651 "Welcome to The War Z closed beta" subject-tel kaptam egy emailt tőlük, azzal hogy hogy vehetem meg... na szép. -
#650 Én még javaslom az "abaqoos voucher" fizetési módszert!!
én azzal rendeltem. -
#649 Paypalt javaslom! -
nikopeti #648 Én rendszeresen vásárolok,bankkártyával hálistennek eddig nem volt gond. Én is bankkártyával vettem meg a pioneer csomagot,explorerrel nem ment google chrome-al nem volt gond... -
quattro7 #647 Hali!
Jövőhéten megvenném a pioneer csomagot,bankkártyával fizetnék,viszont így még nem vásároltam.Menyire megbízható ez a rendszer és hogyan működik? -
#646 -
#645 Pioneer package Megvásárolva szóval ha lehet én is jelentkezem:) -
#644 tudom, hogy még korai, de jó lenne akkor szerveződni kicsit, hogy mikor kezdődik már legyen pár ember akikkel el lehet indulni a pályán.
én jelentkezem!:D -
nikopeti #643 Ts nem probléma,csak jó társaság legyen :) -
#642 Ja, szerveresdi még kérdés, ugye lehet saját szerver, más nem az OP-tól / Hammerpointtól bérelve, nem világos, hogy egyébként is szabadon inditható lesz-e dedikált szerver. Dumából úgytűnt, hogy ez lehet teljes értékű szerver, nem csak "Stronghold" (ami jár a pioneer és legend előrendeléshez).
@XanaxCore: Lehet majd venni felszerelést rendes pénzért, de nem kötelező és minden, amit meg lehet venni megtalálható majd a játékban is. -
#641 Egész király most már elég sok fizetési mód van:)
de egy olyan kérdésem hogy a játék árán kívül más költséget kell fizetni? -
#640 80.249.165.94:1111 - Tudok adni szobát. Keresetek fel rajta és ledumáljuk. Egyébként én is meg szeretném venni. :) -
#639 En benne vagyok, Ts szerver is kene h lehessen normalisan kommunikalni. -
nikopeti #638 Jó lenne minél több magyarral játszani,kéne szervezni egy csapatot vagy valami... bár nem tudom,hogy fog ez a szerveresdi működni.. -
#637 egyik videóban benne volt pont
Szerk:#573
intt nagyjából láthatóak az itemek.teljes lista szerintem nincs. -
#636 Fegyver es item listat talalok valahol a jatekbol? -
lammaer #635 Türelem, nem hajt a tatár senkit. Az sosem jó ha látatlanul szórják az emberek a pénzt vmire. -
Evoluti0N #634 Azt mondta egy interjúban az egyik fejlesztő, h lesznek küldik is, de a játékosok adják egymásnak. Valamint azt hiszem, h a jutalmat is a másik játékos biztosítja (nem vagyok biztos benne). Csak nem tudom hogy működik. Honnan tudja, h teljesítette a küldit a másik játékos? Vannak küldi csoportok, amik közül választhat, h mit adjon a másik játékosnak és nála is mutatja, hogy halad a másik? Fogalmam sincs.
Ennek a játéknak a savát-borsát a játékosok képzelőereje, kreativitása fogja adni sztem. Olvastam valahol, h pl egy játékos, akinek sok pénzt szedett össze a játékban, beterelt egy aréna szerű helyre sok zombit és aki megölte őket, az kapott érte jutalmat. Vagy hogy valaki kertészkedik és a terményeket eladja fegyverért, más ellátmányért más játékosoknak. Vagy egy klán egy területet kinevezett a városban magáénak. Elbarikádozták és éjjelente lámpákkal jelezték más játékosoknak, h biztonságos terület. stb. Szal ha a játékosok elég kreatívak, akkor ők maguk is meg tudják tölteni sok érdekes tartalommal a játékot. -
#633 Olvasgattam a FAQ-t.
Ha jól veszem ki akkor 1 szerveren max 70 ember lehet. Vannak ritkán dinamikus események (repülőgép lezuhan..stb..).
De ezen kívül nem sok minden lesz. Jó túl kell élnünk minél tovább.. Hurrá. 1 hónap alatt megunom szerintem.
De ne legyen igazam. Félve veszem meg a játékot és erősen elgondolkodok még a fizetés előtt. -
Cnut #632 Stronghold servers - WTF is this and how to make gazzilions of dollars !