4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Legkésőbb 15-ig lesz :) anélkül ugyanis nehéz lenen regisztrálni a kucsot :) -
lassan lehetne az oldalon valami login szerűség ahol minden láthatja a dolgait vagy ilyesmi -
-
na berendelve, kiv vagyok rá nagyon:)
tartom magam az korábbiakhoz :D:D
-
oké jólvan, kórán volt:D -
"Stronghold" Map Server hosting .... ebből, hogy jött le, hogy havidíjas ? :)
Tipp:
Gondolom lesz lehetőség "saját szerver hostingolására" és ahhoz ad hozzáférést 6 hónapig a Legend illetve 1 hónapig a Pioneer.
Havidíj nem lesz, lesz mikro tranzakció lesz. -
hát ott van az 50 euros rész alatt a 6 hónap? vagy az mi?:D -
Thank You For Your Order
The War Z Pioneer Package
PC Download
SERIAL NUMBER: ????-????-????-????
GUEST SERIALS VALID FOR 48 hours
DOWNLOAD INSTRUCTIONS
1. Starting OCTOBER 15 click here to download game client : http://www.thewarz.com/download
2. Install Game client on your computer
3. Run game client and when prompted to create game account enter your serial number. If you already have expired Beta account, login to your account and enter serial number when prompted.

-
Ti mi a fenéről beszéltek? :D
-
lammaer #582 Miből vontad le eme csodálatos következtetést? :D -
Ja, minél többet fizetsz, annál kevesebbet kapsz, a mocokok! -
ez most azt jelenti ha kipengetem az 50 euro-t akkor sem kapom meg a végleges játékot?
havi előfifus lesz vagy mi? -
-
Zárt béta okt 31. (20euró lol) + sorsolás
Alpha okt 15. (30euró)
Az igazán fanatikusok akár 50eurót is költhetnének rá
Én személy szerint már annyira nem várom, mint amikor elsőnek kijött... MEgvenni egyelőre nem fogom, ha bejutok fasza, ha nem, hát nem.
Elvileg VAN ÚJ PVP VIDEÓ! Gyakorlatilag nincs. -
Last chance to sign up for Closed Beta !
http://www.thewarz.com/
fb oldalukon.Lehet lassan megmozdul a dolog. -
tolják már ki a bétat!:D huzzák az ember agyát itt a menüs videóval...:D -
Nekrofil #575 hát? -
Háááát.... -
-
Nekrofil #572 Új interjú -
Érdekes!
-
Evoluti0N #570 Így már sokkal jobbak a hangok, mint amilyenek a korábbi videókban voltak, de az ivásnál a szürcsölős hang szvsz elég idétlen :) -
Explosive arrows for crossbow EZAZZZ!
A hangok kurva jók,nem lehet mást mondani rá.
A lámpás se rossz,de a flaregunt nem értem.mi célja lesz majd?elterelés,vagy elcsaljaa fénye a zombit oda ahová lőjük?passz. -
http://forums.thewarz.com/showthread.php?14023-Development-Update-chasing-public-Alpha-release
-
-
-
-
Zárt bétára fel is lehet iratkozni, gondolom az vmi sorsolásos. -
Néha olyan érzésem van, hogy sose lesz béta... olyan sokáig tart :D -
az a béta amit az előrendelők használhatnak?:)
vagy rosszul olvastam?
mert ha jól akkor lassan kéne, hogy induljon a preorder! -
Ugy olvastam hogy eclipse engine-t hasznalja. -
Legyen igazad, de őszintén hány játék esetén volt olvasható ez a sablon szöveg ? :) Javulás biztos lesz a final verzióig de szerintem eget rengető csodára senki ne várjon. Aztán ha kellemeset csalódunk az sem lesz baj :P -
Árnyvadász #559 Hands-on with The War Z
Mindjárt az elején egy fontos mondatbeli rész:
..."the current build is in an alpha state and is in no way reflective of the final product"...
Béta pedig október végén érkezik. -
első ránézésre tényleg jól néz ki (ez crytek motor?), de az animáció...hangok semmi, ezen még igencsak csiszolni kéne. eddig ez a "gyári" játék semmivel nem tud konkurálni az arma modos dayz-vel. persze tudom hogy ez még nem a végleges, de sajna amikor már megjelennek az első videók, onnantól már kevés dolog szokott változni... -
Nem szoktál zombis filmeket nézni ? :) Zombi az zombi legyen is buta mint a föld. A fejlövés meg tipikus likvidálási módszer a zombik esetén. Semmi kivetni való nincs ebben.
Más:
A látott videók alapján olyan keserédes szájízzel várom a játékot, bár lehet még azt mondani, hogy ez egy alpha verzió de szerintem hatalmas fejlődésre már nem kell számítani. Ha a fejlődési rendszer jó lesz és a hangulat és a légkör viszont jó lesz az bőven elég is lesz ahhoz hogy akik szeretik a témát jól szórakozzanak. Szerintem senki nem vár itt AAA-s játékot ez egy erős jóindulattal középkategóriába sorolható alkotás lesz szerintem. -
Noodlee #556 "AI rol volt mar valami cikk interju vagy akarmi?"
Igen, hogy azt kihagyták a játékból :)
Amúgy engem is idegesített, hogy elég hülyék a zombik. No nem azt várom, hogy kerüljék meg a házat, hogy a hátba támadjanak, de a #522 kommentben lévő videoban, amikor 5 méterről este az arcába világított a figura,( akinek már a totál logikátlan játéka is felbaszta az agyam) akkor lófaxt sem reagált rá a zombi.
Lehet, hogy én láttam rosszul, de a headshotoktól feküdtek meg elsőre. -
Mivel csak ZOMBIK? :D -
A zombik mozgasaval kapcsolatban, AI rol volt mar valami cikk interju vagy akarmi?
Egyedul eddig az bantja csak a szememet hogy osaze vissza mennek, alig reagalnak.
Jah es mindegyik megfekszik egy lovestol:D -
lammaer #553 Basszus, én azt hittem nyílpuska :)
Amúgy mifelénk is annyira ki vannak gyúrva az emberek, hogy egyik kézben így lóbálják a csákányt, a másikban meg a lapát van. Azt ásnak mint a gép :D -
Evoluti0N #552 Ez legyen a legnagyobb baja, h hülyén fogja a csákányt.