4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#711 100% -
#710 esetleg tudja valaki hogy windows 8 alatt menni fog-e a játék? -
Árnyvadász #709 Az elmúlt napokban összegyült fontosabb kérdésekre (fórum) a válaszok Titov-tól.
Szerepel benne többek közt ez is:
Q: What time can we expect to be playing (EST) on the 15th?
A: We're on PST time ( GMT -8 ) so game will go live sometime afternoon PST.
Ami alapján kicsit necces lesz nekünk európaiknak a hétfői játék vagy nagyon későn indul csak.
Egy kis segítség a váltáshoz:
PST átváltás GMT-re -
#708 :D -
#707 Szerintem is hisz facebook-n is este 10től vannak leginkább posztok hivatalos facebook oldalára gondolok. annyi előnyöd van neked kb éjfélig fent kell lenni a reghez míg neked akkor kel kelni:) -
#706 Én azt gondolom, hogy GMT -7. Ezt azért gondolom mert a fejlesztők székhelye Los Angeles-ben van.
Javítsatok ki ha tévedek. -
#705 Na egy gyors kérdés,hátha talál róla infót.
oké, hogy 15.-én lehet aktiválni de vajh milyen időzónában számoljak?
Nagy valószínűség szerint USA de az is eltérő lesz.Nem mintha nem venném meg.De ingyen még jobb:D -
#704 Sajnálom. Nem sértésnek szántam.
Off end. -
#703 hát megírtam neki. én amúgy se értek annyira ehez:)
ne erről legyen off egy kis segítség
Aki abaqoos voucher akar vásárolni elsőnek állítása át a elfogadóhelyet "Smart 2 Pay" és így megfogja tudni venni.
-
#702 Sajnálom. Ebben az esetben ez a tulajdonosának szólt. Mert ez szerzői jog sértés. Ha nem akar belőle bajt javítsa. -
#701 Na ne az én fejem szed le. az oldal nem az enyém én csak "reklámozom" !
nem fogok vitatkozni ezen :)
-
#700 GFXNaruto a felület neve. -
#699 1. Először is tedd vissza a Php-Fusion license-t valamint a theme készítőjének a nevét ami a "GFXpixel.info" tulajdona mivel a felületet ők készítették te csak lecserélted a képeket.
2. Ha az első pontnak eleget tettél akkor sok sikert a weboldalhoz. -
#698 Szerkesztőket keress az oldal ha van kedved hozzá oldalán látod a teendőd :)
http://twzhun.wbh.hu/ -
#697 okés köszönöm a segítséged :) -
#696 Kitöltöd pontosan. Magától leszedi az egyenlegedről. -
#695 az úgy megvan kitöltöm amit kell és utána gondolom ráterheli a kártyára??
vagy nekem ennyi az egész kitöltöm az az oldalon van és persze van a kártyán pénz és kész is??
bocsi ezen a téren bevalom tudatlan vagyok. -
#694 Majd kéri a bankkártya számát, pontos nevet, lejárati dátumot. Vagy mi érdekel? -
#693 valaki tudna segiteni hogy is müködik a bankártyás fizetés?? mert azzal még nem vettem soha semmit. -
#692 én is úgy gondolom hogy 15én csak reg lesz nekik. -
#691 Hehe, azért hozzáteszem, mielőtt még engem szídsz, hogy ez ugyebár nem egy hivatalos álláspont, csak úgy néz ki ez lesz. :) -
Evoluti0N #690 Akkor megveszem a középsőt. A fene se fog várni 30-ig :D -
#689 Az, hogy akkor regisztrálja nem jelenti, hogy aznap játszhat is. :)
A fórumukban a survivor badge jelenik meg rá, ahogy azt a #685 linken is írja. -
Evoluti0N #688 De akkor miért 15-én lehet beregisztrálni a kulcsot, amikor az alapverzióval csak 30-ától lehet játszani? -
#687 Szerintem az alap verziót kapja. -
Evoluti0N #686 Azt lehet tudni, h azok, akiknek sikerül az első száz között beírni az ajándék kulcsot, azok melyik verziót kapják? -
#685 http://www.wogl.org/forums/ca-na-general-discussion/40087-how-get-warz-free.html -
#684 aha,tehát 15.-én gyorsan fel kell használni ezt a kulcsot!
Akkor lehet aktiválni. -
#683 Persze regisztrálni majd 15-én lehet így még nem vesztett senki semmit 80K like-nál elvileg lesz még valami lehet még egy kulcs.
Amúgy mai a post szóval végkép nincs senki elkésve ;) -
#682 legalább legend pack?:D -
#681 Ingyen játék kulcs.
Nem alva elvileg hanem a teljes játék. Volt egy "játék", hogy 70000 like esetén kidobnak egy kulcsot FB-re ez az a kulcs. Az első 100 szerencsés regisztrálónak ingyen megvan a játék :) -
#680 ez a kód mi volt amúgy?
ingyen alfa kulcs? -
garadas20 #679 Remélem 5 napon belül érkezik valamilyen válasz, mert csak idegel engem. -
Árnyvadász #678 The War Z Wiki -
#677 remélem nem diablo3 feeling lesz:D -
#676 LOL
Le fog rohadni a login szerver. De legalább akik megvették sem fognak tudni játszani lol. -
#675 "The War Z
As promised we are giving out 100 copies of the game for reaching 70k likes! :) Here is the key that will unlock your copy of the game MZLU-Z9EP-PEXX-6ZDK this key will be redeemable on Oct. 15 when we launch alpha. The first 100 people to redeem will have a copy of the game for free! :) Once we hit 80k we will give out even more!"
Hivatalos FB post ;] -
#674 Ismét egy kis betekintés.
-
#673 Valaki vett még esetleg "abaqoos voucher" játékot? -
garadas20 #672 Itt már csekkolták a húgomék, de nem történt semmi. Az enyém és öcsémé rendben van.