4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • oneal1
    100%
  • XanaxCore
    esetleg tudja valaki hogy windows 8 alatt menni fog-e a játék?
  • Árnyvadász
    Az elmúlt napokban összegyült fontosabb kérdésekre (fórum) a válaszok Titov-tól.

Szerepel benne többek közt ez is:

Q: What time can we expect to be playing (EST) on the 15th?
    A: We're on PST time ( GMT -8 ) so game will go live sometime afternoon PST.

Ami alapján kicsit necces lesz nekünk európaiknak a hétfői játék vagy nagyon későn indul csak.

Egy kis segítség a váltáshoz:

PST átváltás GMT-re
  • Fpocok
    :D
  • XanaxCore
    Szerintem is hisz facebook-n is este 10től vannak leginkább posztok hivatalos facebook oldalára gondolok. annyi előnyöd van neked kb éjfélig fent kell lenni a reghez míg neked akkor kel kelni:)
  • KiruHoshino
    Én azt gondolom, hogy GMT -7. Ezt azért gondolom mert a fejlesztők székhelye Los Angeles-ben van.

Javítsatok ki ha tévedek.
  • tutituti
    Na egy gyors kérdés,hátha talál róla infót.
    oké, hogy 15.-én lehet aktiválni de vajh milyen időzónában számoljak?
    Nagy valószínűség szerint USA de az is eltérő lesz.Nem mintha nem venném meg.De ingyen még jobb:D
  • KiruHoshino
    Sajnálom. Nem sértésnek szántam.

Off end.
  • XanaxCore
    hát megírtam neki. én amúgy se értek annyira ehez:)

ne erről legyen off egy kis segítség
    Aki abaqoos voucher akar vásárolni elsőnek állítása át a elfogadóhelyet "Smart 2 Pay" és így megfogja tudni venni.
  • KiruHoshino
    Sajnálom. Ebben az esetben ez a tulajdonosának szólt. Mert ez szerzői jog sértés. Ha nem akar belőle bajt javítsa.
  • XanaxCore
    Na ne az én fejem szed le. az oldal nem az enyém én csak "reklámozom" !
    nem fogok vitatkozni ezen :)

• KiruHoshino
    GFXNaruto a felület neve.
  • KiruHoshino
    1. Először is tedd vissza a Php-Fusion license-t valamint a theme készítőjének a nevét ami a "GFXpixel.info" tulajdona mivel a felületet ők készítették te csak lecserélted a képeket.

2. Ha az első pontnak eleget tettél akkor sok sikert a weboldalhoz.
  • XanaxCore
    Szerkesztőket keress az oldal ha van kedved hozzá oldalán látod a teendőd :)
    http://twzhun.wbh.hu/
  • XanaxCore
    okés köszönöm a segítséged :)
  • Fpocok
    Kitöltöd pontosan. Magától leszedi az egyenlegedről.
  • XanaxCore
    az úgy megvan kitöltöm amit kell és utána gondolom ráterheli a kártyára??
    vagy nekem ennyi az egész kitöltöm az az oldalon van és persze van a kártyán pénz és kész is??
    bocsi ezen a téren bevalom tudatlan vagyok.
  • Fpocok
    Majd kéri a bankkártya számát, pontos nevet, lejárati dátumot. Vagy mi érdekel?
  • XanaxCore
    valaki tudna segiteni hogy is müködik a bankártyás fizetés?? mert azzal még nem vettem soha semmit.
  • oneal1
    én is úgy gondolom hogy 15én csak reg lesz nekik.
  • Malakai
    Hehe, azért hozzáteszem, mielőtt még engem szídsz, hogy ez ugyebár nem egy hivatalos álláspont, csak úgy néz ki ez lesz. :)
  • Evoluti0N
    Akkor megveszem a középsőt. A fene se fog várni 30-ig :D
  • Malakai
    Az, hogy akkor regisztrálja nem jelenti, hogy aznap játszhat is. :)
    A fórumukban a survivor badge jelenik meg rá, ahogy azt a #685 linken is írja.
  • Evoluti0N
    De akkor miért 15-én lehet beregisztrálni a kulcsot, amikor az alapverzióval csak 30-ától lehet játszani?
  • Omlás
    Szerintem az alap verziót kapja.
  • Evoluti0N
    Azt lehet tudni, h azok, akiknek sikerül az első száz között beírni az ajándék kulcsot, azok melyik verziót kapják?
  • tutituti
    http://www.wogl.org/forums/ca-na-general-discussion/40087-how-get-warz-free.html
  • tutituti
    aha,tehát 15.-én gyorsan fel kell használni ezt a kulcsot!
    Akkor lehet aktiválni.
  • Omlás
    Persze regisztrálni majd 15-én lehet így még nem vesztett senki semmit 80K like-nál elvileg lesz még valami lehet még egy kulcs.

Amúgy mai a post szóval végkép nincs senki elkésve ;)
  • oneal1
    legalább legend pack?:D
  • Omlás
    Ingyen játék kulcs.

Nem alva elvileg hanem a teljes játék. Volt egy "játék", hogy 70000 like esetén kidobnak egy kulcsot FB-re ez az a kulcs. Az első 100 szerencsés regisztrálónak ingyen megvan a játék :)
  • tutituti
    ez a kód mi volt amúgy?
    ingyen alfa kulcs?
  • garadas20
    Remélem 5 napon belül érkezik valamilyen válasz, mert csak idegel engem.
  • Árnyvadász
    The War Z Wiki
  • oneal1
    remélem nem diablo3 feeling lesz:D
  • Fpocok
    LOL
    Le fog rohadni a login szerver. De legalább akik megvették sem fognak tudni játszani lol.
  • Omlás
    "The War Z
    As promised we are giving out 100 copies of the game for reaching 70k likes! :) Here is the key that will unlock your copy of the game MZLU-Z9EP-PEXX-6ZDK this key will be redeemable on Oct. 15 when we launch alpha. The first 100 people to redeem will have a copy of the game for free! :) Once we hit 80k we will give out even more!"

Hivatalos FB post ;]
  • tutituti
    Ismét egy kis betekintés.

• XanaxCore
    Valaki vett még esetleg "abaqoos voucher" játékot?
  • garadas20
    Itt már csekkolták a húgomék, de nem történt semmi. Az enyém és öcsémé rendben van.