4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#751 valami olyat kéne hogy minden állat ne tudjon belépni, ne az legyen , hogy a lengyelek vernyogását hallgatjuk:D -
#750 mert ha gondoljátok akkor tudok intézni és már holnapra lesz:D -
#749 Amúgy TS szerver van már?:) -
#748 lehetne SG klán, + a névben HUN jelzés -
#747 sztem alap dolog lenne hogy a Magyarok össze tartanak:O
mondjuk nem tudom ez mennyire kivitelezhető :D
Az biztos hogy én várom már:) -
#746 Persze mindenképp!
legalább is én így gondoltam:) -
#745 Viszont legyen sg csapat.ÚGy értem hogy bandába verődve ne lőjük egymást.
Vagy ez is a terv? -
#744 lesz TS en káosz:D:D:Dnembaj, én nagyon várom!:) -
quattro7 #743 Úgy látom leszünk már jó páran akik jövőhéttől hozzákezdenek a zombi apokalipszishez. -
Evoluti0N #742 Pioneer package megvásárolva. -
#741 NDA-val bizony igazad van.Meg is válaszolták.Ha valahol kiszivárgott kép vagy videó kerül fel akkor figyelmeztetik illetve ha kiderül akkor időlegesen béta tiltás jár érte.Tehát erre figyeljünk.Vagy jól takarjuk ki a nevünket:DD -
#740 Azt vegyük figyelembe hogy nagynak lehet nagy a map,de attól függetlenül lehet a fele olyan lesz ahova nem is tudsz feljutni.Értem én itt a hegyeket és egyéb területeket.Valszeg így is lesz.
Eleve a nagy mapot én feleslegesnek tartom(a nagyon nagyot)
viszonyítsuk akkor csernaruszhoz.Adott pl 20 játékos.Abból tegyük fel 10 lonely wolf, a többi meg teames.jó esetben se fognak találkozni ha nem akarnak.Persze a jobb loot miatt fix egy két pont de ettől eltekintve elég kicsi esély van rá.
No meg a fele erdő ahová a kutya se megy mert minek.
Ha warz-ben az erdőben lesznek várromok,falvak,elhagyatott helyek ahova érdemes menni akkor oké.
Másra nem lesz jó.talán bázis építésre meg kertészkedni.De ahhoz meg nagy placc kell.Tehát akkor meg megint az erdő mellett lesznek.
Relatív a map nagysága szerintem.
Just Cause 2-ben jól volt megcsinálva.Ha arra hajaz egy kicsit is helyszínek szerint(értsd amit előbb írtam) akkor nem szóltam.
Viszont ha nem akkor kaptunk egy közepes mapot nagy körítéssel.
Hozzátenném nem leszólom mert becsülendő, csak... -
#739 vao! akkor nem lesz kicsit a map!:D
Am szerintem a DAYZ-re várhatunk még többet is mint 2-3 hónap!:S -
Árnyvadász #738 Ezt találtam a hivatalos fórumban:
"WarZ Map The Same Size As DayZ Map - Come at me bro!
Maybe this has already been discussed, but if so someone should inform Sergey, because he is also under the same delusion.
You always here it recited that Chenarus is 225 sq. Km. That is false. Go to DayZDB and see for yourself. The South coast barely exceeds the 12 Km coordinate on the Y-axis and the East coast barely exceeds the 12 Km coordinate on the X-axis. Now, it doesn't show it on the DayZDB map, but there is also a 0 Km X/Y grid to the north and west."
So, Chenarus is 13 Km by 13 Km = 169 Km of land (playable area)
Colorado is between 160 - 170 Km according to Sergey.
So it's basically a ~165 Km map vs a 169 Km map.
Colorado is not 26% smaller (165/225), but is either equal is maybe 5% smaller (160/169).
Ha ez így van, akkor alig kisebb, mint a DayZ térkép.
Ez meg elvileg a Chernarus-on található (Wiki) eloszlás:
-Chernarus is 225 km2 in size
-Almost 100km2 of Chernarus is covered by forest
-Chernarus has 350 kilometers of roads
-There are a total of 50 towns and villages across Chernarus
-Chernarus has three airfields (1 big and 2 small)
-1 million 3d objects
-Hilly rural landscape with rocky coastline
-Living environment including civilian population and wildlife
Kíváncsi leszek a DayZ önálló játékára is (standalone), de az legjobb esetben is decemberi alfa megjelenés és jövő év eleji béta mondjuk. Addig meg jó lesz a WarZ. -
Árnyvadász #737 Ezzel kapcsolatban a válasz:
Q: What's about server overload on Oct 15 ?
A: I forgot to answer this last time and I think this is very important question. There's two
things to worry about - first of all downloads. This one is easy - we're using very reliable and fast CDN
services, so we don't worry about that at all. We've been able to handle over 100K downloads in a first day before. Second
thing is gameplay servers. We've already placed order for 30 game servers, each capable on handling around 1000 users at same time.
Normally it's expected that only around 10-20% of all users will be playing game at same time, so this means that we have some safety net.
Still there's a chance that we're severely underestimated your interest in a game, and we'll have denial of service situations. If this is
going to happen please know we'll do everything to fix this ASAP.
Ez a későbbiekre biztosan bőven elég, de az indulásnál, ha tényleg brutális, mondjuk 300 ezer ember akar bejutni, akkor okozhat galibát.
Én abban reménykedem, hogy ha végül is nem durran akkorát a játék, marad egy szűk réteg, 10-15 ezer ember mondjuk és azok el lesznek vele, mint a befőtt. -
#736 Nemrossz a méret!:)
Dayz csernorushoz kepest mekkora vajon?:) -
Árnyvadász #735 Találtam, illetve kerestem valamit, amivel megnyugtattam magamat a játék szavatosságát illetően. Mert azon gondolkodtam, mi lesz olyan esetben, ha valaki már elérte a fejlődési szint végét és megtalálta a fontosabb felszereléseket. Vagy éppen bejárta a világot.
Utána mi célja a játéknak? Persze lehet, csak ezen a ponton biztos elpártolnak tőle.
Azonban találtam egy Skyrim (méretezett) térképet, íme:
Ami azt jelenti a War Z ennél 10x nagyobb lesz! Tehát nem igazán kell aggondóm amiatt, hogy hamar vége lenne a barangolásoknak. Ez olyan minimum 100+ óra játékidőt ígér, ami már elfogadható egy ilyen játékhoz mérten.
Szerverek:
30000 embert tudnak kiszolgálni egy időben, de a regisztráltak száma 1 millió volt. Amit persze érdemes osztani, mert ha a saját példámból indulok ki, akkor 3 mail címmel jelentkeztem a bétára. (Még a nyáron.)
Ha osztunk is, akkor is maradhat bőven 30000 feletti szám. Survivor csomagosok levonva persze. Béta indulásánál meg rosszabb lesz a helyzet. Ott szerintem komolyan lehet majd fosni.
Ja és november elejéig sajnos NDA van, vagyis youtube videók nem igen fognak alfás játékosoktól kiszivárogni, de persze itt a fórumon belül simán ki lehet tárgyalni a játékot, mennyire jó vagy sem.
-
#734 Akkor nem lett volna gond ha preloadolni lehet.
Így szerintem az első pár óra(vagy első egy nap) kaotikus lesz.
Szinte biztos összeomlik.
Eleve 15én még a 10 kulcs miatt is leterhelik meg a letöltés tehát húzós lesz annyi szent! -
#733 köszi! :) bár két választ kaptam:)
mindegy akkor körül csak elindul majd és reméljük nem lesz gáz a szerverekkel!
Mondjuk nemhinném hogy megendgedhetnek maguknak ilyen rossz reklámot előre, pláne nem, hogy nem ingyenes afla vagy bétáról van szó:) -
Árnyvadász #732 Jaj, Te! Olvasni azt nem igen szeretsz, mint látom.
Hivatalos álláspont szerint a játék alfa verziója amerikai (jelen esetben PST) idő szerint valamikor tizenötödikén délután indul el. Nincs pontos idő, csak annyit tudni egyelőre, hogy délután.
Nyolc óra az eltolódás, tehát a legjobb esetben is csak hétfőn este indul a móka, már persze, ha nem lesz szar a palacsintában, értsd úgy: le nem döglik a szerverpark.
Szerény meglátásom szerint én este 10-12 közti időpontot lőném be, de a kedd hajnali tűnik reálisabbnak. Már, ha nem lesz gond.
-
#731 kedd hajnal 1 ha minden igaz!
[october 15 23:00 (GMT)]
Itt lesz a letöltés link:
http://www.thewarz.com/download.html -
#730 most akkor pontosan mikor indul a téma?:)
nálunk hétfőn délután 4 kor? vagy nálunk kedd hajnal vagy reggel?:) -
Árnyvadász #729 Igen. De az egy jóval korábbi verzió és nyilván ahhoz az igényekhez igazítva. Mondjuk engem is meglepett első olvasatra. Aztán eszembe jutott az XCOM és a Dishonored. Mindkettő U3 motor, de egészen más típusú játék. -
#728 Jól értem, hogy ua. ez a motor van LoLba is?:O -
Árnyvadász #727 További kérdések is megválaszolásra kerültek. (Kicsit görgetni kell.)
oneal1: A War Inc animációinak 20-30% kerül át a War Z-be, a többi új. Az alfa és pre alfa verzióban látott animációk sem a véglegesek. A motor pedig így alakult az évek során:
League of Legends 1.0, War Inc 2.0 és végül a The War Z 2.5 verziónál tart.
Eclipse kódnéven fut a grafikus motor amúgy.
Grafikával kapcsolatban:
Árához képest ez rendben is van. Fontosabb, hogy a jó optimalizáltság és a folyamatos 60 fps (legalább) legyen meg. -
#726 Ez egy budget kategóriás játék. Mit vártatok? -
#725 Bizonyos helyeken a környezet 2003-as szinten van.. :/ -
#724 ez mi a tököm?:D:D:D
-
KaBuTo666 #723 Jó zeneszám, szeretem. -
#722 am kipróbáltam ezt a war inc cuccot, az engine miatt, de remélem a mozgáson sokan melóznak ahoz képest!:D
meg nem ártana valami fegyverváltó animáció, plusz finomítani az alap mozgásokat, kb mint a counterben:D -
#721 Terepbemutató videjóóó
-
nikopeti #720 Nem. -
#719 Pioneer pakk zsebben, okt. 15 :) -
quattro7 #718 Na rászántam magam és megvettem a Pioneer csomagot. :)
Véletlen ékezetekkel töltöttem ki nevem és a címem és amit küldtek mail-t abban most ilyen furcsán van kiírva,de gondolom az nem gond? -
#717 Egyébként ezzel a digitális USD árazásos verzióval jobban járunk mint az esetleges majdani EUR árazással mert mániája a cégeknek, hogy az 1USD=1EUR ami forintba átszámolva azért nem kevés plusz forintocska a vevő terhére :/. -
Árnyvadász #716 Még annyival egészíteném ki, folytatnám a térképekkel kapcsolatos információkat, hogy ezek közt lehet majd utazni is. Illetve lesznek kisebb, "Stronghold" névre hallgató térképek is (3-4 négyzetkilométer), amin a játékosok bázist hozhatnak létre és akár termelhetnek is amivel tudnak kereskedni. Itt elvileg lehetnek bázisfoglalásért történő csaták klánok közt például. Zombik csak elvétve lesznek, a biztonságos zónákon kívül.
A stronghold szerverek is csak később indulnak, az alfában még nem próbálhatók ki. -
Árnyvadász #715 Digitális természetesen. Az persze elképzelhető, hogy lesz a játéknak dobozos változata, de ahhoz idő és pénz kell. Egyelőre nem is volt róla szó az elhangzott, leírt információk alapján, hogy ez tervbe lenne véve.
Amit fontos tudni:
A survivor csomaggal október végétől el lehet kezdeni a bétát. A másik kettővel már október közepétől az alfát és folytatólagosan a bétát. A vendégkulcsokkal pedig a bétába lehet bejutni, de ez mindössze 2 nap játékot engedélyez. Ami viszont nem veszik kárba, ha a a vendégkulcs lejártával az illető megveszi a játékot, mert folytathatja onnan, ahol abbahagyta.
A játékból eddig a pre-alfa változatot mutatták be, vélhetőleg az alfa már jobban fog festeni, a béta meg értelemszerűen már közel a végleges állapotokat tükrözi. Persze a játékot folyamatosan fejlesztik.
November vége felé várhatóak a vezethető járművek, jövőre az új pálya ami Kalifornia államot próbálja lemásolni és az már kétszer akkora lesz, mint a mostani Kolorádó térkép.
-
#714 nekem annyi kérdésem lenne hogy ezek a csomagok digitálisak vagy amcsiból küldik majd postán dobozban?:) thx -
#713 nm:) -
#712 akkor fel megnyugodtam:D köszi a gyors választ.