Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne az EA-t okolni ha minden címükre igaz lenne a hasonló bénázás de ez messze nincs így, a BF4 talán az eddigi legkínosabb, legszarabb és gyakorlatilag maga a készítõ nem tud mit kezdeni az egésszel...😊
A DICE persze túlvállalta magát, ugyanakkor SOSE tudtak játékot írni, mindig a modderek és a játékosok rakták össze értelmesre a címeiket, de azt hogy valaha is képesek lesznek egy ekkora ordító rakás fost kiadni nos arra azért szerintem senki sem számított....
Az EA helyében ha megtehetném az egész bandát feloszlatnám/elküldeném a fenébe a játékukkal együtt mert csak égetik a céget... Nemhogy még Battlefrontot is csináljanak, te jó ég abból mi lesz...Kár érte...
Kicsit unalmas hogy a legtöbb helyen a DICE-t szegény szerencsétlenként jelenítik meg akiket a gonosz EA siettetett és ezért lett a játék gyér holott errõl mostanra a napnál világosabb hogy szó nincs...A DICE egy amatõr bugris banda nem több nem kevesebb...Egy paródia amiket a patchekkel is csinálnak, már elõre röhögtünk haverommal amikor kiírták hogy jön a javítás...És lám beigazolódott amin röhögtünk, a javítás jóindulattal érezhetõ ellenben lett mégtöbb és több nyûg a játékkal..zseniális.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
-Flags not showing when looking around ( not on all maps )
-Lockon to vehicles not showing for airborn vehicles.
-warning for missiles not working properly either
-grenade warning icon not showing
-Squad leader cant give orders
Ezt már komolyan nem hiszem el... fél évvel a megjelenés után... azt hiszem lassan lehet temetni a játékot tényleg. Eddig türelmes voltam és bizakodó, de már belefárad az ember. Kiadnak egy javítást amibõl örülsz ha egyáltalán érzel valamit, de mellette elbasznak még 100 dolgot. Ja és a szerverek mellett még mindig csak "Encountered an unknown error" scoreboard helyett. Áh...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Így kár volt hozzányúlniuk!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Inkább hívjál fel, úgy is beszélnünk kéne!
Mert most csak ugyanaz lesz mint eddig... bázison kempel vele, mindent eltalál, mindent szétlõ, mindenkit felbasz, csak max kicsit lassabban...
-Reduced the total amount of missiles carried by the Mobile Anti-Aircraft vehicles from 6 to 4.
-Reduced the velocity of the MAA’s default 20MM CANNON from 1200m/s to 800m/s to match the 30MM CANNON.
-Reduced the physical impact of all Anti-Aircraft missiles to prevent helicopters from flipping uncontrollably when hit. The damage values have not been changed.
-Reduced the cone in which ACTIVE RADAR missiles search for targets, making them require a higher level of skill in predicting where a target will be when the missile is fired.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Live scoreboard megint beszart... csak annyit ír minden szervernél, hogy: "Encountered an unknown error"
Pontosan ez az amibe bele lehet képzelni bármit... vagy éppen semmit. Pont erre utaltam múltkor.
-Fixed an issue with data re-sending that was causing rubber banding on some servers
Nekem ez az anomália nem volt, de biztos sokaknak segíthet.
-Increased the maximum rank to 120
Marha fontos dolog volt... no further comment...
-Fixed an issue with the kill camera triggering before game client would display the last portion of damage being dealt, giving players the impression that they died too early
Ha ezt tényleg megcsinálták, akkor ez érhet valamit! HA megcsinálták! Mert legutóbb is azt állították, hogy megcsinálták a hangproblémákat, aztán ugyanúgy nincs hang...
-Fixed issue with blood effects, damage indicators, and health bar updates in the HUD being out of sync. This issue meant that players would sometimes miss information about being shot at, or get the impression of too few hits occurring for the amount of bullets that hit.
Ez is értelmes frissítésnek tûnik számomra, de mint mondtam majd kiderül hogy tényleg így lesz-e.
Ezek után már csak azt szeretném kérdezni, hogy ilyen ordító hibákat miért a megjelenés után 4-5 hónappal tetszenek észrevenni/kijavítani? <#idiota>#idiota>
Lehet olvasgatni...hát...khm.
(PS4-es patch infók, mivel arra már kijött pár napja ugyanez.)
Majd itt lesz,de még nem találták ki,mit hazudjanak...
Valamit ismét elcsesznek...vagy nem...(még a végén kevés lesz a 120-as SSD)
De leszarom....köszönöm a segítséget nagyon rendesek vagytok...
<#worship>#worship><#law>#law>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ez volt az eredmény
de miért 6* löttem ki a 88-as nobot...
<#wilting>#wilting>
* Scomcomputers the future of computing!*
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Stockholmban vagy LA-ban? Itt is, ott is?
Mert azok (még ha egy két map volt is ami nem tetszett) öszességében jók lettek.
YouTube: 23Drazse
Barátlista-skype azt hagy szóljon. Iagázból szerintem kurva kevesen játszanak csapatban,ha mégis ,és nem 2 ember hanem legalább 4-5 akkor sanszos hogy az a csapat nyer.Már bocs hogy beleszólok.Nekem is ez az egyik,(talán legkisebb gondom) a játékkal.
Mi ez a nagy sietség a DICE részérõl, hogy egymást érik a DLC-k?
Vagy a közelgõ BF5 (bár errõl még semmit nem tudunk) vagy az eddigi DLC-k súlyos vérszegénysége miatt fossák ki õket egymás után úgy, mintha csak valami CoD kiegészítõk lennének, hogy így mennyiséggel kompenzálják a minõséget. Bár lehet, hogy csak nekünk nagyok az elvárásaink. A BF3 igen magasra rakta a lécet, talán ebbõl kiindulva gondoltuk, hogy még ütõsebb lesz a 4. rész még több tartalommal. Persze az is lehetséges, hogy a többi EA játéknak akarnak teret engedni azáltal, hogy minél gyorsabban kipörgetik a DLC-ket - most nem húzzák 1,5 évig, mint a BF3-nál -, hogy a BF játékosok ráfanyalodjanak más termékre is. De ki tudja, lehet, hogy a kissé elbaltázott 4 után már nagyban kovácsolják az 5 részt és azt tervezik novemberre. Bár nem azért adtam ki 20 ezer jó magyar Forintot, hogy megvegyek egy befejezetlen 4 részt és utána egy évvel késõbb ismét dellázzak 5-ödik részért is.
Ja igen néztem a Naval Strike-ot és - eddigi információk szerint - lesz benne egy új jármû, valami kis alacsony harcértékú légpárnás. Hol vannak az új jármûvek? Így 3 DLC-ben (most a NS-ot is ide vettem) kapunk 4 jármûvet. 1 motor, egy terepjáró, egy légpárnás, egy kötött pályán haladó bombázó. A BF3-mas DLC-kben összesen 15 jármûvet kaptunk, ebbõl 6-ot az Armored Killben. (Oké, hogy ebbõl a BF4 alapjátékban visszaköszön egypár.) Remélem az utolsó két DLC-re a DICE össze szedi magát.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagyjából errõl van szó errõl szól a legtöbb feltevés(ha utánaolvasol külföldi fórumokon is)...
Amit én enyhén szólva is szánalmasnak tartok.
Azt hiszem kihagyom a battlefield4 et elvagyok a 10dolláros(ha jól emlékszem) CS:GO val ahol 64-128 között van a tickrate pedig az csak 9usd volt ha jól emlékszem.(most gondolom majd jön valami olyasmi komment, hogy az egyszerübb játék, kisebb pályák, kisebb gépigény, ne hasonlítsd össze stbstb de tény hogy azzal tudok perpillanat "élvezhetõen" játszani a bf4 csak bosszant).
Félre ne értsetek , imádom a battlefieldet de a 2. rész óta...
Hagyjuk
Jó játékot mindenkinek majd ha változtatnak érdemben(tickrate) újra felrakom a játékot.
Még jó hogy ajándékba kaptam a kódot, perpill kb annyit is ér amennyibe volt sajnos.
Ez a szomorú igazság mindenféle flame/bántás nélkül.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"