15720
  • MalusDarkBlade
    Látom titeket ez idegesít, akkor már csak azért is :D

koschwarrz írta : Ez annyira durva bug így megjelenés után több hónappal egy kompetitív FPS-ben, hogy konkrétan balfék lúzernek fogom tartani azt, aki előrendeli a bf5-öt (vagy a bc3-at), sőt, a megjelenés után nem vár vagy egy hónapot.

És igaza van még mindig. És ezt tök nyugodtan mondom. De attól még ez egy szar marad, bármennyire irritál is ez téged, meghogy pénzt adtál érte :D
  • maffi
    sziasztok!

eladó egy origin acc rajta bf4 standard verzóval + egy crysis 2 maximum editon-nel. privátban lehet érdeklődni.
  • Vadnokedli
    pihenjen nem?
  • Skyline
    Kár hogy rohadtul nem úgy tűnik...:D
  • nemgyenge01
    Nyugodj meg.
  • nemgyenge01
    pécének vége :)
  • Skyline
    *elhiszi
  • Skyline
    Nehéz elhinni hogy van aki ezt az ordító hazugságot amit az előző genben is előadtak amikor a konzol már a pc LOW grafikát is alig érte el elhintették..:D
    De ahogy érzed...:)

• Vadnokedli
    pihenj, nyugi
  • MalusDarkBlade
    pihenj, idegesítő hogy e egy szóra szükűlt a szókincsed
  • Vadnokedli
    pihenj
  • MalusDarkBlade
    Majd ha vége a melónak. Lehet, hogy te melóban lustulsz, de kérlek ne általánosíts.
  • Vadnokedli
    pihenj
  • MalusDarkBlade
    Igaza van, mért pihenjen?
  • nemgyenge01
    Pihenj...
  • Krisztiam #12913
    áá kizárt dolog, biztos hogy nem
  • koschwarz
    Ez annyira durva bug így megjelenés után több hónappal egy kompetitív FPS-ben, hogy konkrétan balfék lúzernek fogom tartani azt, aki előrendeli a bf5-öt (vagy a bc3-at), sőt, a megjelenés után nem vár vagy egy hónapot.
  • koschwarz
    Aha, ha te mondod.

Valaki adjon neki egy kávét...
  • Drazse23
    Ez remek.
    Most már értem, hogy miért van az, hogy egész tárat engedek bele emberekbe és a találatjelző még csak fel sem villan. Az FPS nem esett le, a ping is rendben volt. elképzelni sem bírtam, hogy mi lehetett a probléma.

Vannak apró hibák amik felróhatóak a játéknak (vagy éppen nagyvonalúan szemet húnyunk felettük), de ezért ez már elég komolynak számít.

Nem tudom, hogy a DICE-nál dolgoznak-e már rajta?
  • Peet81
    de látszik hogy semmi találatot nem ad be neki hiába lövi, nekem is volt ehhez hasonló csak én tank tank ellen voltam és izomból lőttem de meg sem karcoltam ő meg eltalált kétszer azt végem volt
  • lac coo
    Uhhhh..ez kemény bug ! :D Nem is láttam még hasonlót.....
  • kemencebalázs
    Nem lövi telibe,kicsit feljebb kellene céloznia,vagy pedig 300-s pingel tolja.
    Én így látom,nekem is összejön max. 2db rpg-vel egy heli szétszedése,meg az sem mindegy,hogy hol találod el,ez így volt a BF3-ban is,nem?
  • Krisztiam #12904
    rohadj meg dice
  • SigS
    Atya
    Úr
    Isten.
    És ezt a fost kiadták ....
  • KaBuTo666
    A:DS:DAS:D:DDDDDDDDDDDDDD:DA:DSD:D:D:DAS:D:D:D:DASDDDDDD
  • Vadnokedli
    Ezért robbant fel néha előttem az RGO ... És döglöttem bele.
  • TDC Geronimo
    Ezért néztem egy csomószor, hogy eltűnt a levegőbe a rakétám meg a tank löveg. Hát ezért. Csodás...
  • Fpocok
    trololo volt már?

• nemgyenge01
    Sokkal gyorsabb a ps4 bármilyen pécénél.célhardver,gddr5,full koherens memo,közelében sincs a pc.Lehet 16gb ram,8gb video memo stb attól nem lesz jobb a pc,ennyi.
  • vg
    Gondolod? Amíg az apu alapú pc-k nem lesznek elterjedve, addig nincs semmiféle előny. Sőt. A fifa14-ben debütált újgenerációs engine el sem érthető jelenlegi pc-ken. Például.
  • determinator
    Szerintem hardveres előnyre gondolt, nem játékosok létszámára.
    XBOX 360 megjelenésekor hatalmas hardveres előnye volt az akkori PC-vel szemben. Most az új konzol generációnál nyoma sincs ennek, hardveres szempontból már hátrányban van az XBOXONE és a PS4.
  • vg
    "meglévő előny a pc javára..."

Nem ártana szemeid a http://bf4stats.com/ oldalra vetni. Milyen javáról beszélsz?

Currently online players:
    PC
    11,747

PS3
    15,601

XBOX360
    9,589

XBOXONE
    8,091

PS4
    20,728
  • Skyline
    Főként az Xbone....
  • Skyline
    Az utolsó 4 év már gyakorlatilag alsó középkategória, de inkább alsó kategória...Rég váltani kellett volna és a prevgent elfelejteni...Remélhetőleg a "nextgenek" nem húzzák 5 évnél tovább, már most gyengék nemhogy 5 év múlva, megint csak a fejlődést fogják majd vissza...
    //Féljáték ide vagy oda én bár ezt a redvát uninstalláltam, sem BF3-ban sem a 4-ben nem kultiváltam a 32 főnél több emberes szervereket..Nagyon ritkán 48 fősre toltam fel magam, a 64 számomra blőd hent lutrijáték nemtöbb...
  • JaSoN HuNTeR #12892
    Sajna igen.
  • giornalista
    bizony... a PS3-X360 páros hány évig is volt köztünk? 8 minimum... és abból az utolsó 2-3 év már egy középkategóriás PC-től is lemaradás volt, nem hogy egy komolyabb géptől...

arról nem is beszélve, hogy féljátékokat adtak ki rá (pl. a BF3, 24 playerrel a PS-en... vic...). a next-gen konzolokkal is ugyanez lesz a helyzet pár éven belül.
  • Skyline
    Ebben a "nextgenben" már nincs kiforrnivaló.... Megjelenés óta gyengék, főként a Bone, és ez így is marad sőt csak nőni fog az amúgy is meglévő előny a pc javára...
  • Jabar
    Nyomtam egy javítást és így talált egy letöltendő foltot, azért köszi a segítséget.
  • Vadnokedli
    Nekem sokáig azt írta hogy nincs meg a Second Assault kieg, de megvolt jó ideje, és csak a full reinstall segített rajta. Lehet neked is reinstall kéne.
  • Jabar
    Üdv, kéne egy kis segítség.
    Jó ideje nem léptem be úgyhogy patch-elt a játék dögivel, dlc-t töltött le, stb...
    Az Origin szerint naprakész a játék de a battlelog-ban azt írja hogy van frissítés a játékhoz és nem enged sehová belépni, ha rányomok az update gombra előugrik az Origin de nem történik semmi.

Valami ötlet?
    Előre is köszi válszokat.