15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#12886 uninstall -
nemgyenge01 #12885 xbóne=bf4,kutya-720p.ddr3 kicsit hátráltatja a gépet... -
-
#12883 Lehetetlen. Csak fúra hogy miért vannak bennük most ilyen korlátok.
minap a PS4 böngészőjével szórakoztam, valamiért nagyon lassú és akad, nagyon felidegesített még a PS3 böngészője is gyorsabb volt. -
#12882 ja -
#12881 Akkor a PC-m erősebb ami alig ér 100e forintot! -
nemgyenge01 #12880 Boxon nincs HBAO ez látszik. -
nemgyenge01 #12879 Mondjuk azért,mert jóval gyengébb a mikró mint a ps :) -
#12878 nekem XO -m van de ez a video nem gyozott meg semmirol ;) ugyanazok a collision hibak vannak mind a 2 gepnel es csak a szinekben van eleteres
majd BF5 nel meglatjuk ;) addigra talan kiforrnak a gepek -
#12877 Szerintem is az X1 a szebb... ez a vidi alapján is.. olyan mintha a PS4 szeretné köd mögé dugni és elmosni a hibákat, míg az X1 tiszta. Szerintem! -
SergioAmigo #12876 manuálisan kitöröltem utána újraraktam és már jó :D :D huncut kis játék ez -
#12875 Miért nem tud, miért csak 720p? Elvileg ezek a kütyük korszakváltóak. -
SergioAmigo #12874 Battlelog Web Plugin eltünt :D most akkor azmár nemkell vagy mivan? :D -
nemgyenge01 #12873 ikszen nincs HBAO feature + 720p felbontás.Illatve a ps4 stabilabban tartja a képkockákat...Amúgy vicces hozzászólás volt XD -
Skyline #12872 Akkor elég komoly gondok vannak a szemeddel ha élőben nem tűnt fel a kérdésedre a helyes válasz "észkombájn"...:) -
gabipaci #12871 Gabesssz-HUN nevű játékos itt meg szokott fordulni?
Lépjen ki egy platoon-ból, mert így nem tud csatlakozni a Logitech platoon-ba. Max 3 aktív platoon lehet. -
#12870 A játék megjelent féléve lassan(vagy már féléve), amikor TV-rakétát használ az ember és kilövik a rakétáját, vele együtt a pilóta(hajó-repülő-etc). meghal hiába 2 kilométerre van. Miért? miért?!?! :D -
#12869 Értem de élőben is láttam, te észkombájn, nem is érdemled meg felhasználónévnek a kedvenc autóm nevét/típusát.. -
Skyline #12868 Csak neked, élőben láthatóan a ps4 szebb. -
Csak nekem tűnik szebbnek a grafika X1n? -
gabipaci #12866 Sziasztok!
Itt egy Logitech 25%-os kuponkód!
Logitech weboldalán lehet felhasználni, amikor a fizetéshez értek.
Egyszerre maximum 3 gamer termék vásárlásánál használható fel, egy alkalommal.
Április 30-ig érvényes!
Aki kapja, marja ;)
Ne feledjétek a nyereményjátékot!
Üdv, gabipaci
kód: ueixpg7pr -
csicskakapitany #12865 hali
úgy láttam hogy nem csak nálam fordult elő, hogy eltüntek a mentések.
erre van már valami megoldás?
xbox one a platform -
Zsoltee #12864 Végre sikerült tegnap kipróbálnom az új pályákat. Szerintem igazán jókra sikeredtek, csak borzasztóan laggol a játék... :-( Remélem javítják... -
SergioAmigo #12863 GeForce GTX 700 Series (Single GPU):
Up to 64% in Total War: Rome II
Up to 25% in The Elder Scrolls V: Skyrim
Up to 23% in Sleeping Dogs
Up to 21% in Star Swarm
Up to 15% in Batman: Arkham Origins
Up to 10% in Metro: Last Light
Up to 8% in Hitman Absolution
Up to 7% in Sniper Elite V2
Up to 6% in Tomb Raider
Up to 6% in F1 2013
de bf4ben is irták fórumon +20fpseket kaptak -
gstup #12861 Nekem semmit nem ért... -
ACE #12860 Új Nvidia driver ér valamit egy GTX770-nek? -
Skyline #12859 -
#12858 Ja amúgy kicsit már elég durván offolunk :D Seggünkre lesz verve jajj :D -
#12854 -
SergioAmigo #12853 Új Nvidia drivert érdmes kiprobálni aki még nem tette +fps. -
#12852 Pont erre gondoltam én is, hogy aki nagyon csal, az a bíróságon is csal, és soha nem kerül börtönbe. Aki nagyban csinálja, az megússza. Lásd politikusok :D -
I love techn0 #12851 Az a nagy probléma, hogy az igazán nagy csalókat se a játékban se az életben nem büntetik, a börtönben ülők többsége pitiáner bűnöző vagy valami retardált hentesgyilkos, a nagy pénzeket elcsalók többsége vagy lese bukik vagy ha bíróság elé áll is megússza és röhög a markába. -
Gyuszopapa #12850 Van a magyarok közt is nem is egy olyan aki már lassan 10 éve végigcsalja az összes multifps-t amivel játszik. -
Gyuszopapa #12849 Az egy részük ha nem is mind a börtönben köt ki,a sötét oldal mindig könnyebben járható( becsületesen élni nagyon nehéz tudom mert én is úgy próbálom leélni az életem és a gyerekeimet is arra tanítom hogy ez a jó választás )és ha ezt már kisgyerek korában megtapasztalja az úgymond előnyeit,ha felnőtt lesz ott sem fog másként viselkedni.Márpedig az ilyenek egy része nem fog dolgozni mert aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.Akkor pedig bűnözni fog,lopni könnyebb a pénzt mint megkeresni.Már pedig aki nem a helyes utat járja az könnyen bekerül a kóterba. -
#12848 Értem én mit mondasz, csak szerintem már kicsit túlzásba estél ezzel a börtönös szöveggel :D Szerintem a csalók többsége csak kipróbálja, unatkozik, hülye szegény. Persze biztos vannak akik rendszeresen űzik ezt a "sportot" fizetős csalással, de ezt nehezen tudom elképzelni, pont azért amit te is mondtál: Érthetetlen. Olyan mintha összerakva kapnád meg a LEGO-t vagy a kirakót. Vagy mintha a nő már kielégítve állna eléd és kimaradnál a mókából :DD Persze aztán ki tudja, hogy néhány érvényesülni próbáló béna kisgyereknek mi jár az eszébe. De én személy szerint tuti nem élvezném. -
gstup #12847 -
Gyuszopapa #12846 Hát azért a bújócskában csalni nem ugyanazt jelenti mint egy havidíjas csalással játszani nem egy kategória.De hidd el aki itt a játékokban így viselkedik az az életben sem tud máshogy ilyen a természete.Csak a való életben a szemétkedésért jó eséllyel megkapja a magáét.Itt a játékban meg nem mert szarnak arra hogy ezt csinálja.
A lényegét amúgy soha nem fogom megérteni hogy mire jó ez,mert ha még milliók járnának érte a zsebbe hogy hú milyen fasza gyerek milyen jól játszik de így.
Azt is hidd hogy aki becsületes annak eszébe sem jut ilyen baromság hogy csaljon. -
#12845 Szóval ha valaki csalt 6 évesen a bújócskában, meg a ki nevet a végénben (magyarul kb mindenki), akkor abból börtöntöltelék lesz. Hmm. -
Gyuszopapa #12844 143 kill 0 halál.Nem csal ő skilles mint az összes többi nyomorék.Az ilyen mentalitásúak az életben mert ott is csak így tud érvényesülni tudjuk hol kötnek ki,ahol majd ledobják nekik a szappant a tusolóba hogy felvegye. -
ACE #12843 Az hogy béna és mindig lelövik. :D