Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs a hülye kérdésért,de ha tudják hogy ezért szar a netcode miétt nem javitják?

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Amíg a tickrate-hez nem nyúlnak semmi sem fog változni...
Hali Srácok!
Lehet olyan kérdést teszek fel ami volt már. De miért nem jelennek meg az emblémák jármûveken meg a fegyókon?
Elõre is köszi a választ!
szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mitõl van az, hogy hiába állítom az egerem oldalsó gombjára pl. a rakétavetõt játék közben nem reagál rá. Ugyanígy a BF3-ban mûködik a dolog.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Harcimókus
Sajnos,azt kell mondjam,lehet,hogy némi igazság tartalma van annak a amit írnak,talán..de ahhoz,hogy javítani tudjanak,új egyezség kell a szerver üzemeltetõkkel,ugyan is sokkal,de sokkal kevesebb szervert tudnak egy egy adott gépen üzemeltetni,s ez nem tudom egyáltalán menni fog-e nekik...vagy egyáltalán hajlam van-e rá??Mert az bizony sávszélesség és vagy kommunikációs többlettel jár,amit nem hiszem hogy a mostani szerver üzemeltetõk csak úgy lenyelnek.

Igen,azon vannak hogy javítsák.A tickrate növeléséhez egyenlõre nem nyúlnak.

Ez most mit is jelent pontosan ?? Mert ennyire nem tudok Angolul.
Javítják a netcodot ? és a Ticrate-e is lehet ?
OFF - Ennek a topiknak semmi értelme! Az új moderáció sem mûködik, mindig megjelenik egy személyeskedõ büntetlenül és félre viszi a topik lényegi mondanivalóját! PH a bf4 topik! - ON

Köszönöm eme építõ jellegû hozzászólásodat, azt hiszem megint nem kell irogatnom itt az SG-n egy darabig... Ahogy nézem nem a game itt a fontos, hanem a személyeskedés, én kikapcs, balra el..

Épp mikor már azt hittük, hogy nem lehet fokozni az idióta sirámokat itt...
Jól hangzik.Kíváncsian várom.

Esély na az van, hiszen akkora map, hogy a tököd elhagyod mire elérsz egyik pontból a másikba kutyagolva 😄 Ne adj isten a cél elõtt megbotlassz egy kõbe és Killed in Action van, megnézném az arcod rándulásait 😄

[UNQL]Echo
Thermal vagy infra a baratod.Ja, hogy korlatozott a latotav?Valamit valamiert.Legyen mar a gyalogoknak is valami eselyuk. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

giornalista
milyen commander? 😞

a játék legnagyobb ostobasága volt, UAV scannektõl kezdve a cruise missile-on át a jó játékosok megjelöléséig.

game breaking addition, ahogy mondani szokás.
Hja igen, este mondom nézzük már meg a jó faja nagy jármûves mapot, a Gulf Of Oman-t.
Agyhalottak a fejlesztõk, vagy legalább éber kómában nyomják. Ember, hát egy tradicionális jármûves mapra betenni homokvihart amiben kb 50m-re látsz???? Mit gondolhattak ugyan? Majd a repcsik fent passzióból keringenek a látás nélkülözése nélkül és lent meg a harci jármûvek keringenek össze-vissza ellent meg nem látva céltalanul, a gyalogosokat meg ne is emlitsük, menetelnek mire hopp, egy tank a semmibõl vagy majdnem semmibõl,'haggyatokmááááá.
Persze ha van commander OK, de a BF3-ban a nyomát is sikerül kiirtani a játékosokból, gratula a fejlesztõknek a 4 éves fiam több értelmi képességekkel rendelkezik, de legalábbis fej fej mellett vannak...

A battlefrontot pedig már most lehet sajnos temetni....
A prémium igazából felesleges, a játékot még csakcsak megmebántam de a prémiumért pofozom magam a mai napig...

A China DLC idegesítõ szutyok pályákkal volt bélelve. Plusz egy rakás bug érkezett vele együtt...
A Second Assault DLC-ig a játéktól is elment a kedvem, mostanra uninstall szélén áll amint jön más 1-2 héten belül, pedig vártam mert a Firestorm és a Caspian nagy kedvenc volt...
A vizes DLC számomra érdektelen lett a rettenetesen gagyi víz effekt, animációk és vizi fizika miatt..A kedvencem a magukba csapó laphullámok a sziklák közelében....
Mire jön a másik két DLC a játék tábora lévén nem igazán sikerül javítani a cuccot igencsak megcsappan még a mostani harmatos létszámhoz képest is, és bizony lesz alternatíva multiplayerre...
A BF4 néha néha ha nagyon hiányzik a lassú akció és a csapatmunkás ökörködés akkor még elõkerülhet nálam is de másra már nem alkalmas...
DICE játékot pedig soha a büdös életbe nem veszek legalábbis a megjelenéseket követõ elsõ napokban/hetekben hónapokban... Lehet az EA-t hibáztatni hogy siettették õket, ha ez IGAZ lenne akkor a játékot javítani legalább tudták volna de nem erre képtelenek voltak és még a DLC-k is csak bugokat bug hátára hoztak...
Kár a címért...
ozimak
Az el-el tûnõ játékhangról nem láttam egy szót se... vagy csak elkerülte a figyelmemet 😊 Eléggé alap hiba az is. És tegnap is egy egész cq meccset toltam le full hang nélkül. Jó volt...
Nagyon remélem, hogy belátható idõn belül csinálnak valamit ezzel a játékkal. Nálam tegnap délután óta parkolópályán van a game. Annyira elment a kedvem tõle, hogy még a 3-tól is undorodom. A következõ értelmesebb patch-ig nem is nagyon fogom elõvenni. Értem ezalatt azt, hogy rendberakják a netcode-ot meg az egyéb ordító hibákat, és nem azt hogy kidobnak egy patch-et amivel kiszúrhatják az emberek szemét! Lásd: "We have fixed several game balancing issues." és társai...
Már kétszer is írtak róla, hogy "investigating netcode issues"... remélem most már a tettek mezejére lépnek! Premium vársárlást meg már amúgy is (rég) kizártam a költségvetésbõl.
giornalista
hát, nem tudom, melyik címekkel nincs gond. de a Need for Speedek évek óta szarok és bugosak, a Sim City el sem indult az elsõ napokban és sorra tûntek el belõle a városok...

az, hogy évente kijön egy új FIFA meg NBA, amivel kb. annyi meló van, mint az elõzõ napi ebéd maradékának megmelegítésével, nem mérvadó...
Shiver
annyi a különbség amit még hozzáfûznék hogy amcsiban pl visszaviszed a játékot ahol vetted és visszaadják a pénzt, máshol (pl itthon is) nem tudom hogy megy ez, de gyanítom megmutatják merre van a kijárat és közbe még röhögnek is egyet rajtad

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
tökmind1 milyen kiadót nézel, mindenhol ez van ma már. futószalag fejlesztés és az ilyen nagy nevû játékokat ÍGYIS-ÚGYIS megveszi a sok user, ahogy én is , te is és mindenki más. majd ha nem veszem meg, te sem, és még a másik x millió akkor elgondolkoznak, addig nem. tök érthetõ. fele annyi erõbõl ugyanannyit kaszálnak. ilyen a világ

És hàny EA cìm van amivel nincsenek ilyen problémàk... Nem a kiadò tehet ròla ha a jàtékkészìtö balek...Persze siettették a kiadàst...Csak az elmúlt 4 hònapban javìtani nem sikerült,söt annyira balekok hogy még egy patch vagy dlc sem tud soha ordìtò hiba nélkül érkezni,de ez is nyilvàn az EA hibàja.😊
Shiver
lehet meghallgatást nyert a közösség:

netcode issue bf4 official announcement

esõkének ne adj a véleményére, nem ért hozzá, ez már abból tisztán látszott, hogy itt se volt, de ment jelentgetni, mert a kötözködésért él csak
giornalista
aham, mert pl. a MoHWF olyan jó volt...

mondjuk én biztos, hogy meg fogom venni a következõ részt is... aztán majd reményekedek...
Krisztiam
én is beszoptam de többet nem fogom

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hali Srácok!
Lehet olyan kérdést teszek fel ami volt már. De miért nem jelennek meg az emblémák jármûveken meg a fegyókon?
Elõre is köszi a választ!
Nem EA jàtékot....Dice jàtékot.
"Ezt kaptuk,le kell nyelni,továbblépni,s betartani a fogadalmakat,EA játékot megjelenéskor soha többet!"
Csak aztán az ember jó szándékú fia megveszi neki a játékot, és hipphopp dugába dõl a nagy terv😞

Harcimókus
Jól leírtad a játék mostani állapotát,4 ! hónappal a megjelenés után.Megjelenéskor talán még elfogadható néhány hiba,bár akkor is felmerül a kérdés,mi a túrónak vannak a teszterek??
Az,hogy ki siettette és miért, nem lehet indok a játék jelen állapotára.
Félkész vacak...nyugodtan ki lehet jelenteni,(még csak az assigment rendszer sem mûködik,én tojok rá,de van aki azokra is hajt),s azt is,hogy ebbõl "normálisan" mûködõ játék már nem lesz.(négy hónap alatt nem tudnak,vagy nem akarnak egy valamire való hitreg-et beállítani)
Ezt kaptuk,le kell nyelni,továbblépni,s betartani a fogadalmakat,EA játékot megjelenéskor soha többet!

Szapper : minden pontoddal egyet tudok érteni, ez így ebben a formában förtelem.
Akkor pár tapasztalat tõlem is:
-ujból van fal mögötti halál, döglök fal takarásában piszkosul
-rettenet szerverfüggõ a játék, német szerverek(tisztelet a kivételnek) laggos, nem adja a lövést, míg egy angol vagy lengyel ne adj isten ukránon lehet tarolni ugyanolyan ping mellett kb!
-felcsatlakozáskor piros üzenetek jönnek-mennek, mikor mi kb 10-bõl 3-szor.
-én talákoztam olyannal is, hogy defibrivel költöttek és nem tudtam lõni kb 2sec-ig, természetesen le is daráltak
-elsõ gombnyomásra nem táraz ujra, ujból megnyom és táraz
-gránát eldob, 2 kempmókus lábához és semmi hatás, na ezen rohadtul berágtam, mintha tescós szatyorral dobáltam volna õket pffff

Ellenben jelenleg nincs "normális" FPS kint, ezt kell szeretni, CoD is egy rakás sz@r lett, küzdök hát ezzel mikor nem basz épp nagyon fel.
Arról azért még szót ejtenék, hogy minél több javítás jön annál lassabban lép ki a játékból is, nem beszélve a game méretérõl, lassan egy külön SSD kell csak a BF4-nek bakker!

Látom, nektek megint minden bajotok van, és nem a játékkal foglalkoztok, csak a flém, csak a kötekedés. Akkor most téged is jelentselek fel, ahogy Maximus elvárja? Tudod, mit megteszem, bár sztem a csókos-seggnyalós frakcióba tartozol, azért szarod le a moderátor kérését ennyire.
Attól hogy 40 néven írsz már ide, még nem 40 vélemény alkotja ám a te képzeletbeli pártodat.
Ez rátok igaz, jó hogy linkelted, legalább a renegátok tanulnak is valamit magukról.
te akartad, erre hivatkozom : sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12112
Peet81
alreg ne flamelj

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Régóta bfezek, a '42 óta, de már a promó idején látszott, hogy ez a negyedik rész mindent alul fog múlni, pedig a dice már nagyon sok mindent rontott el, vert át ember tömegeket, szóval ez nagy szó, ekkora fosbányát legyártani.

Remélem, mikor a dice-osok anyukája döglõdik, majd az orvosok is ilyen hatékonysággal gyógyítják meg õket 😄.
Alien69
Egyéni szoc problem, mellesleg ingyen kaptad, akkor maradj csendben, ENNYI.
<#vigyor3>
Aki meg rég óta BF-ezik, ez egyáltalán nem meglepõ. Már a BF2-nél elkezdõdött.<#eplus2>

Ezt a játékot kiadni is kár volt, napról napra csak rosszabb lesz... én ingyen kaptam, de így is hányok, és egyenesen sajnálom, aki volt olyan balga és pénzt adott ezért a szemétért.....
Könnyebbé teszi az ismerõsökkel vagy csak simán szimpatikus játékosokkal történõ együtt lövöldözést. Nyilván ha klán tagok vannak egy csapatban akkor jobban összedolgoznak, szerintem ide olyan emberek jönnek akik dolgoznak a csapattal nem csak rohangálnak! biztos lesz olyan is amit majd platoonal lehet feloldani...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

rvn
Pontosan mire jó is ez a Platoon?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Ha valaki platoon-t keresne magának csatlakozzon!
Hungarian Warriors
Nincs semmi elvárás vagy kitétel. Platfromtól és stílustól függetlenül várunk mindenkit szertetettel! Toljuk együtt ha már csapat játék...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

scomcomputers
Köszi, de ezeken már túl vagyok....
Ez viszont megoldotta.....
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Harcimókus
Én úgy "észleltem",mintha nagyobb kapcsolatra,vagy megosztott netkapcsolatra lenne szüksége a játéknak,mármint a szerverek oldaláról.
Kaptunk egy teszt-szervert,amin minden frissen volt telepítve és a szervergép is amin ez mûködött "csak" 3 másik bf szervert mûködtetett és láss csodát,adta.Sokkal jobban...érezhetõ volt a különbség,pedig itt ezredmásodpercekrõl van szó.
Most folytatom a még a fater által elkezdett levelezgetést a szolgáltatóval,mert valahol biztosan "érzik",érzékelik õk is,hogy hiba van.
Lehet segít nekik ez a pár sor is,amit én leírok,nem tudhatom,de minden esetre kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Az biztos,hogy az utóbbi idõben az IRAM szervernek IS valami pocsék volt a netelosztása,mindenkit dobált ki magas pinggel,sokan visszajelezték,hogy más némethonban lévõ szerveren nem csinálja ezt.
Most lehetõségük lesz a javításra.
Szerintem a "Could not join server" hibák is röviden tömören ilyesfajta anomáliák miatt generálódnak.

ozimak
Nekem is volt ilyen, de nem hosszútávon. Tegnap este is egyszer. Esetleg megpróbálhatod, idézek:
- "make sure origin is in online mode"
- "right click on bf4 in origin and select game properties and make sure the disable origin in game for this game is ticked"
Vagy itt egy topik

Helyzetjelentés <#integet2> :
Nálam szarabb lett a game mint volt 😞 Olyan fal mögötti halálaim vannak, hogy öröm nézni. És természetesen megint one hit kill-ekkel vagyok megáldva 😞 Tegnap este 3m-el voltam a fal mögött amikor a gyerek lelõtt. Még a killcamban is lehetett látni, hogy kb. 5m-el a fal mögött fekszek. Másik aranyos dolog az volt amikor 50cm(!)-rõl egy fél tárat eresztettem bele G18-ból az ellenbe, de még csak hitmarkert sem kaptam. Megfordult, lelõtt 😊 Remélem minél hamarabb kezdenek valamit a netcode-al, mert ez így katasztrofális. Emellett a szokásos: Nem mûködik a defi, hiába nyomom az elterelõt a helin csak 3. gombnyomásra lövi ki õket, ha egyáltalán kapok jelzést a bemérésrõl, mert van olyan, hogy egyszer csak belém csapódik egy stinger, és kb. elõtt fél másodperccel jelez be a radar(sok esélyem van kilõni az elterelõt), a szárazföldi jármûveknél ugyanez a gond: hallom, hogy bemérnek, elindul a rakéta, kilövöm az elterelõt... bámm belém csapódik... stb.,stb....
Kicsit kezd elmenni a kedvem az egésztõl 😞 Pedig jó kis játék lehetne ez 😞 De nagyon el van baszarintva...
scomcomputers
Hali!
Ezt miért dobálja,mostanában eddig semmi gondom nem volt:

Másnak is van ilyen hiba, vagy 2x bedobja "reconnectelek" oszt már megy is,de már kezd idegesíteni...

* Scomcomputers the future of computing!*