15720
  • kemotox
    Mikor megláttam, hogy mi volt a BF3 topikban, egyből arra gondoltam, hogy megnézem, hátha itt sírsz-e.. Hát persze, hogy igen.
    Hölgyeim és Uraim, egy "felnőtt" ember!
    Mint az óvodás kisgyerekek, olyanok vagytok. Gyorsan átmentek másik topikba hisztizni. Ilyen kibaszott szánalmas dolgot már rég láttam.
    És ha tegyük fel igazatok van, és mi buta imádók vagyunk? Akkor mi van? Legalább nem megyünk el máshova kibeszélni a másikat, meg privátokat sem küldözgetünk....
    "A nagy öregek"....
  • Livius
    Thx, aki még úgy érzi, hogy gondja van ugyan ezzel, az jöhet ide panaszkodni nyugodtan!
  • ThruKnight
    Én támogattalak a modi topicban!
  • Livius
    BF3 topikban törölték, nem bírják a kritikát sajna.

• eugabesz
    Privát üzenetre,privátban illik válaszolni,azt azért írták úgy,hogy csak a cézott személy láthatja,mert nem tartozik a közösségre.
    Privát üzenetet a közös chat-be belinkelni,szerintem nem éppen etikus.
    De javíts ki,ha tévednék.
  • kemencebalázs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már késő,bármit is írsz pü-ben!
    De ne félj nem fog fájni,csak szorítsd össze a fogad,már ha marad!hehehe.

"Feladó: retardtomsolooo
    Elküldve:2013. 05. 09. 15:54
    Tárgy: Nincs tárgy
    próbálja csak meg, miután megbaszta a cigány kurva anyádat a putriban."

• tutituti
    nemnem.
    Csupán kijelentés volt.

Eleve nem fenyegettem ,nem vagyok én inspector gadget hogy lenyomozzam ki kicsodát bántott :D

erről amúgy mindig ez a gif ugrik be:
  • eugabesz
    Ugyan,ugyan...ez egy fórum,egy online világ...szinte semmi köze a valós élethez..
  • kemencebalázs
    Bocs kissé fáradt vagyok.
    Nem is én fogom,de a közelben lakik egy haver,az megfogja látogatni az tuti.
  • ErrOrHUN
    ezt most remélem nem rám értetted :D ilyen fenyegetést kaptam párat anno, de valahogy sosem látogatott meg senki :)
  • tutituti
    beindult a gépezet.
    jön a vérpisti áradat...
  • ErrOrHUN
    azért néha nézz a hátad mögé... :D
  • kemencebalázs
    Na mivel,kiderült az ip-d,és a munkahelyemnek köszönhetöen tudom a pontos címed,gyakran figyelj a hátadmögé,mert egy este ki leszel csontozva,hahahahaha!!

Egy-két nap és ez az ember nem ír ide többé(az SG-re),semmilyen álregen,a folyamat beindult!
    The End!
  • Smithwarden
    Ugyanaz a helyzet, mint a CoD Ghosts-nal.
    Hivatalos helyeken, webaruhazaknal, stb, nem fogjak kiirni a jatekot olyan platformokra, amik gyakorlatilag meg nem is leteznek.
    Siman jonni fog a BF es az uj motoros CoD is az uj konzolokra.
    Sony / Microfos + EA / Activision - Mind jo kis profitot vesztenenek rajta, ha nem adnak ki ezeket a jatekokat az uj generacios gepeikre.
    A penzt pedig nagyon-nagyon szeretik ezeknel a cegeknel.
  • Ryder159
    Kíváncsi vagyok hogy ha ebből is eladnak 5 millió példányt, akkor ingyenessé teszik-e a BF2-t. (Esetleg a 3-at) Mert ugya az 1942 azért lett ingyenes, mert 5 millió-t eladtak a 3-asból, és annak a fele premium-os...
  • retardtomsolooo
    Te a beltenyésztettek közé tartozol a másik topicban.
  • TDC Geronimo
    Nehogymár azt gondold, hogy nem jön az új gépekre. E3 1 hónap múlva jön, ott megkapod a bejelentést.
  • kemencebalázs
    Én ma beszéltem az EA supportal,visszautalták a pénzt a számlámra,ebből lesz a buli a hétvégén,nagyon rendesek voltak,meg kapok vagy 100 DICE dogtagot is hogy adjam el,és még ezzel is kárpótolnak..na milyen rendesek...
  • Livius
    Jobb a dumád mint a ruhád!

Olvasd el az EULA-t, aztán pereld le róluk az annyukat is.
  • Livius
    Battlefield 4 has only been announced for Xbox 360, Playstation 3, and PC at this time.

Ennek az új nextGen konzolnak se híre se hamva. Így úgy néz ki marad minden a régiben, és újra egy lebutított szarkupac lesz kaidva.
  • SzinesGeza
    Állítsd már le magad.
  • retardtomsolooo
    Nem tudom ,itt tud e valaki segíteni, megvettem a bf3at pénteken, azóta se tudok vele játszani mert vagy something went wrong, vagy disconnedted by ea, és jó volna ha vissza tudnám kapni a pénzt amit beleöltem, mert eddig a legalapabb funkciókat se tudja hozni, egy meccset nem tudtam végigjátszani, vagy föl se enged, vagy 5perc után ledob, mindezt péntek óta folyamatosan, namost fogyasztóvédelemhez szerintetek fordulhatok e? Meg egyáltalán itt fel lehet e tenni ezt a kérdést, mert a bf3 topicból emiatt ki is bannoltak, mert meg megmertem kérdezni,és nekem is estek, hogy gondolom ezt. Itt is erre számítsak, hogy semmien dice /ha jól tudom, ők a felellősek érte/ termékről nem lehet negatív tapasztalatot megosztani?
  • eugabesz
    ,,,szerencsére.
  • SNICKER
    én hiányzok nektek :D nem tudjátok ki vagyok.. :D a jó kis bf2-es idők ;)
  • eugabesz
    Tudom,semmi gond.Nem vagyunk egyformák.
    Azért is válaszoltam neked részletesen,mert nem szeretném,ha elbeszélnénk egymás mellett.
  • Smithwarden
    Okes.
    Nem ertek veled egyet tobb pontban sem, de elfogadom, hogy ez a velemenyed.
  • DarkSector
    Ez szép? pfff
  • SötétBarom
    Jah ez így odabaszna. :D
  • Borg
  • ozimak
  • tutituti
    Nem akarok még egy parázsvitát kirobbantani,itt is lesz flash banner mint anno a bf3 topikban?
  • eugabesz
    -Persze,hogy nem...amikor sűrűsödik a posztok száma,közeledik a játék veleje,úgy is átveszi Running,egyik napról a másikra,akkor mit görcsöljek itt rajta,hogy ki lesz addig??
    -Például találkozunk vele a játék során,esetleg egy baráti klán tagja,akivel még ts-en is volt alkalmunk beszélni,nagyjából ismerjük,milyen ember,lehet a reakcióira számítani.
    -Ezt a topikot még nem kell sűrűbben olvasni,s azért még most HG-t választani,mert egy embernek hiányzik,sztem semmi értelme.Még.
    -Nem komolytalan kérlek,hanem kicsit vicceskedő,úgymond fanyar humort is előhozó kérdés volt,de ha ennyire komoly vagy,vagy annak tartod magad,majd veled szemben mellőzöm...van aki érti a viccet,van aki nem.
    -1-2 nap alat 5-6 ember fordul meg egy MÉG nem pörgő topikban és az szavaz a házigazdáról,annak a 2-3 ezer embernek a nevében is,aki majd -előre láthatóan- a későbbi pörgős időszakban olvasni,kommentelni fog.

Én is úgy emlékszem,mivel semmilyen kontrakció nem volt kettőnk között...s látod,ebben tévedsz te is,item is...nem én kötekedek,én csak védekezem.De mindig sikerül valahogyan olyan fényben feltüntetni,hogy én legyek a hibás.Nem baj,én el szoktam viselni,elég türelmes ember vagyok,az idő majd megoldja az ilyen apróságokat.Tapasztaltam.
    Ne furcsáld kérlek,ha normális hangnemben kérdeznek valamit,vagy szólnak hozzám,illedelmesen fogok válaszolni.Annak aki megérdemli.De ha lekezelően bánnak az emberrel,ne várjon normál reakciót.Pl.

És hiába is írtad ki a szavazást,nyugodj meg,lesz aki beleköt,hogy őt miért nem kérdezték meg annak idején.Holott a topik közelében sem láttad hónapokig....
  • Smithwarden
    - Nem erdekel ki lesz a hazigazda? - Oke akkor ez a kerdes tisztazva reszedrol.
    - Forumokon forumposztok alapjan itelunk meg az embereket? - Mert mi mas alapjan? :p
    - Elvagyunk hazigazda nelkul? - En is ezt gondoltam, le is irtam egyszer. Ha olvasnad a topikot biztos emlekeznel ra.
    A jatekbol kb semmi normalis info nincs, de itt mar elkezdodott par offtopik es ertelmetlen vita es emiatt (is) eleg sokan kertek, hogy legyen vegre hazigazda.
    De ha olvasnad a topikot surubben akkor erre is emlekeznel biztosan.
    Ha meg veletlen olvastad, akkor ezek szerint nem igazan erdekel a tobbiek velemenye es kerese. :p
    - Az utolso komolytalan kerdesedre pedig: nem tart julius elejeig a szavazas.
    1-2 nap alatt mindenki latja a kiirast es szavaz ha akar.
    Meg sok ertelme lassan nincs is, mivel Item es te is jeleztetek, hogy nem akartok HG-k lenni, mas pedig nem jelentkezett.

En ugy emlekszem Eugabesz, hogy nem igazan volt veszekedesunk vagy komolyabb vitank a BF3 topikban, de most azt erzem, hogy hirtelen mindenbe szeretnel valahogy belekotni valamiert...
    Logikatlan dolgokkal jossz es ezeken porogsz.
    Hibakat keresel, de (normalis) megoldasokat nem irsz.
    Kicsit fura.

Pont ezert irtam igy ki a szavazast. Lehetosege van barkinek jelentkezni es a tobbseg dont a dologrol.
    Kesobb aztan ne legyen siras vagy vitaalap ebbol is. :p
  • tutituti
    Addig nincs itt móka míg Szekrény nem jön játszani(de őt is már csak néha látom bf2 p4f-ben)
  • Starfarer
    te most is ugyanúgy csinálod a műsort, aztán meg szaladsz árulkodni a modi topicba...számodra akkor javaslom majd a bf4 topic látogatását, ha szereztél egy gerincet, akár csak mutatóba a vitrinbe, mert beléd egy műtét sorozattal se lehetne integrálni
  • Ryder159
    +1 Smithwarden
  • tirpitz
    +1 Smithwarden, vagy -1 eugabesz, nekem mindegy.
  • eugabesz
    Na látod,mennyivel jobb így.Téma lezárva.
  • Running
    Igazad van Gabesz mindenben, teljesen egyetértek.
  • eugabesz
    Ezért tudlak sajnálni,de még inkább azokat,akik elfogadnak egy olyan házigazdát,aki magasról tesz a véleményükre...a hangzatos "elismerem,hogy vannak hibáim" dumát meg tartogasd annak aki el is hiszi.
    A felsőbbrendűségi érzésed nem engedné,tehát alapból ki van csukva.