15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#706 Nemtom, csak úgy tetszenek a fegyvereik, harci járműveik... Nagyon kevés játékban vannak benne, pedig vannak dolgaik ám rendesen, nem csak az m16 létezik, érted :D -
#705 Miert akarsz te annyira kinaiakkal menni? :) -
#704 Valami EU, vagy ilyesmi jó lenne még, angol, francia meg ilyesmi fegyverekkel, járművekkel. -
#703 úgy kéne hogy amcsi,orosz,rebel,china.
és boldog vagyok -
#702 Baszki remélem nem csak a DLC-vel lehet majd csájníz néppel menni, az egyetlen dolog, ami miatt várom valamennyire a játékot :( -
#701 http://pixelenemy.com/battlefield-4-china-rising-dlc-outed-by-origin-china-setting-for-multiplayer-confirmed/?fb_source=pubv1 -
#700 Nah, annyi a bejelentés, hogy van megjelenési dátum, és már elő lehet rendelni... Eeeez igen.... :D
2013.10.29. az a nap, mikor a sok utáló be fog menni a boltba és megveszi a játékot :D (Többségük persze már rányomott a "PREORDER" gombocskára)
-
#699 Nem tudom mikor akarnak valamit mondani a BF4-ről, de az xboxos konferencia elvileg már véget ért.. BTW az új cod trailere nagyon gáz, elvileg új motorral megy, de ugyanolyan randa mint az eddigiek. Nem vagyok egy grafika buzi, de azért a BF4 videóval összehasonlítva hááát... -
#698 Nope.
-
#697 Megtörtént már az a hatalmas bejelentés? -
#696 Banolasokra gondolsz vagy hsz-ek torlesere?
Mert a masodik eset mar ketszer is megtortent ma. :p -
SzinesGeza #695 Asszem itt sem sem ártana kitakarítani a (z új reggel bejövő) trollokat (is). ;) -
#693 Hogy sikerült végre teljesen kivégezni a battlelogot? :D -
#692 PL. hogy lesznek benne fegyverek? -
#691 Jön nextgenre az lesz a bejelentés. Ki gondolta volna -
ThruKnight #690 Biztos vagyok benne, hogy hasznos információ alulról fogja súrolni a nullát. -
#689 Ma lesz valami hatalmas bejelentés. Készüljetek fel. -
eugabesz #687 Jah...a Running-é is...(na ki lesz a házigazda,na ki??)(Fpocok)
Úgy emlékszem rá,mintha ma történt volna.Kaptam érte hideget-meleget,hogy miért vagyok annyira ellene.Annyi történt csak,hogy nem bírtam szó nélkül elmenni mellette,hogy mindenféle előzmény nélkül odadobták neki a HG jogot.
Látjátok,ilyen zavart szült,hogy nemrég beírta,.hogy ha én leszek itt a HG nem jön ide...pedig akkor sem a személye érdekelt,ha nem a módja ahogyan HG lett.De ez már történelem.... -
eugabesz #686 Nézd...ha az ember nem feszegeti a határokat,nem vitázik valamin,amit fontosnak tart,(az lehet másnak nem fontos,de döntsem már el én nekem mi az,jó??)akkor még a kőkorszaki pattintott baltával szaladgálnánk mindig.
Engem teljesen hidegen hagy,ha a HG úgy itéli meg,hogy amit írtam nem oda való,pláne ha átcsap személyeskedésbe és törli.Néha elmegy egy-egy kis élc,nem szoktam én sem érte a sarokban sírni,hogy megint mit írtak már nekem.Engem csak az bosszant,de nagyon,mikor szelektívvé válik.
Ha itt nem fog ilyesmi történni,én leszek a legszolidabb fórumozó.Addig amíg így van. -
#685 -
#684 El vagy tévedve. Meghirdetett szavazás is volt. -
#683 az egy nagy hiba volt.pár hét után -fav lett a totyik.
Pedig az elején amikor az alfába bejutott pár ember teljesen normális volt a hangulat.Aztán emlékeim szerint amikor valaki(kabuto úgy rémlik) rávilágított arra hogy a legalapabb cheat programot se képes szűrni a pb azután lett hanyatlás.
(bc2 viszont totál korrekt.) -
Gyuszopapa #682 Item-et Running-nak köszönhetitek,ő adta neki bárki hozzájárulása nélkül a házigazdaságot. -
eugabesz #681 Persze,persze,mert nem jól emlékeztem,elnézést... -
#680 Igen, igaz hogy irtad a temainditot is, viszont temainditokent nem ervenyes a tobbi beszolasod, peldaul hogy "ott sem birta".
Szerintem itt jol birom, mas HG mar az elejetol szanaszet torolte volna a topikot. :p
Viszont nem tudlak megerteni, miert jo neked, hogy folyamatosan feszegeted es atleped a hatarokat, a legtobbszor totalisan felesleges, ertelmetlen es csak idot rablo vitakkal. -
eugabesz #679 Javasoltam már egy pár embernek,neked is leírom:(mindenféle hátsó szándék nélkül,de tényleg.)
Olvas,értelmez,válaszol.
(az esetedben még a töröl opció is van,de az nem érdekes most)
Minden félreértés azonnal tisztázódik. -
#678 Nagy tevedes (ez is) Eugabesz.
Sosem voltam HG BF3 topikban. -
#677 Nincs itt semmifele kaosz. :)
Csak nem akartam szo nelkul azonnal torlessel kezdeni a topikban.
Inkabb ameddig van turelmunk / turelmem a vitakhoz, addig probaljuk megbeszelni azokat. :p
(Kesobb a sok hozzaszolas, ido es turelem hianyaban valtozni fog ez rosszabb iranyba valoszinu.) :) -
eugabesz #676 Ez itt kérlek smafu,lapozz csak a bf3 totyik elejére...mondjuk Smithi ott is HG volt,(vagy csak témaindító,már nem emlékeszem) s ott sem bírta...itt sem fogja,már előre látom,de majd jön a hős makimajom és nagy kérlelések után feláldozza magát a közösségért.Természetesen úgy,hogy senki sem kérte és senki sem várta...s ami a legfontosabb,senki sem tudott róla.Elintézték fű alatt,nehogy valaki beleszóljon. -
#675 Amúgy mond valamit Eugabesz.
Most még csak a vén bf-esek meg mi egy-ketten beszélünk róla.és már most őskáosz felé haladunk.
Lesz itt feladat bőven :D -
#674 Nem haragszok. :)
-
eugabesz #673 Jó lenne a mostani is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem haragszol meg,de ez akkora magas labda volt,hogy nem lehetett nem lecsapni...) -
#672 bele se merek gondolni mi lenne ha közös bf gyűjtő lenne.
Egy épeszű ember nem vállalná a HG szerepét :))) -
#671 Az pl, hogy a francnak ennyi bf topik? Torolni mindet csak egy maradjon azt csa. Mondjuk olvasva jokat rohogok a sok kido-n, mmint felnott emberen vagy minek mondjak magukat. :D -
KaBuTo666 #670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deh...ki ne találd már! Én nyugodtan iszogatom a napi alkoholmennyiségemet, 2 hónap táppénzen vagyok így időm mint a sörtenger! Sörözgetek miközben vitáztok egymással.
-
#669 Kabuto, te meg csak ne pattogtatott kukoricazz itt!
Azert irtad regebben, hogy nyugodtan legyek hg, mert elore tudtad, hogy itt fogok szopni a veszekedesekkel rengeteget. -
#668 Es mi lenne szerinted az "egyseges moderacio"?
Mert az o hozzaszolasaikat is toroltem, pedig azok lightosabban voltak megfogalmazva mint a tieid. -
KaBuTo666 #667 -
ThruKnight #666 sok a viszont az előzőben, szerkesztésre meg nincs lehetőség -
ThruKnight #665 Nem feltétlenül, de normális keretek között, amíg a bf4 meg nem jelenik, vagy normális mennyiségű info róla napvilágot nem lát, addig elférhetne. Főleg, ha a kemotox nevű ember /bocsánatot kérek minden embertől a bolygón, hogy hozzátok hasonlítottam, de itt nem tehettem mást/, és társai áthozzák ide. Én csak reagáltam.
De ha ezt sem lehet,ebben a rendszerben, ami jó 60 évvel ez előtti világképet idéz fel bennem, akkor nem fogok reagálni az írásaikra. Viszont akkor viszont, egységes moderációt várok el, nem egyoldalút, mint eddig tapasztaltam.