15720
  • kemotox
    Nemtom, csak úgy tetszenek a fegyvereik, harci járműveik... Nagyon kevés játékban vannak benne, pedig vannak dolgaik ám rendesen, nem csak az m16 létezik, érted :D
  • Smithwarden
    Miert akarsz te annyira kinaiakkal menni? :)
  • kemotox
    Valami EU, vagy ilyesmi jó lenne még, angol, francia meg ilyesmi fegyverekkel, járművekkel.
  • tutituti
    úgy kéne hogy amcsi,orosz,rebel,china.
    és boldog vagyok
  • kemotox
    Baszki remélem nem csak a DLC-vel lehet majd csájníz néppel menni, az egyetlen dolog, ami miatt várom valamennyire a játékot :(
  • tutituti
    http://pixelenemy.com/battlefield-4-china-rising-dlc-outed-by-origin-china-setting-for-multiplayer-confirmed/?fb_source=pubv1
  • kemotox
    Nah, annyi a bejelentés, hogy van megjelenési dátum, és már elő lehet rendelni... Eeeez igen.... :D
    2013.10.29. az a nap, mikor a sok utáló be fog menni a boltba és megveszi a játékot :D (Többségük persze már rányomott a "PREORDER" gombocskára)

• kemotox
    Nem tudom mikor akarnak valamit mondani a BF4-ről, de az xboxos konferencia elvileg már véget ért.. BTW az új cod trailere nagyon gáz, elvileg új motorral megy, de ugyanolyan randa mint az eddigiek. Nem vagyok egy grafika buzi, de azért a BF4 videóval összehasonlítva hááát...
  • Fpocok
    Nope.
  • Blekk Síp
    Megtörtént már az a hatalmas bejelentés?
  • Smithwarden
    Banolasokra gondolsz vagy hsz-ek torlesere?
    Mert a masodik eset mar ketszer is megtortent ma. :p
  • SzinesGeza
    Asszem itt sem sem ártana kitakarítani a (z új reggel bejövő) trollokat (is). ;)
  • SötétBarom
    Hogy sikerült végre teljesen kivégezni a battlelogot? :D
  • Ryder159
    PL. hogy lesznek benne fegyverek?
  • shaddam
    Jön nextgenre az lesz a bejelentés. Ki gondolta volna
  • ThruKnight
    Biztos vagyok benne, hogy hasznos információ alulról fogja súrolni a nullát.
  • Fpocok
    Ma lesz valami hatalmas bejelentés. Készüljetek fel.
  • eugabesz
    Jah...a Running-é is...(na ki lesz a házigazda,na ki??)(Fpocok)
    Úgy emlékszem rá,mintha ma történt volna.Kaptam érte hideget-meleget,hogy miért vagyok annyira ellene.Annyi történt csak,hogy nem bírtam szó nélkül elmenni mellette,hogy mindenféle előzmény nélkül odadobták neki a HG jogot.
    Látjátok,ilyen zavart szült,hogy nemrég beírta,.hogy ha én leszek itt a HG nem jön ide...pedig akkor sem a személye érdekelt,ha nem a módja ahogyan HG lett.De ez már történelem....
  • eugabesz
    Nézd...ha az ember nem feszegeti a határokat,nem vitázik valamin,amit fontosnak tart,(az lehet másnak nem fontos,de döntsem már el én nekem mi az,jó??)akkor még a kőkorszaki pattintott baltával szaladgálnánk mindig.
    Engem teljesen hidegen hagy,ha a HG úgy itéli meg,hogy amit írtam nem oda való,pláne ha átcsap személyeskedésbe és törli.Néha elmegy egy-egy kis élc,nem szoktam én sem érte a sarokban sírni,hogy megint mit írtak már nekem.Engem csak az bosszant,de nagyon,mikor szelektívvé válik.
    Ha itt nem fog ilyesmi történni,én leszek a legszolidabb fórumozó.Addig amíg így van.
  • Maak
  • item
    El vagy tévedve. Meghirdetett szavazás is volt.
  • tutituti
    az egy nagy hiba volt.pár hét után -fav lett a totyik.

Pedig az elején amikor az alfába bejutott pár ember teljesen normális volt a hangulat.Aztán emlékeim szerint amikor valaki(kabuto úgy rémlik) rávilágított arra hogy a legalapabb cheat programot se képes szűrni a pb azután lett hanyatlás.
    (bc2 viszont totál korrekt.)
  • Gyuszopapa
    Item-et Running-nak köszönhetitek,ő adta neki bárki hozzájárulása nélkül a házigazdaságot.
  • eugabesz
    Persze,persze,mert nem jól emlékeztem,elnézést...
  • Smithwarden
    Igen, igaz hogy irtad a temainditot is, viszont temainditokent nem ervenyes a tobbi beszolasod, peldaul hogy "ott sem birta".
    Szerintem itt jol birom, mas HG mar az elejetol szanaszet torolte volna a topikot. :p

Viszont nem tudlak megerteni, miert jo neked, hogy folyamatosan feszegeted es atleped a hatarokat, a legtobbszor totalisan felesleges, ertelmetlen es csak idot rablo vitakkal.
  • eugabesz
    Javasoltam már egy pár embernek,neked is leírom:(mindenféle hátsó szándék nélkül,de tényleg.)
    Olvas,értelmez,válaszol.
    (az esetedben még a töröl opció is van,de az nem érdekes most)
    Minden félreértés azonnal tisztázódik.
  • Smithwarden
    Nagy tevedes (ez is) Eugabesz.
    Sosem voltam HG BF3 topikban.
  • Smithwarden
    Nincs itt semmifele kaosz. :)
    Csak nem akartam szo nelkul azonnal torlessel kezdeni a topikban.
    Inkabb ameddig van turelmunk / turelmem a vitakhoz, addig probaljuk megbeszelni azokat. :p
    (Kesobb a sok hozzaszolas, ido es turelem hianyaban valtozni fog ez rosszabb iranyba valoszinu.) :)
  • eugabesz
    Ez itt kérlek smafu,lapozz csak a bf3 totyik elejére...mondjuk Smithi ott is HG volt,(vagy csak témaindító,már nem emlékeszem) s ott sem bírta...itt sem fogja,már előre látom,de majd jön a hős makimajom és nagy kérlelések után feláldozza magát a közösségért.Természetesen úgy,hogy senki sem kérte és senki sem várta...s ami a legfontosabb,senki sem tudott róla.Elintézték fű alatt,nehogy valaki beleszóljon.
  • tutituti
    Amúgy mond valamit Eugabesz.
    Most még csak a vén bf-esek meg mi egy-ketten beszélünk róla.és már most őskáosz felé haladunk.

Lesz itt feladat bőven :D
  • Smithwarden
    Nem haragszok. :)
  • eugabesz
    Jó lenne a mostani is...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem nem haragszol meg,de ez akkora magas labda volt,hogy nem lehetett nem lecsapni...)
  • tutituti
    bele se merek gondolni mi lenne ha közös bf gyűjtő lenne.
    Egy épeszű ember nem vállalná a HG szerepét :)))
  • Maak
    Az pl, hogy a francnak ennyi bf topik? Torolni mindet csak egy maradjon azt csa. Mondjuk olvasva jokat rohogok a sok kido-n, mmint felnott emberen vagy minek mondjak magukat. :D
  • KaBuTo666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Deh...ki ne találd már! Én nyugodtan iszogatom a napi alkoholmennyiségemet, 2 hónap táppénzen vagyok így időm mint a sörtenger! Sörözgetek miközben vitáztok egymással.

• Smithwarden
    Kabuto, te meg csak ne pattogtatott kukoricazz itt!
    Azert irtad regebben, hogy nyugodtan legyek hg, mert elore tudtad, hogy itt fogok szopni a veszekedesekkel rengeteget.
  • Smithwarden
    Es mi lenne szerinted az "egyseges moderacio"?
    Mert az o hozzaszolasaikat is toroltem, pedig azok lightosabban voltak megfogalmazva mint a tieid.
  • KaBuTo666
  • ThruKnight
    sok a viszont az előzőben, szerkesztésre meg nincs lehetőség
  • ThruKnight
    Nem feltétlenül, de normális keretek között, amíg a bf4 meg nem jelenik, vagy normális mennyiségű info róla napvilágot nem lát, addig elférhetne. Főleg, ha a kemotox nevű ember /bocsánatot kérek minden embertől a bolygón, hogy hozzátok hasonlítottam, de itt nem tehettem mást/, és társai áthozzák ide. Én csak reagáltam.

De ha ezt sem lehet,ebben a rendszerben, ami jó 60 évvel ez előtti világképet idéz fel bennem, akkor nem fogok reagálni az írásaikra. Viszont akkor viszont, egységes moderációt várok el, nem egyoldalút, mint eddig tapasztaltam.