15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#828 Az alairasodban szereplo konfiggal nincs mitol tartanod a konzolok reszerol normal esetben.Persze siman el lehet cseszni egy optimalizalast annyira hogy atomeromuvon sem megy jol egy game de bizzunk kicsit a Dice-ban :) -
#827 Meg lassan tölthető a béta is, akkor derül ki igazán hogy hogy néz ki meg hogyan fut, de van egy olyan érzésem hogy egy tupírozott BF3-at kapunk.
Ha esetleg konzolon jobban is fog futni az se igazán érdekel mert 1-2 játék miatt nem fogok konzolt venni, akkor játszok kicsit lentebb vett grafikával oszt annyi. -
#826 Szebb nem lesz most sem.A kerdes az, hogy ugyanazon a grafikai minosegen es felbontason melyik mennyi fps-t tud illetve melyiken tud majd elvezheto fps-t az adott game vagy engine.Azt viszont tovabbra is ketlem, hogy 64 playeres multit ugyanazon a maximalisra allitott grafikai szinvonalon elvisz majd full hd-ben a konzol hasonlo framerate-el mint egy 3570+7950 vagy 670 kombo.Elvileg mar ma is tobb fogalmunk lesz a dologrol a prezentacio utan. -
Solt #825 Én sem láttam... eddig... de most már megvan a veszélye! :) Belinkelem Abu megjegyzéseit a témát illetően,
1, 2, 3, -
#824 Látatlanba fölösleges ezen vitatkozni, hogy melyiken lesz szebb, majd meglátjuk, meg különben is kinek mi tetszik jobban.
Én eddig nem láttam olyan játékot ami konzolon szebb lett volna akár csak egy kicsivel is. Persze ízlések és pofonok. -
Solt #823 Én nem APU-ról beszélek, hanem API-ról... :) -
#822 Mondjuk az tény, hogy a PS4be lévő APU elég fejlett és sokkal gyorsabb az adatátvitel, mint pcn pl. Ezért is jóval erősebb a nyers specnél az a gép. Mondjuk butítani nem kell majd, mert PCbe azt teszel amit akarsz, igaz kb 5* annyiért, mintha vennél egy ps4et. -
Solt #821 Mi találsz ezen viccesnek? -
#820 Ezen már tegnap is jót nevettem :D -
Solt #819 Igen, de a fő gond az API! Hiába erősebb a PC-s hardver, sajnos a konzolos API sokkal fejlettebb jelenleg, és a jövőben bizony előfordulhat, hogy a konzolról PC-re történő portolásnál butítani kell a látványon... :( -
#818 Gondolom ugyertetted hogy intel 2500/3570/4570 ugyanis 4mag 8 logikai szal nem elony a gamek 99%-nal.Az uj konzolok ugyan 8 magosak csakhat az orajel fele a fent emlitett procikenak.Az teny, hogy celhardverrol beszelunk igy a programozasuk sokkal direktebb es aranyosan tobb kihozhato abbol a harverbol mint a pc+windows+driverek+dx9-10-11 kombinaciobol. -
#817 Csak azért ne felejtsük le hogy a konzol egy célirányos HW (igaz Xbox one-nál picit gondolkodóbas esek). Az arra an kitalálva hogy hogy célirányos dolgokat lehessen vele csinálni. pl. a Forma-1 es autóval is lehet Rally-zni csak kéréds hogy mennyire van értelme. A PC egy allaround valami mindenre jó úgy van összerakva alatta a BIOS a parancskészlet a a GPU csatlakozás utasítás készletek stb. Egy konzolnál mindent ami nem kell kidobálnak belőle soha nem fogsz rajta office-t futtatni. Ezért van az hogy kisebb CPU-val hasonló vagy jobb (csak megjelenéskor) grafikat kisajtolni belőle. A konzolba nehéz CPU + GPU-t cserélni a PC-be lehet és ez a legnagyobb előnye és hátránya is a PC-nek. a Direct X nagy lépés volt a standardizálás felé de viszont nagyon sok erőforrás elvész mert nem testreszabott cuccokat használsz. Ha valaki fogna magát megnézné az ATI vagy Nvidia GPU speckóit olyat tudna csinálni hogy az agyadat eldobod, de csak azon a GPU-n futna. A konzolok pont ezt csinálják. Standard HW amit a végeltekig ki lehet használni mallé pakolnak talán segéd procikat (mint Amigában a Blitter meg Copper) Ha megnézed az anno PS3 és az akkori átlag PC-s játékokat a PS3-ok sokkal szebbek voltak. Az idő múltával a PC-fejlődtek a konzol HW marad. Elnézést a Wall of Text miatt. -
#816 Ma este minden kiderül:
-
#815 A konzol szintet egy i5-2500/3770 670/680 7950/7970 simán tudni fogja BF4-ben, én nem aggódom amiatt hogy gépem kevés lesz hozzá. Ha megnézi az ember nincs túl nagy különbség a 3 és a 4 között grafikában talán valamivel szebbek a textúrák. -
Livius #814 Kösz az infót, én csak abban voltam most biztos, hogy egy csúcs i7 és egy Geforce Titan tuti megüti ezt kb, de a BF4 esetén egy Radeon HD 8990 vagy kisebb is megüti majd, mivel most ezekre lesz lefizetve a fejlesztése.
De egyébként a gyengeelméjüek nyugodtan higgyenek a mesékben továbbra is. -
#813 Már egy mostani felső középkategóriás gép is hozza az új box szintjét hardveresen, valahol olvastam hogy a cpu egy tuningos notis i7 körül van, a vga pedi mobil 7850 szint ráadásul ugyanabba a memóriába írnak ami nem tudom mennyire lesz jó megoldás. -
#812 Főként azért lehet jobban fejleszteni mert 1 hardverre kell nem többfélére, elvileg a DX10-11 is megkönnyíti nagyban a fejlesztést.
De attól nem kell félni hogy csúnya lesz, szerintem egy picivel szebb lesz mint a BF3 aztán annyi. Kapunk 1-2 új fegyvert járművet, néhány pályát és eladják ugyanazt megint. -
Livius #811 Te annyira hülye vagy hogy az már fáj! Fog menni 120 fps-el majd bármelyik új konzolon a multiplayer, 64 játékos mellett Full HD 1080p-ben? Ha megtaláltad a választ kérlek írd le, de vigyázz ha lehet ne a SingelPlayerre tett ígérteiket hozzad válaszként, hogy mire lesz képes az új konzol a BF4 alatt.
PC irányból csak annyit mondanék, hogy jeleneleg egy csúcs konfig már talán tudja ezt PC-én, és addigra mire köjön akár már pénzben lesz olyan PC konfig ami már csak csúcs középkategóriás, és szintén tudja majd amit írtam követelményt. -
#810 konzolra jobban lehet fejleszteni (az isten tudja már mi könnyíti meg a fejlesztőknek), a PC-s részt nem tagadom, tudom én is nagyon jól, de mostantól egy darabig nem kell PC-ről butítani konzolra játékot -
#809 Végül is a PC-s hardver gyengébb mint a konzoloké...
Azt azért vedd figyelembe hogy a PC-k mindig is erősebbek és fejlettebbek voltak technikailag és ugyanúgy PC-n fejlesztik a konzolra is a játékokat, PC-re nem butítani kell csak az erőforrás kezelést normálisan átírni és kész is a port, butítani nem kell semmit pont ez a probléma hogy konzolra van szétbutítva minden játék. -
#808 látom okosabb vagy, mint Abu... taníts mester -
Livius #807 Nézz már ár a Grand Bazaara és a legtöbb valaah készített legnagyobb kamu BF pályákra meg a rombolhatóság kihasználtságára BF3-ban! Persze a grafikában meg van a szabadság hogy PC-én kihozható több meg van 64 slotos szerver, de ennyi a többi minden ugyan az. -
Livius #806 "nem mellékesen még butítani is kell a játékot PC-re az újgenerációs konzolokról"
LoL, akkor ezek szerint pont te vagy az az IQ nélküli játékos bázis akire ők építenek, remélem már előrendeltél, pont az ilyenek kellenek nekik! -
#805 Nézz már rá a BF3ra pcn meg konzolon. Generációnyi különbség van a kettő között, ahogy az a HW miatt érthető is. Ezt a butítós baromságot meg látom a master race sose fogja kinőni -
Livius #804 Nem tökmindegy, mert nem ugyan olyanok, de mindegy, példáúl nem véletlen van hogy GYP szintű PC-én akármelyik jármű irányítása, mert konzol és kontroller biztosnak kell már lennie hogy IQ nélküliek is tudjanak vele játszani. Egyébként amíg a régi konzol generációra is kijön, addig tök mindegy hogy mellette van PC és nextgen konzol, szándékosan le lesznek butítva dolgok a régi konzolok miatt, és marad minden olyan hulladék amilyen eddig volt. -
#803 nem a kisujjamból szoptam, olyantól olvastam, aki ott van a témában -
#802 "nem mellékesen még butítani is kell a játékot PC-re az újgenerációs konzolokról"
lol -
#801 ez meg a másik, nagyban megegyezik a 2, így tökmindegy, hogy melyikre fejleszt az ember -
#800 nyugodtan fejleszthetnek az új konzolokra, mert onnan könnyebb portolni, mint most, nem mellékesen még butítani is kell a játékot PC-re az újgenerációs konzolokról -
#799 Újgen konzolok szinte olyanok, mint a PC, akkor meg nem tökmindegy? -
Livius #798 2008-óta konzolra fejlesztenek, de nem probléma. Most is arra fejlesztenek, sőt most a lefontosabb majd számukra az új egenrációs konzol fejlesztés, még ha azt állítják is kamuból hogy PC-re koncetrálnak.
És mivel jelenleg semmi újítást nem tudtak kipostolni vagy képekben megmutatni a BF3-hoz képest, így nyilván most rágyurnak az E3-as parasztvakításra a mostani PC-s bemutatóval (csak mert ilyen még úgy se volt bemutatón nekik), egy olyan játékról amit 9 hónap alatt már össze tudtak csapni a gyári Frostbite Mod tools-ukkal a BF3-ból.
Élvezet lesz hallgatni és látni majd ugyan azokat a harci kiálltásokat, fegyverhangokat, és ugyan olyan scriptelt robbánsokat és épület öszzedőléseket vagy esetleg az utobbi hónapokban már megszokodt "You have been disconnected from EA online" üzenetket mint a BF3-ban. -
#797 ja, biztos azért lesz kirakva holnap 64 PC a multihoz kirakva, mert konzolra fejlesztenek -
Livius #796 Hm, most ezt PC-re vagy konzolra fejlesztik elsősorban? Gyanítóm nem véletlen, hogy eddig csak a konzolos alpháról van ilyen kiszívárgás. Talán PC ről még ennyi se volt készen, mikor konzolon már volt ez a verzió, ahogy a BF3 idején is így volt.
Egyébként most itt mi lesz az új? A HUD új stílusától és két új jeeptől meg 8 új csőpályától ez nem lesz egy teljes értékű új battlefield! Az ingame menüt meg azhiszem PC-re el lehet felejteni, továbbra is az csak egy konzolos plusz feature lesz. -
#795 de legalább lehet miért fikázni... :D
aztán majd hétfőn csak lesnek, hogy mit dobtak össze a srácok (remélem) -
#794 Sok hozzá értő egyből a grafikát fikázza, azt nem veszik észre, hogy ez egy alfa teszt verzió, ahonnan még rengeteg minden hiányzik. -
#793 http://gamepod.hu/hir/battlefield_4_kiszivargott_kepek_az_alpha_verzioro.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook -
#792 a bf4-nél példálóztam.
Ha ott kapsz kit unlockot és mondjuk a benelli minden lövedéke 100% damage-et ad mert úgy került bele és emiatt op akkor ezért menni fog a sírás rívás.
Így értettem az unfair dolgot -
#791 Ja hogy bf3hoz jár... azt nem láttam, azt hittem 4 :D Akkor ezúttal semmi. -
#790 Még jó, hogy az egyetlen igazán op fegyver a játékban a legalapabb.. :DDD -
#789 bc2-ben volt kit unlock.ott elég unfair volt az elején!
Bf3-hoz is lehet venni kit unlockokat.
Ha belegondolsz épp van egy OP fegyver a patch miatt ami senkinek nincs meg mert majd lvl50-en adja nekik már meglesz.
Ez elég nagy előny.
De engem ez eddig se érdekelt,,mindenkit le lehet lőni.