15720
  • Starfarer
    Ennyi szavazat után, illik elfogadni :)
  • Fpocok
    500
  • Smithwarden
    Es ki mondta nektek, hogy en hazigazda akarok lenni?
  • Starfarer
    +1 Smithwarden
  • tutituti
    vagy méééégse? :D
  • tutituti
    Utálom mikor gyűjteni kell a hsz-eket.
  • Running
    +1 Smithwarden
  • Gyuszopapa
    +1 Smithwarden
  • oneal1
    up:D
  • zotya10002
    Na még egyet! ;~DD
    hy
  • Smithwarden
    Ezt a 10 hozzaszolast mostmar nem birjatok ki?
  • Ryder159
    Már nyugodtan írhatsz nekik ahova kell...
  • Smithwarden
    Szabalyzatban 500 hozzaszolas van irva, de ez nem kobe vesett dolog.
    Lehet elotte is modikkal beszelni es szavazast kerni / kiirni.
  • ozimak
    500-nál lehet? Azért egy ekkora title-nél gondolom meg lesz az :)
  • Stockbauer33 #487
    +1
  • Livius
    tessék +1 hsz
  • eugabesz
    Legalább meg lehet mutatni,milyen egy igazi fórum...ha a bf2-es fórum-topik mintájára menne,egy jó pár ember visítva rohanna anyuci szoknyája alá... de neked ezt nem kell írnom,benne voltál bőven.
    Csak ne hogy itt is az legyen,hogy a fejlécben a tiltólista már hosszabb,mint a FAQ...
  • oneal1
    mi a here megy itt?
  • unscrupulousp
    Mennyi hsz szükséges hozzá? Flémelni ér?
  • Bogdogege
    Na csak egy pár hsz és hg lehet választani .
    Húzzunk bele
  • Starfarer
    :D
  • kemotox
    És azzal mi van, hogy te soha nem anyázol/szólogatsz be? Hagyjuk már, te vagy itt az egyetlen hazug. Látom amúgy, hogy nagyon túl vagy lépve. El se merem képzelni, hogy milyen lenne, ha még ott tartanál... :D
  • Starfarer
    Azon már túlléptem, de azt hogy ez a senkiházi még meg gyanúsítgasson, azt nem fogom hagyni.
  • kemotox
    Tényleg nem akarod észrevenni magad? Amúgy aranyos ez a sértődött vergődés :)
  • Starfarer
    Te ostoba. Ha ismernéd a stilusom, tudnád, hogy max legondolatrendőrségezlek, meg diktatórikus nácinak nyilvánítalak, de kb ennyi. Amit linkeltél az pedig egyiket se tartalmazza. Kretén.
  • item
    Megegyezik a stílus,nem volt nehéz rájönni,ez rád vall,nem az első eset,hogy így nyilvánulsz meg. Ezen kívül pedig nem az első ilyen reged,megvan mind a privátokban nyugodt lehetsz..

Na de ennyi elég is lesz,elnézést kérek az itteni HG-tól,többet nem írok ide,emiatt!
  • Starfarer
    Azért a konspirációs teóriád igazán viccesek. Biztos tudat alatt tudtam, hogy ma bannolni fogsz, ezért már tegnap beregisztráltam nem? Idióta.
  • Starfarer
    És mégis hogy te hazug? Ha ismernéd az sg-t, tudnád, hogy új reg nem írhat 24 óráig. De biztos én vagyok. Csak te ehhez is buta vagy.
  • Starfarer
    Dehogynem.
  • item
    Látom már sikerült egy új regisztrációt is csinálnod,nem sok értelme volt.
    Mindent elmond rólad,főleg az értelmi szinted jól körvonalazódik ebben a hozzászólásodban is.
  • kemotox
    Fogd már fel, hogy nem a negatív tapasztalat miatt kaptál bant :D
  • Starfarer
    Nem mondtam soha hogy értelme van, de annak sincs, hogy vakként elmegyünk a hibák mellett, és bannal fenyegetjük meg azt, aki negatívumot tapasztal.
  • kemotox
    Miért, ki van? Én senkitől nem láttam ilyesfajta elfogultságot. Inkább a negatívját...
  • Gyuszopapa
    De legalább látod a hibákat is és nem vagy elvakulva teljesen magától csak a látványtól.
  • Smithwarden
    Gyuszo, az nem biztos, hogy jo lenne nektek vegul. :)
    En is szidom idonkent a DICE/EA-t, de pl nem sok ertelmet latom annak amit Starfarer + paran csinalnak, hiaba egyezik a velemenyem nagyreszt veluk.
    Szinte minden nap beirni nagy hanggal, hogy igy szar, ugy szar az egesz.
    Ennek nem ertem mi ertelme vagy celja.
    Sok felesleges vita es rossz hangulat a topikban.
  • kemotox
    Nem tartok semmitől, vagy szerinted mi okból kéne bannolni ?:)
  • Gyuszopapa
    Javaslom Smithwarden témaindítót házigazdának.
    Punktum.
  • Gyuszopapa
    Itt nem vagy védelem alatt úgyhogy szerintem húzás vissza a homokozóba.
    Légyszi.
  • kemotox
    Még jó hogy nem kurvaanyázol.
    Hazug féreg.

Ja és lehet hogy itemseggnyalásnak tűnik de leszarom, kurvára igaza van, megérdemelted amit kaptál. Szándékosan gerjesztetted mindig a vitákat.
  • kemotox
    Starfarer azt írtad privátban, hogy "nem fogod magad azért rosszul érezni, mert mi mind buta seggfejek vagyunk, sőt". Akkor miért is sírsz mint egy szűzkislány ?:)
    És tényleg egy kurva nagy hazug szardarab vagy. Vagy csak simán hülye, nemtom. Soha senki nem istenített, mindig elismertük a hibákat, csak csupán nem bőgtük tele a fórumot mint egyesek. Hanem elismertük azt is, hogy igenis szórakoztató játék, és inkább BFeztünk bőgés helyett. Vagy ha szerinted szar játék, minek játszol vele?
    Azzal meg ne gyere, hogy azért lettél bannolva mert rosszat mondtál a játékra... Kétlem hogy Orbánnak sok köze lenne a játékhoz :D
    Na mindegy a lényegnek a lényege, hogy még jó hogy nem viselt meg a ban.