15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#421 Kétlem. A 3at sem vettem meg megjelenéskor, később is csak azért, mert nincs jobb. A játéknak rengeteg hibája lenne... ha nem javítják őket, nem veszem meg.
Bár ha lesz bundle kuponban 4k-ért... -
#420 Akkor meg mit érdekel milyen lesz :D
Amúgy meg úgyis meg fogod venni, mind tudjuk -
#419 Az mindegy. Egy BFre írni ilyet, hogy kevesebb lesz multi központú már maga facepalm.
Persze ettől függetlenül a multi szar lesz. Nagyon nagyon nagyon sok mindennek kéne változnia, hogy megyvegyem mégegysezr. -
#418 Attól mert lesz egy középszar single még nem jelenti azt, hogy a multi nem lesz olyan, mint eddig... -
-
#416 Úgy legyen -
Livius #415 Remek, így kell a nagy multú játékokat a süllyesztőbe vágni, mint a Medal Of Honor-t is tették. Gondolom rájöttek hogy ez a netkód és egész multiplayer a szerver résszel együtt teljesen alkalmatlan bármire is. -
#414 Na akkor már talán eléri majd a 6 órát is :D -
#413 Nagyobb hangsúly az egyjátékos módon.
Az új rész már nem lesz ennyire multiplayer-központú, és nagyobb hangsúlyt fektetnek az egyjátékos módra is. -
#412 na azért nehogy már az amerikai csürhe véleménye számítson:D
sok elégedetlen idióta, akinek semmi sem jó.
-
#411 -
#410 Mindig az első az igazi. 2004-ben megjelent Vietnám már egy fos utánzatnak tűnt, 2005-ös bf2 meg végképp tönkretette a battlefield sorozatot. 1942 sikere valami véletlen lett, talán nem is ők készítették. A többit meg ne is említsük ... -
eugabesz #409 Ezt várhatjátok a BF4-től... -
kpapp76 #408 ki hívott? (Csáknorisz) :D
-
Starfarer #407 Na ez fasza. na ez real :DDDDD -
"...and prepare yourself for battlefield 3 ... I mean 4" -
#405 Igen, Német forrás szerint... -
#404 Európába elvileg 31-én fog érkezni -
#403 Október 29. again... -
#402 -
Starfarer #401 Nekem a hatásvadász übergagyiság ugrik be róla, dehát ízlések és pofonok :) -
#400 Ahányszor meglátom egy bf4 videóban a prepare feliratot mindig a GTA-s Yusuf Amir:Ladies prepare to suffer ugrik be:D -
#399 Ezenfelül sokkal jobb is... -
Starfarer #398 A rombolhatóság sokkal hogy mint bármeik eddigi dice termékben :D -
#397 Ez kurva jó lett :D -
#396 Amíg nem jön ki addig gondolom belefér egy kis ilyen fajta OFF:
Eredeti vs Minecraft version: http://youtubedoubler.com/?video1=ijMLCWeOPRs&start1=0&video2=ZD9fWUUeL00&start2=0&authorName=Roy+G+Biv -
kemencebalázs #395 Bocsánatot kérek,nekem ennyi volt!
-
#394 Tisztelt Running és kemencebalázs!
Ha problémátok van egymással,azt privátban intézzétek és ne a topikban!
Köszönöm!
-
#393 Minden játéknak vannak hibái. :) Hibákat leszámítva, mi nem jó van benne? -
kemencebalázs #392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez tényleg nem az a topik, de te csak ne bazd le eugabeszt,mert ő legalább ebben a világban él,és nem valami speedlifeban mint te meg az idióta bandád,remélem eltünsz már az Sg-ről az asshole családoddal együtt!
Ebböl a topikból eltakarodhatnál,mert ekkora negatív embert még nem láttam!Shut up idiot!
-
#391 "Amíg nem látta senki, szerintem addig nincs helye a lenézésnek."
Amíg nem láttuk, addig induljunk ki az előző részből. Az meg nem lett túl jó. Mondjuk mostanában szoktam vele játszani, de látom, hogy vannak hibái. -
#390 Őőőő, égvilágon senki nem akar rád erőltetni semmi. De egy meg nem jelent játékot, hogy lehet leírni? :D Majd, ha megjelenik és szar lesz, akkor ok, szar, de addig csak topic szemetelés... -
#389 Egyet érts meg:
Ha én azt mondom hogy szar lesz akkor azt gondolom és kész és ne próbáld már meg rám erőltetni a te véleményed.
A bf3 is vérlázító és pénzlehúzó volt ez is az lesz.
Ha te máshogy gondolod,rendben.Elfogadom,de nem vagy tudtommal se rendőrbíró,se csáknorisz úgyhogy ha valakinek negatív véleménye van akkor az van.Ennyi! -
mester1987 #388 Hogy tudtok ennyit üresbe írkálni itt :D -
#387 Amíg nem látta senki, szerintem addig nincs helye a lenézésnek. Nem tudom mit vártok még a multitól, szerintem nincs vele baj, szórakoztató, leköt. (Igen, vannak bugok, de ettől is a legjobb) -
#386 Teljesen hidegen hagy, mekkora lelki töréseket szenvedtetek évekkel ezelőtt. Ez nem az a topik, kérem a privát véleményeket privátban megosztani, csak ne velem. Köszi. -
#385 Inkább írjon ajnározó szöveget ide mert nem látta a multit?
Azért fikázza mert ezer év bf van mögötte és itt a nagyja tudja hogy jó ideje csak beeteti a jónépet a dice aztán ott hagyja az egészet bugoktól hemzsegve és a communitynek még esélye sincs unofficial patchekkel helyrehozni mert az sdk-t se kapja meg!
Talán ezért.. -
Starfarer #384 Jaj ez az elvakult duma. Lehet hogy neked nincs tapasztalatod, de nekünk meg van , jócskán, lehet neked is jobb volna, ha nem csak úgy léteznél bele a vakvilágba, hanem céllal mozognál. -
Starfarer #383 Ez a jobban dől a fa dologban egyáltalán nem bízok, mert ugye a bc2 után a bf3 is iszonyat nagy visszalépés volt rombolhatóságban. Egyszerűen vicc amit csinálnak. -
#382 Köszönjük, hogy betekintés nélkül, leírást adták a multiról. :) Ha, valakinek nem tetszik, akkor minek fikázza? Álljon tovább, aztán keressen olyat, ami megfelel neki, vagy írjon saját gammát. -_-