15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#746 a Strike at Karkand ha nem is a BF3-ból származik, de mivel szerepelt benne, és szerintem az egyik legtöbbet játszott pálya (és a Karkandosok közül a legélvezetesebb), szerintem benne lehetne egy ilyen packban.
a Premium DLC-t nem kevertem össze azzal a Premiummal, ami kijött a BF3-hoz. határozottan úgy rémlik, hogy valahol azt olvastam, hogy lesz Battlefield 4 Premium Edition az első naptól kezdve (azaz előre megveheted a komplett játékot, nyilván jó drágán), de most akárhogy is keresem a google-ban, nem találom. lehet, hogy amikor olvastam, mégis összekvertem a kettőt... -
#745 ezt csinálta PH-n is, hagyd :D -
Livius #744 A Strike at Karkand mióta BF3-ból származik? Meg mikor említették ezt a Prémium Edition-t a megjelnéstől kezdve? Mutass már egy linket pls. Én csak azt olvastam majd lesz, és adnak több infót. A Premium DLC nem az a Premium lesz mint a BF3-ban volt, ébresztő. -
#743 jó látni, hogy a multiplayert zöld pályával demonstrálják. nekem is elegem volt már a sivatagos, homokos feelingből.
szinte biztos vagyok benne, hogy lesz egy "BF3 pack" is idővel, 4 pályával a Battlefield 3-ból (ha rajtam múlna, Caspian Border, Strike at Karkand, Alborz Mountains, Bandar Desert).
azt ígérték, hogy a megjelenés napjától lesz majd Premium Edition, remélem, hogy ehhez tartják is majd magukat. -
#742 Csodálkoznák is ha Beta előtt kiadnának egy DEMO-t.Érdekes jenne. Tuti csak valami gameplay lesz, amire már rég gyakorolnak, hogy minden szépen működjön... -
#741 Már nagyon régóta demo-nak mondják az ilyen bemutatókat is, amit nyilván te is észrevettél, csak eddig érdekes módon nem zavart. -
#740 Demo = demonstration = bemutatás
Tádáááám. -
eugabesz #739 ...ugyan...váltott,rájött,hogy a borsodi az igazi. -
#738 Sivatag lesz mindenhol.
Csak sargasag es kekseg ameddig a szem ellat.
A kedvenc metro palyadat is berakjak egy bazi nagy sivatag kozepere. :)
Meg ugyis jonnek ujra a cheaterek akiken kiakadsz es ujra atallsz egy "vegso tesztre" a sotet oldalra.
Akkor meg miert veszed meg es miert erdekel az a sok sivatagos-homokos-piros-barna palya.
Ennyire unod mar a Heinekent? -
Livius #737 És játszahtunk is majd vele? Nálam a Demo még mindig az hogy letöltöm és játszok vele pár órát, egy adott limitált részével a játéknak. Ha nem ez lesz miért nem trailer a neve, vagy egyszerűen gameplay parasztvakítás helyett? -
#736 előre rettegsz?:D -
KaBuTo666 #735 Remélem nem lesz 80%-a a pályának sivatagos homokos piros barnás mert akkor Smith nem Smith lesz hanem Mrs! -
-
#733 Hát én azért kicsit lajtosabban csinálom :D Nem csinálom 4-5 álreget azért, hogy ugassak a HG-nak pl... -
tirpitz #732 Azért te sem mész a szomszédba egy kis olajért, igaz? -
#731 Látom amúgy, hogy a "személyeskedés" szavacska még mindig sok ember fétise :D Persze pont a legnagyobb anyázóké.... (Jaj bocsánat, a hitlerezés meg gerinctelenezés stb stb az nem olyan súlyos "személyeskedés":) )
Erről a vissza-vissza térő HG dologról meg annyit, hogy vissza lehet nézni, kb 2 ember volt aki nem Smithre szavazott, 8-10 másik meg ő rá. Ennyit erről. (Lehet mondani, hogy de hát kevés ember szavazott, de ennél sokkal több ember úgy se lesz itt, az arányok meg magukért beszélnek) -
#730 21 új üzenetből összesen 1-nek van köze a BF4-hez. Fejezzétek már ezt be. Ott a privát chat, takarodjatok oda, ne ide szemeteljetek. Meg lett választva a HG, akkor senki más nem akart indulni, úgyhogy most pofa be. -
#729 Jólvan, legyen igazad, nekem aztán mindegy. Én nem terveztem egyáltalán előrendelni (sőt, mellesleg elég sokszor élek az általad is említett lehetőségekkel -pont ebben a szent minutumban veszem meg 2500 ft ért az amúgy 10ezer forintos borderlands2-t), de te nyilván sokkal jobban vágod a gondolataimat, mint én.
Viszont az érdekes, hogy te állítólag nem is játszol a játékkal, a köv. rész sem érdekel, de még is naponta 10 szer írsz ide :) Lehet ugatni meg mondani akármit, de amíg én vígan és boldogan élem a bugyuta imádós életemet, te addig, mint nagyon intellektuális érett valami, azzal töltöd időd legjavát, hogy fórumokon sírsz. -
#728 Te is ugyanolyan imádó vagy, az a baj :) Ha meg nem, akkor miért játszol vele/miért vagy itt? Mondhatsz bármit, de nekem ugyan nem fogod beadni, hogy azok akik szeretik a játékot szánalmasabbak, mint azok akik nem tudják beismerni, hogy szeretik, ezért szidják, amellett, hogy ugyanúgy játszanak vele :) -
ErrOrHUN #727 mindegyik ;) -
eugabesz #726 Mutasd meg kérlek,melyik hozzászólásom ér egy ban-t.?Egyébként,hogy már a személyeskedésre is válaszoljak,nem kötelező ilyen unalmas topik látogatása.A te választásod. -
radical #725 Mondjuk én már rég kibannoltam volna innen az ilyen gabesz, knight, livius, starfahrer és hasonló társaikat. Csak az ő agyfosásaikat lehet olvasni, nem kicsit unalmas. -
Livius #724 Ezt kezdhetjük is elsőként kemotox-on!
Egyébként a BF4 preorder gomb elött érdemes ezt megnézni minden imádónak, lehet talán saját magukat is megtalálják a videóban.
-
#723 A direkt meghagyott [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=709]#709[/URL]-es hszed utan egy szavad nem lehet senkire. -
#722 Amugy a topiklakok tobbsegetol elnezest kerek.
Tudom nem ertik paran miert nem torlom azonnal 1-2 emberke hozzaszolasat, de most itt a kezdeteknel szerettem volna 1-2 ugymond "negativabb" embernek is teret engedni.
A jatekrol meg nincs sok info, elfer talan meg most ez.
Irjak le nyugodtan a hatalmas gondjaikat es problemaikat, akar velem vagy masokkal kapcsolatban.
Ameddig birom birka turelemmel, addig visszafogom magam es visszairok nekik.
Kesobb amikor jobban porog majd a topik, termeszetesen ez erosen valtozni fog. :p :)
-
ThruKnight #721 Viszont az a minimum, hogy addig is, ha már vállaltad, korrektül ellátnád a feladatodat. Pl 714es komment,ami csak személyeskedést tartalmaz. Vagy lehet túl sokat látok beléd, vagy csak az összes sörözőpajtid, és vakbuzgó követő pajtid itt tartja a hitgyűlijét. -
kemencebalázs #720 -
SzinesGeza #719 Ahogy (megint) elnézem, ban-szankció kellene minden offtopik trollkodásért -
kemencebalázs #718 Nekem te tökéletesen megfelelsz,csak tegyél már valamit légy szíves!
-
Livius #717 Ezt inkább meghadjuk a sok imádó és IQ nyomoréknak, akik nagy része még azt is hiszi a prémium DLC láttán, hogy megint ez lesz a premium szuper verzió ebben az új fos játékban. Ezzel jó nagyot fognak tévedni, mert ez simán csak az új neve a DLC-knek, semmi olya premium tartalmat nem fog tartalmazni mint a BF3 premium, de megtévesztésnek baromi jól fog működni a sok IQ gyökér imádónál, és veszik mint a cukrot majd az emberi hülyeség miatt megint.
A nagy utálók megvárják a tényelges BF3 premiummal egyenértékű hulladék BF4 verziót az összes DLC-vel, és majd akkor nézegetnek majd utána, hogy hol lehet kapni azt 5ezer HUF alatt itthon vaterán, hardveraprón és az ehhez hasonló helyeken. Ha már hulladékot lehet csak venni a piacon, akkor azt olyan áron is érdemes csak megvenni. -
#716 As the dust settles on the Xbox One announcement earlier today, some of you may have missed the official announcements that have been made regarding Battlefield 4.
First of all, the release date has been confirmed as the 29th of October 2013. Second of all, there will be a live multiplayer demo of BF4 at E3 on Monday, June the 10th 1PM PDT.
http://battlefieldo.com/threads/bf4-multiplayer-live-demo-to-be-shown-at-e3.10228/ -
ErrOrHUN #715 "A stílus maga az ember." -
#714 Mit szólnál ahhoz ha eltakarodnál a francba végre a vita szításaiddal együtt?
Okádok a magadfajtától! -
ThruKnight #713 Már megint hozod a puhatestű formád. Bizonyítsd, hogy én vagyok az az állítólagos starfarer, egy ipvel legalább. Ha vállalnád a neved, vagy ezt IRL tennéd, akkor úgy hívnák rágalom. Amiért perelni is lehet. De neked ehhez sincs vér a pucádban. -
#712 Atyaeg. :)
Kedves Starf..., ize ThruKnight.
Nalad tenyleg nagyon komoly problemak vannak.
Tudjatok mit?
Lehet tolem nyugodtan mas a Hazigazda.
Ha mar Hitler, Sztalin, stb szinten vagyok, jojjon el a csodas demokracia ujra. :D
Irjatok meg moderatori topikba, hogy szeretnetek uj HG-t a mostani gerinctelen, csalo, megbundazott HG helyett. :o)
Ha a tobbseg mast akar, termeszetesen atadom ezt a rendkivul megtisztelo jogot.
(Ami eddig kb abbol allt, hogy ertelmetlen vitakat es sertegeteseket torolgessek.)
Mehet az uj szavazas reszemrol. Beirom a kereseteket en is a modi topikba.
Sok sikert. Oszinten. -
ThruKnight #711 Ettől függetlenül, javasolnék inkább egy gerincest a posztra, mint egy puhatestűt. -
eugabesz #710 Én nem állítottam ilyet.Csak hiányoltam egy sort,ami tudatja a topiklakókkal,hogy akkor gyekek én már elindítottam a folyamatot,leszek akkor a HG.Ennyit elvártam volna,de most már mind1.A 700-as hsz.-t meg letojom... -
ThruKnight #709 Natessék. Nem is kellet sokat várni, hogy megmutasd a fogad fehérjét. Nekem mind2 hsz-emet törölted, azt is amit jogosan mert tele volt személyeskedéssel, és azt is amiben szofisztikáltan tettem fel egy kissé provokatív kérdést. Most akkor nézd meg a 700-as kommenttet. Mi az ha nem színtiszta, vegytiszta gyűlölettel átitatott provokáció Eugabeszék felé. Azt bezzeg lehet. Nesze neked objektív moderáció! Kitől tanultad itemtől, Hitlertől, vagy Sztálintól, ezt az igen magas fokú objektivitást, aminek nincs párja a Földön? Már abban is kezdek hinni, hogy Eugabesznak igaza van a téren is, hogy megbundáztad magadnak a hgságot, benyaltál valakinek tövig, mit számít egy kis fekália a nyelveden alapon, ha lehet egy saját szemétdombod, ahol kedvedre hancúrozhatsz a fekáliában a többi gerinc nélkül létező ostobával. Javaslom, keressünk új HG-t, immár szabályosan, olyat, aki legalább ember! -
#708 1-2 uj kep:
Szep szep, de csak ugy tunik, hogy ujra szet akarjak egetni az agyunkat ezekkel a vakito effektekkel. :p
(Viszont a kek szurot mintha lentebb vettek volna.) -
#707 Erted, ja. :)