15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#581 2007 óta majdnem folyamatosan vagyok házigazda, szerinted plusz pár rajongó mennyire érdekel, meg úgy egyébként sem izgat kinek mi a véleménye, a tiéd meg különösen nem, mivel én legalább elismerem, hogy vannak hibáim, de neked még ez sem megy Szent Gabesz. :)) -
#580 Én nem tagadok semmit, ami igaz, annyi mindenben benne voltam (Jóban-rosszban :)) ), hogy összeszámolni sem tudom. Jó sok flémet gerjesztettem, de az akkor nem volt gond. Most az már nem működik...hozzáteszem sajnos. Az frx-el éveken keresztül martuk egymást, a bf bulikon mégis tudtunk koccintani, meg inni egymás egészségére... más világ volt. -
Borg #579 Mindig úgy irod, mintha nem te lettél volna az egyik főkolompos akkor is :) Persze mindenki más hibás... -
Borg #578 Gondolom arra célzol, amikor kitiltottam a fele belterjes állatkertet a BF2 topik miatt SG-ről :D
Most is olyan moderálás kéne amikor beindul a BF4, nem házigazdás maszatolás... -
eugabesz #577 ..és,volt valami értelme??...na látod.
Amúgy meg az ifjú titánoknak kell bemutatkoznod,nekünk már nem. -
#576 Jaj ne nyifogjatok már, kaptatok egy kis osztást a régi idők emlékére, ha már azt sírjátok vissza. 2006-ban heteken keresztül ment az anyázás a fórumon 5-20 ember között.
Egyébként miért változtam volna, ugyanaz az arrogáns, beképzelt, öntörvényű faszkalap vagyok mint régen. -
eugabesz #575 ...én még ki tudnám egészíteni...a "játék hibáiról".Arról nem szabad,vagy is szabad,egy esetleg két-három hét múlva még egy hibát megemlíthetsz,de csak kussolós módban,nehogy megsértsd a nagy fan-okat,mert akkor ellenség leszel. -
Gyuszopapa #574 De arról lehet büszkén írni hogy milyen fasza gyerek vagyok hogy a haverral a saját bázisunk fölött lebegve zoom-al végig lőttem az egész pályát helivel noskill módon.
Konkrétan ezért van hányhatnékom a BF3-tól,bazdmeg a BF2-ben a főbézről az első legközelebbi zászlóig nem láttunk el nemhogy az egész pályát az ellenséges főbézig végig lőjjem."És" ezt a játékot hívják Battlefieldnek.Pályaszerkesztés nulla pont.Ehhez aztán nagy tudás kell. -
eugabesz #573 Ki a király,ha nem én?=ON.
...nem változtál. -
Stockbauer33 #572 +1 eugabesz -
#571 Olyan már nem is lesz, mert már rég eltűntek az arcok, akik viccessé, jóvá tették, külön kiemelném, hogy borg már akkor sem tartozott közéjük, sőt eugabesz sem. A szerencse az volt régen, hogy borgnak olyan jó híre volt, már akkor is, hogy fölösleges volt bármit hozzászólnia a témához. -
#570 Mondjuk a témáról lehet írni? -
#569 Én még azon is csodálkozom, hogy van pofád a sg-t látogatni. Régebben megcsináltad azért te is a kis műsorodat, nem apróztad el, tudod van még aki emlékszik ezekre is... -
eugabesz #568 De nézz már rá...TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
nevetséges kategória...miről lehet egyáltalán írni??
Hogy hogy kell a sznájperrel zuummolni?? -
#567 Felesleges vitázni szerintem.
Eugabesz elvállalná de kétlem hogy hiányzik neki ami szokott bf totyikban lenni
+Smith (ha megunja max átadja,alfa alatt úgyis -fav lesz mert azt ami megy majd képtelenség törölni és kordában tartani :D ) -
#566 nem is volt a bf2-topiknál szórakoztatóbb topik azóta sem... -
eugabesz #565 Szerinted érdekel ki lesz a házigazda??Nem én ajánlkoztam,ha jól emlékszem.
Számomra huszadrendű ki lesz,legfeljebb úgy csinálok mint a másik topikkal,hogy nem megyek oda többet,ha nem tetszik valami,vagy valaki.
A légyirtó azt küld el az anyjába akit csak akar,(burkoltan persze)akkor is kedvenc lesz a bf3 fórumában,mint itt pl. a makimajom...(pedig azt hittem lezártuk a múltbeli torzsalkodásunkat és indítunk egy új lapot,de nem,már előre vetíti a nyugtalanságot,amíg egy árva sort sem írtunk még a tényleges játékról,ami a topik lényege lenne.)
Ezen meg mindig jót röhögtem,hogy felszínes,néhány fórumposzt alapján ítéljünk meg embereket,választható-e valamilyen tisztségre,még ha oly kevés jelentősége is van annak.
Szerintem elvagyunk még házigazda nélkül is ,a béta időpontjáig simán,mi a túrót lehetne addig olyat írni,amihez házigazda kell??
Addig még bőven el lehet dönteni,ki legyen,de ha most akarjátok,nekem 8,részemről a fáklyás menet.
Egyéb iránt,hogy a hsz-re is válaszoljak:meddig tart??...a szavazás..mert az ugye nem derült ki.Szeretném tudni,mert július elején elfoglalt leszek. -
Borg #564
Én starfarerre akartam szavazni, csak hogy a lófasz másik végét is érezze egy kicsit. De ez is csábító ajánlat, hogy te nem jössz ide többet, ha eugabesz lesz :DD
Szóval ez olyan tipikus magyar szavazás. Opciók hiányában: Smithwarden. -
#563 +1 smith
-
eugabesz #562 -Ha Ön lenne a férjem,biztosan mérget kevernék az italába.
-Ha Ön lenne a feleségem,meg is innám... -
#561 Szavazatom: SMITHWARDEN, teljesen jó, megfelel.
Ha Eugabesz lesz a házigazda, részemről többet nem jövök ide. -
Gyuszopapa #560 Szavazatom: SMITHWARDEN
Az indokaimat leírtam:#516 -
#559 Eloszor is egy egyszeru kerdes: akarsz HG lenni vagy nem?
Ha igen akkor, akkor ird be es ma delutantol lehet rad es ram szavazni (ha mas nem lesz).
Aki tobb szavazatot kap a topiklakoktol, az lesz a hazigazda.
Ez igy tul egyszeru vagy irjam le bonyolultabban? -
eugabesz #558 Akkor most mi legyen??...tartsunk kortes beszédet..akarom mondani hsz-t,s majd a nagyérdemű eldönti,melyik tetszett jobban?? -
Starfarer #557 Utolsó session : :DDD -
#556 Nincs baj ezzel, megadja a lehetőséget a többieknek.
Korrekt. -
#555 Szerintem igy fair.
Meg az, hogy valaki temaindito csak kb szerencse kerdese.
Egy uj jatekrol eppen jokor latta meg az uj hirt es ranyomott a topik inditasa gombra. -
#554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit kell ebből ekkora ügyet csinálni? Te vetted a fáradtságot és nyitottad meg a topicot, tied a jog. ennyi. Akkora felhajtást csináltok, mintha legalábbis elnökválasztásról lenne szó... -
#553 :P
Már most kezd durva lenni. :D
Bár túlélem akkor is ha valaki nem tartja kordában a topikot, csak úgy emlékszem volt már HG témáról szó. :) -
#552 De ugy volt.
Legalabbis kertek mar joparan.
Szerintem holnap ki is irom majd a szavazast.
En reszben azert sem kapkodtam ezzel, mert nem tudtam eldonteni, hogy akarok-e egyaltalan HG lenni. Ahogy kozeledik majd a beta es vegleges game, jo kis veszekedesek es torlesek varhatoak itt. :p
Na akkor, mint temaindito kerem:
Aki házigazda akar vagy szeretne lenni, az jelezze és holnap kiírom a nevét a szavazásban.
Komolytalan jelentkezeseket es olyanokat akik eddig nem igazan foglalkoztak a topikkal, koszonjuk nem kerunk.
Eddig a kovetkezo nevek merultek fel:
-Smithwarden
-Eugabesz ?
-Item ? (Starfarer nagy oromere kiirtam, de visszajelzest varok meg Itemtol.) :) -
#551 Nem úgy volt hogy lesz HG? -
Livius #550 LoooL
"sötét nyomorék vagy még mindig"
"Item majom továbbra is gerinctelenül viselkedik, ennyi." -
Starfarer #549 Na ez a kamu. Szarnak ők rá. -
Livius #548 [OFF]"DICE are aware of the disconnect problems BF3 PC players may be experiencing and are looking to resolve this issue"[\OFF] -
eugabesz #547 Mellesleg legalább annyi hibajavítást érdemelt volna a játék client és szerver oldalon egyaránt, hogy kiírjon valami használható hibakódot vagy vaalmi információ tartalmat, a "valami hiba történt" helyett.
Csak eszembe jutott,pont idevág..:
Egy nagyon kövér asszony elmegy a nőgyógyászhoz,az orvos,rendesen mint mást is felülteti a vizsgálószékbe,de matat...hümmög,egy idő után megunja és így szól:
-Aszonyom,legalább fingjon már egyet,hogy legyen viszonyítási alapom!
-
#546 Bármikor akadhatnak hibák, ezer dolog okozhatja a lassúságot. Nem kell egyből sírni. -
eugabesz #545 Lassan kezdek azért nektek hinni...ez a bagázs (szerverhost) ennyit tudott a péntek óta fennálló hibáról nyögni.
Recent map change crashes are caused by an issue with EA's backed that is causing the trouble. We do not know when this will be fixed. I am afraid there is nothing that can be done about it from the server side. The game developers are in the process of fixing it so it should be working properly soon.
Dolgoznak a fiúk...de szerintem fusiba,mert hogy péntek óta a hiba semmit sem változott,az tuti...ennyire hihetőek. -
#544 +1
eugabesz -
eugabesz #543 Akkor majd kapja a keperészt,de addig sicc...egy nyamvadt videóból nem ítélkezünk. -
Starfarer #542 Oké, de a bf4 ilyen téren se lesz jobb az elődjénél, szal ez olyan, mintha a jövő postjait olvasgatnád most :D
Azonkívül Livius elvárása nem elrugaszkodott a földtől, csak adam barátunk túl kisigényű.