15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Starfarer #461 te ferdítesz folyamatosan, anyázni nem anyáztam, politikai hsz volt mégpedig ezt írtam szó szerint : Orwell se csinálhatná jobban. Orbánnak most nagy szüksége volna olyan embereknek, akik segítenek neki megmondani az embereknek hogy miről mit gondoljanak. be tudlak ajánlani. Ilyen skilles embert pikpakk felvennének.
-
#460 Szokás szerint megint csak ferdítesz,lényeg,hogy a "ku..a anyázós" meg a politikai kommentjeid miatt te vagy az etalon fórumozó. Amit műveltek már nem vicces,írogasd oda a sírásaidat ahol szívesen látják.
" és különben is aki a dicre rosszat mer szólni, az nem is érdemli meg az életet, állítja ő."
Ez is csak a te kis fejedben létezik,és mivel oda már nem tudsz írni,máshol kell kisírnod a lelkedet,persze hazudozással,hogy megsajnáljanak. -
Starfarer #459 hehe, van egy item nevű felhasználó itt a fórumon, még valami barom HG jogot is adott neki a bf3 topicban, lényeg hogy ő képzeli magát a janinak a hegyről,ő az aki megmondja mit gondolhatunk a dice termékekről, természetesen semmi rosszat, mert az utóbbi évek dice termékei rászolgáltak arra, hogy ne is keressünk benneűük hibát, hisz úgyse találnánk, és különben is aki a dicre rosszat mer szólni, az nem is érdemli meg az életet, állítja ő. -
#458 A DICE addig készített jó játékot, ameddig övék volt a cég. A Battlefield 2 után, 2006-ban az EA felvásárolta őket. Azóta nem is készítettek minőségi játékot, csak EA féle lehúzós csicsás szarokat. -
eugabesz #457 Talán az 50'-es évek magyar focijához lehetne hasonlítani...kis pénz,kis foci,--nagy pénz,nagy foci..:) -
#456 Akkor ez nem lesz jo hatassal a BF4-re, hogy most szegeny DICE-osok osszes tejet megihatjak, amit a fejlesztesek kozben a munkahelyi hutoben tartanak.
Eleg durva diktatura van naluk. :) -
Starfarer #455 Tudtommal, a kiadók a fejlesztőkkel több évre vagy projectre kötnek szerződést, és addig általában tejhatalmat gyakorolnak a dolog felett. A dice tudhatta volna, és és köthette volna az ebet a karóhoz, hogy mégpedig olyan szerződést írunk, amit mi akarunk, mert anno már lettünk valamit az asztalra. De nem, mert dollárjelek a szemükben és lófasz a seggükben, és inkább csinálnak szart, mintsem hogy jót, mert ahhoz meg kéne erőltetniük magukat. -
Livius #454 Igencsak megnövekedett a nyílt állások száma a DICE-nál, vajon az eddig fejlesztők a BF3-ból szintén tovább álltak már? Egyébként a meghírdetett állásokból simán lehet látni, hogy kb mik a fejlesztési tervek, és hogy az a fránya frostbite mire képes. http://dice.se/jobs/ -
#453 Nem, de gondolom eladják a játékot az EA-nek. Az meg azt csinál vele, amit akar. -
Starfarer #452 Ea az ördög, a dice meg az aki eladta neki a lelkét. Most akkor sajnáljam, hogy jaj szegények, kényszer hatása alatt cselekszenek?? -
#451 Szerintem itt inkább az EA dirigál nem gondolod? -
Starfarer #450 A patkány dicetól semmi sem idegen! -
#449 mint bf hírózba. arra én 5 perc alatt ráuntam. de legalább pénzt nem buktam -
#448 a 3-mal nem játszottál? várhatóan hasonló lesz, mint ahogy abban volt, tartalmazza majd a kiegészítőkeg és az extra fegyvereket, uniformokat.
milyen sebzésnövelő...? -
mester1987 #447 Egyáltalán nem zárható ki. -
#446 Az bazmeg... pénzért meg lehet majd venni fegyvereket és sebzésnövelőt. Az bebaszna :D -
#445 go premium... ennyi erővel lehetne free to play -
#444 Ennyi pénzért muszáj lessz annak lennie -
Starfarer #443 DD -
#442 Remekmű lesz, nem kétséges. -
#441 -
Starfarer #440 Nem így lesz, alapverzió 60juró, minden egyes ilyen feature plusz 60 júró lesz, nem dolgoznak azok, csak lopnak :D -
Livius #439 Majd a BF4 developer verzióban biztos lesz legalább már olyan mint a BF2-ben volt, hogy külső nézetből bárkit figyelhetsz. Aztán majd talán a BF5-re ez már benne is lesz a publikoknak szánt verzióban.
Ebből lesz az EA/DICE tuti profitja most 10 évig, hogy direkt a jól megszokott tök alapnak számító BF2 featureket szépen apránként vissza adagolja évről évre, egy új verzióban 60€-ért. -
shpongle #438 amíg nem in eye a spectator semmit sem ér. -
Livius #437 Itt van pár érdkesség mi minden van letiltva a BF3 vásárlók elől, gondolom majd a BF4-ben ha fiezetek még 60€-t megkaphatom ezeket is.
Server Pause
Eredeti Spectator a DICE-tól -
Starfarer #436 Oksa, akkor viszont bocsi a rágalomért :) -
#435 nem támadólag léptem fel, csak nyomatékosítani szerettem volna, hogy hivatalos forrást mutassatok :D -
#434 Sokszor elborult az agyam bf3-ban feleslegesen és irogatni (szidni) is. Running leírta a pályakészítés lényegét, az bár nem moddoltam bf3-at (mivel nem is lehet) de az alapjai ugyanazok. Népjátékot akarnak, azt is csinálnak és milliós eladási számok magukért beszélnek. Nincs miért változtatni rajta. Gyuszó, én mind a mai napig ha van egy kis időm elindítom a kedvencemet és azzal tolom, teszek a divat bf3-ra. Sokan vannak még az "őskövületekkel", találok még játékosokat. Újabbakkal meg játszon az akinek az való. Ezt a prémium faszságot már nem vettem meg, vége a BF-nek, nincs értelme megvenni ha úgysem használom. Olvasgatni biztos fogom a fórumokat, jó azért néha teleszemetelni ha olyanom van :D -
Gyuszopapa #433 Hát ezek az új BF-ek másra nem is jók.Észre sem veszem ha már több hete nem játszom velűk.Ellenben a BF2-2142-vel még több évvel a megjelenésük után is alig vártam hogy legyen időm leülni a gép elé játszani. -
#432 Nem szeretek már itt nosztalgiázni, és magamat ismételni sem. A játékot úgy is megveszem, ha lesz benne annyi, mint a Bf3-ban, meg 7 ropinál nem lesz drágább, de feltétel az is, hogy a csapatból másnak is meglegyen. Egyedül nem szeretek bohóckodni, heti 3-4 órás kikapcsolódásra remélem megfelelő lesz, semmi más egyéb elvárásom nincs már a Battlefield játékokkal kapcsolatban. MMO-k mellé jól fog jönni egy kis alternatív pufogtatás, de semmi komoly, semmi esport, semmi erőlködés, azt meghagyom a fiataloknak. -
Gyuszopapa #431 Na végre hogy kinyitottad a szádat,Zebra is írhatna ide a sok IQ gyökérnek. -
Starfarer #430 Runningnak volt türelme ahhoz, amihez nekem nem, de te mégis támadólag lépsz fel.
-
#429 Teljesen mindegy mit mondanak, mivel csak marketing. Amit mondott a fejlesztő, az is hülyeség, vagyis, hogy minek lenne sok tdm map, ha csak párat szeretnek az emberek. Miért?
Nem a módokat nehéz megírni, hanem egy pálya elkészítése a nagyobb falat. Ha megvan az adott pálya, akkor a különböző módok ráerőltetése már csak bohóckodás. A balanszolás már nehezebb, de az meg sose ment nekik, nem hiszem, hogy pont most lenne ebből gondjuk.
Honnan tudom?
Battlefield 3 megjelenés előtt még ők dicsekedtek vele, milyen egyszerű módosítani egy pályát, amit a videóban meg is mutattak.
Battlefield 2-ben elkészítettem néhány pályát, és gyorsan lehetett kialakítani a módokat. A combat zone-t pl csak körbe kellett pöttyözni, a zászlókat le lehetett dobálni, meg pár pár értéket módosítani és csoki. A zászlókhoz kapcsolódó spawnpontok már nehezebb dió volt, ha sok variációt akartál, de az is csak annyi volt, hogy a kijelöl területekre dobáltad le a spawnpont kockáját. Járművek hasonló. Kicsit összecsapva kb 2 óra munka volt egy 32-es méretű járműves térkép mód összedobálása. A balansz, meg pontosítás később nyújtotta azért rendesen az időt.
Egy térkép elkészítése a méretétől függően 50-100 óra között módok nélkül.
Én egyedül készítettem, kb 8 új közepes méretű térképet, nem egyszerűeket (10-15x annyi objektummal, mint az eredeti bf térképek), mindeközben a DICE ugyanennyi idő alatt 1 darabot, amit a peccshez hozzáadott.
Szóval ami írnak kamu, mert egy ekkora cég, kb 1 nap munkával összelapátolja a kész térképekre a módokat, ha legalább 4-en dolgoznak rajta.
Ezért nem kell elhinni egy szavukat sem, minden ami a marketinghez kapcsolódik, az hazugság, és semmi más célja nincs, mint a tömegeket, a birka gondolkodású véristván hordák begyűjtése a megjelenésre, valamint az előrendelésre.
Persze sok értelmesebb vásárló is megveszi, mert a játékaik nem szarok, kiemelkednek az átlagból, vagy nincs is más helyette, de mély, kidolgozott tartalmat nincs értelme várni. Ehhez kapcsolódik az is, hogy a mai korosztály már nem az mint a 10-15 évvel ezelőtti. Manapság, ha valami nem megy elsőre, akkor esetleg segítséget keres, pl youtube, vagy multiban cheat, a többség keres más elfoglaltságot, facebook-ozik tovább.
Kiváló példa erre unokahúgom (13), aki úgy játszott a játékokkal, hogy kipróbálta, ha elakadt, 1 perc kínlódás után szólt nekem, hogy segítsek, ha nem segítettem, akkor kb 5 perc után otthagyta, de fel sem merült benne, hogy tovább próbálkozzon, vagy utánanézzen mi a megoldás. Ők a vásárlók, nekik kell játékot készíteni, nem azoknak, akik régen, 1 hónapot vártak egy PCGURU-ra, hátha lesz benne játékleírás, mivel 20+ óra és az 52. próbálkozásra sem sikerült megoldani a továbbjutást.
BF példa: Én ugyan nem játszottam vele, de a DC-ben nehéz volt a repülés, gyakorolni kellett, sokan rengeteg óra alatt képezték ki magukat, ma a 2. becsapódás után, már posztolnák a fórumon, battlelogon, meg a facebook-on, hogy milyen szar a játék, mert nem lehet benne repülni.
Kb ennyi jutott eszembe. :) -
#428 HIVATALOS forrás? -
Starfarer #427 A tetű dice ezt hazudta a 3-ra is, meg az utána jövő 10 patch-re. Ne tegyél magadban kárt, és ne dőlj be a bullshitnek :D -
#426 Legyél hívő! -
Borg #425 Ha valaki ezt hiteles infóként kezeli, annak csak gratulálni tudok :D -
#424 NAGYOBB HANGSÚLY
-------------------------------
egyjátékos mód
-
#423 COMMANDER MODE lesz benne! -
Starfarer #422 Tök mind1 ők mire helyezik a hangsúlyt, ha így is úgy is telibe le lesznek szarva a vásárlók.