15720
  • shaddam
    Végül is engem nem izgat, ps4-re veszem, de előbb ugye kell ahhoz egy ps4. Ha meg már van ps4 akkor fps fronton killzone kicsit jobban érdekel. Mire megveszem a bf4-et, már féláron lesz prémium edition
  • kemotox
    Kétlem, hogy a megjelenés után majd két évvel baromi nagy egyensúlyfelborítást eredményezne pár korábban megszerzett unlock, ami a játékosok 90%-nak már úgy is megvan :D
  • Smithwarden
    Szerintem ezek nem adnak majd kizarolagos elonyoket, jarmuveket, stb - csak kicsit hamarabb megkap a jatekos par unlockot.
    BF3-nal es mas jatekoknal sem emlekszem olyan elorendelesi akciora aminel nem megszerezheto elonyos cuccokat lehetett volna kapni, max mas fajta festes, ruha es ilyesmik.
  • Fpocok
    Most máshol is írták, szóval elhiszem. Ez a GameStop hihetetlen. Nem tudom leírni, mennyire utálom ezt a tetves bandát: Egyrészt jó nagy részt vesznek el a kiadóktól a használt játékokkal, másrészt lefizetik az összes fejlesztőt, hogy rakjon bele CSAK NEKIK ilyen szarokat, amivel teljesen felborítják a játék egyensúlyát. Basszák meg, komolyan mondom.
  • Fpocok
    Ez PS csak ugye?
  • tutituti
    most mi a baj.
    576ba meg god mode-dal fog jönni ha szerencsénk van
  • shaddam
  • tutituti
  • Borg
    Hiszti...
  • shaddam
    Ja menjen csak a böngésző játék közben. Abból baj nem lehet
  • Electrickman
    Aha...tényleg semmi gond vele. Csak szaladt volna szembe a gyorsvonattal,aki kitalálta...forradalmi ujjítás...aha,ellenforradalmi. Talán abban a korban megfelelő lett volna. Az Origin-t még csak,csak megértette a játékosok többsége,hogy kell egy ellenlábas a steam-nek,(bár, sztem sosem ér még csak a nyomába sem,de ez csak az én véleményem)de a battlelog..statisztika?? Legyen a kis köcsögnek sikerélménye,hogy hú de kafa,mennyi pontot szereztem,van mivel dicsekedni a kis csira haverjaim előtt?? Vagy mi más értelme lehet még?? Talán még egy hibalehetőség,had borzolja még az is a normál játékos idegeit??Én erre tippelnék. Na de ne álljunk a fejlődés útjába,majd rádöbbennek,hogy nem jó irányba fejlődnek.
  • kemotox
    Nekem sem volt még különösebben gondom vele, de azért a "disconnected from EA" elég gyakori.
  • Borg
    Az, hogy néhány havonta van pár nap szerver szarakodás, ami miatt a fél ország telesírja a topikot, még nem azt jelenti, hogy sok gond van vele...
  • kemotox
    Általánosságban értem, hogy elég sok gond van vele.
  • Borg
    Mi nem működik?
  • kemotox
    Azzal nincs baj, hogy böngészőből kell indítani. Azzal van baj, hogy nem működik :D Amúgy fasza lenne nagyon a battlelog...
  • shaddam
    Azt ugye vágod hogy a battlelogra csak pécések mennek fel, mert csak ott kell böngészőből f2p koreai mmo mintára játékot indítani? :D Nyomtam is egy szavazatott a ps4,re úgyis 1 hónapja nem voltam battlelogon
  • giornalista
    Which platform are YOU Preparing 4 Battle on?
    Xbox One 5%
    Xbox 360 6%
    PlayStation 4 10%
    PlayStation 3 8%
    PC 72%

remélhetőleg levonja a konzekvenciát a Dice is!
  • kemotox
    Starfos inkább dolgozz ha már úgy is annyira értesz a cégvezetéshez :))
  • kemencebalázs
  • giornalista
    mondjuk én azt gondolom a magam részéről, hogy a BF3-mal nagyon magasra tették a lécet. természetesen nem tökéletes a multi, de a legtöbb map elég jól ballanszolt (pl. a Sharqui éppen nem, és a conquest assault-ok elég egyoldalúak tudnak lenni), a weapon play zseniális, ugye a hitreget szidták sokan (hasonlítsátok össze egy COD-dal, ég és föld, persze itt van még hely a javulásra), a 3 nemzetnek köszönhetően nyilván nagyobb variálás lesz a járművek és a fegyverek terén is...

de olyan egetverően nagy változásokra én nem számítok, és nem is igazán szeretnék a játéktól. apróbb polírozás itt-ott, esetleg a recon class kisebb átalakítását (pl. adjuk neki az AT Mine-t), battle recordert, commander mode-ot, de nagyobb variálásokat azért nem.

persze ha sikerül előrefele lépni akkorát, mint a BC2 és a BF3 között, akkor legyen, de mondom: reálisan nézve a léc nagyon magasan van (eladások, premium, aktív játékosok száma, stb.), akkor is, ha egy szűk réteg, a régi játékosok egy tiszteletre méltó magja ezt nem is feltétlenül így látja.

de amióta a COD babérjaira tör mind eladásban, mind bevételben a játék, nem is lehet elvárni, hogy olyan kis családias legyen a hangulata, mint régen.

amit mondjuk feltétlenül elvárhatnánk az az, hogy ne hagyjanak benne hónapokig olyan bugokat, mint pl. az M26 vagy az USAS Frags, az azért tényleg arcpirító volt. viszont én még másfél év után is imádok játszani vele, nap mint nap, és bár az új mapokat nem érzem olyan jónak, mint a legelsőket (pl. az Armored Kill éjszakai pályája egészen botrányos, amúgy is tele vannak kisebb grafikai bugokkal, picit összecsapottnak érzek közülük néhányat), de valahogy mindig találok olyan szervereket, pályákat, ami épp illik a hangulatomhoz.
  • Ryder159
  • Ryder159
    Nem a képek miatt tettem be, az véletlen kerültek be (nem is tudtam hogy a CTRL+C azt is másolja), hanem mert előttem páran azt hitték, hogy a demo azt jelenti, hogy kapunk egy játszható játékot. Reméltem így már megértik hogy a demo az ezeknél egy sima bemutatót jelent...
    Azért kössz a jókívánságokat
  • Whysper
    Aztán majd meglátjuk 8)
  • Whysper
    meglátjuk miért ez majd ilyen zsákbamacska 8) adj 56 fontot Én meg majd megmondom milyen kedvem lesz és megkapod-e a többit? nem is értem miért nem 150 fontot kérnek. azt is megvesszük 8)
  • eugabesz
    Semmi baj...hülye kérdés volt...majd meglátjuk.
  • Whysper
    Sziasztok. Bocsi ,ha hülye kérdés lesz nektek, ha most originen felfrissítem 60 fontért kb akkor ez az a verzió ,hogy az össze megjelenő kieg ingyenes lesz mint a premiumba a bf3-ba?
  • kemencebalázs
    Ezeket hányszor teszed még be,vazze!
    Nincs semmi új, ez fáj tudom,de majd meggyógyulsz!
  • Ryder159
    Remélem választ találsz a kérdésedre...
  • Ryder159
    Prepare 4 Multiplayer

Battlefield fans will soon get their first look at Battlefield 4 multiplayer! Starting June 10th, DICE will be showing off live Battlefield 4 multiplayer demos at E3.

First, DICE will reveal Battlefield 4′s multiplayer on June 10th, 1:00 PM PDT during “The Download”, EA’s 2013 preview. Learn about what’s new, what’s improved, and what to expect from the next generation of the leading online multiplayer shooter.

Starting on June 11th, we’ll be featuring live streaming multiplayer footage from the showroom floor of E3. Over these three days you’ll be able to tune in to live unscripted multiplayer footage, DICE developer insights, and interviews with community.

RSVP for the Battlefield 4 multiplayer event to set a reminder and receive live updates!
  • Ryder159
    Amúgy meg ha mégis kiadnának egy játszható demót minden prémiumosnak, gondolj bele. 5 millió játékosból 2-2,5 millió prémiumos. BF3 bétájára is bekapcsoltak 2 db szervert. Az jó esetben 2x64 playrer. Mennyi esélyed lenne bejutni? Azokat a helyeket már rég betöltötték az előrendelők, tehát biztos hogy elsősorban őket engedik majd be...
  • Ryder159
    740-es HSZ:
    "Demo = demonstration = bemutatás
    Tádáááám."
  • radical
    ez amugy azt jelenti hogy az E3on multizhatnak majd vele, vagy azt hogy a premiumok is tolhatják otthonról?
  • eugabesz
    Vótmá..
  • Fpocok
    akko fakk
  • Smithwarden
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=734]#734[/URL]
  • Fpocok
  • kemencebalázs
    Írd be még 10-szer kisgyerek!
  • kanyesz07
    Battlefield 4 : China Rising Expansion Pack DLC
  • giornalista
    3. Will there be Battlefield 4 Premium membership available during the pre-order period?

No, details around Battlefield 4 Premium will be announced at a later date. Any information about Battlefield 4 Premium will be announced over at battlefield.com when it becomes available.

magyarán: valószínűleg benéztem ezt, igazad van :/