15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#664 Mar az elobb leirtam az indokot: "bf3 topikbol valo vitak folytatasa nem kell ide".
Ezert torlom es torolni fogom a jovoben is az ilyen hsz-eket.
Vagy szerinted ez a vita a BF4 topikba valo? :p -
ThruKnight #663 Azt értem, mért törölted az elsőt, mert ott nem volt jó a hangnem.
De a második törlése, már feszegeti a kiskirálykodás határát,mert csak egy kérdést tettem fel, a megfelelő stilisztikával fűszerezve.
tirplitz: mi a manó. -
tirpitz #662 Most kért meg a hg, hogy fejezzük be... Amùgy sajnálja nagyon azt a hangnemet amit megütött másokkal szemben, és belátta hogy sok dologban tévedett. :) -
#661 Akkor mostantol tenyleg elkezdtem torolni.
Patkanyozas, szemelyeskedes, bf3 topikbol valo vitak folytatasa nem kell ide (sem).
Aki nagyon szeretne folytatni valahol a vitat, megvan a lehetoseg ra: Battlefield 3 - Mindent Bele. -
tirpitz #657 Dehogy a háta mögött: privátban folyamatosan levelezek vele. -
ThruKnight #656 Én minden ilyen formát elítélek, attól függetlenül, hogy hívják.
Látom az a starfarer gyerek nektek mindennapi témátok, itt is és a bf3 topicban, attól függetlenül, hogy hetek óta 1 postját se láttam. És te is miatta picsogsz. Gyanítom, ti sokkal szánalmasabbak vagytok, mint ő, mert neki nem látni a sírását sehol, és pláne nem úgy, hogy a hátatok mögött vergődik, mint hal a szatyorban. -
tirpitz #655 Képzeld el, volt a bf3 topicban egy starfarer nevű srác, aki pont ugyanígy gondolkodott. Aztán rohant a modi topicba picsogni. Szánalmas, nem? -
ThruKnight #654 Bármiféle feljelentgetés óvoda, ami gerinctelenségre neveli az embereket, illetve arra sarkalja őket, hogy meg se próbálják önerőből rendezni problémájukat, hanem szaladjanak árulkodni, azt majd lesz valami. Azonkívül, azt már ennyi idő alatt is levágtam, hogy a moderáció kiskirálykodást jelöl, nem objektív cselekvéssort. Már alapból mennyire patkány dolog az, hogy a moderátori kar, nem felelős egymásért. -
tirpitz #653 " És hiába is írtad ki a szavazást,nyugodj meg,lesz aki beleköt,hogy őt miért nem kérdezték meg annak idején."
Hát még azok, akiket külön megkérdeztek... -
#652 Hagyd pls, nem kell ez. -
#651 Telefonált ma reggel a bagoly, azt üzeni, hogy nagy a fejed. -
#650 Minden jot! Bye. -
eugabesz #649 Reménytelen vagy...leléptem. -
#648 Akkor szolok neked (is - ujra), hogy az ilyen "kussoltatos" es hasonlo szemelyeskedos szovegeket torlom.
"Jelentgetes"? "Arulkodas"?
Ez nem ovoda.
Ha problema van, siman irsz a modi topikba es ott elbiraljak.
Vagy nem vagy eleg felnott xx evesen, hogy megertsd ennek a lenyeget (sem)?
-
eugabesz #647 Nem arról volt szó,hogy kussolsz??...nagyon feledékeny vagy. -
eugabesz #646 Mint már említettem,nem érdekel a jelentgetés,nem az én stílusom.Gerinctelen féregből már van elég,isten ments,hogy a táborukat gyarapítsam.
Ha nem a te fórumod,akkor mond miért nem érdemeltek meg egy sort a fórumtársaid arról,hogy te leszel a házigazda és hogy már el is intézted??
Nem kell koptatnod a billentyűzeted,(amúgy is elkoptak már az ékezetes betűid) tudom a választ,csak amolyan költői kérdés volt. -
ThruKnight #645 Nem tudom kinek hiszel engem,de a folyamatos és indok nélküli kostólgatásod miatt már elérted, hogy annak nézzelek. -
#644 Thx "S". :o
Viszont elore kerem azt toled (+ Kemotox-tol es tobbi reszvevotol) is, hogy ne hozzatok at a BF3-as vitakat es szemelyeskedest ide, mert akkor tenyleg nekem is torolgetnem kell.
Kosz.
Ja es nem az orom vagy az ugynevezett 'hatalom' miatt akartam hg lenni. :p
Nem igazan tudok raizgulni olyasmire, ha van egy "hozzaszolas torlese" ikonom. -
#643 Starfarer vannak akiket hülyének nézhetsz, de azok nem mi vagyunk :) -
#642 Bátor vagy smity! :D -
ThruKnight #641 Smithwarden, én is visszaolvastam a bf3 topicban, mert még új vagyok itt, ajánlom neked is, amit az a kemotox gyerek, meg az az gerinc és erkölcs nélkül létező item művel ott, az valami kritikán aluli. Remélem te nem részegülsz majd meg a saját illúzió hatalmadtól, mint ő.
És sok sikert, és örömöt a HG-ságban :) -
#640 Nem az "en forumom".
Moderatorok elvehetik a jogomat barmikor.
Tudom ajanlani a lent emlitett moderatori linket, ha tenyleg ilyen sok a problemad lassan mar mindennel.
-
eugabesz #639 Jaj...elnézést,hogy érdekelt a fórumod sorsa..többet nem fordul elő. -
#638 Na most mar ne haragudj, probalok finoman fogalmazni: kicsit kezdelek unni.
Volt lehetoseged? - Volt!
Leszartad? - Igen, magasrol!
Es amikor lefutott mar az egesz akkor kezdesz problemazni, hogy miert igy tortent, meg miert ugy tortent...
1-2 napot irtam, hogy varok a szavazassal, de inkabb vegul egy hetet vartam.
Tehat boven hagytam idot. - Senki nem jelentkezett. - Szoval ezek utan minek vagy kinek kellett volna beirnom barmit is a moderatorokon kivul??? -
eugabesz #637 "Es ahogy irtam is elobb, 1 hetig! vartam a jelentkezesre + szavazasra es csak ezutan irtam levelet."
Na igen kérlek,csak ide elfelejtetted bebökni,hogy na akkor gyerekek,mivel komoly ellenfelem nem volt,megtettem a szükséges lépéseket...
Jah és nézd csak:"ha te is bekussolsz nálunk... capisce?"
Na én sosem fogok ilyen hangnemben írni,már ettől is kiakadok.De hát....nem tehetünk róla,ha valakinek nem volt gyerekszobája...meg hát majd elmúlik ez a "lázadós" időszak is.Csak egyeseknél kicsit tovább tart. -
eugabesz #636 Kinek nem??...sosem lesz már olyan a bf,ezt már tényleg eldöntött ...Mondjuk nem baj,ha a világ változik,csak ne mindig a rossz irányba tenné... -
#635 "furcsáltam,hogy beírom,hogy akkor legyen szavazás és egy óra múlva témaindítóból házigazda lettél"
Ket napja mar HG vagyok, nem pedig "1 ora mulva" a beirasod utan... :p
Azert nem lattad nyomat, mivel a szabalyok szerint [email protected] kellett kulon emailt irni.
Es ahogy leirtam az elobb is, 1 hetig vartam a jelentkezesre + szavazasra es csak ezutan ment level a cimre.
A normal vitak, velemenyek-ellenvelemenyek rendben is vannak es engedve lesznek.
Viszont a velemenyem a BF3 topikkal kapcsolatban, hogy paran hiaba elvakultak es elnezoek szerintem is a jatek hibaival, de amit nehanyan osszehoztak az utobbi idoben a BF3 forumban, az mar teljesen felesleges napi szintu "negativ-spam" volt. Raadasul sokszor eleg durva hangnemben.
Annak meg sok ertelme tenyleg nincs.
(Thx Gyuszopapa.) -
Gyuszopapa #634 Neked meg kedves Gabesz:Nem felejtünk AIX,POE,PR,FH. Hiányzik. -
Gyuszopapa #633 Gratula. -
eugabesz #632 Egyáltalán nincs igazad,sajnos ez tényleg az sg...
Annak a két embernek,aki engem (vagy minket,vagy ahogy tetszik) támad ott pl. egyetlen "normál" hozzászólása nem született még abban a topikban,ha van kedved,olvass vissza kicsit,majd megérted miről beszélek.
A fórum vitára való.Arra találták ki.Ha én,(vagy más) több hozzászóláson keresztül szapulom a játékot,-szerintem,-szívem joga.Aki nem ért velem egyet,majd leírja az ellenkezőjét,vagy éppen azt,ami neki tetszik.Én nem fogom kérni a házigazdát,(személyeskedéstől eltekintve) hogy törölje valakinek a hozzászólását,mert az enyémek ellenében született.Neki is szíve joga azt leírni.Erről IS szólna egy fórum.
De hogy személyemmel,(vagy máséval) foglalkozzanak szinte állandóan,házigazda segédlettel,valóban nem tetszik,s az ember hajlamos támadásnak vélni már azt is,amit esetleg nem annak szánnak.
Más.
Az,hogy te lettél a HG engem csöppet sem zavar,mindaddig amíg ténylegesen rendben mennek itt a dolgok.Van amiben nem értünk egyet,de ez nem érdekes,mivel ez egy fórum és nem is fontos,hogy egyetértünk vagy sem.Neked is van véleményed,nekem is (másnak más lesz) így van ez rendjén.
De az már nincs,hogy az én véleményem az smafu,a tiéd meg csicsa...érjen már fel egyforma értékkel,s az idő majd eldönti,kinek lesz igaza.
Nem kell idézned a hozzászólásaimat,pontosan emlékszem,mit írtam,annyira nem vagyok még idős,meg van Cavinton is,ha szükség lenne rá.Csak kezdett idegesítő lenni,hogy egyesek már ide is átjöttek trollkodni és még nem volt HG.
Én arról hogy te írtál egy moderátornak,nem tudtam,mivel sehol,semmilyen információ nem volt róla,az előző hozzászólásom is azért született,mert furcsáltam,hogy beírom,hogy akkor legyen szavazás és egy óra múlva témaindítóból házigazda lettél.Mondd,honnan kellett volna tudnom,hogy te már elindítottad a folyamatot??
Nyugodj meg,én speciel egyszer sem fogok írni az általad ajánlott moderátor részbe,(gondolom persze,egy percig sem izgat ha esetleg mégis) nem a stílusom az árulkodás,vannak arra hivatott személyek,én nem érzem szükségét,kinőttem már az árulkodós időszakból.
Az új topikot meg nyugodtan bezárathatod,a kutyát nem fogja érdekelni...szerintem.
Sok sikert! -
#631 "Vegyük elő kérlek ezt a szavazósdit,menjen egy hétig aztán eldől ki legyen itt a HG.Jelentkezem én is."
Na latod ezert is irtam ki nyiltan nagy betukkel a jelentkezest es szavazast.
Egy hetig vartam, utana irtam csak a modiknak, hogy nezzek at a topikot es dontsenek.
Teged kulon ki is irtalak es megkerdeztelek.
A valaszod ennyi volt:
"Szerinted érdekel ki lesz a házigazda?? Nem én ajánlkoztam,ha jól emlékszem. Számomra huszadrendű ki lesz."
Eltelt tobb mint egy het es hirtelen meggondolod magad es menjen az uj szavazas...
Ezt ugye te sem gondolod mar komolyan. :p
Tolem lehet majd uj szavazas persze vagy "levaltas", ha sokan ugy itelik szar/genyo/stb hazigazda vagyok.
Mostantol ez ugyben akinek gondja van vagy lesz velem, annak folyamatosan ezt a topikot fogom ajanlani: Moderátor figyelmébe.
Ide nyugodtan lehet linkelni a problemakat a HG-vel kapcsolatban es ha ok jogosnak itelik, akkor biztosan intezkedni fognak.
Ennyi.
Mellekesen:
Van egy nagyon nagyon halvany sejtesem, hogy te most a HG jogot azert szeretned hirtelen megis, hogy megmutasd "Itemnek es a tarsasaganak", hogy te mashonnan tudod kitiltani oket vagy torolni a hozzaszolasaikat. Magyarul, hogy menjen a "harc" a ket topik lakoi kozott es nem az lenne a fo celod, hogy legyen egy normalis BF4 forum.
De persze lehet nincs igazam... -
eugabesz #630 Jah...hogy már szavazni sem kell...akko jó...sajnos ez az sg. -
#629 Nincs ilyen, hogy "ez a csapat" vagy "az a csapat".
BF3 es BF4 forum van.
Itt (eddig) nem volt moderalva a topik es nem volt torles.
En fogom hagyni reszben a vitakat, amig nem mennek at egymas szidasaba es durvabb szemelyeskedesbe, de megkerek mindenkit, hogy ne ez legyen a "BF3 szemeteslada" vagy valami hasonlo stilusu hely.
Javaslom, legyen (illetve mar meg is csinaltam) egy kulon Battlefield 3 - Mindent Bele topik a sajat forumok kozott ahol nincs, vagy csak nagyon lightos a moderalas es mehetnek a kemenyebb vitak. -
tirpitz #628 Lendet laknál a sok flusztlált között, mi? -
#627 míg megy a szájkarate addig a többieknek egy kis néznivaló(jelige:régen minden jobb volt)
-
eugabesz #626 Akadj már le baszd meg erről a sírós dumáról...volt egy része a bf3 topiknak,mikor a kelleténél több hsz. született,ami a játék hibáiról szól és hogy mennyire leszarja az EA,mit szeretnénk.De fórum léptékkel mérve már mérföldekkel ezelőtt volt és nem bírsz leszakadni róla.A HG meg teszi alátok a lovat,had legyen min trollkodni.Kezd már uncsi lenni.
Na itt tuti nem lesz ilyen...
Smithwarden Vegyük elő kérlek ezt a szavazósdit,menjen egy hétig aztán eldől ki legyen itt a HG.Jelentkezem én is.
természetesen az eddig leadott szavazatokat is beszámoljuk,mert nem lenne fair,hiszen kaptál elég sokat,tehát ha te is úgy gondolod,hajrá!
-
#625 Ha nem akarsz "kukkolókat", akkor minek van egy teljesen publikus honlapod? Logika?
"Ezt a csapatot hagyd békén"
Aha oké.. ezek voltak itt az első kommenteim, te meg nemtom mióta visszajársz sírni. Megígérem, hogy békén hagyom ezt a "csapatot", ha te is bekussolsz nálunk... capisce?
Ja és az fRusztrált. -
ThruKnight #624 Nem értem mért, de nem látszanak a hszeim, a bf3 topicban. Úgy érzem, a HGnál rátapintottam az objektivitás hiányára :D -
eugabesz #623 Ha már itt tartunk,mi sem járunk a te csapatod honlapjára "kukkolni",hátha leesik valami,amibe jól bele lehet kötni...
Sztem menj vissza nyalni kicsit,ezt a kis csapatot meg hagyd békén...rögtön nem leszel ennyire flusztrált. -
ThruKnight #622 Bár nem tudom az előzményeket, de te pont ugyanazt csinálod, amit bírálsz.
Nem túl koherens így a mondandód.