15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
eugabesz #541 Ez még is csak egy bf4 topik,mellőzzük az előző játék szidását.
Ha azt akartam volna olvasgatni,ott maradok és olvasom,de itt csak ne kelljen már arról a hulladékról,jó?? -
Livius #540 Jah és elfelejtettem, a "valami hiba történt" kb hetente előjön legalább egy este mindig. -
Livius #539 Több mint egy évvel a megjelnés után egy mindenestűl majdnem 20k-ba kerűlö játéktól igazán elvárt lehetne, hogy ezek a hibák orvosolva legyenek, a szerver bérlést nem is említem hogy milyen összegekbe kerül.
Már rég nem játszanak annyian vele mint az indulás pillanatában, szóval ez a régi duma már, hogy túl vannak terhelve elég unalmas és haszontalan. Mellesleg legalább annyi hibajavítást érdemelt volna a játék client és szerver oldalon egyaránt, hogy kiírjon valami használható hibakódot vagy vaalmi információ tartalmat, a "valami hiba történt" helyett.
De hát tudjuk már, ez a játék úgy volt reklámozva, hogy az eddigi legnagyobb Suppprtot kapó Battlefield rész lesz PC-én. -
#538 Nekem csak a kezdetekbe volt főleg ilyen gond. Azóta normálisan lehet játszani, amúgy meg miért ne fordulhatnának elő olyan napok, amikor terheltebb a rendszer és ezért vannak fennakadások? -
eugabesz #537 Engem nem igazán zavar,már nem járok oda,itt meg még nincs miért szidjam,egy videó alapján nem itélkezem...csak megvédtem magam.Ennyi. -
Starfarer #536 Naná hogy töretlen, ők így is mennének és simán leszopnák az összes diceos majmot a nagy imádatukban vak szerencsétlen retard barmok. -
Livius #535 Ma kb minden harmadik hsz a something went wrong-os szerver leesés rinyálása a körvégén, mert szar az összes BF3 szerver. De ennek ellenére az imádatt továbbra is töretlen a topikban. -
eugabesz #534 Ez így nem egészen fedi a valóságot,én IS...de ez egy bf4 topik,tehát arról gondoltam írok...de ha neked a bf3 a fontos,menj a többi imádó közé...
Itt a topik,csak hogy ne kelljen keresgélni..
(a ma esti játékról csak annyit,hogy 4 "valami hiba történt" után az egész csapatnak elment a kedve,egy óra játék után mindenki kivétel nélkül lelépett filmet nézni stb.
Ennyit arról a csodás termékről.) -
#533 Jah, sok hulye, aki hitt dice hazugsagainak... -
Livius #532 Aki nem érzi úgy, hogy a 11990 HUF (alap BF3) + 9000 HUF (Premium) -ért vett termékért, nem azt kapta amit olvasott róla, és elvárna, az igen nagy retardált. -
tirpitz #531 Csak azért érdeklődtem, mert többek között te érzed úgy, hogy átvertek a bf3-mal, és te írtad hogy esély sincs arra, hogy újra megtegyék. Ezek szerint van:) -
eugabesz #530 Nézd...a nagy többség aki előrendelte,-gondolom- az alábbiakból tevődik össze:
-Nagy CoD rajongó..volt,de már bf3 fan.
-Neki mind1,új játék,pénze is van,jöhet.
-Battlefield rajongó,akinek megvan minden rész.
A kisebbség,mint én és még egy páran,majd szépen megvárja,mi a tökömet találtak ki,s talán,-ha másért nem is,mert a csapatból sokan megvették,-a megjelenés után kis idővel megveszi az olcsóbb russian verziót.Ha megérdemli...de ha csak bf3 új köntösben,mi a túró értelme lenne??A szebb látványért én pl. nem veszek játékot.Kövezzetek meg érte.
De mind ez egyenlőre csak találgatás szinten van,mivel lótúrót sem tudunk a játékról. -
Starfarer #529 Ne már, lecserélik a quake3 engine-t több mint 10 év után? Skandallum! -
#528 CoD: Ghost ot vesszük meg. Új motor. -
tirpitz #527 Akkor a Bf4-et nem is veszitek meg, igaz? -
eugabesz #526 Csak neked vállalnod kellene a felelősséget hogy ha havonta 2-3 alkalommal összedől a ház,kijavítsd...nekik nem kell semmiért felelősséget vállalni...nincs aki felelősségre vonja őket. -
Gyuszopapa #525 A mostani DICE fejlesztők közül senki nem dolgozott a régebbi BF-ekkel ha jól tudom.Talán a youtube-on megnéztek egy gameplay-t.Így készült a BC2 és a BF3.
Kb. ez olyan lehetett mint ha én megnéznék egy ház felépítését videón,utánna meg összehajigálnék valami kajibát.Ház mind a kettő. -
Gyuszopapa #524 Sajnos süllyedünk de kegyetlenül lefelé a szarba.Szégyen,gyalázat. -
Livius #523 Miután a DICE fejlesztők és még igen sok publik low szerint az a Battlefield érzés, hogy C4-el megpakoljuk a motort és keresünk egy célpontot az ugratók között, így nekem ez már nem tűnik semmikép fakenek. Simán ezek az igények már, lásd BF3 SG topik. -
#522 Az cikk forrása a neogaf, azon szoktak jó érdekességek lenni, de kb olyan mint az sg fórum :D -
Starfarer #521 A gs cikkíróit ne vedd komolyan, főleg ne a magyart, csak másolják a külföldi gs tartalmát, és azt is rosszul, még fordítani se tanultak meg az ostobák. -
#520 Ugye vágod hogy ordenáré nagy kamu ez a gs "hír" (is). Anno olvastam az eredeti posztot, ha valaki készpénznek veszi... -
Livius #519 Battlefield 4 - DLC, tengeri ütközetek, és még több dinoszaurusz
Szánalmasan hulladék az ilyen összes az igény, -
Starfarer #518 Ha tudtam volna, már az elején Vágó úr, hogy gabeszt is lehet jelölni, én is őt jelölöm, de mivel már megjelöltem az A variációt, így én is Shmithwarden-nek adom a szavazatom, +1 -
#517 +1 Smithwarden
Tényleg nagy tapasztalat kell törölni néhány sértő posztot. Legalább diploma szükségeltetik... -
Gyuszopapa #516 Nekem nincs kifogásom Gabesz ellen sem öreg róka van tapasztalata,de én akkor is Smithwarden-re szavazok.
Több okból is:
-egyrészt nagy tapasztalata van az online fps játékok terén(utánna néztem)
-hozzászólásaiból kiderül hogy igenis észreveszi és nehezményezi ha bármilyen hibát talál(BF3 netkód,stb.)
-nem elfogult se a játékokat pártolók és szidók oldalán,középtályon helyezkedik el
-meg már nem szeretnék picsát csinálni a számból mert őt hamarabbb neveztem meg -
kemencebalázs #515 Természetesen Gabeszt,kit mást!
-
Livius #514 Nah, akkor kik a jelöltek HG-ra? -
Stockbauer33 #513 +1 -
eugabesz #512 Van nálam öregebb,,...(de köszi):) -
kemencebalázs #511 eugabesz +1 szavazat HG-nek,öreg BF motoros kell ide,nem valami taknyos!!
-
eugabesz #510 Igaz.Én néztem el...
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak -
#509 Dehogy a jelöltnek kell 500 HSZ-nek lenni. A Topicnak legyen minimum 500 hosszászólása...
Mire valakinek itt összejönne 500 HSz, addigra rég mindenki a Battlefield 5 topicban nyomulna... -
#508 Én mikor felkértek vagy jelentkeztem, csak a bannerban lévő cuccot olvastam, irtam e-mail-t azt max nem fogadják el, soha nem nézegettem hogy hány hsz volt. :) -
eugabesz #507 Házigazda az lehet,akit a többség megválaszt/javasol,de minimum 500 hsz-nek kell lenni az adott topikban,mármint a a jelöltnek kell annyi hozzászólásának lenni...jah és a moderátornak el kell fogadnia.Az meg megér még egy misét... -
#506 Ha netán nekem írtad, és nem tudod hogy kell válaszolni a hsz-ra, akkor erre annyit hogy az 500 szavazatot itt írták. -
#505 -
#504 Ha HG vagy legalább a szabályzatot illene tudnod... -
#503 Nem 500 szavazat kell a HG-ra, hanem minimum 500 hozzászólásnak kell lenni az adott topikban, hogy HG-t választhasson a topic közössége... -
#502 +1 annak aki HG akar lenni.
Annyit arról az 500 szavazatról , hogy az irreális, nem létezik topik ahol 500 vagy több külön tag lenne, pláne ezek közül a HG-ra szavazó.
Én is úgy lettem sok helyen HG hogy a jelen lévők arányában számítottak a szavazatok.
Vagyis volt hogy 5-7 szavazatot adtam a modiknak, mert teszemazt 10-12 ember fordult meg a topikban, pedig nem egy gyenge címről volt szó.
Szóval még az 50 is sok, legalábbis a tapasztalatok szerint, az Eredeti Játékaink-ban nem vagyunk összesen 50-en nemhogy egy játéknál.