15720
  • tutituti
    végére belecsaptak a lecsóba!
  • adam46
    Mirror Edge 2 :O egyre jobb :)
  • tutituti
    ki szart be?
    Én igen!

a lift fasza.close combat mellet nyilt terepen is megy.

Arty is állat.Az épület ledőlés meg awesome.
  • kemotox
    Jópofa map ez a Siege of Shanghai. Tengerpartos városos. Az előbb meg egy EGÉSZ felhőkarcoló leomlott. Multiban. Kíváncsi leszek, hogy ez tényleg így lesz-e :D
  • kemotox
    LAV szerű patrol boat, jetskizés... Hangulatos amúgy nagyon, hogy ilyen előre megrendezett koreográfia szerint mennek, olyan mint mikor egy összeszokott csapat együtt játszik és közbe nyomják TS en a beszélgetést:D
    Mutatták, hogy a háttérben lévő sok manus lebutítottPCnek álcázott konzolon tolja.... :DD
  • tutituti
    hohohó kezdpdik gyerekek!

commander mode állat.
  • kemotox
    Ennyit arról, hogy hat ember fog rohangálni multiban :DD Elhúzták a függönyt és ott ül egy valag ember :D
  • Smithwarden
    Na nezzuk... :o
  • kemotox
    Bioware jön a Dragon Age-el, aztán egy kis EA Sports, éééés BF4. 15-20 perc szerintem és végre meglátjuk, hogy mi van :D
  • kemotox
    Amcsi-orosz dolog már rettenetesen sablon, csájnízok meg egy csomó új fegyvert/járművet jelentenének. EU meg bundeszliga viszont tényleg nagyon jók lennének. Recon meg ultagráz volt szerintem :D
  • Drazse23
    arra
  • Drazse23
    Hát nekem a BF3-mas karaktermodellek tetszettek, a ruszki és az amcsi katonák is jók voltak. Különösen a két recon nézett ki pofásan, nyugodtan maradhatnának a 4-ik részben is. Ez csak az én szerény véleményem.

Szerintem nem nagyon kellene erőltetni ezt a "kínai" témát, egy DLC erejéig éppen elég. Az orosz-amerikai konfliktus sokkal jobban tetszett.
    Nem azért, mert neheztelek az oroszokra, ellenkezőleg sokkal szimpatikusabbak, mint a kínaiak. (Gondolom, az EU vagy a Bundeswehr most sem lesz benne, de hát így jártunk.)
  • kemotox
    A hajósra gondolsz?
  • Drazse23
    Emberek, pillantson mindenki a Battlelog kezdőlapjára, mert egy új videóval gazdagodtunk.
    Hát a látvány az odabasz, de remélem egy jó kis fordulatos singleplayer történetet is aláhegesztenek majd.
    A BF3 multijában nem csalótunk, reméljük a 4 felülmúlja azt is.
  • kemotox
    Bontok egy söröt:D
  • szomferi
    ééééééés kezdődik is, csapassuk
  • kemotox
    Egyszerre két stream megy már :D
  • szomferi
    itt megy már, egy kis beszélgetés a GameSpotos srácoktól
  • kemotox
    Lesz élő közvetítés is, nemtom volt-e már:
    http://www.ea.com/e3

Szerk.: Most látom szomferi kolléga már belinkelt valami BF4 es strem cuccot, nemtom, hogy ugyanaz-e a kettő, amit én linkeltem az egy EA-s cucc, szóval nem csak BF4 lesz benne.

Szerk. 2: MEGY!
  • Smithwarden
    Mar volt link tegnap a csudalatos alfa kepekrol. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=793]#793[/URL]
  • kemotox
    Van benne ráció, de abban is, hogy csak odarakták vakításnak a backspacet:D
  • szomferi
    PC-n futott a játék szerintem (mint az előző eventen, ahol bemutatták a single-t), de kontrollerrel irányítottak, csak egyszerűbb, meg praktikusabb, mint egérrel + billentyűzettel bohóckodni ott a színpadon :D
  • szomferi
    3 DAYS OF GAMING LIVE FROM E3

"Follow us June 11-13 as we live stream the full Battlefield 4™ booth experience straight from the E3 show floor. See the new "Siege of Shanghai" multiplayer map in action, get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action. This live stream is open to anyone with a registered Origin ID account."

BATTLEFIELD 4™ SECOND ASSAULT
    4 FAN-FAVORITE MAPS
    REDESIGNED IN FROSTBITE 3

"PREPARE 4 NEXT-GEN
    GET SECOND ASSAULT FIRST ON XBOX ONE

Battlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers. This Premium expansion pack will feature four of the most fan-favorite maps from Battlefield 3, redesigned to take advantage of our advanced Frostbite 3 engine and enhanced to include new multiplayer features from Battlefield 4.
  • kemotox
    http://4.ii.gl/BmRkBL.png itt meg iksz:D
  • AnarchoiD
    alfa kepek

• szomferi
    ühüm, ezt észrevettem a videóban is :D
    lehet megcsinálták úgy, hogy valahogy inlay bejöjjön játék közben a BL, mint mondjuk a Steam/Origin játék közben
  • tutituti
    imguró link:

Backspace volt a sarokban!
    http://i.imgur.com/t0EL5xz.jpg
  • tutituti
    köszi!

remélem nem lesz csalódás.
    A commander módra vagyok kíváncsi és remélem a spot-on kívül más gesztust is teszünk(értem itt az állj,hasra és egyéb dolgot).
  • szomferi
    10-kor kezdődik elvileg, JackFrags például fel is veszi a saját multis körét, és megy a csatornájára
  • tutituti
    én úgyis olyat linkeltem ami még nem végzett a konvertálással úgyhogy még nem tuti hogy HD.

Te tényleg látványos a single része.
    mondjuk kit érdekel? :D
    Multis jelentet ide!
    A multis bemutató mikor lesz?
  • szomferi
    elkéstem... előbb végignéztem, aztán akartam linkelni :D

a végét megint baszott jól időzítették, nem lesz ez rossz
  • tutituti
    videó:
  • BoneDragon
    Viszont nagyon durván ott volt hangulatban és látványban. Kutyás játék elbújhat.
  • szabi07
    BF 4 live stream
  • szabi07
    lol a xbox one kiállításon nem indult el a EA Battlefield bemutatója óriási blama,
  • adam46
    Mikor mutatják be a multit, még ma?
  • scomcomputers
    Jaj bocsánat....
  • KaBuTo666
    Rossz topik, háló!

• scomcomputers
    Na megint egy ügyes játékos,,biztosan nagyon tudhat a kid..
  • eugabesz
    Semmi lényeges változás nem lesz,nyugodjatok már meg.Látszik az eddigiekből is,hogy az EA is beállt a sorba...évente új rókabőr.Kész.