15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#868 végére belecsaptak a lecsóba! -
#867 Mirror Edge 2 :O egyre jobb :) -
#866 ki szart be?
Én igen!
a lift fasza.close combat mellet nyilt terepen is megy.
Arty is állat.Az épület ledőlés meg awesome. -
#865 Jópofa map ez a Siege of Shanghai. Tengerpartos városos. Az előbb meg egy EGÉSZ felhőkarcoló leomlott. Multiban. Kíváncsi leszek, hogy ez tényleg így lesz-e :D -
#864 LAV szerű patrol boat, jetskizés... Hangulatos amúgy nagyon, hogy ilyen előre megrendezett koreográfia szerint mennek, olyan mint mikor egy összeszokott csapat együtt játszik és közbe nyomják TS en a beszélgetést:D
Mutatták, hogy a háttérben lévő sok manus lebutítottPCnek álcázott konzolon tolja.... :DD -
#863 hohohó kezdpdik gyerekek!
commander mode állat. -
#862 Ennyit arról, hogy hat ember fog rohangálni multiban :DD Elhúzták a függönyt és ott ül egy valag ember :D -
#861 Na nezzuk... :o -
#860 Bioware jön a Dragon Age-el, aztán egy kis EA Sports, éééés BF4. 15-20 perc szerintem és végre meglátjuk, hogy mi van :D -
#859 Amcsi-orosz dolog már rettenetesen sablon, csájnízok meg egy csomó új fegyvert/járművet jelentenének. EU meg bundeszliga viszont tényleg nagyon jók lennének. Recon meg ultagráz volt szerintem :D -
Drazse23 #858 arra -
Drazse23 #857 Hát nekem a BF3-mas karaktermodellek tetszettek, a ruszki és az amcsi katonák is jók voltak. Különösen a két recon nézett ki pofásan, nyugodtan maradhatnának a 4-ik részben is. Ez csak az én szerény véleményem.
Szerintem nem nagyon kellene erőltetni ezt a "kínai" témát, egy DLC erejéig éppen elég. Az orosz-amerikai konfliktus sokkal jobban tetszett.
Nem azért, mert neheztelek az oroszokra, ellenkezőleg sokkal szimpatikusabbak, mint a kínaiak. (Gondolom, az EU vagy a Bundeswehr most sem lesz benne, de hát így jártunk.) -
#856 A hajósra gondolsz? -
Drazse23 #855 Emberek, pillantson mindenki a Battlelog kezdőlapjára, mert egy új videóval gazdagodtunk.
Hát a látvány az odabasz, de remélem egy jó kis fordulatos singleplayer történetet is aláhegesztenek majd.
A BF3 multijában nem csalótunk, reméljük a 4 felülmúlja azt is. -
#854 Bontok egy söröt:D -
#853 ééééééés kezdődik is, csapassuk -
#852 Egyszerre két stream megy már :D -
#851 itt megy már, egy kis beszélgetés a GameSpotos srácoktól -
#850 Lesz élő közvetítés is, nemtom volt-e már:
http://www.ea.com/e3
Szerk.: Most látom szomferi kolléga már belinkelt valami BF4 es strem cuccot, nemtom, hogy ugyanaz-e a kettő, amit én linkeltem az egy EA-s cucc, szóval nem csak BF4 lesz benne.
Szerk. 2: MEGY! -
#849 Mar volt link tegnap a csudalatos alfa kepekrol. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=793]#793[/URL] -
#848 Van benne ráció, de abban is, hogy csak odarakták vakításnak a backspacet:D -
#847 PC-n futott a játék szerintem (mint az előző eventen, ahol bemutatták a single-t), de kontrollerrel irányítottak, csak egyszerűbb, meg praktikusabb, mint egérrel + billentyűzettel bohóckodni ott a színpadon :D -
#846 3 DAYS OF GAMING LIVE FROM E3
"Follow us June 11-13 as we live stream the full Battlefield 4™ booth experience straight from the E3 show floor. See the new "Siege of Shanghai" multiplayer map in action, get developer interviews and fan reactions, and see the all-new Spectator mode in action. This live stream is open to anyone with a registered Origin ID account."
BATTLEFIELD 4™ SECOND ASSAULT
4 FAN-FAVORITE MAPS
REDESIGNED IN FROSTBITE 3
"PREPARE 4 NEXT-GEN
GET SECOND ASSAULT FIRST ON XBOX ONE
Battlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers. This Premium expansion pack will feature four of the most fan-favorite maps from Battlefield 3, redesigned to take advantage of our advanced Frostbite 3 engine and enhanced to include new multiplayer features from Battlefield 4. -
#845 http://4.ii.gl/BmRkBL.png itt meg iksz:D -
#844 alfa kepek
-
#843 ühüm, ezt észrevettem a videóban is :D
lehet megcsinálták úgy, hogy valahogy inlay bejöjjön játék közben a BL, mint mondjuk a Steam/Origin játék közben -
#842 imguró link:
Backspace volt a sarokban!
http://i.imgur.com/t0EL5xz.jpg -
#841 köszi!
remélem nem lesz csalódás.
A commander módra vagyok kíváncsi és remélem a spot-on kívül más gesztust is teszünk(értem itt az állj,hasra és egyéb dolgot). -
#840 10-kor kezdődik elvileg, JackFrags például fel is veszi a saját multis körét, és megy a csatornájára -
#839 én úgyis olyat linkeltem ami még nem végzett a konvertálással úgyhogy még nem tuti hogy HD.
Te tényleg látványos a single része.
mondjuk kit érdekel? :D
Multis jelentet ide!
A multis bemutató mikor lesz? -
#838 elkéstem... előbb végignéztem, aztán akartam linkelni :D
a végét megint baszott jól időzítették, nem lesz ez rossz -
#837 videó:
-
#836 Viszont nagyon durván ott volt hangulatban és látványban. Kutyás játék elbújhat. -
szabi07 #835 BF 4 live stream -
szabi07 #834 lol a xbox one kiállításon nem indult el a EA Battlefield bemutatója óriási blama, -
#833 Mikor mutatják be a multit, még ma? -
#832 Jaj bocsánat....
-
KaBuTo666 #831 Rossz topik, háló!
-
#830 Na megint egy ügyes játékos,,biztosan nagyon tudhat a kid..
-
eugabesz #829 Semmi lényeges változás nem lesz,nyugodjatok már meg.Látszik az eddigiekből is,hogy az EA is beállt a sorba...évente új rókabőr.Kész.