15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1715 gyanús is voltál nekem.. akkor te tényleg megkapod a lemezest :)
nálunk viszont valószínű a lemezes 30font alatt lesz a boltokban is.. :D -
Whysper #1714 Haverom is megnézte skype-ra mutatta nektek ott eurokat ír meg balacne stb csak a bf4 lesz csak! nekem ott xbox meg ps pc download meg pc dvd is van -
Whysper #1713 bocs a haver szóért! -
Whysper #1712 Engem tuti nem basztak át haver mert innen vettem már játékot sokszor és Én Angliába lakok szóval sz.tem azért nem láthatjátok vagy nem tudom mi lehet a más! -
KaBuTo666 #1711 Sajnálom hogy ezt nekem kell leírni, de téged átbasztak. -
Whysper #1710 Ez a ennek az oldala. paypallal lett fizetve ajatek. szóval nem vágom miért nem jön be! -
#1709 naja, gmg-n nálam csak pc download rész van :D -
#1708 Ez meg milyen oldal, mert nálam ilyen NINCS. -
Whysper #1707 -
#1706 Szerintem valamit elírtál vagy elnéztél. -
Whysper #1705 Én nem cheatelek se macro stb. sose leszek a legjobb ,de nem is érdekel. olyan jól elvagyok 8) amúgy bf4 29,99 itt 29,99 a dvd rom-os BF4 akcióban! rámész searchbe Battlefield 4 és ott a downloados az 45 font ,de a pc dvd romos az csak 29,99 -
gstup #1704 Welcome to the jungle.... -
kemencebalázs #1703 -
#1702 Hát ez tényleg gusztustalan,azokkal szemben,akik normálisan küzdve élvezik a játékot.. -
#1701 egyértelműen ez nyert nálam!
-
gstup #1700 Ez. -
#1699 Mi az a makrózás? -
#1698 Tegnap 3 kör alatt tőlem is elhangzott, hogy keresek én is makrót ehhez a rohadt egérhez aztán visszakapja a sok makróhuszár. Azóta se kerestem hozzá. Pedig tegnap kifogtunk mindent, wh, aim, makro, valami új cheat a késre, mert olyan helyzetekből is elkapott a gyerek késsel ami teljesen hihetetlen, hiába lőttem egy tárat pont a fejébe M-Tarral nem halt bele hanem lekéselt meg ilyen nyalánkságok.
Mondjuk mikor elkezdtünk a Dao-val rohangálni akkor már nem voltak akkora jampik, 2-3 shotistól a csalásuk se menti meg az ilyen gyökereket :D -
Gyuszopapa #1697 Ez simán az,dehát már csak az nem csal illetve ügyeskedik valamivel akinek nem veszi be a gyomra.Elhiheted nagyon sok játékos van akinek beveszi a gyomra. -
#1696 Akkor inkabb mar olyasmi Brian eletes dogcedula kellett volna, ahol 20 makros es cheater megkovez egy normal jatekost aki nem akar csalni.
Jehova, Jehova! helyett Cheaterek, cheaterek! -
Whysper #1695 A kivédhetetlen csalás! 8)
passiv cheat 8)
Ez csak nekem nem tetszik?
"A RoG Sonic Radar segítségével játék közben mindig tudható, honnan érkezik az ellenség, ugyanis a hangforrások helyét segít behatárolni a kijelzőn megjelenő kis radar ábra."
Ez simán csalás az én értelmezésem szerint. -
#1694 Nehéz egyébként, én is tanakodtam mire döntésre jutottam. Én a brian életből idézett szövegeseken tanakodtam sokat. Meg is nézem a filmet újra valamikor úgy döntöttem. -
#1693 A "Ne makrózz buzi" és a "Fuck you Dice" között nem tudok dönteni :D -
#1692 Szavazás a beküldött dögcédulákra. -
#1691 " is looking into the possibility of allowing players to move their statistics and progression from the current generation version of the game to the next generation version."
Szerintem egyértelmű. -
Borg #1690 Ha arra utalsz, hogy konzol generációk között lehet átvinni a statot, szerintem nem egyértelmű a cikk se... legalábbis nem látom értelmért, hogy azok között miért ne lehetne, ha egyszer ugyanarról a játékról van szó. Sokkal érdekesebb kérdés BF3-ból BF4-be átvinni valamilyen szinten az elért dolgokat. -
#1689 Akkor majd le kell warezolni a win8at :D -
#1688 Angol nem erősséged, mi? :D -
Borg #1687 Átvihető stat BF3-ból BF4-be?
Elég valószínűtlenül hangzik. -
#1686 "“We use DX11.1, there are some optimizations in it (constant buffer offsets, dynamic buffers as SRVs) that we got in to the API that improves CPU performance in our rendering when one runs with DX11.1. This will be in BF4.”"
A BF4 Directx 11.1-ben (Windows 8 alatt) gyorsabb lesz, mivel az uj API-val jobban ki tudjak hasznalni a processzort.
Directx 11.1 / Win 8 / CPU performance -
#1685 Hogy mukodik vajon ez a minimapos feature olyan hc szerokon ahol minimap off?Remelem tovabbra is lesznek olyan szerverek ha nem aldozzak be a mindenfele handheld cuccokat gyarto cegek eladasi statisztikat javito oltaran. -
#1684 Nem az, de ezt se lesz kötelező használni. Amíg opcionális, addig nem érdekel. -
Gyuszopapa #1683 Szerinted ez jó irány? -
Borg #1682 És erre most kell rájönnöm? :D Bár van egy olyan érzésem, hogy nem maradtam le semmiről... -
#1681 Van -
Borg #1680 Van? Én most is csak appstore logót látok a battlelog loginnél... -
#1679 Reklám. Battlelog van androidra és lesz is. -
Borg #1678 Elég gyanúsan csak iphone-ipad volt ott... -
#1677 Mostani genben a DLC volt az őrület, következő generációban meg ez a tabletes/telefonos "second screen experience". Nekem se tartozik a kedvenceim közé, de idei E3on látni lehetett, hogy mindenki ebbe az irányba megy. -
Gyuszopapa #1676 Majd egy buszon ülő okostelefonos f.szkalap átlátja a saját csapatának helyzetét.Akinek nem inge az nem veszi magára.
Remélem lesz commander kick lehetőség.