15720
  • kemencebalázs
    Kezdjed, legyen már valami on is ebben a topikban!
  • TDC Geronimo
    Kezdjem akkor a híreket szállítani vagy majd Running beszúrja a bfblogos cikkeket? :)
  • Running
    Ha van kedvetek dog tag-et készíteni itt a remek lehetőség:
    battlefieldblog.hu
  • Running
    A topik jó, csak sok a köcsög és kevés a biztonsági szervezet.
  • Bogdogege
    Király lesz a topik ,rendelem elő a játékot
  • tutituti
    hohó mi történt itt

HG-nak van dolga doszt ahogy nézem.
  • kemencebalázs
    Hát sajnos ez, de a házigazda törli az összeset, és utána már csak a játékra koncentrál mindenki-remélem.
  • Gyuszopapa
  • Gyuszopapa
    Mi folyik itt.[#csodalk
  • kemencebalázs
    Te idióta Electrickman szép kis admin lehetsz te az IRAM szerón,na egy kis reklám nem árt nektek a Facebook-n,meg egyéb oldalakon,most ezzel töltöm a napom....
    Iram is dead...

• isten3333
    Te anyyád meg nem csak kurva de egy rohadt szajha is.Régóta olvasom a fórumot kiderült ilyen idős létedre amit itt levágtál a csicska haverodal szánalmas.Readásul mondtad gyerekeid is vannak,azok is fogyatékosok lesznek ha felnőnek.
  • eugabesz
    Fogyatékos a jó édes anyukád Balázskám..az a fogyatékos a fiacskájával egyetemben...
  • eugabesz
    Hú,milyen jó is lesz most nekünk,ingyen sör,virsli,meg minden....
  • kemencebalázs
    Ja igen a sok fogyatékossal együtt,végre!

Köszi tomsolo!
  • isten3333
    Végre kibannoltátok a skizofrén fogyatékost......
  • Smithwarden
    Koszontem, koszontuk.
  • tomsolo
    Továbbra is javaslom az ontopik dolgokat.
  • Electrickman
    Engem teljesen hidegen hagyna a vitátok,ha nem kevertetek volna bele engem is...de legutóbb azt írta,hogy te vagy az egyik álregje.
  • kemotox
    Miért nem mondod csak azt, hogy "tükör", mint az oviban?
  • Electrickman
    Starfarer tűnj már el...már szépen is,csúnyán is kérték...
  • kemotox
    Jah persze, volt hogy hetekig nem írtam, de ő nyomta a "féreg modi" szövegét. Nyasgem.
    Ja és nem csak én "ugrom", de semmi baj.
  • Electrickman
    Na,mégsem fosod telibe??...felőlem azt hiszel,amit akarsz.Amúgy te kinek a hányadik ál-regje vagy??Mert egyesek szerint bármikor lehet kamureget,kamu adatlapot létrehozni??Ha már a témánál vagyunk...vallj színt..
  • Electrickman
    Teljes mértékben egyetértek,de mi a túrót csináljon az ember,ha még mindig ott tart a játék,hogy ezt reklámozza:
    toronydőlés...

Mondjuk nem azért,de te kinek az álregje vagy??Mert most ez folyik már a csapból is...
  • tomsolo
    Nem kötelező ide írni. Ha mégis van rá kényszer akkor érdemes lenne ontopik dolgokat megfogalmazni, különben random elhalálozás lesz a vége.

Egymással ezerféle más módon is tudtok dumálni ne itt éljétek ki magatokat.
  • tirpitz
    Csak lehullott a lepel a szofisztikált Electrickről, aztán kibukkant a mi kis csillagunk:) Menj, aztán élvezd a kormányzati források feletti hatalmad, aztán rendelj papírokat és tollakat ahogy szoktad..
  • Electrickman
    Akko mi a lótúrónak írkálsz ide baszki,takarodj dolgozni...
  • tirpitz
    Nekem te ne +1-elj star:) Teljesen hidegen hagy, hogy igazam van -e, vagy tévedek, de biztos vagyok benne hogy egy újabb álreg vagy, és nem, nem kell bizonyítanom mert nem bíróságon vagyunk és telibefosom. Egy ideig poén volt, de most már rohadt unalmas komolyan.
  • Starfarer
    Srácok, be kell hogy valljak valamit, tényleg van egy álregem, amit csak a ti idegesítésetek miatt csináltam. Kemotox az. Majd minjá jövök azzal az accal, hogy nem is.
  • Electrickman
    +1
  • Hecker007
    Megsúgom neked hogy azt a viselkedési formát amit itt produkálsz nagyon kevés házigazda és topiklakó tűrné meg akármelyik fórumon vagy topikban.
  • Electrickman
    Azt gondolom nem én vagyok aki itt képzel valamit és nem én kezdtem.Részemről ennyi.
  • tirpitz
    Te ugyanígy vergődsz... Gyanítom ha nem ugranál minden hülyeségére, akkor már rég lekopott volna innen, de te vagy az aki nyitogatja a hozzászólásait, lesed telefonon, hogy aztán hisztizz. Megmondom őszintén, pontosan ugyanolyan idegesítő vagy mint starfarer meg az összes álregje.
  • Starfarer
    Elektrickman : a hiba ott van, hogy te feltételezed, hogy gerinccel, egyenlően mérlegelve, igazságosan végzi a munkáját,de a mai napon látszik leginkább, hogy a haverjai, a nyalógépeknek mindent lehet, mentek neki nyalni a moditopicba is, már egész kis sleppje van, és egy igen instabil álomvilágban élnek. Engem azért utálnak, mert többre vittem már most, mint ők valaha is fogják, és jobb rálátásom van az informatikára, nem mellesleg több tapasztalatom, és emiatt nem vagyok elájulva a dice művétől. Téged meg azért, mert új vagy itt, és számukra direkt előírás szerintem, hogy aki nem a kis beltenyésztett pajtából bújt ki mint ők, azt utálni kell.
  • Smithwarden
    A hazigazda kivar es nem torol kommenteket kb 1 napig, hogy a modik olvashassak a dolgot.
    Utana ha megis ugy dontenek, hogy ez rendben van amit itt muveltek, akkor fapadosan megoldja a problemakat azzal a keves eszkozzel amit az sg mostani rendszere a kezebe ad.
    De ugye nem kepzeled, hogy amit Starfarer es most mar te is, kedves "uj reges nem kamu acc" itt muveltek azt hagyni fogom / fogjuk.
  • Electrickman
    Nem tudom,ilyenkor hol az a szegény elfoglalt házigazda,azért egyesek ilyen hangnemet engednek meg maguknak,s ezt nekünk el kell tűrni...idegbeteg barom.
  • Starfarer
    Magam részéről, csak szeretnék normálisan fórumozni, de ti, a hozzá nem értésetekkel, és a rossz, negatív, és főleg diszkriminatív hozzáállásotokkal el lehetetlenítitek.
  • Electrickman
    Mamucikádnak írogass így jó??..barom troll..
  • kemotox
    Nem bírok röhögni rajta, mert elszomorít, hogy ilyen nyomorékok is vannak a földön. Felnőtt ember állítólag. Milyen viselkedés ez? Fél éve vergődik. Nincs jobb dolga? Dolgozni esetleg?
  • kemotox
    Nem hiszem, tudom, hogy ő az. Te is tudod jól, kis seggnyalója. Mindenki tudja. MINDENKI. Nem fog egy ilyen kis féreg ennyi embert átverni.
  • Starfarer
    Bizonyítékot! Jah, hogy te sem tudsz egyet sem felmutatni. Akkor minek írogatsz?