15720
  • Robe77
    Starfarer Te tényleg nagyon kretén vagy... Látom nagyon okosnak hiszed magad, amikor kitörlöd az aláírásod és tagadod azokat az alregeket, amikről még egy 2 éves csimpánz is megmondja, hogy a tieid.
    Ez egyedül Electrickman-re nem vonatkozik, mert róla nem tudom eldönteni.

Kemotox Te meg túl sokat foglalkozol vele. Ignoráld a francba vagy csak röhögj a hülyeségein ahogy én. :D

Smithwarden Téged meg nagyon sajnállak most. Hihetetlen milyen off megy itt. A moderátorok már kezdhetnének valamit kedves barátunkkal. :)
  • Electrickman
    Azért rohadtul idegesítő azt hinni,hogy igen,aztán mégsem...vagy mégis??
  • Electrickman
    Uygan,hagyd már,tökre lesz@rom,mit hisz vagy éppen mit nem..ilyen fórumtrolloknak áll most a zászló,részemről ennyi.Nincs azért annyira bizonyítási vágyam,hogy ilyen kispistával foglalkozzam..
  • Starfarer
    chemo : a privátokat úgy hamisítod magadnak, ahogy nem szégyelled, ez az oldal engedélyével történik, de semmire nem bizonyíték
  • kemotox
    Tényleg azt hiszed, hogy ezt bárki el is hiszi?:DDD Te nagyon hülye vagy. Ha nem te vagy pl retardedtomsoolo akkor miért írt úgy nekem privátot, mintha te lennél? Dettó thruknightra...
    IP-t meg nem nagy cucc megváltoztatni... Adatlapra beírni kamu dolgokat se.
  • Electrickman
    Itt az ip-m,bazd meg,(46.251.3.18) meg nézz rá az adatlapomra,aztán fejezzétek már be ezt az ovodás stílust,ha kérhetném...tényleg a szánalmas kategória már.
  • Starfarer
    kis patkógyártókám, tisztázzuk, egyszer és mindenkorra, belőlem, Starfarer-ből, csak egy van, én utánozhatatlan vagyok, tehát az összes többi, aki szerinted alreg, tutira nem én vagyok, szerintem inkább te gyártod az alregeket, hogy tudjál valami kamu alapot szállítani a szánalmasságodra.
  • Borg
    Szánalmas ez a vergődésed már.... tényleg azt hiszed, hogy nem vágja mindenki, hogy csak starfarer n+1. alregje vagy? Nőjj már fel...
  • Smithwarden
    Szoval meg te csodalkozol?
    Amikor futoszalagon gyartod az alregeidet, hogy csinalhasd a feszkot es a mocskolodasokat tovabbra is?
    Miattad tortenik pontosan az is, ha esetleg mast is meggyanusitunk, aki nem a te kamu accod.
    Es meg neked all feljebb...
  • Starfarer
    kovácskám : végignézve a te hibátlan, és tökéletes emberekkel teletömött topicodon, nálam sokkal nagyobb problémák vannak. Meg hogy te sose gyanúsítgatsz senkit, á dehogy. Azonkívül annyira tirpákok vagytok az új reggekel, pl Elektrickman, hogy csodálkoztok, hogy úgy gondol rátok mint én, nagy szeretettel.
  • Electrickman
    Jól érzed magad??Mi a tököm az a starfos??

smithwarden:Akkor maradj meg a jó szokásaidnál,aztán akadj le rólam,ha nem érted a viccet baszki...

Nem tudom kinek a mijével esik egybe a regisztrációm,de hidd el nem is érdekel.Eddig viszonylag sokat komenteltem a PH fórumán,ezeket,-mivel a játékkal kapcsolatos,-csak olvasgattam,de mondom miért ne regelnék ide is,nem kerül semmibe. Bár ne tettem volna. Nem tudok úgy leírni semmit,hogy valaki valamivel vagy belém ne kötne,vagy meg ne vádolna.
    Komolyan mondom,néhány ember már klinikai eset stádiumban van. De ez csak szigorú magánvélemény,ettől még tévedhetek. Lehet nekik van igazuk és így kell egy új fórumtársat fogadni,had tudja meg,hogy ezen a szemétdombon ki a kakas...
  • Smithwarden
    Veled nem akartam igazan foglalkozni eddig, de...eleg furcsa vagy.
    Uj reges emberke es erosen osztod az eszt regebbi topikokban (is) es regi emberkeknek ugy, hogy "elvileg" nem tudhatsz egy csomo elozmenyrol sem, amikrol irkalsz.
    Emellett akkor regeltel pont, amikor Starfarer is csinalta az uj alregjeit...nahat.

De nem akarok paranoias es vadoskodo lenni tulzottan.
    Csak megjegyzem, hogy "furcsan" esnek egybe a dolgok. :p
  • V43 1105
    Sztárfos kussolj.
  • Electrickman
    Hu...most megsajnáltalak...azt a 20 komentet,amit ki kellett (?) törölnöd...micsoda munka lehetett.
  • Smithwarden
    Semmi extra igazan.
    Itt sg-n az egesz forum + moderatori rendszer ilyen docogos es szenvedos.
    De ezt tudod jol te is szerintem, hiszen szoktad olvasni a moderator es "Mi kellene az sg-nek?" topikokat.
  • KaBuTo666
    Hogy bírod ezt a stresszt ? Sörrel mi?
  • Smithwarden
    Egesz pontosan ezt tettem, amit most leirtal... :p
    Problem? :)
  • Fpocok
    Ismerem a rendszert... úgy értettem, hogy ha sokat kell törölgetni valakit, akkor egy idő után jelentsd modiknak... persze mielőtt kitörlöd.
  • Smithwarden
    Ez nem mukodik.
    Nem erted vagy nem ismered a rendszert.
    Ha torlok akkor nem marad miert szolni a modiknak, mivel veglegesen torlodnek a kommentek.
  • Fpocok
    Törölgess, meg szólj a modiknak.
  • Smithwarden
    Igen torolgetni tudok, de szerinted az a jo megoldas egy folyamatosan visszatero, tobb reges troll ellen?
  • Fpocok
    Te vagy a HG. Töröld őket.
  • Smithwarden
    Csak a baromsag es a troll-power, ha a modik nem intezkednek.
    Ez van.
  • TDC Geronimo
    Van is infó itt a játékról néha vagy csak a baromság megy?
  • kemotox
    Húha hát pont ezt írtam, hogy csak "gyanú" de sebaj, látom még mindig nem tanultál meg olvasni. Tőled nem is várhatunk mást.
  • Starfarer
    Milyen bizonyítékod van rá, hogy electrikman is én vagyok? Gyerünk, halljam? Vagy ez csak egy újabb alaptalan vádaskodás a részedről, mint az eddigiek?
  • Hecker007
    Értem én a viccet csak nem szeretem...
  • Electrickman
    Miért,honnan tudjuk,hogy te valódi kemoizé vagy,nem Kocsis trollkodik a nevedben??...le lehet akadni rólam.

Hecker te bazd ki olyan lüke vagy,mint ide Hanoi...ha nem érted,nem válaszolj.Kész.Ilyen egyszerű...

(Am azért írtam,hogy akkor szenvedj,mert ugye te látod a hsz-eit.)
    De hagyjuk...
  • kemotox
    Ja amúgy nem elecktrikman volt aki meg lett gyanusítva hogy ő starfarer és nagyon ki volt tőle? Kezd úgy tűnni, hogy nem volt alaptalan.. simán kinézem starfosból.
  • V43 1105
    Alreggel ne vitatkozz.
  • Hecker007
    Ki mondta hogy szenvedek?
    Kötekedj mással -.-
    Jó oka van annak hogy ki akarják takarítani a topikból.
    Vagy át akarod venni a helyét?
  • kemotox
    Jajj bocsánat neked van igazad, mi kérünk elnézést hogy ez a retard itt trollkodik....
  • Electrickman
    Akkor te szenvedj...
  • Hecker007
    Nállam Firefox alatt pl látszik minden hozzászólása. Mobilról vagy tablettről is ha nézed azokon se működik a script.
  • Electrickman
    Egyáltalán nem értem,mi a baj??Egyetlen hozzászólása sem látszik.Aki meg mindenáron meg akarja nézni,magára vessen.
  • Smithwarden
    Sorry, hogy nem torlom kapasbol Starfarer troll kommentjeit.
    Direkt hagytam meg oket es irtam a moderatori topikban ban ugyben.
    Aki egyetert esetleg velem, az irjon oda.
    Thx.
  • SpeedXHUN
    nagyon jó kép:D
    olyan mint a ruha divat,nincs új dizájn,mindig a régit veszik elő:D
    Kíváncsi vagyok mikor jön újra divatba az ezüst tv:D
  • Starfarer
    Asszimiláltasd már magad.
  • TDC Geronimo
    Egyéni ízlés kérdése mondhatnám, de az új PS így is sokkal szebb :p

Fele akkora kb és sokkal designesebb
  • kemotox
    Ez jó :DD Amúgy szerintem az új Box szebb, mint az új PS, még ha úgy is néz ki, mint egy VHS:D