15720
  • Szabi #1755
  • Fpocok
    Nem láttad a videót? Igen.
  • Szabi #1753
    a kép jó, de semmi új infót nem látok :D

viszont a kiugrasz és elúszol részt nem értem... a hajókon van hátul 2 jet-ski ami használható menekülésre.. :)
  • Ryder159

Pár kérdésre feleltek a Cseh Battlefield oldalon:

Milyen új járművek lesznek a Battlefield 4-ben?

- az új nemzet megjelenésének köszönhetően, teljesen új kínai járművek jelennek meg a Battlefield 4-ben, amelyek a következők:

A harckocsi (MBT) Type 99
    Páncélozott jármű ZFB-05
    Szállító helikopter Z-9 Haitun
    Harci helikopter Z-10W
    Harci hajó DV15

Milyen típusú vízi járművek lesznek a játékban?

A kétéltű járművek nagy szerepet játszanak a játékban. Ez annak köszönhető, hogy bekerült a játékba az RCB-90 "hadihajó" (Amerika), és sok már vízi eszköz.
    Ha melegszik a helyzet, ezekből a járművekből kiugorhatsz és gyorsan elúszhatsz tőle. Ha rosszabbra fordulna a helyzet, úszás közben lehetőséged lesz használni az egykezes eszközöket (pisztoly, kés, C4, stb.)
  • Fpocok
    Hoztak egy rossz döntést, aztán ragaszkodtak hozzá, mert makacsok. A játékost meg magasról letojták.
  • Fpocok
    Hát igen. Ég és föld.
  • item
    Valamelyik balfék dizájnernek ilyen az ízlése. Még egyszer volt róla szó,hogy megfontolják azt,hogy lehessen használni a color tweraker-t,a vége az lett,hogy mégsem,mert a fő dízájnernek nem tetszett a kiigazított színvilág és az Ő szava szent,szóval maradt az,hogy ha használod,akkor ban lesz belőle.
  • scomcomputers
    De miért tették ezt,nem értem mi volt az oka?
    Talán azért,hogy jobban zavarja a szemet,és nehezebben látod meg az ellent,vagy valami hasonló?
  • Smithwarden
    Kek szuro, arnyalat vagy "fako szinek", lehet kb ugyanarrol beszelunk. :p
    BF3 betaban allitottak be ezt a csoda effektet az alfa utan.

Blue filter vs No blue filter (Battlelog)
    De BF4-ben mintha mar kivettek volna vegre ezt a szurot. Jo lenne egy masik, nem urban multis mapon is megnezni.
  • item
    Milyen jó kis zenék vannak alatta.. Régi szép idők..
  • FlyHigh
    Csak ezért nem használom, egymásba lógathatnák a fejlesztők, aztán meg az ea-ba, aztán megint egymásba. Fürdés nélkül!:D
  • Running
    Emlékszünk még ugye, mikor a kedves fejlesztők jelezték, aki színeket akar a játékba, azt egy kövér bannal jutalmazzák:
  • TDC Geronimo
    Merőben mást senki se várt 2 év alatt. Csinosítva lett az engine 1-2 helyen. Még szebb textúrák, fegyvermodellek jobban néznek ki, mint a 3-ba. Rakat új particle effect (nextgen játékoknál most ez lesz a menő) meg "under the hood" változtatások. 3-se volt ronda úgyhogy ez is "elmegy" :p
  • FlyHigh
    Valami filtert rakhattak volna rá, mert ez így nem eléggé szürke hályog.
  • scomcomputers
    Hát minyimum ILYET!
  • FlyHigh
    "Egy betonos, felhokarcolos palyan milyen szinosszeallitast szeretnel" Reálisat, ha már ennyit pöcsöltek és ilyen jól sikerültek a motorjaik, ennyit igazán megtehetnének. Bele lehet magyarázni, hogy ez a real, de aki nem vak az látja kalibrációtól-monitortól függetlenül, hogy elhúz a színvilága adott árnyalatok felé, akár csak a bf3-ban. Nekik ez a védjegyük, legyen, attól még nekem nem tetszik.
  • Smithwarden
    Nincs semmifele remenykedes ebben. :)
    "Ugyanolyan fakó is, büszkék lehetnek a színvilágra..." Erre reagaltam.
    En is az alapjan itelkezem amit lattam. Peldaul ahol kell, itt vannak szinek:

Egy betonos, felhokarcolos palyan milyen szinosszeallitast szeretnel? :)
  • FlyHigh
    Nem volt arról szó, hogy végleges vagy sem. Az alapján ítélkezem amit láttam. Véglegest meg majd a maga idejében, fűzhetsz hozzá ilyen téren sok reményt felőlem, de én inkább nem teszem.
  • Smithwarden
    Egy darab betondzsungeles alfa/beta multi map utan itelkezel, grat. :)
    A BF3 pont nem fako volt, hanem sajnos plusz szinezest adtak hozza, foleg keket es narancssargat, az volt a gaz.
    A fakobb szinekkel meg szerintem nincs baj, ha az adott kornyezetben az a realis.
    Plusz az Nvidia/AMD drivereiben van szinhuzas, amivel konnyen lehet telitettebb szineket kihozni, ha ugy jobban bejon valakinek.
  • FlyHigh
    Ugyanolyan fakó is, büszkék lehetnek a színvilágra...
  • Szabi #1735
    grafikailag tényleg nem fejlődőt sokat, bár szerintem már nem is igazán volt hova, BF3 is tökéletesen szép.. viszont a játék minden másban sokat fejlődőt, sokkal átgondoltab és a találati rendszer is müködik, nem úgy mint a bf3-ban... remélhetőleg a bétáig és majd a kész játékig nem rontják el :D
  • Seangaijin
    Hát semmivel sem jobb szinte grafikailag mint a 3. Azt se értem miért egy kontrolleres bénázást kellett közzétenni.

Ettől függetlenül várós a játék, de úgy érzem hogy egy nagyobb BF33 DLC-nek simán elmenne, jobban mint így különálló részként.
  • Ulthane
    Új multiplayer előzetes
  • Running
    76 szavazat érkezett be eddig, nyomassátok, nyomassátok, a top 3 az eddigi eredmények alapján.
  • Smithwarden
    Kar. :(
    Attol felek, hogy mi is csak ugyanezt a mapot kapjuk meg a beta tesztben, pedig jo lenne masikat is latni + kiprobalni. :p
  • TDC Geronimo
    Gamescomon a beta pálya lesz meg build, ugyanúgy mint bf3-nál 2 éve. Meg lesz új trailer is.
  • KaBuTo666
    Bocs, de ha már hibernálsz, akkor hagy döntsem már el én hogy mi féleképp. Szóval így szeretném: Kép
    (jobbról a harmadik)
  • Smithwarden
    Nem, nem. Az neked tul gyenge lenne. :)
    Inkabb olyan mint amit Han Solo kapott, az talan kitartana 2 honapig. :)
  • KaBuTo666
    Mint mikor Stallonet hibernálták "A pusztító" című filmben?
  • Smithwarden
    Akkor meg kb masfel-ket honapig "jegelned" kell magad, az biztos.
  • KaBuTo666
    Nem érdekel a videó, bétát akarok és élesben tesztelni!
  • Smithwarden
    Augusztus 20-tol EA Gamescom 2013 (Battlefield 4, Titanfall, Need for Speed Rivals, Command & Conquer, stb.)

Hatha kapunk valami ujabb videot is BF4-rol.
    Elvileg lesz ujra kiprobalhato multi / alfa / beta. :p
    Remelem a felhokarcolos Siege of Shanghai mellett mutatnak majd masikat is. :)
  • Smithwarden
    Kiraly dogcedula. :D

Privatban irt ram Starfarer, hogy hogyan kepzeljuk, hogy trollkodunk az allneveivel. :DDD
    Atyaeg. :)
    A troll fel van haborodva 1000 trollkodas utan, ha 1 poent el mer valaki sutni ellene. Fejben nem tiszta ez az ember. :D
    Irtam neki, hogy maganak csinalta, erre persze jottek szebbnel szebb kulturalt szovegek tole tobb regrol is. :)
    Mikor meglatom, hogy kamu accountrol jon tole anyazas mar elore rohogok, mert tudom, hogy rettento ideges megint. :DDD
  • determinator
    A BF3 is origin-es, és a DVD-s verziónál a dobozban volt a lemez és a kód.
    De elsősorban a kód a lényeges, mivel azt lehet aktiválni az originben és utána lemez nélkül is lehet telepíteni.
    DVD-s változat előnye, hogy lehet "nézegetni", gyűjteni a dobozt XD. és nem kell annyi adatot letölteni interneten keresztül. (bár én csak az első telepítésnél használtam)
  • Fpocok
    Angliából lehet másképp néz ki. MO-ról nincs ilyen. Amúgy tök érdekes, mert origines, szóval csak egy kulcsot ad, nem?
  • Whysper
    Azt írta a support,hogy ha írtok egy ticketet akkor lehet tudnak váltani!

"
    Holly, Jul 30 12:02 (BST):
    Hi,

Please ask your friends to send in a support ticket so we can help them on an individual basis.

Regards,
    Holly.

Green Man Gaming & Playfire
    Customer Service

"
  • Gyuszopapa
    A Greenmangaming oldala megbízható.Az hogy nekünk magyar ip-vel mást mutat az természetes.Bizonyos országokban vásásrolható náluk fizikai adathordozós játék,nálunk nem.
    Van tőlük vagy 7 játékom amit ingyen kaptam vásárlás nélkül.
  • Whysper
    írtam nekik és ezt írták!

Holly, Jul 30 11:48 (BST):
    Hi,

Yes we are an official retailer and we have been trading for over 3 years.

Please ask your friends to send in a support ticket so we can help them on an individual basis. Our site works on the basis of your region so that we do not sell games that will not work in your region.

Before asking your friends to send in a support ticket, please ensure that their internet connection is not behind a proxy/VPN, etc or anything that will change their location or IP as this will cause issues when viewing our site.

Regards,
    Holly.

Green Man Gaming & Playfire
    Customer Service
  • Whysper
    bocsánat srácok nem gondoltam ,hogy netek mást fog mutatni! Csak jót akartam ,hogy 29 ért van a dvd-s változat! 8(
  • KaBuTo666
    Ja, így már érthető. :D