15720
  • Ryder159

• kemotox
    Jajj starfos ne személyeskedj kérlek, mert még a végén mi is kénytelenek leszünk álregeket gyártani és egész nap a fórumon lógni és sírni, mint egy szúzkislány :(( Léééécci neee :((
  • Borg
    Kérd már meg anyut, hogy lőjön tarkón...
  • Starfarer
    képmutató, ostobenkó banda, a hgtek vezetésével vonuljatok keletre
  • Starfarer
    Még mindig így van!
  • Starfarer
    Mert a házigazdádok egy igazi képmutató! És ez pedig, csak is az ő sara.
  • giornalista
    Posssible keyboard + mouse support on PS4
  • KaBuTo666
    Tudom, de akkor is ez egy bug és nem fogják javítani. :D
  • Szabi #1541
    mert már rejtve vannak a hsz-ei annak aki írt :D
  • giornalista
    szerintem egy mai játéktól nem lehet azt várni, mint egy 10 éve megjelenttől. sem hangulatban, sem játékosközönségben, sem nyújtott szolgáltatásokban és színvonalban.

lehet, hogy néhány ezer BF2 veteránnak nem tetszett, és túl casual lett a BF3, az azonban ettől függetlenül egy remek játék lett, amit többek között az is bizonyít, hogy milliónyian vették meg a Premiumot, és csaknem két év után, még ma is rengetegen játsszák. míg a MoH Warfightert már csak alig-alig, mert az ténlyeg egy rosszul sikerült játék lett.

hogy nem lett olyan, mint egy "BF2 2011 Edition", nehéz hibaként felhozni. persze, a régi játékosok dühe és csalódottsága érthető. de én a régiekkel nem játszottam, a 3-at viszont imádom. a 4 pedig várhatóan ugyanezt az irányt követi majd, és ha ezzel valakinek gondja van, az várhatóan megint csalódni fog.

ezt is tízmilliónyian fogják megvenni, nem néhány százezer core fan, casual játék lesz, vissza-visszatérő funkciókkal, de az új játékok hangulatával, új pályákkal, DLC-kel, stb.
  • KaBuTo666
    Bírom mikor 1 új üzenetet jelez pirossal a topik alatt, aztán a nagy semmire lépek ide. :DD
  • Starfarer
    Troll.
  • kemotox
    Majd egyszer innen is bannolva leszel, és azután ez is egy szar majomkodós oldal lesz :DDDD
  • determinator
    Én nem kaptam alphat, ezért nem tudom hogy milyen élményt nyújt. Csak néhány videóra és élménybeszámolóra, véleményre tudok hagyatkozni. Amit én leszűrtem, hogy vannak pozitív változások BF3-hoz képest.
    Azt sem lehet tudni, hogy a BF4 alpha-béta mennyire fogja jellemezni a BF4-et. Pl. a BF3 béta-ban lévő rush metro-t nem lehet összehasonlítani egy pl. Caspin CQ-val. Teljesen más élményt nyújt.
    Szerintem nem tudunk elég információt ahhoz, hogy eltemessük vagy az egekbe emeljük. Én sem vagyok az az előrendelős fajta. Meg fogom várni, hogy több információ, gameplay legyen.

Az sajnos tény, hogy sokkal többen játszanak mint régen, sokkal elterjedtebb, ezért felhígult a közösség. Mások az elvárások, gyors sikerélményt szeretnének kevés időráfordítással. Ehhez az igényhez alkalmazkodnak a fejlesztők is. Ez nem a játék hibája, hanem a játékosoké.
    De jelenleg sem gátolja semmi, hogy 40-100 hasonló gondolkodású normális ember összeverődjön és béreljen magának egy szervert. Vagy már a meglévő szerverek köré épüljön közösség. Ehhez csak néhány ember kellene, hogy terelje/összefogja a népet. De a mostani rohanó világban nagyon kevesen vannak, akik hajlandóak és tudnak időt szánni erre.

• Running
    Második. Az első a Bf2 és Bc2 közötti időszakban volt, túl sok idő telt el a két játék között. A második most, a Battlefield 3 hírezése nem volt egy hálás feladat, kicsit más volt amit reklámoztak és más amit adtak. Csak, hogy a majomkodás kifejezés mellé, valami tényszerűt is letegyünk.
  • Electrickman
    Már ne is haragudj,de ez csak megint a majomkodásról szól, a nemtomhanyadszorvisszatérőtől. Kösz nem.
  • Electrickman
    Teljes mértékben egyetértek,am én kiemelném,.s egyben válaszolnék is a kérdésedre."A bf2-ből visszahozott funkciók"
    Nos...a játék a bf jellegét veszítette el,ami számomra a legfontosabb momentum. Nagyon össze tudta hozni a bandát,szinte semmit sem értél lone wolf-ként,csak ha sikerült esetleg megszerezned a commander funkciót.
    De ha nem voltál "ismert",vagy netán elismert játékos,nem sok jóra számíthattál a csapatodtól. B@sztak rá,milyen parancsokat osztogattál,hová küldted őket stb.,pedig nyilván jobban beláttad a pályát,mint az egyszerű csapattag.(A legjobb momentum számomra még mindig,mikor dobtál a csapattársadnak egy kocsit,s jött a Köszi Haver!!)

Sajnos a 4-ből még most sem tudunk túl sokat. Nekem nagyon lehangoló volt pl. a 3-ban a repülő jármű. Gondolom másnak is.(Nem,nem a sarkonfordulós,scriptes majmokra gondolok,ők valamennyire biztosan élvezték.)
    A bf2-ben ha valaki jó repülős volt,azt el is ismerték,nem csíterezték le lépten nyomon,tudták van mögötte tudás,nem csak egy megírt program.
    én speciel az első hetet,vagy éppen heteket ki fogom hagyni a megjelenés után,már nem tud felizgatni annyira,így hogy már alfa-ban is részem volt.
    Tudom ez még egyenlő a nullával,mait mutattak a játékból,de...nem érezni a bf élményt...még.Majd ha lecsitul a csatazaj,(nem kapcsolódik,ledobott,nem tudom tölteni,már megint áll a master server stb.,) akkor,de csak is akkor utána nézek valami olcsó változatnak.
    Tizenezreket biztosan nem fogok érte adni.
  • Livius
    http://battlefieldblog.hu/

Végre egy olyan BF oldal, ahol tényleg a BF-ről vannak a hírek, és nem más majomságokról.
  • determinator
    "Ebbe beletartozik minden nem csak a grafika"
    Persze de az általad kiemelt mondatod után csak a grafikai "igényeidről" írtál. Ráadásul az előzményekben is csak a grafikát emlegeted "Nekem ez a 4 semmivel sem szebb mint a 3 volt...nem lesz vétel." Ezek után ne csodálkozz, hogy ha azok akik olvassák a hozzászólásaidat azt szűrik le, hogy neked csak a grafika a fontos.
    Arról nem is beszélve, hogy az alpha grafikájából vonsz le következtetést.
    Írtad hogy nem akarsz „flém háború”-t, de pont azokat a hibákat követed el amik ahhoz vezethetnek.
    Pl: Számos változtatás/”újítás” lesz, van a BF3-hoz képest, de pont azt a 2 emelted ki ami a legkevésbé számít.
    „legyen előre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledől a felhőkarcoló”. Az ilyen „ferdítések” szoktak flémet generálni.
    Persze arról lehet „vitatkozni” hogy elegek - e az újítások vagy a BF2-ből visszahozott funkciók. Valakinek igen, valakinek nem.
  • Seangaijin
    "Mellesleg elvárom egy új résztől, hogy legyen előre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledől a felhőkarcoló"

Ebbe beletartozik minden nem csak a grafika ;) Különben meg a mapokról senki nem beszélt...
  • kemotox
    Szóval szerinted az rendben lenne, ha a játékélmény semmit nem változna, nem lennének új mapok se meg semmi, de a grafika változna?:D
  • Seangaijin
    Látom olyan emberke lehetsz aki ugrik arra ha betud ugatni a másiknak, ellenben veled nem fogok veled leállni vitatkozni.

Mellesleg elvárom egy új résztől, hogy legyen előre lépés és ne csak annyi, hogy spot-olásnál mutogat az ember meg ledől a felhőkarcoló. A Frostbite motor a csillinek van fejlesztve, ergo elvárható hogy übergrafikát nyújtson az a játék amelyiket erre írnak. Mivel a BF a húzócíme ennek a dolognak, ezért elvárnám, hogy ne úgy vagy fél fokkal nézzen ki jobban mint a 3-4 éves elődje, hanem igenis legyen olyan "drámai" mint a 3 volt mikor kijött.

Játszani úgyis fogok vele amint kijön a Premium. A COD-os társadalom az a birka akivel évről évre megvetetik ugyan azt a szart csak más köntösben és a motorja már 1000 éves. Ha BF is eladja ugyan az a szart x évente, akkor legalább a frafika legyen már álleejtős és akkor csak félbirkának érzi magát az ember. Erről ennyit, nincs több hózzáfűznivalóm a dologhoz és flém háborút se akarok ezzel indítani. PEACE!!!
  • zotya10002
    :~DD Az biztos hogy más egy kicsit!
  • Starfarer
    Mert pont ez a leg fontosabb, hogy mutogasson.....
  • Szabi #1525
  • Szabi #1524
    én viszont már nem szeretek BF3azni, nagyon fapadosnak tűnik már, teljesen megszoktam pl. hogy spottolásnál mutogat a karakter, BF3ban meg nyomogatom a Q-t és nem értem miért nem mutogat... :D
  • zotya10002
    Nem is nagyon nyomattam :~(
  • Szabi #1522

egyébként véget ért az alfa..
  • tutituti
    :DDDDD

sok a marha ember
  • kemotox
    szegéééény :D
  • Fpocok
    Nem tudom pontosan mire gondolt, de lehet arra utalt, hogy ugyanúgy néz ki = 0 időt fektettek bele, ugyanaz a játék. Én pl addig nem veszek új codot, amíg nem lesz új motor, mert nálam új motor=foglalkoznak vele, időt és munkát fektetnek bele.
  • KillZZZZzonee
    ag és Admin felvételt hírdet az SBFF (SpecialBATTLEFIELDForces) Klán.... Weboldalunk: www.sbff.battlefield.hu
    Ha szeretnél jelentkezni akkor írj egy e-mail a [email protected] vagy írj egy üzenetet nekem a Klán oldalán! www.sbff.battlefield.hu
    Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Jelentkezés, és írd meg hogy:

Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
    Milyen szinten játszol vele.
    Melyik Battlefield rész a kedvenced.
    Korod.

Adminok jelentkezését is várjuk, írjanak egy emailt a [email protected] vagy szintén keress meg a weboldalon.
    Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Admin, és írd meg hogy.
    Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
    Milyen szinten játszol vele.
    Melyik Battlefield rész a kedvenced.
    Korod
    Voltál e már Admin

Weboldalunk is elindult: www.sbff.battlefield.hu

Üdvözlettel: SpecialBATTLEFIELDForces Klán!
  • giornalista
    gratulálok, hogy a szépség alapján fogsz videojátékot választani magadnak :) olyan apróságok, mint játékélmény, kérlek ne zavarjanak majd meg!

a BF3 ultra az összes ma kapható játékot leveri konzolon, PC-n grafikában. erre valamicskét talán ráígér majd a BF4 (bár szerintem leginkább single playerben), sokat szerintem nem fog tudni. de talán nem is ez a legfontosabb a játék esetében, nem grafikai téren kell javulnia.
  • kemotox
    Tényleg nincs túl sok különbség ránézésre a két játék között, de azért azt se felejtsük el, hogy ez az alpha csak amolyan stressz-teszt volt, ki is emelték a fejlesztők/kiadó, hogy hiányosak a textúrák stb. Persze lehet csak kifogás volt :DD
  • Seangaijin
    Nekem ez a 4 semmivel sem szebb mint a 3 volt... Az biztos, hogy addig amíg nem lesz a Premium elérhető nem lesz vétel :S
  • eugabesz
    NAW módban(Nation At War) attól sokkal,de sokkal jobb pályák voltak.Azok kellenének ide.A Kubra Dam is olyan volt,hogy mire belelendültél a repcsivel,már fordulni kellett...Talán még a Daqing...az még elfogadható méretű volt.
  • SzinesGeza
    Jó az a map is. Pont a régi BF2-eseket kellene visszahozni.
    Kubra Dam, Dragon Valley, Clean Sweep, Daqing Oilfields, stb.
  • Running
    :)
  • barmi
    :\

• bebe78
    pontosan