15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#1509 hát, a Sharqui jó map lenne a helik nélkül. -
bebe78 #1508 shaqui penninsula vagy mi a neve azt kimondottan utálom a többi tetszik -
bebe78 #1507 sajnos nem játszottam az elözö bf részekkel -
#1506 remélem jön kharg island is -
#1505 óvatosan ezzel egyelőre. a felsorolt fícsörök egyike sem lett hivatalosan megerősítve, egyedül a BF4central hozta le őket, forrásmegjelölés nélkül, ezt vette át az említett üzlet is. -
#1504 és ezzel most pontosan mi is a gond? a B2K nem zavart? -
#1503 hihetetlen, hogy ezt még mindig össze lehet keverni... -
bebe78 #1502 egyetértek -
bebe78 #1501 Én azt remélem hogy a sok epénisz kihagyja ezt a részt mert már tele van f@xom a pro majmokkal:) -
#1500 ha a nagy pályákat áthozzák azt nem bánnám :D -
bebe78 #1499 NO KOMENT!!! -
determinator #1498 Amiről te írsz az a premium edition, ami később fog megjelenni.
De ami linkelve volt az a sima premium, amihez még meg kell venni az alap játékot is. Tehát üzletileg jobban járnának, ha egyből lenne prémium, mivel hamarabb beszednék érte a pénzt.
De majd úgyis kiderül. -
vg #1497 Szerintem nem fog egyszerre, sokkal jobb üzlet(nekik természetesen), ha a megjelenés után pár hónappal adják ki... veheted meg újra annyiért mint az alap játékot. Persze nekünk jó lenne, ha a premier napján már meg lehetne vásárolni a Premium verziót. -
#1496 Én úgy tudtam, hogy egy időben jelenik meg a játékkal, de lehet tévedek. -
#1495 Attól hogy ott előrendelhető, még nem biztos hogy akkor meg is jelenik. Ez csak egy jó reklám... -
eugabesz #1494 Nem értem miért nem adtak több embernek hozzáférést...a szerverek nagy része üres... -
#1493 Ez tuti? Csak mert a hivatalos oldalon az előrendelésnél nincs ilyen, meg az EA-s FAQ-ban is csak annyi van írva, hogy majd lesz, de még nem tudni pontosan, hogy mikor. -
doggy90 #1492 A BF4-gyel együtt érkezik a Premium is, itt már előrendelhető. A várható ár kb. 10k lesz.
-
#1491 Elvileg csak később lesz majd. -
antiqueA #1490 BF4-ben lesz már megjelenéskor olyan lehetőség, mint a 3 esetében a prémium, hogy nem kell minden exp packot külön megvenni? -
#1489 Még is csak felkerült az a kép egy bizonyos személyről, amiről a múltkor szó volt?:DD -
#1488 -
#1487 -
#1486 Ja így már egyből több értelme van! :D
-
#1485 A jár ide szopás vadászni! -
#1484 A szopás jár ide vadászni?:D -
Starfarer #1483 Ahogy olvasom, pont forditott a helyzet :D -
Starfarer #1482 Mi folyik itt. Nem a bf4ről kéne szólni a dolgoknak itt? -
#1481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vadász,vadász te szopni jársz ide!
-
#1480 Állítólag csak úgy viccből csinálja, hogy húzzon minket (ezt hazudta nekem privátban), de hát nemtom mit higgyek. Mindenesetre mindkét véglet mérhetetlenül szánalmas :) (komolyan gondolja vs nem gondolja komolyan.) -
kemencebalázs #1479 Már megint itt:"Now young Skywalker, you will die."
-
#1478 -
Electrickman #1477 Tudod mit?Sz@rom le,majd én eldöntöm magamnak,hogy csalást láttam,vagy sem,meg idegesít-e vagy nem.... -
#1476 Fuss neki még egyszer annak a mondatnak. -
ThruKnight #1475 Itt egy gyökér a házigazda. -
Electrickman #1474 "Kétlem hogy az cheat lenne,"...akkor ezt ki állította??Kis Pista? -
SzinesGeza #1473 De így a saját bizniszüket rontják, mert azzal, hogy néhány dollárért fizetős cheat-eket vennének és összeeszkábálnák rendesen a PB-t, sokkal több potenciális vevőt nyernének.
Így viszont sokkal többet veszítenek (rengetegen pont a csalók miatt nem játszanak), ami nekik bevételkiesés. -
#1472 Le persze, ez nekik is biznisz.. sajnos. -
SzinesGeza #1471 Igen, csak épp az nem nyúl a zsebébe ilyenkor akinek kellene.
Hogy a PB ezeket a fizetős csalásokat is meg tudná szűrni. Meg tudnák csinálni, csak éppen lesz.rják. -
#1470 Senki nem állította, hogy nincsenek csalók. De az, hogy egy kimondottad bugkeresésre szánt félkész verzióban beesik valaki a textúra alá, az nem hiszem, hogy hack lenne.. Ha meg így idegeskedsz egy játék miatt, akkor nem nekünk kell virágot szedni.