15720
  • szomferi
    ja igen, így könnyű :D
    de aki lemaradt róla, annak maradt a LE, vagy máshol veszi meg a Deluxe-ot... amúgy mennyi volt a CDG-nál a Deluxe? mert ez a 12 se tűnik rossznak az 576-nál, ebben most nem is drágák, pedig azok szoktak lenni :D
  • Robe77
    A másik felét meg sikeresen lehagytam.
    Szóval: Aki időben kért értesítést, mit Én, azoknak majd szépen jön a Deluxe. :)
  • Robe77
    CDG-nél is volt Deluxe. "a Deluxe Edition az eddig beérkezett értesítés kérések alapján elkelt."
  • szomferi
    majdnem 12 rongyért a simát? az 576-ban még elérhető a Deluxe 11.999-ért, ami ha úgy nézzük, jobban megéri (plusz majd a Premium később hozzá)
  • Krisztiam #2454
    én CDG-ból
  • szomferi
    amúgy ki honnan rendeli/rendelte elő a játékot?
  • scomcomputers
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te tudod a legjobban, hogy milyen egy finom sört nyalogatni,pláne ha mellé a videón szereplő finomság is...
  • KaBuTo666
    Megéheztél, mi?
  • scomcomputers
    nyamnyam....
  • radical
    Amíg várunk a bétára.
  • Fpocok
    Az utolsó videó miatt megérte manuálisan kijavítanom a rossz linkedet :D
  • Fpocok
    Rossz a link te noob :D
  • Running
    Battlefield 4 – Csalások és makrók, mint borsó meg a héja I.rész
  • bacaelit
    Volt xboxom, megvan még az accountom ja és Prémiumos Battlefild 3 mas vagyok :D

Mekkora mák, hogy nem tudtam eladni a BF3-mamat, mert beesett a szekrény mögé és most meg megtaláltam :DDDD
  • kemotox
    Október 1 ha premiumos vagy (vagyis a haverod:D), ha nem akkor okt. 4.
  • bacaelit
    Tudja valaki esetleg mikor indul a béta teszt mert van egy haverom aki nem használja az xbox-ot és tolnám majd vele :D
  • kemotox
    De még mindig nincs mikrofonom.
  • kemotox
    Majd holnap játszhatunk.
  • V43 1105
    TS? Vagy inkább várjuk itt a fenyegető privát üziket? XD
  • kemotox
    Először azt akartam írni, hogy:
    "Szép is lenne, eggyel kevesebb szavazóképes retard lenne az országban :D"

Aztán rájöttem, hogy pénzkidobás lenne, semmi sem segítene a fiún... :((

(Nagyon überdurváncsúnyán ejnyebejnyésen személyeskedtünk most amúgy, tudod-e? Megyek is kukoricára térdepelni, azonnali hatállyal. Neked is ezt javaslom, ha nem akarsz pokolra kerülni, aztán megdögleni.)
  • V43 1105
    Gyakorlatilag? Az összes befolyó pénzt a szellemileg sérült Sztárfos rehabilitására költik ..
  • szomferi
    elvileg küldik a megjelenés napjára, gyakorlatilag meg ki tudja...
  • Fpocok
    Szerintem biztos, hogy ha valaki előfizet akkor megjelenés napján megkapja.
  • determinator
    Azt írták hogy "Minden előfizetés mellé járó játék DOBOZOS."
    Ezek alapján szerint nem email-ben, hanem a novemberi vagy decemberi újsággal együtt kapod meg.
  • Beers
    Passz, szerintem külön mail-ben!
  • Szabi #2433
    viszont nekem már megvan.. :D
  • kemotox
    És ha volt leárazva? Már nincsen :D
  • Szabi #2431
    a nagy kérdés inkább hogy mi lesz a három játék az újsághoz.. :D

2013/09 - Death Rally - nem rossz játék, de volt már 1 euróért megvehető..
    2013/08 - Alan Wake's American Nightmare - 1 euróért volt sokáig a teljes gyűjtői kiadás..
    2013/07 - Alan Wake - ...
    2013/06 - Rochard - szintén volt már pár eurós csomagban..
    stb..
  • Borg
    A kódokat az első újsággal kapod meg, vagy már előre?
  • Beers
    Megrendelve, átutalva!
  • Igazember

A hajóról indítható kézi irányítású rakétával nem egyszerű eltalálni a mozgó célpontot, csak egyszer sikerült a srácnak akkor is álló hajóba.
  • giornalista
    legolcsóbban 9500 + 10.500, ingyenes házhozszállítással a gameshop.hu, ez kerek egész 20 ezer forint.
  • Borg
    Ez egy jó ajánlat.
    Ennek ellenére én még mindig nem kapkodnám el. Ha ők elő tudnak állni ilyen árral, akkor más is... és idő még van.
  • gstup
    Sorry.Már rá is jöttem.Kell hozzá az alap játék.
  • gstup
    Sziasztok,

Ami az originen van premium 50 euróért,az tartalmaz mindent?Alapjáték + összes dlc?Mert van digital delux is viszont az miért drágább 20 euróval?
  • Seangaijin
    Mondjuk ez így nem rossz, de én már a Deluxe-editiont előrendeltem, amibe benne van a china rising... Jó lenne a prémium, de a 3ba is pl az End Game-et már meg se vettem. Csomó szerveren alig vannak DLC-s mapok, Close Quarters-be is marha keveset tudtam játszani, Armored Kill-be is, AM ről nem is beszélve... Én így olcsóbban kijövök majd, persze ha idővel leakciózzák a Premiumot akkor talán beruházok rá. Mindegyik DLC az első pár hétig felkapott még az emeberkék megszerzik a fegyókat meg megcsin az achievementeket és annyi.
  • eugabesz
    Ne engedjétek már meg baszki mindenkinek,hogy játszon....így is alig fogunk elférni.
  • kemotox
    Ugye most legolcsóbban 22 ezerért jönne ki a "Premium edition", de így még +3 játék is jár mellé mert ugye van az újsághoz teljes játék minden hónapban.
  • kemotox
    18 ezerért BF4 + PREMIUM
    Ja és jár hozzá 3 újság, de úgyse az a lényeg.
  • Krisztiam #2419
    :DDD