15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2458 ja igen, így könnyű :D
de aki lemaradt róla, annak maradt a LE, vagy máshol veszi meg a Deluxe-ot... amúgy mennyi volt a CDG-nál a Deluxe? mert ez a 12 se tűnik rossznak az 576-nál, ebben most nem is drágák, pedig azok szoktak lenni :D
-
Robe77 #2457 A másik felét meg sikeresen lehagytam.
Szóval: Aki időben kért értesítést, mit Én, azoknak majd szépen jön a Deluxe. :) -
Robe77 #2456 CDG-nél is volt Deluxe. "a Deluxe Edition az eddig beérkezett értesítés kérések alapján elkelt." -
#2455 majdnem 12 rongyért a simát? az 576-ban még elérhető a Deluxe 11.999-ért, ami ha úgy nézzük, jobban megéri (plusz majd a Premium később hozzá) -
#2454 én CDG-ból -
#2453 amúgy ki honnan rendeli/rendelte elő a játékot? -
#2452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te tudod a legjobban, hogy milyen egy finom sört nyalogatni,pláne ha mellé a videón szereplő finomság is... -
KaBuTo666 #2451 Megéheztél, mi? -
#2450 nyamnyam....
-
radical #2449 Amíg várunk a bétára.
-
#2448 Az utolsó videó miatt megérte manuálisan kijavítanom a rossz linkedet :D -
#2447 Rossz a link te noob :D -
#2446 Battlefield 4 – Csalások és makrók, mint borsó meg a héja I.rész -
bacaelit #2445 Volt xboxom, megvan még az accountom ja és Prémiumos Battlefild 3 mas vagyok :D
Mekkora mák, hogy nem tudtam eladni a BF3-mamat, mert beesett a szekrény mögé és most meg megtaláltam :DDDD -
#2444 Október 1 ha premiumos vagy (vagyis a haverod:D), ha nem akkor okt. 4. -
bacaelit #2443 Tudja valaki esetleg mikor indul a béta teszt mert van egy haverom aki nem használja az xbox-ot és tolnám majd vele :D -
#2442 De még mindig nincs mikrofonom. -
#2441 Majd holnap játszhatunk. -
#2440 TS? Vagy inkább várjuk itt a fenyegető privát üziket? XD -
#2439 Először azt akartam írni, hogy:
"Szép is lenne, eggyel kevesebb szavazóképes retard lenne az országban :D"
Aztán rájöttem, hogy pénzkidobás lenne, semmi sem segítene a fiún... :((
(Nagyon überdurváncsúnyán ejnyebejnyésen személyeskedtünk most amúgy, tudod-e? Megyek is kukoricára térdepelni, azonnali hatállyal. Neked is ezt javaslom, ha nem akarsz pokolra kerülni, aztán megdögleni.) -
#2438 Gyakorlatilag? Az összes befolyó pénzt a szellemileg sérült Sztárfos rehabilitására költik .. -
#2437 elvileg küldik a megjelenés napjára, gyakorlatilag meg ki tudja... -
#2436 Szerintem biztos, hogy ha valaki előfizet akkor megjelenés napján megkapja. -
determinator #2435 Azt írták hogy "Minden előfizetés mellé járó játék DOBOZOS."
Ezek alapján szerint nem email-ben, hanem a novemberi vagy decemberi újsággal együtt kapod meg. -
#2434 Passz, szerintem külön mail-ben! -
#2433 viszont nekem már megvan.. :D -
#2432 És ha volt leárazva? Már nincsen :D -
#2431 a nagy kérdés inkább hogy mi lesz a három játék az újsághoz.. :D
2013/09 - Death Rally - nem rossz játék, de volt már 1 euróért megvehető..
2013/08 - Alan Wake's American Nightmare - 1 euróért volt sokáig a teljes gyűjtői kiadás..
2013/07 - Alan Wake - ...
2013/06 - Rochard - szintén volt már pár eurós csomagban..
stb.. -
Borg #2430 A kódokat az első újsággal kapod meg, vagy már előre? -
#2429 Megrendelve, átutalva! -
Igazember #2428
A hajóról indítható kézi irányítású rakétával nem egyszerű eltalálni a mozgó célpontot, csak egyszer sikerült a srácnak akkor is álló hajóba. -
#2427 legolcsóbban 9500 + 10.500, ingyenes házhozszállítással a gameshop.hu, ez kerek egész 20 ezer forint. -
Borg #2426 Ez egy jó ajánlat.
Ennek ellenére én még mindig nem kapkodnám el. Ha ők elő tudnak állni ilyen árral, akkor más is... és idő még van. -
gstup #2425 Sorry.Már rá is jöttem.Kell hozzá az alap játék. -
gstup #2424 Sziasztok,
Ami az originen van premium 50 euróért,az tartalmaz mindent?Alapjáték + összes dlc?Mert van digital delux is viszont az miért drágább 20 euróval? -
#2423 Mondjuk ez így nem rossz, de én már a Deluxe-editiont előrendeltem, amibe benne van a china rising... Jó lenne a prémium, de a 3ba is pl az End Game-et már meg se vettem. Csomó szerveren alig vannak DLC-s mapok, Close Quarters-be is marha keveset tudtam játszani, Armored Kill-be is, AM ről nem is beszélve... Én így olcsóbban kijövök majd, persze ha idővel leakciózzák a Premiumot akkor talán beruházok rá. Mindegyik DLC az első pár hétig felkapott még az emeberkék megszerzik a fegyókat meg megcsin az achievementeket és annyi. -
eugabesz #2422 Ne engedjétek már meg baszki mindenkinek,hogy játszon....így is alig fogunk elférni. -
#2421 Ugye most legolcsóbban 22 ezerért jönne ki a "Premium edition", de így még +3 játék is jár mellé mert ugye van az újsághoz teljes játék minden hónapban. -
#2420 18 ezerért BF4 + PREMIUM
Ja és jár hozzá 3 újság, de úgyse az a lényeg.
-
#2419 :DDD