15720
  • [UNQL]Echo
    Ha vki csal az nagy valoszinuseggel jatekos modbol is kiszurhato.Viszont a valosideju specteles kivaloan alkalmas a kemkedesre kulso voip progik hasznalataval meg akkoris ha kicsi az esely, hogy pont az a player jut majd be nezelodni aki segiteni akar egy aktivan jatszo haverjanak.Ezert kellene egy 30 seces kesleltetes,lehet a kempelo snipereket is motivalna kicsit a helyvaltoztatasra.
  • BuNFi
    Engem az is érdekelne, hogy az aktív játékos le tud-e váltani spectatorba és vissza, mert ez pl. elég hasznos lenne, ha valaki igen termékeny a frageket tekintve. De szerintem biztos, hogy nem, mert az fb3 alapjaiban alkalmatlan az ilyen alapvető funkciók ellátására.
  • [UNQL]Echo
    Jaja kozben utananeztem en is, de thx.A kesleltetesrol semmi hivatalos info sajna. :(
    Amugy jobb lett volna ha a szerver playerszamaval aranyosan adnak spect slotot de lehet a netforgalom miatt ez az alacsony darabszam.
  • Running
    Ezt találtam:
    - Spectator mód: 3 nézet: fps, tps, free, a specták nem foglalnak slot-ot a szerveren és max négyen lehetnek
  • Running
    Ha jól rémlik, oldalanként 2, 64-es szervernél.
  • [UNQL]Echo
    Arrol volt mar vmi info, hogy mennyien tudjak majd spectelni a gamet mondjuk egy 64es szerveren, illetve lesz e vmi kesleltetes a spectatoroknak vagy real time latjak a gamet.Utobbi ugyanis kicsit aggalyos.
  • V43 1105
    640x480ban. Idióta.
  • SpeedXHUN
    Az tuti menni fog.
  • Krisztiam #2505
    remélem nekem 7970-el menni fog legalább high-on :D
  • SpeedXHUN
    Amúgy érdekes,hogy sokkal több fps el sokkal könnyebb ölni.de ha már 60 megvan akkor teljesen jó nálam.
  • SpeedXHUN
    Na beújítottam egy HD7850 el:) mediumra remélem elég lesz,sajna gyenge a procim
  • SigS
    Persze hogy ugyanaz a gépigénye...lecserélik a skineket modelleket meg a hudot 17.000 ft-ért :D
  • Smithwarden
    10 nap mulva lesz nyitott beta teszt, ott ki tudod majd probalni.
    Elvileg nem lesz sokkal nagyobb a gepigenye a BF3-nal, de mi is a beta utan tudunk tobbet mondani.
  • undY1ng #2500
    Szerintetek ezzel a notebookal fogok tudni BF4-zni? Asus k55vj SX120D
    BF3 multi aránylag elment medium-low grafin olyan 35+ FPSel..
  • Smithwarden
    Nyugalom ovodas baratunk, nemsokara megjon az ovobacsi es megkapod az idegbaj elleni bogyoidat.
  • AssholeHaterx
    Mindenesetre, én ezt a jelképet ( 卐) a hinduizmus értelmében kívánom neked, hátha ettől jobbra fordul a sorsod, és nem leszel ilyen maradian frusztrált kis ideggörcs.
  • SLICK
    Regisztráció időpontja: 2013. 09. 19.

Te egy újreg, alreg vagy. Csak tudnám miért érzel ilyen lelki vágyat hogy az elmebajod itt éldd ki? Otthon gondolom nem sokszor mentél ki játszani, magántanárod van, mert ilyen súlyosan visszamaradott antiszociális gyerekeket nem engednek emberek közzé. Légyszives hagyd el az internetet, most!
  • AssholeHaterx
    Ez nálatok már-már beteges, mindenki alreg, és mindenki eggyé! Gondolkodj, vagy bizonyítsd !
  • Peet81
    Starfarer újabb alregje :D :D :D
  • Smithwarden
    Hat akkor bye-bye kedves "Asshole".
    Sok sikert olyan jatek keresesehez amiben erdekel is valami.
  • AssholeHaterx
    Az első olyan dolog, ami érdekel a játékból. Jah, hogy nem is kapcsolódik hozzá, mindent értek.
  • Beers
    A 2013. 09. 20.-án megrendelt "Negyedéves előfizetés + BF4 és Premium" előfizetésed a mai naptól érvényes, a következő kiadást 2013. 10. 10. napon postázzuk.

Fasza lesz, ha a novemberi számot is 10-én adják fel.......
  • SergioAmigo
    ez egy bad company 2 vietnam dlc kóddal lett elérve érdekes :D
  • SergioAmigo
  • adam46
    No Mr. Griffin, 29.-e a megjelenés az keddi nap, november 1.-e pedig pénteki, szóval van idejük.
  • szomferi
    uh tényleg, ezt totál el is felejtettem... akkor mindenképp hozzák ki megjelenés napjára, hisz ott a hosszú hétvége utána :D
  • Newfronter
    Másnap nehéz lesz, mert az November 1., és az nálunk ünnepnap. :(
  • szomferi
    hát annyira azért sajna nem érek rá, meló közben pláne... most írok nekik, aztán majd ráérnek válaszolni :D
  • adam46
    Vagy telefonon is felvilágosítanak szerintem, majd írd meg, hogy mit reagáltak. :)
  • szomferi
    lehet megkérdezem tőlük inkább mailben, az a tuti :D

mondjuk persze az se nagy probléma, ha következő nap érkezik, de na... csak jobb a 0day játék :D
  • adam46
    Olyasmi rémlik, hogy megjelenés napján kihozzák, de ha nem, az sem nagy probléma számomra, hogy csak másnap kapom meg. :)
  • szomferi
    Ú!

jó ár, ingyenes házhozszállítás, fakje :D

már csak az a kérdés, hogy a megjelenés napjára/előtte megkapjuk a játékot? mert ugye a boltok hamarabb megkapják, és általában ki is küldik hamarabb, vagy pont a megjelenés napjára, ennél a boltnál mi a helyzet? (meg úgy alle zusammen, egyáltalán nem ismerem a boltot)
  • szomferi
    csinosítja a szobád :D

lehet én is megrendelem a konzolvilágtól 10500-ért, aztán ők legalább ingyen is küldik ki :D
  • adam46
    Én innen
  • Szabi #2464
    én inkább megveszem megjelenés napján kulcsos oldalakról 7-8ezerért, a BF3 fémtokom is csak porfogónak jó :D
  • szomferi
    én is így vagyok vele :D

mondjuk ott van még a PC GURU akciója, 17500-ért megkapod a dobozos Limited Editiont, plusz mellé a Premiumot is... és elvileg megkapod a játékot a megjelenés napján, legalábbis igyekeznek kipostázni előtte mindenkinek

amúgy nem tudjátok, 576-nál nincs ingyenes kiszállítás az előrendelőknek, mint a normális helyeken? :D
    most az oké, hogy 12-ért megkapom náluk a játékot, de most buszozzak be (1800ft oda-vissza) érte, ha meg kiküldik, az megint 1-2e pluszba...
  • Krisztiam #2462
    akkor ti is :DD
  • SLICK
    mivel korán előrendeltem, a Deluxot kapom kaptam is visszaigazoló mailt a CDG-tól.
  • giornalista
    CDGalaxis, Deluxe Edition, 11.700-ért. majd veszek mellé Premiumot is, bár kíváncsi leszek, hogy érdemes-e day 1-on megvenni, vagy ráér majd később.
  • Krisztiam #2459
    nem simát, Deluxe Edition-t, majd később megveszem a premiumot