15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#2555 Pontos pályanevek: - Siege of Shanghai, - Paracel Storm, - Zavod 311, - Lancang Dam, - Flood Zone, - Rogue Transmission, - Hainan Resort, - Dawnbreaker, - Operation Locker, - Golmud Railway -
eugabesz #2554 Az...így legalább vasárnap fagy le a rendszer... -
#2553 vasárnap lehet már előtölteni a bétát , bölcs döntés! -
#2552 Már alig várom, jöjjön már! -
Valami lesz itt! :-DD -
eugabesz #2550 Anno még volt egy f...asz,aki csinálgatott pályákat hozzá,néha milyeneket toltunk rajta,csak úgy próbaképen...jobbakat mint az igazi játékban. -
#2549 Blue Pearl is -, azt hiszem Wake sem volt az alapban, - annak is. -
#2548 Az a 16 csak 14, a Tampa és a Jalalabad a későbbi patchekkel jött. -
#2547 Ez remélem hamarosan kiderül,mert én is kiváncsi vagyok rá,még szabit is vettem ki....
-
#2546 köszi! -
BuNFi #2545 Tölteni már a hétvégén lehet a bétát. Vasárnap szerintem már itthon is. Elméletileg. -
#2544 kicsit kocka lesz a kérdés:D:D
1-én lehet tudni hány órától lehet ölteni a bétát?:) -
Gyuszopapa #2543 Meg legalább lehetett ott taktikázni is valamennyire.Most mi van,elfingom magam a főbézen és az ellenséges csapatnál mindenki látja.Lehetne itt is ködhatár mert így hogy belátjuk a pályát gyakorlatilag ami az egyik tényező volt a BF történelemben a taktika és a meglepetés lehetősége megszünt.
Jaj a gyönyörű grafikát el ne takarjuk mert az a lényeg. -
BuNFi #2542 Ez igaz, de a technikai lehetőségek és az évek során szerzett gyakorlat, bevezetett munkamódszerek sem voltak a régiek és a ráfordított pénzösszeg sem volt a mostanival arányos, szóval nagyjából ugyanarról a nehézségről beszélhetünk.
#2535 Azt kérdezted, hogy melyik fps-ben. Én rögtön találtam kettőt, bár ha játékmódok szerint nézzük őket, akkor kevesebb pálya jut egy-egy játékmódnak. Viszont így elkerülhető az, hogy a pályák egyik játékmódban sem igazán jók. -
#2541 Azért régebben nem voltak ennyire aprólékosan kidolgozva a pályák, nyilván való, hogy több időt emészt fel egy-egy pálya. -
#2540 Nem akarlak elkeseríteni, de amit olvastál, ott 4 olyan térkép is van, ami nem tartozott a megjelenő játékhoz, csak a peccsek hozták be. Szóval jó lez az 12-nek is, max. -
#2539 fake természetese. Az oldalán még van GTA5 pc zárt béta is... nevetséges. Na meg az is, aki ezeket elhiszi. -
#2538 Nyilván ugyan annyi munka volt megcsinálni őket, mint most. -
barmi #2537
-
Livius #2536 A 2006 elötti BF időszakban az alapjátékhoz 16 pálya járt, és persze ezek nem nyomorgatott játék területűek voltak, hogy a konzolosoknak is futtatható legyen valahogy 60FPS-ben. -
#2535 Azokban a játékokban meg más nincs, ami a Bf-ben van. Ilyen egyszerű. Nem vagyok fanatikusa a játéknak, de azért ne várjunk már 20 térképet kezdésre. Ennyi erővel lehetne a tuti lottó ötös számokat is kérni a jézuskától. -
BuNFi #2534 Nem feltétlenül, mert a TF2-ben 26 volt kezdésnek, CS:GO-ban 21-el indított és azóta mindkettőben számtalan nem hivatalos és több tucat hivatalossá tett custom map készült, mert engedik ugye, van SDK. Szóval a 9-hez képest több a tíz, de a teljes palettát nézve ez nem sok. Ráadásul az egymásba nyomorgatott pályáktól sem vagyok elragadtatva. -
#2533 Megpróbálok majd egy ilyet szerezni.
Mármint a kuponra gondolok :D -
#2532 Béta 64 bites rendszeren. -
#2531 Amennyit fizetsz a játékért, azért ennyi jár, régen is ennyi járt, most is. -
#2530 Attól, hogy eddig 10 map volt, nem lehet több? Főleg, hogy a fele minimum már kész van, csak nem adják oda. Ez fáj. -
#2529 Nem kötözködésből, de te hány fps játékot láttál már több kezdőtérképpel? Eddigi tapasztalataim alapján 10 körülire lövik be, majd minden játéknál, a régieknél sem volt jóval több, a dlc mániák előtt, vagy tévednék?
Nem értem ezen a téren a felháborodásodat. Inkább örülj neki, hogy többet kapunk, mint a Bf3-nál. Remélhetőleg minőségi ugrás is lesz. -
#2528 Nem sok. Örülök, hogy ennek a kétszeresét kivették és majd DLC-ben kapjuk meg. -
#2527 Multi térképek -
#2526 Ugyertem , hogy az FB2 es az FB3 cirka 80% lehet kozos igy mindkettonek kozos ose a BF2 engineje.Barmennyire is hangoztatjak, hogy teljesen uj az FB.Vagy ha netan megis akkor nem keves munka kellett ahhoz, hogy kisertetiesen hasonlo bugok jojjenek elo mindket motor altal hajtott jatekban. -
Gyuszopapa #2523 Gondolom itt te is a Refractor engine-re gondolsz? -
#2522 Amennyi annak, hogy ez teljesen mas engine :)
Sztem 80%ban ugyanaz. -
Gyuszopapa #2521 Szerinted mennyi az esélye hogy két különböző játék engine ugyanazokkal a hibákkal küzdjön. -
mester1987 #2520 Volt anno egy Alpla Trial, az mi volt? -
#2519 Ha mar ugyis kb 1 het van a betaig, kiraktam egy szamlalot a banner ala.
Majd pontositom jobban az idot, ahogy kiderul hany oratol lehet tolni okt. 1-en. -
BuNFi #2518 De legalább büszkék a hibáikra :) [link] -
#2517 alig várom :D -
#2516 1 hét mulva akkor béta start?:) -
#2515 Királyság. (Y) :) -
#2514 VÁLASZ A PLATINUMSHOPTÓL!!!
Üdv.
Megjelenés napjára tudjuk küldeni a játékot, de ha van előrendelésed akkor előtte még fogunk hívni adat egyeztetés miatt.
Üdv.
--
Szalay Tamás
Üzletvezető