15720
  • Running
    Pontos pályanevek: - Siege of Shanghai, - Paracel Storm, - Zavod 311, - Lancang Dam, - Flood Zone, - Rogue Transmission, - Hainan Resort, - Dawnbreaker, - Operation Locker, - Golmud Railway
  • eugabesz
    Az...így legalább vasárnap fagy le a rendszer...
  • Szabi #2553
    vasárnap lehet már előtölteni a bétát , bölcs döntés!
  • adam46
    Már alig várom, jöjjön már!
  • zotya10002

Valami lesz itt! :-DD
  • eugabesz
    Anno még volt egy f...asz,aki csinálgatott pályákat hozzá,néha milyeneket toltunk rajta,csak úgy próbaképen...jobbakat mint az igazi játékban.
  • Running
    Blue Pearl is -, azt hiszem Wake sem volt az alapban, - annak is.
  • Herold
    Az a 16 csak 14, a Tampa és a Jalalabad a későbbi patchekkel jött.
  • scomcomputers
    Ez remélem hamarosan kiderül,mert én is kiváncsi vagyok rá,még szabit is vettem ki....
  • oneal1
    köszi!
  • BuNFi
    Tölteni már a hétvégén lehet a bétát. Vasárnap szerintem már itthon is. Elméletileg.
  • oneal1
    kicsit kocka lesz a kérdés:D:D

1-én lehet tudni hány órától lehet ölteni a bétát?:)
  • Gyuszopapa
    Meg legalább lehetett ott taktikázni is valamennyire.Most mi van,elfingom magam a főbézen és az ellenséges csapatnál mindenki látja.Lehetne itt is ködhatár mert így hogy belátjuk a pályát gyakorlatilag ami az egyik tényező volt a BF történelemben a taktika és a meglepetés lehetősége megszünt.
    Jaj a gyönyörű grafikát el ne takarjuk mert az a lényeg.
  • BuNFi
    Ez igaz, de a technikai lehetőségek és az évek során szerzett gyakorlat, bevezetett munkamódszerek sem voltak a régiek és a ráfordított pénzösszeg sem volt a mostanival arányos, szóval nagyjából ugyanarról a nehézségről beszélhetünk.

#2535 Azt kérdezted, hogy melyik fps-ben. Én rögtön találtam kettőt, bár ha játékmódok szerint nézzük őket, akkor kevesebb pálya jut egy-egy játékmódnak. Viszont így elkerülhető az, hogy a pályák egyik játékmódban sem igazán jók.
  • adam46
    Azért régebben nem voltak ennyire aprólékosan kidolgozva a pályák, nyilván való, hogy több időt emészt fel egy-egy pálya.
  • Running
    Nem akarlak elkeseríteni, de amit olvastál, ott 4 olyan térkép is van, ami nem tartozott a megjelenő játékhoz, csak a peccsek hozták be. Szóval jó lez az 12-nek is, max.
  • Fpocok
    fake természetese. Az oldalán még van GTA5 pc zárt béta is... nevetséges. Na meg az is, aki ezeket elhiszi.
  • SötétBarom
    Nyilván ugyan annyi munka volt megcsinálni őket, mint most.
  • barmi

• Livius
    A 2006 elötti BF időszakban az alapjátékhoz 16 pálya járt, és persze ezek nem nyomorgatott játék területűek voltak, hogy a konzolosoknak is futtatható legyen valahogy 60FPS-ben.
  • Running
    Azokban a játékokban meg más nincs, ami a Bf-ben van. Ilyen egyszerű. Nem vagyok fanatikusa a játéknak, de azért ne várjunk már 20 térképet kezdésre. Ennyi erővel lehetne a tuti lottó ötös számokat is kérni a jézuskától.
  • BuNFi
    Nem feltétlenül, mert a TF2-ben 26 volt kezdésnek, CS:GO-ban 21-el indított és azóta mindkettőben számtalan nem hivatalos és több tucat hivatalossá tett custom map készült, mert engedik ugye, van SDK. Szóval a 9-hez képest több a tíz, de a teljes palettát nézve ez nem sok. Ráadásul az egymásba nyomorgatott pályáktól sem vagyok elragadtatva.
  • Fpocok
    Megpróbálok majd egy ilyet szerezni.

Mármint a kuponra gondolok :D
  • Running
    Béta 64 bites rendszeren.
  • Running
    Amennyit fizetsz a játékért, azért ennyi jár, régen is ennyi járt, most is.
  • Fpocok
    Attól, hogy eddig 10 map volt, nem lehet több? Főleg, hogy a fele minimum már kész van, csak nem adják oda. Ez fáj.
  • Running
    Nem kötözködésből, de te hány fps játékot láttál már több kezdőtérképpel? Eddigi tapasztalataim alapján 10 körülire lövik be, majd minden játéknál, a régieknél sem volt jóval több, a dlc mániák előtt, vagy tévednék?
    Nem értem ezen a téren a felháborodásodat. Inkább örülj neki, hogy többet kapunk, mint a Bf3-nál. Remélhetőleg minőségi ugrás is lesz.
  • Fpocok
    Nem sok. Örülök, hogy ennek a kétszeresét kivették és majd DLC-ben kapjuk meg.
  • Running
    Multi térképek
  • [UNQL]Echo
    Ugyertem , hogy az FB2 es az FB3 cirka 80% lehet kozos igy mindkettonek kozos ose a BF2 engineje.Barmennyire is hangoztatjak, hogy teljesen uj az FB.Vagy ha netan megis akkor nem keves munka kellett ahhoz, hogy kisertetiesen hasonlo bugok jojjenek elo mindket motor altal hajtott jatekban.
  • Gyuszopapa
    Gondolom itt te is a Refractor engine-re gondolsz?
  • [UNQL]Echo
    Amennyi annak, hogy ez teljesen mas engine :)
    Sztem 80%ban ugyanaz.
  • Gyuszopapa
    Szerinted mennyi az esélye hogy két különböző játék engine ugyanazokkal a hibákkal küzdjön.
  • mester1987
    Volt anno egy Alpla Trial, az mi volt?
  • Smithwarden
    Ha mar ugyis kb 1 het van a betaig, kiraktam egy szamlalot a banner ala.
    Majd pontositom jobban az idot, ahogy kiderul hany oratol lehet tolni okt. 1-en.
  • BuNFi
    De legalább büszkék a hibáikra :) [link]
  • Krisztiam #2517
    alig várom :D
  • oneal1
    1 hét mulva akkor béta start?:)
  • adam46
    Királyság. (Y) :)
  • szomferi
    VÁLASZ A PLATINUMSHOPTÓL!!!

Üdv.

Megjelenés napjára tudjuk küldeni a játékot, de ha van előrendelésed akkor előtte még fogunk hívni adat egyeztetés miatt.

Üdv.
    --

Szalay Tamás
    Üzletvezető