15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Hentes75 #2595 Már működik. -
#2594 Meg egy Dietrich!!! -
Hentes75 #2593 Origin nektek se fogadja egyik billentyű lenyomását se? -
BuNFi #2592 Valaki bassza már agyon ezeket a szerencsétleneket. That will be amaaaaaznig, man! -
pcgammer #2591 -
#2590 EZ nagyon király kép, tök hangulatos ezzel a feketés színekkel meg az esővel. Ezt használtam fel a bannerhez. Ez mondjuk BF3as cucc meghekkelve, de baromi jól néz ki :D -
#2589 Jo hatterhez / bannerhoz amugy szerintem meg nincs is tul sok igazan jo kep a vegleges jatekbol.
Majd most oktoberben, ahogy kozel a megjelenes, jonni fognak a jobbnal jobb full HD kepek, videok, trailerek az uj mapokkal egyutt. -
#2588 Na majd legyártom újra, talán, egyszer:D Tényleg kurvajó volt amúgy. -
#2587 Kamu. -
#2586 Egyszer csináltam egy bannert unalmamban, csak szerénységemben nem mertem elküldeni vagy kirakni ide. Mostmeg már nincs meg mert winfos reinstall volt azóta. Pedig szuper volt, higgyétek el :D -
#2585 Szevasz -
#2584 Nem volt hatter a topikban. :)
3 napja raktam be az alapot + a beta szamlalot es tegnap a beta mapos kis kepeket. -
#2583 Nem rémlik, hogy lett volna erről szó, de lehet tévedek. Én nem híreztem róla az biztos. -
#2582 Most hülye vagyok, vagy eddig is ez a háttér volt a topikban? :D -
#2581 nédda egy dr.Kotász -
#2580 Ez érdekelne engem is ! -
BuNFi #2579 Ezzel kapcsolatban habár vannak kétségeim, tekintve, hogy az EA mennyire szorosra húzta a hosting cégeken a gyeplőt, nem vitatkozom. De mint ahogy a 3D spot kikapcsolása is a listázásból való kizárást, pontosabban a harcore szerverekhez való besorolást jelentette, így lehet, hogy ezzel elbukják a listázást, ami mint írtam üdvözlendő, mert a newcomerek és azok akik csak felmentek valahová nem egy (több)ezer tiketes szenvedés vagy egyéb idióta beállítások alapján fognak képet alkotni a játékról. Sajnos valószínűleg ez azzal is együtt jár, hogyha valamilyen játékélmény romboló eszközt (amire már van is néhány tippem) tiltani fognak a szerveren, de ettől eltekintve "offical", azok sem lesznek listázva. Sajnos. -
#2578 Világos, de szerintem ha bérelsz egy 64 fős szervert, onnantól állíthatod pl 64 fős rush-ra is, nem fog 32 főre korlátozni, szerintem. -
undY1ng #2577 Rankokról mit tudni? Lehet volt róla már szó.. bocsi. De remélem nem olyasmi lesz, hogy 45 szint után még 100 szint sas vagy sólyom vagy énmittomnén. :) -
BuNFi #2576 Lehet, lehet, hogy nem. Aki a lentebb említett hülye szerverekre vágyik, tegye, de a random embereket ne ehhez az attitűdhöz szokassuk már, hogy egy cq csak 1000 ticketes metró lehet. -
#2575 +1 -
#2574 Lehet, de én személy szerint teljesen kizártnak tartom, hogy ilyet bevezetnek. -
BuNFi #2573 Szerintem lehetséges, hogy ezek lesznek a kötelező beállítások, ha szeretnéd, hogy offical legyen a szerver és legyen listázva. Én magam részéről támogatom, hogy legyen valamennyire korlátozva az elég gyakran felbukkanó emberi idiotizmus. Remélem a ticketszámokban is lesz korlátozás, mert elég vicces egy 250-es rush, vagy egy 1000 ticketes tdm. A kedvencemről, a 65536 ticketes metróról ne is beszéljünk... -
#2572 Aham. Igen, akkor lehet nem lesznek fixen ezekre a letszamokra korlatozva (bar merget nem vennek azert meg ra). :) -
#2571 Designed for: ... -
#2570 Es ez mennyire biztos? :) -
#2569 Őőő, várjatok, ez nem azt jelenti, hogy korlátozzák ennyi főre a játékmódokat, hanem a pályákat ennyire főre optimalizálták. Ettől még a szervert biztos lehet majd több, illetve kevesebb játékosszámra állítani. -
#2568 Szerintem ezek így tökéletesek. De úgy is lesznek 64-es szerverek mindegyik játékmódból, hogy a hülyék is örüljenek :DD -
#2567 Most hirtelen kevertem a spectator modot a commander moddal és nyomtam egy anyázást... de visszaszívom. 20 fő TDM az tök jó. SQD 16 meg talán kevés. -
#2566 - Conquest (64 players on PC, optional Commander Mode)
- Domination (20 players on PC, no Commander Mode) – (Capturing flags / Infantry only mode)
- Obliteration (32 players on PC, optional Commander Mode)
- Defuse (5 vs 5 on PC, no Commander Mode)
- Team Deathmatch (20 players on PC, no Commander Mode)
- Rush (32 players on PC, optional Commander Mode)
- Squad Deathmatch (16 players on PC, no Commander Mode)
Na, korlatoztak a Rush/Tdm/stb modokat es nem lesznek 64 emberes meszarszekek?
Mondjuk a Domination lehetett volna 32-es szerintem siman. -
#2565 engts450-em még egész szépen elviszi a BF3at közepesen, az alfával se voltak komolyabb gondok közepesen... ha most vennék akkor ismét nvidia.. de lehet érdemesebb akkor kivárni még, hogy mit höz össze az amd :D -
#2564 A Radeon 7xxx sorozattol elerheto lesz a Mantle szoval nem kell feltetlen az uj generaciobol valasztani vga-t.
Inkabb az nem veletlen, hogy gyengebb hardveren jobb teljesitmenyt adnak le a konzolok hala a direktebb hardverelereseknek.A DX manapsag inkabb lassito tenyezo mint gyorsito.
-
#2563 Igen. -
#2562 Hmm... ezek szerint lesz oroszországi pálya is? -
Borg #2561 Aztán minek? 4K-n játszol, vagy mire kellene új VGA?
A BF4 hardverkövetelménye alig több a BF3-nál, szóval amin eddig jól futott, azon ezentúl is. (bár ugye kérdés, hogy az AMD most mennyit fizet az EA-nak azért, hogy NV-n szar legyen)
A mantle meg olyan dolog, hogy volt már régen is hardverközelibb az api... aki nem ma mászott le a felvédőről, az tudja mit jelentett ez a dos/win95-98 korszakban, a hard lockupok, és kékhalálok korszakában :D Nem véletlenül távolodott el a közvetlen hw eléréstől a DX. -
#2560 akkor a vga vásárlás elnapolva.. :D -
#2559 Ez persze szep es csodas leirva, de majd a konkret eredmenyekre leszek kivancsi.
5% vagy 95% gyorsulast tudnak majd kihozni ebbol az elmeletben nagyon jo API-bol? Majd kiderul. :) -
#2558 Uj radeonok + Bf4 + performance
Dice es AMD -
#2557 VÉGRE valami fasza. Én _csak_ hétvégén dolgozom :DDDDD -
#2556 Játékmódok