Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt nem értem, hogy miért nem hozza le az AI az egységeit arról a falszakaszról ami épp sortûz alatt áll. Inkább agyonlöveti õket és megvárja, hogy rájuk omoljon. Ez annyira alap dolog, elég gáz, hogy még erre sem képes.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ezt kellene valahogy módosítani, mert ugye a gép nem úgy gondolkozik, hogy na itt az összes csapata az elenségnek akkor meg kellene állítani õket. Hanem, hogy itt egy nagyobb csapat, de majd feltartóztatja õket a városon belüli egységeivel a falakat viszont továbbra is védeni kell ha jönnénke még.
Akkor küldi csak vissza õket védekezni ha már nagyon nagy baj van és fogllaják a várost. Ezen kéne változtatni, a prioritáson.
Amúgy én a falnál elsõ részben hatalmas túlerõket fogtam meg bármely néppel. Fõleg a lándzsások voltak brutálisak ezen a téren.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Amit kevésbé értettem, az az, hogy amikor már a kepcsör pojnton állt a ruszki, akkor a gép a még intaktnak tûnõ erõivel miért nem zúdult rá? Ha távolsági egységek voltak is, ki kéne kattintani azonnal a skirmish mode-ot.
A lovasságot szerintem nem felt. látták.
Én utoljára ostromban jól viselkedõ AIt a Strongholdban és a Knights of Honorban láttam, pedig a sokadik Total Waron vagyunk túl ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.

A medve nem játék.
Egyébként már hónapokkal ezelõtt írva volt vagyon, hogy az egységpaletta színesítése érdekében alkalmazni fognak egzotikus egységeket is.
Ezt elég nehéz volt már akkor is félreérteni. 😊 Nem is lepõdtem meg, sõt: lesz ez még cifrább is.
Különben is modderek megoldanak mindent, ugye Sakkay....XD
Jó film volt a Gladiátor és a Spartacus is meg a sorozatba is belenéztem nem arról van szó, csak ne keverjük a szezont a fazonnal. <#nevetes1>#nevetes1>
Bár itt úgyis tudjátok mennyire realitás párti vagyok, szóval én meg az ellentétje vagyok ennek...na de gladiátor?!<#alien>#alien> Mikor jönnek a disznók?!
Egyébként egy apró hint: csak a lategame-ben érhetõek el.... <#wink>#wink>)
De, hogy myrmillo felszerelésben parádéznak a római sereg soraiban az abszurd és röhejes.