Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Aki szar minõségû textûrát lát, annak meg be kell ixelni az elég ilyesztõen hangzó "unlimeted video memory" fület, úgy szép is meg jó is (legalábbis nálam).
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egyesek már a megjelenés vagy bármi kézzelfogható dolog elõtt tudni vélték hogy az AI szar lesz és majd a modderek. Ehhez képest igencsak meglepõ dolgokat produkált nekem (sajnos az viszont tény hogy az egy komolyabb városban eddig igencsak bugos volt)
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval számomra nem csalódás, nem vártam csodát. Ez egy nagyon jó alap lett szerintem, amire csodás modok fognak megjelenni. És tudom, hogy vannak olyanok, akik erre azt mondják, hogy akkor miért nem a fejlesztõk csinálják meg azokat a dolgokat, amiket a modderek? A válasz egyszerû: végtelenségig lehetne fejlesztgetni a játékot, de csak akkor derül ki, hogy tényleg jó-e, ha a tömegnek is megmutattuk. Másrészt egyszer ki is kell adni. Meg eleve azért készül a mod, mert sokan sírnak valamiért. De ez csak azután derül ki, hogy kijött a játék.
Szóval szerintem jó alap, és modokkal még jobb lesz.
Értem hogy CA azt akarta hogy ne legyen zavaro, de pont az ellenkezojét érték el, olyan semmilyen de zavaró. az épületek ikonjaira ránézel és fogalmad sincs mi az értelmetlen. Nagy monitoron a diplomácia ablaknál a két fél a két sarokban van ergo nem a fókuszban ez is zavaró. Pont azok a dolgok lettek minimálisak amiket anno szerettunk a TW játékokban. Város managment lofax az a kevés szám meg elveszik az interfacen. Persze bitos sokaknak bejön ez nem vitás, de nem látom az elõrelépést inkább azt látom hogy CA teljesen mást gondol arról hogy miért is szeretik az õ játékaikat. Bizom a mod fejlesztõkben.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Kicsit azért a viharos pályán az esõbe meg meg reccsen de nem zavaró Shogun 2-be is így toltam olyan 20-30 fps néha kicsit lecsuszik de átlagba ennyi megvan.
Szerintem bizonyos hardvereket nem szeret, mert tényleg jól fut nekem és kurva szép 😛 legalábbis nekem igen hangulatos..
AI meg.. nem tudom igen elvertem a viharba vesztettem 100 embert õ 1200-at.. De igen szopattam szegényt..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Plusz itt akkor most tényleg nincsenek évszakok és egy kör egy év? Mert elég furcsa hogy az északi területek mindig havasak, akármelyik körben vagyok, délebben meg mindig jó idõ van.
"This update fixes the following Issues:
-Graphic bugs
-Adaptations for AMD/Radeon cards
-Graphic engine fix resulting in better performance"
én gépem sokkal jobb mint a tiéd de mégsem az igazi a performance. még ki kell tesztelni melyik grafikai elem eszi az erõforrást. árnyékot low-ra téve jó eredményeket lehet elérni ahogy néztem eddig, de nem volt sok idõm még rá.
Nos Very High beállításokon, sõt itt ott Extreme víz,fák meg pár dolog simán szépen fut, kampány térképen is gyönyörûen akadás nélkül.
Igaz prologot tolom még csak de eddig nincs gond a gépigénnyel pedig nincs erõs gépem.. sõõt..
Nekem eddig tetszik 1-2 óra után, szebb mint Shogun 2 és talán jobban is fut..
Kezelõfelület változott de szerintem ez is pozitív, uj taktikál map állat, eddig nem csalódtam..
Ja gép fx6100, vga 6770, 4 Gb ram semmi nincs huzva minden alapon.
A tobbi resze egyelore klassz,tolom melo utan majd megint.
A medve nem játék.
For the Empire!
Egyébként szerintem jó játék nagyon is, egyedül ami zavar a prolog modban hogy túl könnyû csatákban néha. De majd kampányban emelem a nehézségi szintet meg reality mod ugye... Annyian sírnak hogy milyen könnyû legyõzni az AI-t próbáljátok ki úgy. <#zavart1>#zavart1>
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Az elsõ patch után jó lesz ez, én igazán a polgárháborúra, vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz. Nálam az dönti majd el, hogy milyen is lesz a játék.
szerintetek az eddig elérhetõ népek közül 8 alap + 4 DLC melyikkel lesz legnehezebb végigtolni a kampányt.
Vélemény. A zsidók megint kitaláltak valamit amivel be tudták etetni az embereket és így el tudták a semmire szedni a pénzük.
Ez a játék így nevetséges.
Halál az összes zs CA részvényesre.
Zsidók-én 1-0, mert megvettem ezt a xart.
Talán a modderek játékot csinálnak belõle.
Mindenkinek, aki még nem vette meg ne vegyétek meg!!!!!!!!!!!
Amugy találos kérdés mit csinál a Very Hard AI itt?