Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Azt lehet tudni, hogy nem római "népnek" mennyiben lesz másabb a tech fája?

A medve nem játék.

a.carkey
Apropó, a Grid 2 CE autó igazi. 😄

A medve nem játék.

Azt tudja valaki,hogy a bérgyilkosoknak lesz külön animációja vagy kisfilmje amikor megöletünk valakit ill megpróbáljuk?

a.carkey
6,1 MB/S-el szokott jönni, és pikk-pakk lent van.

A medve nem játék.

Ez biztosan így lesz 😄 Én tudom ,hogy én gépemen maxon nem fog menni,de majd megjelenéskor majd akinek fut totál 😄 akkor feldobhat pár képet 😄

a.carkey
Eléggé "felturbózottaknak" érzem a képeket, de tény, hogy ha azok az animek visszaköszönnek, mint a legionarius felszerelése videóban voltak, akkor remek kis látvány lesz annak, akinek ultramaxon bírja majd a gépe. 😊

A medve nem játék.

Már régi, de nem baj, hátha többen nem látták..szép amúgy.

Én már 1 éve veszek online játékokat! Akkor töltöm amikor akarom és kész! Nem foglalja a helyet itthon!!

Ok-a régi lakásban 20 netem volt, ott sem volt soha még csak megközelítõleg sem jobb..akármire állítottam.

Tökre bejövõs,hogy a kampány térképen a támadott város körül ,kis katapultok,meg animáció van ,hogy támadva van 😄

Így van..ja ha ezt nem tudták akkor értem , hogy nem láttak különbséget egyesek<#nevetes1>.

a.carkey
Van hogy lekapni gyorsabb, mint DVDrõl feltenni. 😊 Ez függ a játék frissességétõl, és hogy milyen netet állítottál be. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Fel lehet rakni lemezrõl, csak be kell állítani a steamen belül. Amelyikhez jön frissítés, ahhoz még további tartalmat tölt le, amivel nincs gond. Játszani is lehet offline, szintén a settingsben lehet állítani.

A medve nem játék.

a.carkey
Részemrõl nem azt vártam, hogy a Rome II. CE-k ...

... ilyen félék legyenek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De egy ezekhez hasonlót megérdemelt volna a széria CE kiadása:

Mert vannak lehetõségek, különösen az antik világ kapcsán, és azért szép CE-k is piacra kerültek/kerülnek:

A medve nem játék.

Na ezek legendák, hogy nem sokkal gyorsabb. Leírom mi van<#alien>. Összeraktam haverom gépét és teszt céljából elkértem a steam kódját, majd lehúztam a staeamon a játékot 10mb\s a netem. Egész délután ment, ha ugyanezt a dvd-rõl csinálom , mindennel együtt-patch stb., nincsen fél óra...ennyi. Ha valaki sokat módol, rábaszik ha nem dvd-t vesz.

ozzz
Kivéve a torrentes tört változatot persze, de annak erõs hátárnyai vannak, aki használt ilyet fõleg multis játéknál tudja mire gondolok. Mai bugos kiadásokról folyamatos javítás letöltésekrõl, hogy naprakész legyen mindgi és a DLC-krõl nem is beszélve.
Meg persze itt errõl nem beszélünk. <#nevetes1>

Viszont a játék telepítéséhez steamre-van szükség, anélkül nem tudod teljesen feltelepíteni. Ez rá is van írva dobozosra is.

ozzz
Fel lehet egy részét egészet nem, tudom mert a ETW megvan nekem dobozosba és steam nélkül nem tudom egészet feltelepíteni és játszani sem enged vele.

a.carkey
Hogyne lehetne feltelepíteni. 😊

A medve nem játék.

ozzz
Na meg így is úgy is steam függõ a játék, tehát anélkül akkor sem tudod feltelepíteni ha dobozos. Arról nem is beszélve, hogy telepítés közben ugyan úgy le fog töltnei steamen keresztül x GB-ot, akkor is ha DVD-n van meg. Fõleg majd ha kijön a sok javítás és DLC...

Molnibalage
A játék méretétõl is függ. Oprendszer reinstall után órákat vártam mire lejött a már megvett játék. Viszont sokkal kényelmesebb, mint elzarándokolni a boltba.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Komolyan nem kötekedni szeretnék, de nem jobb a dobozos játék mint egy ilyen steam-s letöltõs?! Lehet én vagyok maradi, de nekem olyan jó "érzés", hogy ott a polcon a régen várt játék..... 20-25 évvel ezelõtt mit nem adtam volna azért ha eredeti dobozos játékaim lehetettek volna és nem a piacon "kellett" volna megvenni.... 😊
Most szedem le steamrõl ,10gb az amit le kell tölteni!

a.carkey
Ha egy tízessel olcsóbb lenne, komolyan azt rendelem meg, de így nem.

A medve nem játék.

Hát igen, a Shogun2 CE az pofásabb volt sokkal 😞
a.carkey
Csak ne lenne olyan drága azért a pénzért amit adnak vele! 😄

Emlékeztetõül:
Shogun 2

Rome 2

A medve nem játék.

Én megrendeltem a gamestop.hu-n a gyûjtõi változatot. A Shogun2 után megfogadtam, hogy a Rome2 esetén ez lesz az elsõ gyûjtõi játékom életembern, hamár annyi feledhetetlen játékidõt adott nekem a Total War sorozot....

Remélem ez is elérhetõ lesz 3-án........
Nem lesz itt szvsz túlterhelés, biztos van csomó elõrendelõ akik most este töltötték - nekem így is full sávszéllel jött le a preload pár óra alatt..

Gondolom ez az egyik nagy elõnye a steamnek, hogy van irgalmatlan szerver kapacitás, amit szabadon eloszthatnak/optimalizálhatnak egy egy megjelenésre.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Azt szerintem nézd meg a honlapon, nem akarok hülyeséget mondani, nekem már augusztus elején megvolt az elõrendelés steamen, úgyhogy azt nem tudnám tutira megmondani hogy a most megveszed akkor járnak-e a görögök, bár szerintem 90% hogy igen. az elõrendelés = megjelenés napja elõtt...

Ha van vele idõd tökölni, még érdemes lehet a CD Galaxisban megnézni, ott a dobozos 10-11e körül van, ugyanúgy jár mellé az elõrendelt cuccok meg pár csecsebecse (poló, poszter).

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

az zsír, nekem is onnan van, 29 euróért vettem augusztus legelején. Azért nem mindegy az 55 eurós steam-es ár, vagy ez. Ezek szerint holnap letölthetünk, már aggódtam, hogy az egész keddem el fog menni a túlterhelt letöltéssel. Meg a gamma is lesz alsóhangon 20 giga szerintem.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Molnibalage
A görögös DLC-s elõrendelés még él? Csak akkor van értelme ezt elõrendelni, ha a görögökkel akarod tolni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Wirágbolti werzió van már valahol? Elõ fordulhat hogy hamarabb fenn lesz valahol mint ahogy beaktiválnák Steamen?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Igen, tegnap este én már preloadoltam is a cuccost, elvileg ott van a gépemen és asszem kedd reggel 9-tõl éles a dolog.

Fehercsoki
Igen, de steamen mindig ki van írva hogy mikortól elérhetõ.

Molnibalage
Van olyan játék, amit megvehettél és letölthettél Steam-en, aztán közölte, hogy bocs, de még 3 napig nem akítválható. Itthon is szept 3-tól lesz elérhetõ és futtatható is?

Fehercsoki
??

Molnibalage
Itthon mikortól lesz elérhetõ? Most is lesz az a szokásos néhány napos lag a Steam miatt?

gallardo
Az jó lenne, köszi!

ozzz
Megnéztem nem lehet letölteni mégsem csak kóddal (régebben nem így volt egy másik játéknál, azért gondoltam). Elvileg akik nem steamen vették meg hétvégén vagy elõtte megkapják a kódokat.
Az onlinekeystore oldalon pénteken osztogatják ki azt tudom, mert megkérdeztem.

ozzz
Letölteni bárki letudja a játékot akinek van steam-e, már most is. Viszont játszani csak az tud majd aki beírja a kódot sept. 3.-án. <#smile>

GaBika6
Bocsi, mobilról nem láttam...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

sajnos már több mint 1 hónapos....
GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Azok akik az eredeti árakért vették, azok majd ha feloldják megtudják a kulcsot, viszont aki az olcsóbb verziókra utazott,sztm megkellet kapják,de nem akarok hülyeséget mondani!

Fehercsoki
Nem fogják.

uhh de jó lenne ha legalább a prológot megtörnék a hétvégére...
gallardo
Nektek már megjött a cdkulcs ? Ha igen hol vettétek meg?

cd kulcsot regisztráldbe aztán kiderül

Fehercsoki
Mind1 hogy hol vetted csak steamen aktiváld be és tudod tölteni.