Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Tiszta vicc, már nem azért.
Ha valaki lát offline enciklopédiát, azonnal ossza meg! 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A medve nem játék.
Kicsit azért szomorú vagyok, erõsebb kezdésre és értékelésekre számítottam, no de remélem azért Shogun 2 szintjét csak fogja hozni.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó játékot nektek!
Egyébként én a go2arenan vettem az european preorder változatot, asszem nekem is lesz greek dlc, nem csak a steamen vásároltnál.
Inkább csak el lettünk kényeztetve a sok mod miatt és túl sokat várunk. Egyébként az biztos, hogy 2-3 hónapot még dolgozhattak volna rajta. Viszont én örülök, hogy már hamarabb játszhatom vele, a javítások és DLC-k meg majd rendbe teszik hamar.
Modok nélkül is jó lesz ez szerintem (ha nem is teljesíti be minden ember vágyálmát).
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ramming nekem megmondom õszintén még nem sikerült. Nagyon pontosan kell elkapni az ellen hajóját és kellõ sebesség kell hozzá.
Nem rossz a hajóscsata, de én többet vártam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csatában sajnos már nem ilyen jó. Phalanxot mesterien használja az tény.
Jól védi a területet, de ha lerohanod vége van. Bekerítésre nem tud reagálni. Simán le lehet nyomni oldalról pl. lovasokkal.
Veterán TW-seknek nem nyújtanak kihívást, mondjuk én normálon toltam. Lehet magasabb szinten ügyesebb.
Várostromnál nem hagyja ott az embereit tûz alatt. Jól tud áttörni a falon, de ha beállsz pl. pajzsfallal a kapu elé és harapófogóba fogod õket szintén végük van. Volt egy csata mikor 2x túlerõben jött az ellen jobb egységekkel és a kapunál bedaráltam õket, mert a balgája beküldte az íjászokat is a kapun. Íjászokat elkaptam, morál lecsökkent, aztán már nyert ügy volt pedig az egy simán vesztes csata kellett volna hogy legyen.
Összességében nem vagyok elégedett az AI-val. Sajnos. De annyira nem is szörnyû. Ismétlem veterán játékosok körberöhögik az AI-t simán.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
és de jó neked 😊
most custom battle lesz.
http://www.twitch.tv/psponge
Ráadásul ott a látványkamera, na az nagyon hangulatos.
Q6600-as procival, 5770-es AMD-vel 3 gb DDR 2-vel teszteltem és eléggé be tud lassulni néhol.
Kampánytérképen volt popup idõnként azért rendesen.
Amúgy csatában mediumon valószínûleg simán el fogja vinni a géped.
Amúgy nekem már 20 órám van a játékban.
1 óránál állítólag barbár város ostrom!
nekem ez volt az elsõ játékom pc-n..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nekem pl. a kamera mód nagyon bejött a videók alapján, ahol csata közben fentrõl ki zoomolva kártyákat látsz és áttekinthetõbb a csata. Ehhez hasonló kameranézetet modként (magasabb nézet) a Shogun2-ben nagyon szerettem.
Link
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"