Rome 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruszki ostrom videó.

Gladiátor egységek a római seregben? <#confused> Nemár.
Csak az a biztos amit már eladtak és kiszállítottak.
Kedden akkor már játszható?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
Mostmár biztosan tudják, mert már nem az elõjegyzés hanem a tényleges megrendelés van kint.

Szerintem õk se tudják mennyit fognak kapni belõle.
Fehercsoki
CDgalaxisnál még van, adnak hozzá pólót is meg posztert.

Nem saját.
Azt írták, hogy egy ideje kifogytak belõle mindenhol, de lehet csak marketingfogás.
a.carkey
Saját?

A medve nem játék.

Kár,hogy erre nem futotta ,de majd ha még lesz 1-2 hónap múlva is akkor megveszem!

CE

ozzz
Nekem is, holnap tölthetem. <#smile>

gallardo
onlinekeystore-ról végre megjött a kulcs

Pun háború multiplayer campaign egy haverral. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Suebi-vel elkezdek terjeszkedni elõször keletre a gallok irányába, majd a kelták ellen tervezek támadást, egyelõre ennyit tervezek, mig nem látom a kampány térképet nem tudok többet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azon én is nevettem jó pofa volt 😄

hehe az egyik kis videóban volt egy jó kis animáció! a római katona tökön rúgta az ellenfelét majd nyakon szúrta ! 😊
rómával lennék legszívesebben, de elõbb kicsit ki kéne tapasztalnom a kampány játékmenetét és az új dolgokat. no meg biztosan jön egy két peccs is, talán mod is és majd akkor indulok a légiókkal. Ezért lehet hogy Kartágó lesz az induló nép.
<#eljen><#pias>

GaBika6
Én mást teszek magamévá <#nevetes1>, de róma az elsõ amit kipróbálok a játékban az tuti... <#eljen>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

gallardo
Én gallokkal kezdenék nagyon szívesen, csak attól félek, hogy az õ játékmenetük nem lesz annyira kidolgozva ugyanúgy mint az elsõ részben, na meg az is furcsa lenne amikor egyiptomban harcolok majd nyakig bundába öltözött hadsereggel. Így marad valószínüleg Róma.

PrasCo
Most így belegondolva azt hiszem, Junia család és célpont: Hellász, egyfajta tisztelgésképp a jó öreg RTW 1-es Brutus-idõkre.
Aztán a szkíták, ha addig megetetnek a DLC-vel. Ha nem, akkor a Szeleukida Birodalom.
Molnibalage
Róma.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ki milyen hadjáratot tervez elsõ körökben?

Én Spártával fogom egész Görögországot magamévá tenni, aztán megerõsítem magam észak felé "bevédem magam" és utána keletre elindítok egy komolyabb hadjáratot!

(Csak kíváncsi vagyok ,ki gondolkozott még el ilyenen,rajtam kívül)

gallardo
már volt de jóból a sok nem árt<#vigyor3>

a.carkey
Nem tudom volt-e már ...

Trade routes: (nagy kép, spoilerbe teszem)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

PrasCo
😄 Nem szokott gondom lenni még akkor sem, ha valaki a gofrisütésrõl ír itt, mivel nagyjából "ismerem" nickrõl az embereket, és van bennem egy olyan perverzió, hogy vagy érdekel, hogy hogy süttök ti, RTW-sek gofrit, vagy nem érdekel ugyan, de akkor zokszó nélkül átgörgetem.
Szimplán nem biztos, hogy olvasni akarom a hat éves laptopom monitorja mögül azt, ahogy egy héten keresztül mindenki belecsap a húsosfazékba. 😄
majd várjál ha valaki bedob egy történelmi gondolatot... akkor majd még jönnek hozzá! 😊)
PrasCo
Én meg majd csak szeptember második teljes hetében jutok hozzá a játékhoz... õszintén gondolkodom rajta, hogy kiveszem kedvencekbõl a topikot, ha már most ez megy itt. 😄
Na ma nem tölt le semmit a steam? Azt hittem minden nap lesz egy pár giga.

hehe már azt hittem kijött a virágbolti, annyi új hsz van ma 😊)de mindegy, kibírom keddig. dvd rulez.
a.carkey
... és van rajta vmi ami a SweetFXhez hasonló. 😊

A medve nem játék.

ozzz
Azt nem mondta, hogy nem lehet felrakni lemezrõl csak elindítani nem lehet elsõ alkalommal ha nincs steamed. Mivel a dobozra is rá van írva, hogy steam hozzáférés és steam fiók kötelezõ hozzá.
Magyarán ha feltelepítetted DVD-rõl a steambe a cd kulcsot beírod és letöltötted azt a 1-2 gigát telepítés után onnan pluszban, akkor már játszhatod offline modban is, de addig nem. <#smile>

Ezeknek van értelme legalább a gyerekeknek is. Ha már annyit ülnek a gép elõtt.

a.carkey
Sima UPC, anno a három csomagból a második.

A medve nem játék.

a.carkey
Ált. igyekszem a jobbik kiadást venni dobozosan, amivel tudom, hogy el leszek egy darabig.

Apropó, nagyobbik gyereknek vettem egy kis képeskönyvet, "Középkori küldetés - Ostromolj meg egy várat" címmel - õ választotta - pár száz forint volt egy Intersparban. Na már most tegnap voltam egy Libriben, és ott volt egy olyan kiadvány, hogy "Római küldetés - Hódíts meg egy provinciát". Ma ezt meg is vettem magamnak szeptember 3-ra készülve, ha már CE-re ebben az esetben sajnáltam a pénzt. 😄

Jó kis kiadvány, mert legio felépítésétõl kezdve, a menetben való vonulásukon át, a provincia meghódításán keresztül, a tábor és erõdépítésen végigvezetve a terület igazgatásával bezárólag végigmegy mindenen, ami alap (köztük a provincia igazgatása, városépítés, vízvezetékek, kikötõépítés, stb.) lehetett akkoriban, mindezt igényesen megvalósítva.

A medve nem játék.

a.carkey
A "köd" szerintem ki van kapcsolva.

A medve nem játék.

Ez esetben tényleg mindegy. Gondolom brutál a neted. Mondom nekem 10-es, nem is érdemes összehasonlítani. Mondjuk a többségnek olyasmi lehet mint nekem. Ott a dvd jobb. Meg aztán sokaknak kell a fizikai megjelenés pl nekem is,(has fontos a progi amúgy nem) ott meg nincs is mirõl beszélni.

Igazából a steames/nem fizikai softwareknél szvsz a legnagyobb elõny azon túl hogy nem lepnek el a CD-k az az hogy nyugodtan ott hagyhatod a gépet installálni, nem kell keresgetni, addig pedig csinálsz mást, nem kell a DVD-ket cserélgetni stb.

Nézem ezt a tech treet, háát, olyan van is meg nincs is. Remélem nem kell minden szar új épülethez új tech, csak a babább egységekhez, mert ez így elég fölösleges körnek tûnne. A bonusokat majd meglátjuk, a Shogunban szvsz kicsit több értelme volt rámenni pl. lándzsás kardos vagy lovassági harcmodorra, itt meg kb. +attack, +speed, - upkeep váltakozik.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Tipp: Nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

😄 gondolom , De tényleg le a kalappal az egész Csapat elõtt,hogy így felturbózták a Rome TW-t!

Beleköthetsz, de tuti nem lesz szebb a véglegesben...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

spec mondjuk a fákba beletudnék kötni,de biztosan hozzá van nyúlva 😄

Mi máson mutogatnának képeket, mint maxon?

Oda figyeltek az apróságokra a tény! Bár jó lenne tudni ,ez milyen grafikai beállításokon készült!

a.carkey
Az látszódik rajta, hogy a gallok(?) roppant kidolgozottak. Massilia pl. pöpec látványt nyújt.

A medve nem játék.

a.carkey
*Mármint ha van digitális steames verzió, akkor elfogadja.

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem pár hete kb. 25 perc volt a teljes. És mivel minden DLCt megvettem amikor steamen szarért-hugyért árulták, szerintem korrekt idõ. DVDrõl sem lett volna gyorsabb, pedig a Shogunból is lemezes van.

Egyébként sokszor gond a dobozos is. Pl. hiába olcsóbb, mint a steames, de semmi sincs a dobozban, és egy rémálom ha nem steamre pakolja fel, hanem a Uplay/Origin kötelezõkre (bár vkitõl hallottam, hogy leszarni, és a steam is elfogadja a kódot, de próbálni még nem próbáltam). Azok meg ritkán akciózzák a dlcket, és a saját hülye rendszerükkel patchelik a játékokat. A legnagyobb csalódás eddig a Future Soldier dobozos volt: semmi sem volt a dobozban a lemezen kívül. Ráadásul gyönyörû cseh és lengyel nyelven is olvashattam a semmit. 😊

A medve nem játék.

Az mennyi is a sógun esetében idõben?<#alien>

NEm találtam róla semmit! de lehet a napokba felkerül az is!