Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gladiátor egységek a római seregben? <#confused>#confused> Nemár.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Azt írták, hogy egy ideje kifogytak belõle mindenhol, de lehet csak marketingfogás.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Aztán a szkíták, ha addig megetetnek a DLC-vel. Ha nem, akkor a Szeleukida Birodalom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én Spártával fogom egész Görögországot magamévá tenni, aztán megerõsítem magam észak felé "bevédem magam" és utána keletre elindítok egy komolyabb hadjáratot!
(Csak kíváncsi vagyok ,ki gondolkozott még el ilyenen,rajtam kívül)
Trade routes: (nagy kép, spoilerbe teszem)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Szimplán nem biztos, hogy olvasni akarom a hat éves laptopom monitorja mögül azt, ahogy egy héten keresztül mindenki belecsap a húsosfazékba. 😄
Magyarán ha feltelepítetted DVD-rõl a steambe a cd kulcsot beírod és letöltötted azt a 1-2 gigát telepítés után onnan pluszban, akkor már játszhatod offline modban is, de addig nem. <#smile>#smile>
Apropó, nagyobbik gyereknek vettem egy kis képeskönyvet, "Középkori küldetés - Ostromolj meg egy várat" címmel - õ választotta - pár száz forint volt egy Intersparban. Na már most tegnap voltam egy Libriben, és ott volt egy olyan kiadvány, hogy "Római küldetés - Hódíts meg egy provinciát". Ma ezt meg is vettem magamnak szeptember 3-ra készülve, ha már CE-re ebben az esetben sajnáltam a pénzt. 😄
Jó kis kiadvány, mert legio felépítésétõl kezdve, a menetben való vonulásukon át, a provincia meghódításán keresztül, a tábor és erõdépítésen végigvezetve a terület igazgatásával bezárólag végigmegy mindenen, ami alap (köztük a provincia igazgatása, városépítés, vízvezetékek, kikötõépítés, stb.) lehetett akkoriban, mindezt igényesen megvalósítva.
A medve nem játék.
Nézem ezt a tech treet, háát, olyan van is meg nincs is. Remélem nem kell minden szar új épülethez új tech, csak a babább egységekhez, mert ez így elég fölösleges körnek tûnne. A bonusokat majd meglátjuk, a Shogunban szvsz kicsit több értelme volt rámenni pl. lándzsás kardos vagy lovassági harcmodorra, itt meg kb. +attack, +speed, - upkeep váltakozik.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A medve nem játék.
Egyébként sokszor gond a dobozos is. Pl. hiába olcsóbb, mint a steames, de semmi sincs a dobozban, és egy rémálom ha nem steamre pakolja fel, hanem a Uplay/Origin kötelezõkre (bár vkitõl hallottam, hogy leszarni, és a steam is elfogadja a kódot, de próbálni még nem próbáltam). Azok meg ritkán akciózzák a dlcket, és a saját hülye rendszerükkel patchelik a játékokat. A legnagyobb csalódás eddig a Future Soldier dobozos volt: semmi sem volt a dobozban a lemezen kívül. Ráadásul gyönyörû cseh és lengyel nyelven is olvashattam a semmit. 😊
A medve nem játék.