Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hihetetlen, hogy még uninstallálni sem tudom, sehol nincs uninstall fájl, vezérlõpultban a telepített programok között sem jelenik meg a játék. WTF?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A medve nem játék.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Én eddig minden tengeri csatámat is megnyertem, pedig volt az ellen túlerõben is. Érdemes a hajókat is fejleszteni. Amúgy az, hogy a sereget felpakolja hajóra és van flottája az pont nem nagy kaland, mert a sima csapatszállítót jól el lehet süllyszteni, szét lehet lõni, azzal az íjászhajóval, de a lángolós meg a rombolós is jó (nem tudom mi a nevük, nem vagyok most a játék elõtt).
Nem ér a térkép másik végébõl oda egy kör alatt az AI sem. A városodban (meg ha fejleszted) elég jó kis helyõrség lesz, ami kitart addig amíg a., vagy odaérsz egy nagyobb sereggel, vagy pedig b., egyszerûen levered az ellent a helyõrséggel.
Az igaz, hogy szereti egy csapatban hagyni az embereit és jól lehet gerelyezni õket. Sokszor csak állnak ott aztán menekülnek. Ez engem is zavar. Remélhetõleg ezzel csinálnak majd valamit.
Nekem a public orderes dolog is bejön meg az ellátásos is. Pl sikerült túlfejlesztenem a sereget és volt egy földrengés is aztán most per pillanat éhínség van....elfelejtettem ellenõrizni, hogy milyen tartalékok vannak. ezek jók, az edictek is.
Meg amúgy jól el lett baszva pár dolog ebben a játékban. 1 év / kör? Rohadt gáz, pláne (ami azért jó pont) mivel hozzá lett igazítva a megtehetõ távolság. Úgy támad meg a gép és akkor amikor akar. Map végébõl is. Tengeren meg ugyan emitt lehetetlenség elkerülni az AI hajóit, pláne mivel bármely szárazföldi sereg AZONNAL a nagy semmibõl kap egy rakat hajót és óriási tengeri flottává tud alakulni. Roma kampányban az etruszkoknak van egy kis szigete, CSAK az 22 kör volt mire végre ki ügyeskedtem, hogy partra szálljak. Tengeri csatában amúgy sem lehet leverni a gépet, kikapok 2 perc alatt... HARDon. Viszont szárazföldön semmit nem ér. Ugyan úgy szeret nyílzáprban állni, vagy az Empire total waros, agyatlan "minden egységet egy pontba küldeni" taktikáját használni, ami nagyon könnyen flankelhetõvé is teszi. A hajókon a katonák villám sebességgel halnak ki (120) egy sorozatnyi égõ gerelytõl (égõ javelin mégis hogyan...) Más a gép 100% pontossággal, akár 1 centirõl úgy le rammol hogy azonnal ketté török a hajóm.
A civilizationbõl ellopott két dolog meg nem értem miért kellett, az éterben terjedõ kultúra, illetve hódítás megkezdése elõtt boldogságot kell felhalmozni, mivel az terület elfoglalása elég sokat levesz a "public order"-bõl.
De még mindig a fps hiánya a nagy gond... Phenom X4 965 (3.6ghz) 7850 2Gb - párosnak azért el kellene vinnie.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A faction infonál lehet látni asszem hogy haladsz.
Maga a játék csiszolatlan gyémántnak tûnik. Az alapokat nem számítva tényleg újra kell tanulni, el kell mélyülni, rég éreztem szükségét annak, hogy manualt olvassak TW játéknál, bár játék közben is minden info elérhetõ. Igazi élmény volt tapasztalni, hogy a játék 3. körében hard szinten a katonai szövetséges felküldte a seregét egy általam vezetett ostrom támogatására, és részt vesz az ostromban. Szinte már el is felejtettem ezt a lehetõséget a korábbi TW-k szövetséges AI teljesítménye miatt.
Kár, hogy úgy látszik, tényleg eltoltak valamit a grafikai motorban, látva a tömeges felháborodást külföldi fórumokon.
http://www.youtube.com/watch?v=WC4b1DN7238
„Have you saved since we started?” Zseniális kritika.
Next PC upgrade: 2022
Ja, a héten még tolom meg a 7végén ezerrel (sajna fõleg akkor lesz idõm csak), de jövõ 7en vagy akár a 7végén is mehet egy noobos multi😊
Amúgy mennyi városodnak kell lennie hogy 3nál több sereged lehessen?
4 városnál lehetett 3 sereg + 2 flotta azóta már 7 városom van és még mindig csak ennyit enged.
A medve nem játék.
Szerintem jó ez a játék, kell idõ míg az embernek rálátása lesz a dolgokra, de nekem nagyon tetszik az uj rendszer, szerintem az épületek fejlesztése stb. sokkal inkább kíván stratégiai érzéket mint Shogun 2-be..
Hadvezér nélkül nem tudnak a seregek sem menetelni, illetve toborozni sem lehet, ez is bizony komoly döntésekre kényszeríti a játékost és tényleg van értelme a felbérelhetõ zsoldosoknak is.
A UI pedig elõször puritánnak gagyinak tûnik, aztán az ember rájön, hogy szépen átlátható kézreálló, itt ott azért lehetne kicsit szépíteni meg javítgatni de nem rossz az sem.
Nekem a kártyák is tetszenek felismerek mindent bár csak a prologot tolom elég kevés féle egység van még.
No jo lesz ez nem bánom a 11k-t sok sok orát fogok vele tolni érzem 😄
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Hello, ezer éve már! Mi a helyzet veletek?
Az jó kis csapat volt. Én lassan építem Rómával a First Rateeket😊)
Multiban benne vagyok, de még kicsit edzeni kell😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
😊
a végén még összehozhatunk egy jó kis potbs/rome 2 multit ;-)
Egyébként bejövõs. A prológus is egész hosszú.
A medve nem játék.
Ez nekem tetszik, mert utáltam korábban seregeket pakolni a városokba.
A medve nem játék.
Szóval, nekem eddig bejön. Egy elqurt save game ugyan majdnem volt, de hát ez van, mert az autosaveje mûködött.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
UI meg puritán de nekem tetszik.. nem lesz ez rossz persze szokni kell azért mint mindent, hogy igazán élvezni lehessen.
A gépigény meg igen baráti, ahol gond van ott tuti valami bug vagy optimalizációs dolog lesz amit javítani fognak.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Megy szépen, bár érdekes volt, hogy valamit hegesztgetni kellett a grafikával mert az elején roppant csúnya volt, de most már nagyon szép és nincs fps para sem.
Az UI nekem tetszik. Kicsit szokni kell az biztos, de jobb klikkel roppant sok infot megtudhatsz mindenrõl. Szépen elírja, hogy mi-mennyibe kerül, milyen hatásai vannak, milyen egységeket kapsz, stb stb.
Diplomácia érdekes. Ezek a kis segítségek sztem jók, hogy kiírja, hogy mit gondolnak rólad a többiek, és kis pénzzel vagy néha anélkül is lehet egyezményeket kötni. Én egyelõre hardon játszom, de majd megy még följebb is, csak gondoltam ismerkedésnek ez jó lesz.
Én a csaták hosszát is jónak gondolom. Bár ostromnál az AI néha csak áll a város közepén...
Szóval nekem nagy bajom nincs vele. Max a körváltás tart sokáig. Azt lehetne gyorsítani, de kismillió frakció van.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”