Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kell az egységeket úgy elõre küldeni hogy tartsák a beállított alakzatot?
Az elõzõ részekben csak jobb klikk és tartva a sort meneteltek..
De most egymás mellé akarnak állni és összevissza mennek az egységek ..
Nálam minden ultrán, csak a grass alphát vagy mit kell kikapcsolni.
Az unlimited video memoryt viszont be kell, az a lényeg! Kurva jól néz ki!!
i7, HD5870 CF
Arra lettem figyelmes játék közben, hogy pörgeti a vinyót rendesen. Ez miatt elképzelhetõ,hogy néhány embernek behalt a winyója.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nincs egy erõmívem (Core2 Duo 3Ghz, 4GB ram, HD5770), na de az, hogy kb. úgy néz ki mint a Medieval 1 és egy átlagos csatába 16-18 Fps van azért az erõs túlzás. A vicc az, hogy alapból Extreme beállításokra tette magát, de igazából Ultrán is játszhatnék mert ugyanannyi fps-t ad mint Mediumon. Így gyakorlatilag élvezhetetlenek a csaták. A TW összes része szebb volt mint ez, és még szépen is futott. Most ez miéééért kellett??
Patchet kérek!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A medve nem játék.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lenyomtam a prologból az elsõ csatát, de nagyon akadt. 20-25 FPS átlagban közepes beállítások mellett. 😄 Megvárom inkább a peccset, és csak utána fogok vele újra játszani. Amúgy nem rossz. 😊
Amint remélhetõleg lesz rá keretem beruházok rá.
TomDantes: Nekem sose tetszett ez a DLC dolog. De ez most nagyon kiütötte nálam a biztosítékot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha kijön rá vagy 5 patch, akkor tuti hogy rohadt sok idõt fogok beleölni 😄.
Am itt lenne az említett mod.
Ritka az a kiadó amelyik nem így csinálja. De ott volt pl a Witcher, na annál ingyen adták a DLC-ket.
És akkor még nem is volt szó a DLC-krõl. Nehogy már azért a szaros népért kelljen már fizetni amit alapból megvesz az ember a játékkal, mert már benne van, csak nem tették játszhatóvá. Ilyenek pl a Szeleukidák, amit a modderek már játszhatóvá is tettek. Ez rohadtul bicskanyitogató.
vagy is esetleg beugrik egy player hogy az ellenfél AI helyett mozgatja a gép seregét?
AI is jobb mint eddigiekben, persze csodára nem képes , tul komplex ez a játék ahhoz hogy igazán jó AI készüljön.
A game még nincs kész ez is tény, pár hónap tuti kell, de addig is élvezhetjük, játszhatunk..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Ez van sajnos egyre inkább, egy ilyen ambíciózus - és költséges! - projektnél mint a Rome 2 a befektetõk szép számokat akarnak látni 2013 Q3-ra. Rengeteg konfig van, rengeteg hülye hibalehetõség lehet amit a béta tesztekben nem feltétlenül lehet felfedni egy ekkora kódnál. Az Empire is masszívan bugosan jött ki, javították és igazából a végére se lett jó, itt szerintem messze nincsenek akkora hibák. Pár campaign és kompatibilitási bug, amit miután kisírta magát az ember a forumokon némi beállítgatással már most sem túl zavaró.
A lényeg viszont rendben van. Jó az egységek viselkedése, útkeresés, az AI is jó.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Hetente ígérnek patch-t, a játékosok visszajelzései alapján igyekeznek mindent megvalósítani,megváltoztatni olyanra amilyenre a gamerek szeretnék.
Hát így legyen várjuk..
Elsõ patch pénteken.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
No comment. <#nevetes1>#nevetes1>
Van bármi jelentõsége hogy kit támogatnak? Mikkel lehet még módosítani a támogatásukat?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Most erre mondja valaki hogy ronda meg szarabb mint az elõzetes képeken..
Milyen gép is kell ehhez ? Bár mind1 is nem veszek erõmûvet a lényeg a stratégiai rész a látvány meg jo VH-on is.
De azért kurva szép képek..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
Jobb látványt hoz mint Shogun 2 ugyan azon a gépen..
Lesz patch nem kell beszarni, rendberakják akinek nem fut jol.
Nekem igen tetszik.. Csomo épület mind mind más funkcióval bír.. Templomokból is van vagy 8 féle.. Shogun 2-be azért általában ugyan azokat az épületeket kellett felhuzni kivéve ahol katonákat gyártotta az ember.
Ezek a különféle mozgási módok is iszonyat jók.. Ha sokat mennek az emberek és belefutnak egy csatába.. hát bizony az nem jó 😄
Nekem igen tetszik..
Egy gond van vele nem igen lehet abbahagyni, bár én mindent elolvasgatok megnézek de így prológba is alig haladok..
Arra leszek kíváncsi más kultúrák valóban eltérnek e sok dologban..
Egy Iceni vagy Egyiptomi kezdésen gondolkodok prológ után..
A medve nem játék.