Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) lefagy a játék, vagy úgy belassul, hogy feladat kezelõbõl kell leállítani.
2) Ha lerakod tálcára, akkor (normális programok) szüneteltetve vannak és nem használnak cpu teljesítményt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mert akkor rákeresek hogy kell.
Bár nekem elfogadhatóan megy, simán játszható és szép, de persze plusz FPS sosem árt.
Bár sztem fõleg a Videokari a szûk nálam de az cserélve lesz a napokban.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Persze lehet direkt van, ilyen egységeket nem lehet kipakolni csata közben, de azért fura..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Valahol megértem én, ha lenne fél millás gépem és mondjuk megvettem a gyûjtõit aztán diafilmet kell nézni low texturákkal nekem is lemenne a redõny..
Azért hozzá kell tenni CA mindehol FB Twitter Steam, írogatja, hogy igen el van baszva, tudják elnézést javítva lesz..
Persze mindenki várta akarja tolni.. megy az a pontszám még lejjebb is.
Azért COH2-t nem éri be 😄 haha..
De ugy látom bármit veszek meg eredetibe azzal ez van, ez valami trend, fõleg Sega-nál hogy béta gémek jönnek ki 😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez a többféle menetelés nekem iszonyat tetszik, ezt igen eltalálták..
No lassan prolognak vége és akkor Iceni kampány lesz már érzem 😄
A barbár törzseket szövetségbe kell olvasztani is leigázni Rómát..
A generális bajusza balról jobbra görbül, nem jobbról balra, és a centurio sisakján a toll zöld. De azért én is reménykedem, már a memleak miatt is.
A medve nem játék.
Valami tenyleg lehet a memoriakezelessel,mert a campaign map par ora jatek utan belassul.A tobbi nep lepeseinek mutatasat pedig mar ki kellett kapcsoljam mert tenyleg nagyon lassan szamolja at a korok veget.
Az 5-6000+ emberes csataknal neha szinten elegge szaggat,de az valahol ertheto.A diplomacia az nekem is tetszik,sot a varosfejlesztest is kezdem megszokni.Van mit tanulni azoknak is akik 8-10eve gyurik a Total War sorozatot,ez biztos.
Tegnap Romaval kezdtem jatszani es ketsegbeesetten probaltam kereskedelmi egyezmenyt kotni a kornyezo nepekkel,de mindenki elhajtott a francba.Mit ad Isten,miutan bekebeleztem az egesz felszigetet es elkezdtem eszak/nyugat fele portyazni...azonnal bejelentkezett az OSSZES nep akivel nem haboruzok hogy kereskedjunk,es/vagy meg nem tamadasi egyezmenyt kossunk.Szoval sok mulik a hirnevunkon,katonai eron ahogy ennek lennie is kell.
Masreszt ez elkepeszto bevetelt is general,koronkent es nepenkent 2-300 denar jon be,ami sok egyezmenynel mar jelentos resze a bevetelnek.
Vagy. Athén Macedónia kliens államaként indul. Szépen elkezdtem szövetkezni Spártával (sajnos, késõbb aljas módon felrúgtam azt), valamint az Epirust kiütõ másik néppel. Ezután leépítettem a függést Macedóniától. Ez járt némi megbotránkozással, de nem jelentõssel a környezõ népekben, sõt volt akinek tetszett. Gondoltam, itt az idõ Macedóniát kliens állammá süllyeszteni. Nem akart. Ekkor felkerestem a vele hadban álló észak-keleti szomszédját, aki örömmel fogadta el szövetségi ajánlatomat. A következõ körben a körbe kerített, és most már (a join to war opció miatt) több frontos háborúval szembe nézõ Macedónia elfogadta a kliens állam státuszt.
Ha ez a kliens állam rendszer arra is jó, hogy az egy provinciához tartozó népek klienssé tételével is megszerezhetõ egy provincia feletti irányítás, új távlatok nyílnak. Kár, hogy nem erre tekintettel kezdtem el felépíteni a kampányt, de nincs veszve minden.
A medve nem játék.
A Fall of the Roman Empirebõl mondjuk kereshettek és találhattak volna HD változatot is, de mindegy.
Viszont hiszti, hiszti, hiszti!
A Carry On Cleo kimaradt! 😄
Megj. a Róma sorozatot sem nagyon láttam, de volt Alexander, valamint 300 és 299,5 (Immortals) is. Látszik, hogy imádják a Gladiátort, Ben Hurt, de azért van pár klasszikus és nem klasszikus "rómais film" ezeken kívül is. 😊
ÍME!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nekem egy fx6100-el Radeon 6770-el kampány térképen tudja a 20-22 Fps-t Very High-on.. mellesleg gyönyörû szóval nem fog ide erõs gép kelleni.
Azzal, hogy dLC-ben kiadják a már meglévõ népeket szintén nem értek egyet.
Pl. shogunba is ott volt az Otomo clan, a dlc-ig egy volt a sok közül, majd uj egységeket, fejlesztéseket teljesen egyedi dolgokat kapott.
Engem ami zavar, az a Multiplayer leegyszerûsítése, az Avataros dologért igen kár, talán kisírják hogy legyen újra.
A másik dolog pedig az évszakok, mint hangulatilag mint komplexitásban jó kis dolog lenne.. kár érte.
Összességében viszont tetszik, lesz még itt munka de majd a sok béta tesztelõvel lesz ez jobb is 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Everything is true, nothing is permitted.
-amúgy hogy hogy kivették a stand ground opciót????????!!!!!
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB