5627
-
#2975 OFF
hátha nem ismered,azért vannak még ezen kivül amit felsoroltál,én toltam őket és elég jók
Pax Romana
Strenght and honour
itt csatákat is le lehetett tolni))
ON -
TomDantes #2974 Ne érts félre, ha ezek tetszettek, hát oké, nekem is tetszettek, nem arról van szó.
De Medieval 2 ? Mint fejlődés? Micsoda? Tudod mennyi volt benne a változás a Rome 1-hez képest? NULLA. Semmi. Oké, kicsit más a térkép, és más egységek, és van már város-vár. De amúgy semmi játékmenet beli ujjítás, semmi fejlődés. Gyakorlatilag olyan volt, mint a Rome 1 középkor mod-dal...
Ettől még jó volt de...
Milyen is volt a Medi2 -ben az AI? Lövöm őket ágyúval és egy métert se mennek arrébb. Addig lőhetem az ellenséget, amíg ki nem fogy a lőszer...és ez még a legutolsó verzióban is így volt!
A diplomácia használhatatlan volt...szövetséget kötök...egy kör múlva megtámad...anyád.
A pápa...kész vicc, engem támadnak meg, de engem átkoz ki...
És voltak más játékmenetbeli bugok is, nem emlékszem már mindenre, rég volt, hogy a Medi2 új játék volt, de annak idején zengett tőle a fórum...csak úgy tűnik erre te már nem emlékszel...
Vagy az inkvizítor...az nem volt hülyeség, hogy a talpig keresztény hadvezéremet, egy olyan országban ahol orrba-szájba templomot emelek, a hadserege kellős közepén megöli egy inkvizítor? Ezt mégis hogy? Milyen varázslat ez?
Shogun 2 igen itt volt pár fejlődés az előző részhez képest.
De nálam volt egy vissza-vissza térő durva grafikai bug...
Az AI itt is teljesen rossz volt...
A diplomácia...az egy rossz vicc. Talán a legértelmetlenebb. Semmi okuk hogy hadat üzenjenek, de hadat üzen...a nálam 10-szer kisebb...értelmes.
Mégegyszer, kiemelem, nem voltak rosszak, jókk voltak, csak mi van? A hibákról elfeledkezünk? Nem olyan régiek ezek. Nem kéne elfeledkezni ám ezekről.
De az még tényleg vicc, hogy a Medieval 2 fejlődés? Mi?
Az Empire fejlődés volt, ,volt tengeri csata, átalakított városok, tech-fa, stb.
A Shogun pár apróságot hozott, főleg a kiegészítője, vasút, hadihajók lőhettek tengeri csatában...
A Rome 2 kicsit több új dolgot hozott azért. Ezt azért el kéne ismerni. -
#2973 A Rome II más, de hogy szar lenne, azt nem mondanám. Csak el vagytok szólva a day one TW vásárlásoktól. Mondom, Paradoxéknál ez minden játéknál így van. -
#2972 Mert sírtok, és ők meg azokból élnek akik majd MEGVESZIK a játékot.
Én élvezem, te szenvedj. Ha megvetted, akkor szomorú, de vettem én is már olyat, amit megbántam, mégsem volt tragédia, mert ez csak egy játék, és az egy kezemen meg tudnám számolni hogy mennyi római kori játékot adtak ki az utóbbi években, ami tényleg ennyire komplex és nem városépítős.
(Praetorians, Europa Universalis - Rome) -
#2971 Mert nem kell. Rákattintasz, és megjelenik az encyclopedia.
A Shogun IIben ugyanez volt. Láttál 3-5 darab kis icont, mindegyikhez volt egy vonal, és olvasnod kellett, odavíve a kurzort, hogy mit írt ki egy-egy tulajdonság ha építetted fel a herod/admirálisod/tábornokod az egyes vonalaknál KÜLÖN-KÜLÖN. Most mi van? Feljön egy kis icon, amire rákattintasz jobb gombbal, és kiírja, hogy L1-L2-L3-ban mit fogsz kapni, ha ezt a tulajdonságot választod.
Amúgy ált. nincs is nyilas egységem. Ami van kb. 40 rangenyi távolsággal szarabb, mint a legtöbb távolsági egység. Városi harcnál meg ha az a feladat, hogy 1 pontot kell elfoglalni, de van több serege, akkor gyorsan nekiesem a védőknek, majd bevédem a pontot míg el nem esik. De olyat, hogy ő passzívan áll, még sosem láttam. Mindig!!! reagál arra, hogy én mit lépek, és próbál épeszűen védekezni. Támad ha kell, és védekezik ha kell. Távolsági egységei a házak takarásában, és védi a pontokhoz vezető utakat. Ha a lovasságom támad távolsági egységeket, ő odaküldi a kő papír olló elven működő anti-cavalry egységeit, stb. Van, hogy nagy tömörülés keletkezik, és ált ott kell más irányból jönni, amire szintén reagál, bár minőségi fölényben vagyok, mert nem vagyok gép, és értelmesen van összerakva a seregem, és még erős egységeket is vannak benne, fejlesztve, mégis, Hispániában, Görögországban és Africaból Egyiptomba menet korrekt kis csatákat lehet vívni a helyiekkel, mert már ők is elég fejlettek.
Hallottam Darth Modról, de leszarom, mert most lett egy hetes a progi. Korábban próbáltam, de ahogy kijött egy új patch, a megkezdett hadjáratok v. működtek, vagy nem. -
#2970 Én nem akarok senkit megbántani személyeskedéssel, mert nem illik. Ha valakinek tetszik elfogadom. Hát nekem rohadtul nem tetszik, pedig nagyon vártam! Itt arról van szó, hogy nem ma kezdték, van tapasztalatuk nem kicsi ezeken a téren. Tehát okkal várhatta el a felhasználó, hogy ahogy megígérték valami eszméletlen nagyot alkotnak.
A Medieval2 és Shogun2 után ami szép jó játékok és látszott rajtuk a fejlődés minden téren, jött a Roma2, ami szar! De rohadt jó alap az biztos. -
hapi #2969 Ja és még egy dolog, ha annyira rendben vam minden mint ahogy te látod akkor miért is van kint a hivatalos bocsánatkérés a játék bugos állapotáról a hivatalos oldalon: bocsánat kérés 1
5 napon belül másodszor pedig ebben kérnek elnézést itt:bocsika2
Vvalamint ígérik hogy a következő patchban 100fix lesz az azutániban pedig ismét 100fix az általad teljesen rendben levőnek ítélt szarból hirtelen 200 dolgot kell javítaniuk és elárulom, a politikai részét sosem fogják kijavítani pedig az aztán megint csak visszalépés, ráadásul szar is. -
#2968 Nekem ezzel a mai új patchel, amit letöltött a steam Rome2hoz, fagyogat mint állat
Mit csinálnak ezek a CA-sok?? -
#2967 Csak írok egy példát.
Triarii
Fasza kis lándzsás egység, a túlerős parittyásokon kívül kb. semmi sem árt nekik. Leállítod őket, és ha nekikmennek, akkor ők ott állnak, míg 160ról 25re nem fogynak, na kb. akkor megfutnak.
Aux. Infantry
Mint a fenti, kb. nekik is ua a szerepük. Ugyanannyian is vannak, kevésbé jó pár statjuk, de a feladatuk a Triariiéhoz hasonló LENNE. Leállítod őket, és ha nekikmennek, akkor ők kb. az első pár másodpercben megfutnak ha kb. 150 alá esik a létszámuk. (Lehet őket tábornokkal fejleszeni, aux egység moráljára gyúrni a légiót, de még úgy sem lesz annyira kafa, mint az orig. Triarii. :)
És a Triariit utána nem kapod meg ha kifejlesztesz egy techet, így nagyon sokáig ezekkel az Aux. Infantrykkal kell élned, mert nincs más a szerepkörükben.
A barbároknál ez fordítva van. Ott a brutál kemény morállal rendelkező egységek jönnek később, a gyengébbek vannak előbb, így ezért irreális néha a harc velük, mert egyszerűen nem fejlesztették ki még őket, majd nincs pénz a fenntartásukra. Szóval én globális szinten a morál helyett a bevételeket növelném meg/valami, és máris lehetne épületesebb legiokat állítani, értelmesebb egységgel. Ahogy észrevettem, a gép a népek közül kb. 70%ban barom egységösszeállításokat csinál, kivétel pár nép, ahol olcsóbbak a komolyabb egységek, mint a távolságiak, így egész korrekt csatákat lehet vívni, és nem nyomja tele hülye parittyásokkal a seregeit. -
hapi #2966 Látom még azt sem érted hogy 2013-ban elvárható egy jó UI-tól hogy ne kelljen sokat kattintani és elérd az infot, ez igaz a weblapokra is ez már alap design követelés lett és a shogun 2-ben meg is valósult erre most ők csináltak egy szarabbat. Mondjuk ilyen 60+ órás szakértőknek mint te, látom ez nem probléma.
Ha 60+ órád van benne Vh-n és számodra a Battle AI pont megfelelő akkor viszont nincs miről tovább vitáznunk, biztos élvezed a városi harcokat ahol halomra nyilazod a teljesen passzív védőket, majd elfoglalod a várost. Darth mod-ról meg még nem is hallottál. hát igen pontosan az ilyen felhasználók miatt haladunk visszafelé a játékfejlesztésben... -
KingPunisher #2965 Mike a Ca kreatív igazgatója írt egy szép szívhez szóló levelet.
A lényeg , hogy látják a szart amit csináltak de mindent megtesznek azért , hogy ez jobb legyen.. sajnálják stb stb..
Itt talán le is lehet zárni a vitát, hogy jó e a játék vagy sem..
(különben jó a játék csak félkész.. szóval mindenkinek igaza van )
A lényeg , hogy a köv patch több mint 100hibát fog javítani és jobban fog futni.. kör vége gyorsabb lesz több FPs.. stb..
Az az utáni pedig megint több mint 100 hibát :P fog orvosolni.
Ezek az ígéretek, így legyen..
-
#2964 Sztem nem szó szerint kell érteni az igénytelent. A játék tényleg FOS! és nem üti meg a Shogun2 FOS-t! Gyengébbek kedvéért írom, ez szóvicc akart lenni!
De most komolyan ez a játék a sok videó alapján mindent vinne! Erre arcade szar lett a gyorsan futó gyalogosok és a gyors játékmenet miatt. Én imádom a Total War játékokat, de ezzel szerintem át lettünk baxva. Ismerjük el nem a mi hibánk. A kiadó hibázott a kapkodásával sztem!
Ha 4 körös lenne akkor a tábornokok az egységeikkel vígan rejtőzhetnének és ambusholhatnának 1000-el a térképen és jóval erősebb egységeket lehetne legyőzni kevesebb pénzből. Ez lenne benne a taktika, stratégia játék lévén! Ehelyett gyenge morál van, túl gyenge... -
TomDantes #2963 Fura amit sokan írnak, hogy ez is rossz, az is rossz benne.
Igen, sokat tölt. Igen sok a kör váltás is, ezt elismerem.
Lehetnének hosszabbak a csaták. De így is volt már epikus csatám benne. Hülye az AI? Miért eddig nem volt az? És hagyjuk azt ,hogy de most már jól kéne megcsinálni...megfelelő AI-t írni egy ilyen bonyolultságú játékba, rohadt nehéz dolog.
A térképen igenis értelmesen próbálkozik a gép. Direkt figyeltem, jön a flottával, partra száll, és megtámadja a közelbe eső városomat.
Állást vissza töltöttem, de most egy légiómat a part közelébe vittem, erre nem szállt partra, hanem elhajózott, máshol szállt partra és más városomat támadta meg.
Volt aki írta, hiába áll háborúban valakivel, az nem támad. Engem támadnak...hogy van ez?
Meg kis seregekkel mozog? Hát én fullos flottákat is látok...meg egymás után, 1800 és utána 1600 fős barbár sereggel csatáztam...ezek azért nem kicsik.
AZ tényleg hülyeség, ha már csak 10 katonája van, de városa egy se, és megtámad...minek? De az meg jó, hogy igenis nem tűnik el egy nép, csak azért, mert a városait elfoglalom. Jó az alapötlet, csak kissé rossz lett a megvalósítás.
A diplomácia okés. Végre nem az van, valakinek a közelébe kerülök=megtámad, ha kell, hanem.
Nem tetszik, hogy átalakult a kiképzés rendszer. Van akinek tetszik, nekem ez a helyőrség dolog, nem jön be.
A provinciák kormányázása, miután rájöttem mit miért, merre meddig, jó.
A légiók szint lépése, elnevezése: jó.
A politika..nem tudom. Akik már polgárháborúba jutottak, az alapján ez jó lesz, csak el kell odáig érni.
Nekem nem fagy ki.
Igen, a gépigény elcseszett.
Grafikával nincs bajom.
Mennyire futnak gyorsan a gyalogosok...pfff
Az hogy pár transzport hajó sokkal erősebb mint a hadihajók...ezt hogy sikerült így elcseszni????
Egységkártyák: bánja a franc
Bugok: mintha eddig nem lettek volna...amúgy eddig nem vettem észre, mellesleg minnél összetettebb egy játék, annál több bug van benne. Ott a Skyrim, vagy előtte az Oblivion...van aki emlékszik még mennyi volt és van még mindig bennünk?
DLC-k. Nekem se tetszik, de manapság ez az általános üzletpolitka. Aki ezen meglepődik ,eddig barlangban lakott?
Hogy a Shogun 1! idejében nem így volt? Menny vissza a Shogun 1 idejébe...nekem se teszik a mai divat, de ez van. Basszus, időgépem nincs, mit tehetek?
-
#2962 Igénytelenek vagyunk, és ez jó! :D
-
#2961 Uhhuhhúú, "Hibái ellenére élvezem a játékot" = "Igénytelen fasz vagyok"?
Értem. Mindig jó tanulni valami újat. -
#2960 Vannak ilyen igénytelen emberek, akiknek a félig kész játék is a kiváló munkát jelképezik, az ilyenek számára lehet a mocsáron is házat építeni és utána kezdenek csak sirni, amikor elsüllyed benne az egész család és mehetnek a temetésre. -
#2959 VHn kezdtem, a legmagasabb szintű nem mentés és nem látod ezt + azt bohóckodás már hidegen hagy. VHn korrekt az egész. Nem tökéletes, vannak hiányosságok, de azok minden TWben voltak, ahogy paradox gamekkel is így van, mégis játszom mindkét "fossal", mert akarok vele játszani, és nem pedig azt nézem, hogy most milyen bugba bukom bele. Háromszor kezdtem újra, és pénteken negyedszerre is újrázom. -
#2958 Háp :V -
#2957 Hiaba hapogsz, fel kellene fogni, hogy nem erdekel a modod es nem azert mert "i dont want to deal with it", hanem mert SZAR es ugyanolyan gyorsan futnak szinte az egysegek vele, es ha a jatekrol beszel valaki, hogy mar nem tetszett a shogunnal is a tulgyorsitott egysegek, akkor nem hozok fel modot mint damage controlt, hogy ja de mas csinalt hozza.
Mivel fel kellene fogni a szavak ertelmet, hogy a fejlesztok valtoztatasan mi nem tetszett. -
#2956 Ha mindent be akarnának rakni amit akartok akkor két év múlva se jött volna ki a játék. Skyrim fos volt azért mert csomó mindent csak moddal lehetett megcsinálni amit alapból elvártunk? Nem. Azért van a modolás lehetősége, hogy éljenek vele azok akik szeretik csinálni és ezzel is a közösség épüljön a játék köré.
Az tény, hogy félkész lett a játék, meg van az oka, de ha már itt van és van rá lehetőség, hogy mások is segíthetnek a játékon akkor csak azért, mert nem vagy hajlandó élni vele jön a cry? Deal with it. Ennyire legyünk már rugalmasak emberek. -
#2955 engem meg a modod nem erdekel, foleg hogy moddal is meg tul gyors a jatek. Raadasukl vicc hogy valaki modot emleget, mikor magarol a jatekrol van szo, amit a keszitok csinaltak.
Esetleg a modderek irhatnanak jatekot is nem ? -
#2954 Lerágott csontot majszoltok. Már kb day one csináltak egy apró modot amivel nagyobb lesz az egységek morálja és tovább tart a csata. "Alapból így kellett volna lennie" comment engem hidegen hagy. -
#2953 "..most meg egy nagy rush a csata rész.."
Pont ez a nagy bajom nekem is. Miert gondoltak azt, hogy kokszos sprintereket kell a jatekmezore applikalni, akik a fel csatamezot 9.38sec alatt futjak le ? -
Slewy #2952 Lehet panaszkodni, lehetséges, hogy van is rá ok. Azért nagyjából azt látom, hogy általában azoknak van a legnagyobb problémájuk akik gyenge vasakon futtatják a játékot. Hardon játszom és kicsit könnyűnek találom. A leginkább illúziórombolóbb jelenet az volt, amikor Kárthágó elfoglalása abból állt, hogy 5-6 egységnyi lázadó tartotta csak a várost, mert addigra megszívták. Ettől függetlenül szerintem nem rossz a játék, összességében azt azért nem lehet mondani, hogy az 1 jobb. Mármint a vizualitás ebben a játékban szerintem sokat számít és hát a megjelenítés azért más... -
#2951 Van akinek tetszik a lagzi lajcsi, az is zenei hangokbol áll, de még se hivnám nivós zenének, van akinek bejön RII de nekik ennyi elég amit a game ad, nem bantom en oket ezert, nem akarnak melyen belemenni de jol szeretnek magukat erezni ennyi. Az ilyen gamerek 4 honapnal tovabb nem jatszak. Es vannak azok akik meg evekig nyomnak egy ilyet na azok kozul nem soknak tetszik ez az arcade fos -
KingPunisher #2950 Valaki elkezdte kicserélni az egység kártyákat.. Megnéztem azt kell mondanom sokkal jobb mit ez a krixkrax ami van..
Igaz még csak Rome van de igen jok.. -
rudanka #2949 Én is többet vártam a játéktól.. :/
tegnap már elővettem a jó kis rome1-et realism moddal... isteni (volt) ahogy
percekig gyepálja a macedón falankszot a római légiós:)
..most meg egy nagy rush a csata rész, ha közben nem sündisznóznak meg odafelé menet(rohanvást). Hajóból félig kiszállós szopatásba már én is futottam bele, "szerencsére" várost védtem épp.
A kampánytérkép hatalmas, és mégis klausztrofóbiás érzésem van tőle - túl közeli az alap nézet, -városról városra menetelés, stb.
Lentebb írta valaki, hogy körváltás alatt lenyom 30 fekvőt.. én csak huszakat, de közben elmosogatok, kiganézom az íróasztalt.. röhej, de leülök "játszani" és mire kifagy a progi, tök rendetraktam a ketrecben:)
Szóval nem akar jönni a hangulat, pedig próbálkozom ezerrel. :) -
#2948 De egyébként érdekes, hogy pl. Angry Joe videójához írt hsz-ekben is van, aki írja, hogy neki ezek a hibák nem jöttek elő. Akárhogy is, valami nincs rendben. -
#2947 Nem, többet sírnak az emberek, mint korábban. Akkor lewarezolták, nem adtak ki érte pénzt. Most már felnőttek, dolgoznak, és fáj, ha pénzt adnak ki valamiért, és az nem olyan, mint leírták v. ők várták.
1x az a baj, ha valamin később változtatnak (WOT), 1x az, ha megjelenéskor szar.
És még a GTA V ki se jött. :D
Ott milyen sírás lesz, ha nem az lesz, amit várnak?! :D
Egyébként nem kedvenc játék, csak nem futottam bele olyan ordító bugokba, mint amiről Joe pofázik. -
#2946 Nyilván nem tudom, hisz csak 60+ órám van benne a Rome II.ben ...
Te miről beszélsz Hapsikám? Láttad a videót és attól már Joenak igaza van? Dumál, mint a Vihar Bernie tegnap, aztán valaki végighallgatja, majd összefoglalja, hogy egyes tételeiben mi is a hülyeség?
Az UI adott, csak hozzátettek. Az, hogy most nem szájbarágós amerikais, mint volt, akkor máris szar? Nagylófaszt. Ráadásul Joe vak, minden előjön, csak rá kell jobb gombbal kattintani, és átlátható. A Shogun egységkártyái voltak csak igazán debilek, melyre ő spec. 90 felett adott pontot ...
Az AI tök ugyanolyan, mint volt a legelső Romeban. Amikor megcsinálták, akkor még tologatós bábus volt a TW széria. Az első másfél Shogun és a Medieval valamint kiegészítői még a régi jó rendszerben készültek, így a battle AIra kellett ráállni, ami már akkor sem volt jó. Erősebb sereg ellen leálltak, és várták, hogy lejárjon az idő, ha ők támadtak, ha nem. Ez van x rész óta. Akkor a mostani mitől is szarabb? Most ráadásul már jóval több dolgot számol. A Joe féle állunk és nem támadnak meg nekem VH fokozaton 1x nem jött elő, pedig 60+ órám van a Rome IIben.
A partraszállós bugod speciális lehet, attól még jaj, jaj, jujozni nem fogok, hogy milyen szar már az AI, különösen, hogy a korábbi TWkben szintén csinált rengeteg balfaszságot, a megjelenés + 3 hétig meg pláne. Tehát mitől is szarabb ez, mint a korábbiak? Az idő mindent megszépít. Ugyanennyi szopás volt az Empirevel, a Napoleonnal, és a Shogun 2vel is megjelenéstől számított egy-két hónapig.
Engem nem érdekelnek a Darth modok. Bugban meg semmivel sincs benne több, mint egy Paradox játékban a megjelenés napján, ill. a korábbi TWkben volt.
-
#2945 Vannak, akik nem hajlandóak tudomást venni az ilyen dolgokról, ha a kedvenc játékukról van szó. Most vajon mi valószínű? Hogy van egy-két konfiguráció, amin tökéletesen, ordító MI és grafikai bugok nélkül fut, míg a többi 90%-nak nem, vagy minden rendben van, és csak képzelődünk, a fejlesztők meg végig igazat mondtak... -
#2944 A lázadásokat hogy tudom elkerülni? minden évben betámad egy felkelő csoport. Hiába építettem public order növelő épületeket, nem ér semmit... A kajával meg minden rendben van. -
hapi #2943 Srác te látom azt sem tudod miről beszélsz. A jó Ui-nak pont az a lényege hogy nem kell megnyomni még egyszer az egér gombot hogy lásd amit akarsz, hanem egyből ott van minden az orrod előtt.
Az meg mondjuk nem zavar hogy az AI totál hülye? Egyrészt az egész játék semmi nemű kihívást nem tartalmaz, másrészt a totál bugos AI miatt pl nem egyszer vesztettem csatát. Azt a bugot be sem mutatta itt ami engem kinyírt. Az Ai sereg néha nem tud kiszállni a hajóból, az utolsó pár sereg benn ragad, nekem ezt pont a kurva capture pointnál csinálta. Szóval nem tudod elfoglalni a zászlót mert ott a fél sereg aki már kiszállt a hajóból, de a sereget sem tudod megtámadni mert 3 ember még ott ugrál ki-be a hajón. Ott állsz az elfoglalt város közepén de nem tudod elfoglalni, kicsit sem gáz.
Angry joe mindig showt csinál értem én de most konkrétan rohadtul igaza van. Aki ezt a vakítást nem látja át csak sajnálni tudom, megvetettek velünk egy félkész játékot, ami olyan szinten bugos hogy már soha nem lesz kijavítva rendesen. És az AI sem, sajna mivel Darth már nem csinál több modot. -
#2942 Ez igy van. Shogun meg ugy ahogy rendben volt, bar nekem mar nem tetszett az, hogy felakartak gyorsitani a csatakat es az egysegek szinte Usain Bolt sebesseggel szaguldoztak a harcmezon.
Sajnos ebben a reszben meg tovabb fokoztak a tempot, ami mar a vicc kategoriat surolja.
Visszasirom az elso Rome-t, minimalis valtoztatassal a grafika lecserelesevel is talan, jobban jartunk volna, mint a jelenlegi "beta"-val.
Volt ido benne a csatateret atlatni, meg akkor is ha nem pauzalta a jatekos le a kepernyot es valos taktikakat alkalmazni, most meg csak kapkodva lehet ezt megoldani. -
Gauge #2941 Ez nagyon nagy:) -
Gauge #2940 Sajnos szerintem a játékban nincs elég újítás. Szép meg jó, de játékélménymenyben nem adja vissza a Centurion (amiga500) hangulatát.... -
Bandras DaSilva #2939 Az északiakkal szopok én is eleget. Én azt szeretem, amikor 2 full stackes sereg megy neki az én egy seregemnek (mert vhogy mindig úgy hozza ki a gép) és neki van kismillió slingere amik ledarálják akármim van. Ja, és simán lehagyják a lovasságot.
Mostanában kicsit javult a helyzet mert gladiátorokat eresztek rájuk, azok meg elérik őket és szépen le is verik őket, de igazából a legonariusok is utolérik őket...onnan meg már csak mészárlás, de néha még így is meg tud lepni. -
MaRee #2938 Azt meg nem mondom fejből, szerintem mikor elkezded a kampányt a faction válaszót képernyőn a victory conditionsnél mutatja, de nem tuti. -
Bandras DaSilva #2937 Az oké, arra gondoltam, hogy hány kör van? Vagy amíg el nem éred? Bár az kicsit érdekes lenne:)
-
MaRee #2936 6-os gombot lenyomva az ultimate objectives-re kell kattintani és ott mutatja mik kellenek hogy megnyerd az aktuális kampányt.