Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Még egy kérdés, mi a különbség a hoplita falanx, és a pike falanx között? Elõbbit csak hopliták, utóbbit csak pike infantry (pl. egyptian pikemen) tudja.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Majd ha mentek játszani figyeljétek már meg. Lehet nincs igazam, és valami beállításihoz van köze. Pedig egység részletesség: High.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Úgy tûnik, tényleg megéri már az elején szétnézni és eltervezni, kivel milyen tartalmú diplomáciai megállapodást köt az ember, merre akar terjeszkedni, és hogyan (hódítás vagy kliens). Úgy tûnik, viszonylag könnyû sok szövetségest találni az elején, de ez kétélû dolog. Pl. jól jött az egyiptomi szövetség, mert mint lentebb írtam, rá tudtam kényszeríteni ezzel Knosszoszt, hogy végre kereskedjen velem. Idõközben viszont néhány tudatos diplomáciai döntésem okán némileg megrendült a reputációm még a szövetségeseim körében is, akikre nagyon rá voltam szorulva a Spártával vívott háborúm miatt. Ebben a szituációban gurult el a Perzsák gyógyszere, és öt tagból álló szövetségével hadat üzent Egyiptomnak, akik persze rohantak hozzám, hogy támogassam õket, amit meg is tettem, mert nem mertem egy cserben hagyással tovább rontani a megítélésemet. Így most a teljes "közel-kelettel" hadban állok egy olyan háborúban, amiben nincs célom, egyetlen "elõnye" a helyzetnek, hogy a Macedón kliensem úgy vélte, ebbe beletörik a bicskám, és szépen hadat üzent, így mégis adódik valami ésszerû lehetõség az expanzióra.
Lehet, hogy a fenti összefüggések egy része csak a képzelet szüleménye, de biztató,hogy a többi TW (kivéve ETW) esetében semmilyen sztorit nem tudtam beleképzelni a történésekbe.
Ez így elég gáz azért, gyengébb grafikai beállításon rosszabbul fut mint a shotgun 2 magas beállításon. Szerintem ezen egy pár nap alatt össze dobott patch semmit nem fog változtatni, hónapok múlva lesz esetleg (vagy soha) játszható AMD-vel. Én ezért nem fogom eladni a VGA-m hogy 70-ért kóreÁj7-et vegyek. <#levele>#levele>
Most olyan 64%-os a családom támogatottsága, kíváncsi vagyok mi történik, ha lemegy 50% alá, polgárháború?
Alapvetõen templomokkal, tisztasági épületekkel (aquaduct) és szórakoztató épületekkel ("sárga" épületlánc, színházi maszkos fejlesztése) lehet növelni, valamint, ha megvan a teljes provincia (az összes régióval), akkor a provinciális "edict"-el is lehet. Lehet továbbá a 3 ügynök közül a kémen kívül a másik kettõvel (nem tudom a magyar nevület, dignitary és champion).
Amúgy ami rettentõ módon el van baszva az hogy ha elsüllyeszted a hajóját, a tábornok még mindig simán visszavonul.. kicsit idegesítõ volt hogy Scipiót kellett kergetnem a tengeren (szegény elkövette azt a hibát hogy néhány gerelyes bohóccal egy szállítóflottán krúzolt az olasz csizma lábánál 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A public ordert hogy lehet növelni? Ki milyen nehézségen játszik?
Én pl. rögtön Egyiptommal kezdtem, és nagyon tetszik. Rengeteg féle egység van, meg épület dögivel.
Kb. 40 kört léptem le eddig (a körlépés tényleg nagyon lassú), meghódítottam Cyreneica-t meg a köcsög núbiaikat/etiópokat, csakhogy meglegyen a teljes Nílus-völgy, ami egy nagy rakat kajával járul hozzá a birodalom fenntartásához. A környezõ népekkel, valamint Syracuse-al és Athénnal és a görög szigetekkel kereskedek, 5000 pénz jön be körönként, úgy, hogy 5 nagy sereget tartok fennt. Most tervezek nekiesni Arábiának, mert ki kell pucolnom a hátországot, mielõtt nekimehet a szeleukidáknak. Akik egyébként meglepõen békések, érdekes.
Namost: ha nálam megy, az valahol azt jelenti hogy a software alapvetõen rendben van, mert különben nálam is szar lenne. Tisztelt User, a hiba tehát az Ön készülékében lehet, nem? A hibákat részben az okozza, hogy a felhasználók egy része rohadtul nem ért a saját gépe beállításához, nincs tisztában alap dolgokkal. Õk hisztiznek mint a hülyegyerekek és elvárják hogy helyettük ezeket valaki megcsinálja. Alap hogy új programhoz friss direct xet, drivert raksz fel, ha valami gebasz van esetleg ránézel a biosra, elolvasod a support forumot stb.
A másik meg egyszerûen abból fakad, ami a PC sajátja, végtelen számú konfiguráció van, a hardwarek gyári supportja is sokszor szar (példa: a köcsög sound blaster a mai napig nem csinált rendes Win 7/64bites drivert a régi SB Extigy külsõs kártyámhoz, így megy valami alap windowos driverrel, csak a funkciók nélkül). Ennyi féle hibaforrásra (+ userek hülyeségér) nem lehet felkészülni, szerintem ezt nem kellene külön mondani.
Tényleg jó lenne, ha a sehova se vezetõ sírás helyett inkább a programmal összefüggõ kérdések - megoldásokról szólna a topic...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A medve nem játék.
http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/amdfx/Pages/amdfx.aspx
A medve nem játék.
Pont most kezdem megszeretni egyre jobban a játékot az kéne csak, hogy hétvégén meg ne legyen jó 😛
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
It really saddens me to rate this game this low... Total War Rome II is a bait and switch emblematic of a trend affecting a disturbingly large amount of game releases these days.This along with several other PC releases of late (Diablo III, SimCity, etc) really reinforce that people need to start being discerning with their purchases. The puppy mill system that has infected gaming is too efficient at pulling money from an impatient, hype sensitive consumer base. I'm guilty of contributing myself. I don't say it lightly when I ask, do not buy this game. We're destroying our hobby by continuing to accept half finished games at full price.
Performance..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
link
A Company of Heroesnak meg kb. azért alacsony az értékelése, mert az oroszok, akinél most a sztálinista rendszerre mint valami dicsõ korra tekintenek, berágtak azon hogy milyen a történet (bárgyú, de kb ennyi, meg persze van benne Gulág meg néhány szemét komisszár) és most sportot csinálnak abból hogy lehúzzák.
Akinek meg fémillás konfigon szar textúrák mennek annak valszeg nem adott a jóisten annyi észt hogy hihetlen szellemi és fizikai erõfeszítéssel beikszeljen egy négyzetet a video configban... mondjuk egy hülye opció, de lehet low end gépeken jól jön.
Különben miért fagyna ki ? Én ki be lépdelek desktopra meg a game-be 1x sem fagyott ki, ilyen stabil game-t még nem láttam..
Legfrisebb driverek, pucolt rendszer kell, nem kell minden szart feltelepíteni meg félévente egy format sem árt.
Különben Shogun 2-vel jártam ugy hogy megvettem az Fx procit és a játék kemény 15 percig töltött majd állóképeket láttam és ujabb 15 perc volt betölteni a kampányt..
Volt öröm mire rájöttem, hogy alaplap bios-t kell frissíteni 😛
Azért ez nem konzol millio féle pc kombináció van amin futni kell, sok driver stb..