Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tegnap toltuk egyik cimborámmal a Coop kampányt csupán teszt jelleggel egy pár kör erejéig: Õ Spártával volt, én Athénnal. Egyetlen hibája, hogy a kettõnk köre végén valamiért sokkal lassabb az AI köre, mint ha egyedül játszanál. Be lehet sok mindent állítani például, hogy legyen minden csata autoresolve vagy hogy mennyi idõt kapjanak az emberi playerek. Amúgy nem kell félni attól sem, hogy csatában a coop partner unatkozni fog, ugyanis lehet neki adni majd egységeket, ezt is kipróbáltuk és mûködik szépen!) Ráadásul amíg ügyködik a kampány térképen szépen lehet nézegetni, hogy mit építünk legközelebb, beállítani a következõ fejlesztendõ technológiát, adókat, megtervezni a következõ lépést és ezt megosztani az ingame szintén szépen mûködõ chaten.
Amúgy félelmeim alaptalanok voltak. A játék gyönyörûen fut, és nincs low poly textúra benne, mint a review verzióban. Pedig direkt stresszteszteltük coopban. Két fullos sereggel támadtunk egy provincia fõvárost, ergó 3 teljes 1500 fõs hadsereg, összesen 4500 ember csapott össze egy ostrom keretében, fallal, hajókkal, mindennel. Szaggatás nem volt! Egyelõre rendkívül elégedett vagyok a játékkal.
Az a jó a játékban, hogy egy gombnyomással lehet upgradelni az egységeket, és az elhasználódott szarok közül nem mindent kell újragyártani.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Olyannyira tetszett a dolog, hogy - tudom, ebben a topicban lassan már szégyen bevallani <#idiota>#idiota>, de valószínûleg megvásárlom a nomadic tribes DLC-t. Vagy Szkítia, vagy a roxolánok.
Már beletettem v 15 órát egy róma kampányba, de eddig kemény 1 nép üzent hadat. Az is valami távoli kis barbár törzs, akivel nem is vagyok határos. Ráadásul hardon kezdtem el a kampányt.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB

(Julius Ceasar - A gall háború, Claudius az isten, meg amit a játékkkal egyidõben kiadtak (kártágónak vesznie kell)
😊
Gameplay Issues
If you have concerns on the actual features and mechanics, like gameplay balancing and AI behaviour, we do want to hear about them. As mentioned before launch we absolutely intend to support ROME II post-release with plenty of content, further development and comprehensive balancing through-out – and no I’m not thinking of DLC you have to pay for. We have already planned for some very interesting stuff and we wanted to do that with advice from the community.
Please do keep posting your concerns, our code team are focussing on tech issues to get people playing, but our design teams are very aware of your concerns and are already looking at ways to add further options and rebalance aspects of the game.
You will see our community team dropping into threads to ask questions, please do chat to them, but even if you don’t see a response please do know that we look at the forums every day here and do appreciate what you have to say.
http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next?s=3d0a3547f1bb317861b31234960f2151
(feldúltságom okozza eme összeesküvés elméletet.)
Szóval talán pár hét (hónap) múlva újra elõveszem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
várni kell patchre én is azt teszem, mert jelenleg ez full grafikán (de még közepesen is) instabilis. És az ilyet marhára nem szeretem. Én addig más TW résszel tolom, próbálom kitölteni az ürességet 😄 Bár azért Custom battleket megyek, meg a Prológra végülis jó a játék. De nagykampányra nem, egyelõre...
--meg egy kissé bujtatott intel vírusreklámnak is tûnik a dolog.
egy darabig jó megoldás volt az unlimited video memory bepipálása, de ie.252 körül minden körben kifagy 😞
(AMD 5600, 4RAM, HD7750) nemvalami szép, de játszható....
patch elõtt a kártágói hitoric battle kb 2fps volt, most mediumon 10kb 😞
(csalódott vagyok..)
De a battle ai asszem objektíven is extrém gyenge. Azt lenne jó rendbe tenni.
A városfejlesztési rendszer pont, hogy nem jobb. Egyáltalán semmilyen taktikai lehetõséget nem nyújt. Mivel egy sablon alapján kötelezõen ugyan azokat az épületeket kell felépítened a falukba (templom, farm) Városban meg egy döntésed van, egy katonai vagy egy gazdasági mert egy provinciában lehetetlen két maxos katonai épületet eltartani ( egy t5 barakk + t3 kovács már -24 ! public order vagy -24 élelmiszeres, esetleg felesbe mind2õ)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Most mi legyen? Ennek is üzenjek hadat, hogy a nekem kellõ várost egyáltalán ostrom alá vehessem, mert ez a piszok pont azt blokdolja ami nekem kell? Ráadásul jó nagy és erõs flottája van, nekem nincs hasonló a környéken. Idegesítõ.
Legalább támadná meg azt a nyomorult várost rendesen és ostromolná, de nem, blokád, nehogy én hozzáférhessek.
Azóta a Total War játékokban az van hogy egy csata nélküli körben 30 másodpercet játszom, majd egy percig várok az end turnre. Én ezt nem tudom elfogadni. Dehát ez én vagyok, én a medieval2 kingdoms óta nem tudok egy jót játszani a szériával, szerintem azóta lejtmenetben van. Dehát ez csak az én véleményem.
Szerintem jobban járok a nemrég megjelent 'De Bello Mundi' moddal, ami egy Rome:TW remake Mediaval2: Kingdoms alapra.