Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angry joe video
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Fighting Techniques of the Ancient World (3000 B.C. to 500 A.D.): Equipment, Combat Skills, and Tactics
Amazon
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tudtok valami jó kis oldalt / könyvet (akár inglisül), amit az ókori harcászattal foglalkozik? Mindenhol csak Rómáról meg a Görög városállamokról lehet olvasni, de engem érdekelne a többi nép is, fõleg a barbárok. A Commentarii de bello Gallico-t már olvastam. Aki nem tette tegye meg, maga Cézár írta, magyarul is megvan.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Victory pontot meg meg kell tartani x ideig. Fent mutatja is az ikonja, hogy mi a helyzet.
(AMD5600+, HD7750, 4ram)
Véleményem:
1.Ha a sok videóival amit toltak a neten nem reklámozzák és HAZUDJÁK tele a fejünket, hanem a játékra, játék videóira fordítják ezt az energiát már boldogabb lennék.
2.Nehogy már elvárják, hogy a modderek megcsinálják ingyen. Tanulhattak volna a korábbi modderek munkáiból. Politika szar AI továbbra is szar, pedig beharangozták, hogy ez más lesz! HÁT TÉNYLEG MÁS, csak SZAR!!!
3. SEGA bekaphatja, kapitalista szar cég. -(gyártsunk sok szart és adjuk el úgyis vesznek másikat)-röviden. Ez van ha hülye, hozzá nem értõ mondja meg mi legyen. Itt is csak azt nézték, hogy juj de sok pénz folyt be, tudunk venni új szolgálati autót, stb... Most aztán kapkodnak, mert fel van háborodva a vásárlóközönség. Hozzáteszem JOGOSAN!!! (Amúgy nem hinném, hogy leszarnak. Elhiszem hogy nem a játékfejlesztõk a hibásak)!
Mélységesen fel vagyok háborodva, mivel véleményem szerint becsaptak. A meghirdetett termék amit megvettem, nem az amiért fizettem. Rohadt drágán adták amúgy is. Ezt csalásnak hívják, ha szándékos!!! Nem hirdették, hogy béta és nem volt vele gond mikor eladták. Nem jövõre kell a játék, hanem most, mivel kifizettem!
Ezért linkeltem korábban a Blöff-ös jelenetet a lakókocsiról.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Mondjuk állítólag a SEGA a hibás, mert õk erõszakolták rájuk azt, hogy idõ elõtt kidobják.
De ez látszik is, optimalizálatlan, sok feature hiányzik ami alap lenne.
Sokkal jobban jártunk volna ha pár hónapot várnak még vele.
Szerintem nincs ezzel annyi baj, mint ami azzal volt. Ha meg alapoktól akartok változást azt modderek is megcsinálják még ha a fejlesztõk is belenyúlnak.
A performance javítás minden..
Lényeg minden héten kapunk "valamit"..
CA forumán micsoda oltások mennek, nem finomkodnak a fejlesztõkkel 😄 de teljesen jogos sõõt.. szerintem ebbõl nem lesz már játék itt az alapokkal lehetnek gondok azt meg ujraírni stb.. nem fogják.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Mondtam én nem lesz jobb.. ha neked 8 van akkor az már jó arra minek patch..
Nekem különben változó, a max 25 de ha kijelölök egy unitot és lesz körülötte olyan sárga takony az rendkívül erõforrás igényes ^^ akkor lemegy 9-10-re..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Amikor a török elfoglalta az országunk nagyrészét, nem tûntek el egybõl a magyarok...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mondom semmit nem csinál.. Talán azoknak segít akiknek 2 fps volt a kampány mapon, vmi bug miatt.
Pár szétvert barbár vezetõ nélkül ostromba kezd 😄
Bár ez lenne a legnagyobb gond a játékkal..
Shogun 2-be ilyet sosem csináltak pedig azok Japánok!! ha szétverted a seregét és maradt túlélõ elkezdtek gyújtogatni..
Ugye itt is van ilyen opció ahol fosztogatni lehet.. Ez lenne a logikus, hogy abba az állapotba vált és a vezetõ nélkül maradt sereg elkezdi kifosztani a tartományt..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Itt meg a szabadon bóklászó "seregek" döntenek úgy hogy öngyilkosok lesznek. Ne próbáljátok már megmagyarázni hogy az logikus, hogy 20 katona nekimegy 2500nak, mert attól remélik a gyõzelmet.
Ilyenkor szétszélednek elbujnak hegyekbe és simán inkább éhen halnak de akkor sem támadnak.. ilyen az emberi természet.
Börtönökbe, koncentrációs táborokba sem támadtak a 10x akkora létszámfölényben lévõ emberek, pedig csak pár halt volna meg a több megmenekül.
De holnap ha egy cigány horda kilakoltat téged (nem kívánom) megnézem a híradóba ahogy nekik mész egyedül 😄
Más.. van béta patch !
Feltettem nem csinál semmit. Király. Megkaptuk a heti patch adagunk.
Elvileg kampány map low fps-t hívatott javítani, de nem sikerült, hivatalos forumon is írkálnak, hogy ez biza nem csinál semmit.
We have taken the decision to move back Patch 2 slightly to increase the amount of fixes included in it. We will have more news on it later this week.
Before then, Patch 1.5 will release which contains one important fix.
Patch 1.5 will enter public BETA testing today. It will not automatically update your game at this time, you can download it should you wish to participate in the BETA test by following the instructions below:
Patch 1.5 Contains one fix:
- Should improve Campaign Map frame rate in the majority of cases for those people with high-end graphics cards combined with mid-range CPUs. Those people who have noted high frame rates in battle but single-figure frame rates during Campaign Map play should see a notable increase in performance.
If you’d like to use it rather than wait for the official hotfix:
In your steam game library, right click Total War: Rome II. Then choose Properties and select the BETAS tab. Finally select “patch1.5” from the drop down list.
Please do be aware that this may not work or solve your specific issue and you take part in any beta tests at your own risk. If you do not wish to assume that risk please wait for the official live update."
Tikal: IRL egy hadsereg utolsó pár katonája inkább megadja magát, elvonul számûzetésbe, elmegy partizánkodni. De nem fog face to face rohamot indítani egy óriási túlerõben lévõ hadsereg ellen.
Estek meg hasonló események abban az idõben.