Rome 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Most a római birodalmat építem, és megint kitört a polgárháború, mint a spártai birodalom esetében. Végül kizavartam õket az északi törzsekhez az erdõ mélyére, így csak egy városuk van, azt mindjárt le is gyalulom. vesszen a szenátus 😄 Egyébként baromi könnyen elfoglaták itáliát, amikor megjelentek a kis köcsögök, sõt egész Hellászt is elfoglalták. nem elég nekik csak Itália, de még terjeszkednek is.... kicsit furcsa. És csak engem támadnak, senki mást. mondjuk gall törzseket támadhatták volna...
A hadvezéreimet ki kellett vonjam a háborús övezetbõl, akiket végül Dél-Itáliánál, illetve Pannónia provinciánál egyesítettem. Két oldalról csapoltam le õket 2x2-es felállásban, késõbb egy ötödik hadvezért is toboroztam Pulpudévánál.),
végül a veterán hadvezéreket ott is fogom hagyni a barbár horda ellen, mivel Karthágónál bebiztosítottam magam Cornelius Scipio toborzásával 😄 Mondjuk a hadjárat elején Scipio-val mentem porrá égetni Karthágót anno. Ez vszeg a leszármazottja, bár tök egyforma nevek vannak, mintha azt vettem volna észre a Scipio család esetében. Na szóval, ez a polgárháború valamilyen szinten jó, mert átkalibrálja a megtervezett stratégiát, hogy kivel és hol támadjak. Nos, ez megváltozott. Cyrenaica meghódításával rögtön - eröltetett menetben - Syrcasua felé vettem az irányt a legjobb légióimmal. Akivel pedig elfoglaltam Gibraltárt, azt is hamar visszavezényeltem eröltetett menetben, természetesen városról városra haladtam e tempóban. A városokban ugye pótolják az elhalálozott / reményt vesztett katonáimat.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Amúgy hazaértem a megvásárolt játékkal, virágboltit töröltem, CD-rõl telepíteném... már az elsõ CD hibás. A pék f*szát, azt! "Mindegy", jön le Steamrõl már úgy kettõ óta, még fél óra és lent lesz. <#wow3>#wow3>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megnézem sztem, aztán majd kiderül, hogy jobb vagy rosszabb 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elvileg ha bezoomolsz vagy bemész abba a cinematic nézetbe (insert), akkor a space lenyomása után lehet irányítani az adott csapatot. Ez ballistáknál vicces. Egyéb egységnél nem próbáltam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM, a CPU maxra van húzva.
Ehhez képest amikor volt egy partaszállásos csata a fõtér könynékén elkezdett már sokkal alacsonyabban is akadozva futni a csata, valamiért. Az árnyékokat kikapcsolva ez megszûnt, de akkor meg a fényviszonyok lettek furcsák.
Tudomásom szerint mindkét kérdésre nem a válasz, legalábbis én még nem jöttem rá, hogy kell.
A stratégiai nézetben pl, nem lehet támadási parancsot kiadni vagy csak én vagyok láma?
A katonák nem tudnak laza formációt felvenni, mint az RTW elsõ részében Minden egységnek meg volt akkor a képessége erre.
A fejlõdési fa, szerintem átlátható. Ha például felépítesz egy katonai épületet, és a következõ szintût még nem lehet, egy kis ilyen piros jellel, mutatja, mit kell hozzá kifejleszteni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az elsõ csatát le lehet tolni úgy, hogy a tábornok nem hal meg, akit az MI vezérel?
A II. fázisban azt nem láttam át, hogy melyik épület hogy és mit csinál és mik a növekedési feltételek. Annyra tömör az ábrázolási forma, hogy nem látom át, hogy mi kell mihez, mi van kész és mi a fejlõdési fa. Nincs erõl valami összefoglaló anyag, amin ábrázolva van fa struktúrában?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hardver-összeesküvés: a francokat 😊 Kiadó határidõt ad, játék nincs kész, kiadó nem enged, játék félkészen jelenik meg.
Hol is láttam ilyet? Ja igen... az utóbbi évek játékainak felénél legalább 😊
Most emiatt a játék miatt ne vegyetek nyolcmagos CPU-t 😄 majd a patchek kijavítják hónapok múlva, szerintem a SEGA szándékosan így csináltatta meg a CA-val a játékot, hogy a szám tech boltoknak - procik és VGA-k terén - menjen az üzlet 😊
De lehet csak paranoiás vagyok ez esetben 😄
Most jegelem a játékot 1-2 hétig és veszek hozzá Fx8350-et meg eredeti Rome2-t.Ez a Phenom egy szálon már gyenge proci
Ott ilyen Fps drop azért sose volt..